• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سيد جان مواردي كه ميتونم در مورد اين عكس بگم يكي تقارنه . يعني اون سه خطي كه پشت گلها هستند تقارن جالبي ايجاد كردند كه در مورد خود گلها رعيت نشده . شايد اگر كمي به سمت راست مي رفتيد برداشت بهتري حاصل مي شد.

و اينكه رنگ ها در كل سوژه ناهماهنگ هستند كه به نظرم به خاطر سايه و آفتاب بوده و شايد مي شد از فلاش استفاده كرد.
ليلا باز هم حجم عكس هات زياده . من نتونستم بازش كنم . اگه ممكنه زير 200 ك باشه خيلي عاليه
15.gif

amir5831

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها من این اولین پستم هست در این تالار عکس. این عکس که مشاهده میکنید مخلوطی است از 41 عکس با عمق کانونی متفاوت تا عکس در تمام سطوح شفاف باشد.

http://persianking.aminus3.com/image/2007-08-26.html

امیداوارم بپسندید.

mgs

Registered User
لایک‌ها
47
سلام به همه دوستای عزیز

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
سلام بچه ها من این اولین پستم هست در این تالار عکس. این عکس که مشاهده میکنید مخلوطی است از 41 عکس با عمق کانونی متفاوت تا عکس در تمام سطوح شفاف باشد.

http://persianking.aminus3.com/image/2007-08-26.html

امیداوارم بپسندید.
سلام امیر جان، چه خبرا؟ خوش می گذره؟
این ها میوه بلوطند؟
من تا حالا از نزدیک ندیدم این ها رو
این عکس رو با Pentax گرفتین دیگه، درسته؟

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
یه سلام از ته دل تقدیم به تمامی دوستان خوبم :)
نمی دونید چقدر دلم برای اینجا تنگ شده بود. مسافرتم طولانی نشد ولی متاسفانه کار و... هر چی بگم باز هم عذر خوبی نیست. وسطای کار می آمدم و یه نگاه خیلی کوتاهی به تایپیک میزدم و راستش بغضم می گرفت که چرا نیستم. خنده دار... پریشب هم که خواب تمامی بچه های فروم رو می دیدم. همگی رو با عکسهای خودشون میشناختم. بامزه بود...خلاصه بگذریم...:happy:

از ادامه عکسها شروع می کنم. البته وقتی رفتم سر عکس گل رز آقا محمد بودیم ولی با اجازه چون خیلی عقبم از اون فعلاً می گذریم تا بعد سر فرصت صحبت کنیم...راستی تایپیک جدید رو هم تبریک می گم. انشاءالله که اونجا هم به زودی بسیار فعال بشه مثل اینجا :).

اون عکس یه خوده مفهومی بود باید تیکه دوم اون رو هم میذاشتم تا کاملش کنه...:happy:

من این لبخند رو خیلی دوست دارم. نه فقط خود عکس کلاً لبخند مترسک. برام مثل لبخند یه پیرمرد مهربون که برای شاد کردن دل دخترکش با خستگی لبخند شیرینی رو تقدیم میکنه. برای همین کار برام ارزش بالایی داره و بهش امتیاز 50 رو میدم :)
بی نهایت سپاسگذارم Gt-Max عزیز :):happy:

سلام خدمت دوستان عزیز:rolleyes:

ريتا ، فرشاد و رامين جان از اینکه می بینم به جمع دوستان فعال پیوستین خیلی خوشحالم :rolleyes:
تبریک میگم

و اما عکس امروز
مدل دوربین : Canon PowerShot A640
دیافراگم : F3.5
شاتر : 1/101 ثانيه & 1/80 ثانيه
دسته‌بندی : غدا و خوراکی
عنوان : شکمو

از آقا احمد رضای گل و Dim-Dam عزیز خودم هم ممنونم بابت تبریکاتشون :)

Dim-Dam جونم به نظرم طبقه بندی بهتر بود توی طبقه انسان باشه.
ولی چه لذتی برد این آقا کوچولو :happy: منم می خوام. خیلی می چسبه اینجوری هندوانه خوردن :)
راستش دوست داشتم کادر کمی بسته تر بود. و یا نگاه کودک به دوربین بود تا بیشتر با مخاطبش رابطه برقرار کنه. همه چی خوبه. ممنون. امتیاز کلی 38 الی 40
دومی رو بخاطر تقویت رنگها بیشتر دوست دارم فقط این بالای کادر 1/5 بالایی به خاطر ادیت افزایش کنتراست یه سیاهی بدی گرفته. امتیاز 40. ممنون از ارسال :)

HWT عزیز ممنون از ارسال و خوشحالم که کارهای شما رو اینجا می بینم. اگه جدید هستید خوش آمد گویی ما رو پذیرا باشید :)
عکس قشنگی و نور قشنگی هم داره. ایرادش اینه که هویت و اصالتی از سوژه باقی نمونده. به راحتی قابل تشخیص نیست. نور و هاله های اطراف سوژه واقعاً زیباست ولی تاریکی وسط یه جوری نامفهومه. و نظرتون با انعکاس چیه!!؟ به نظرتون اگه انعکاس سوژه رو هم داشتیم بهتر نمی بود!؟

amir5831

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام امیر جان، چه خبرا؟ خوش می گذره؟
این ها میوه بلوطند؟
من تا حالا از نزدیک ندیدم این ها رو
این عکس رو با Pentax گرفتین دیگه، درسته؟

سلام احمد رضا جان

نه با کنون گرفتم، نمیدونم بلوط هستند یا نه ولی شکل بلوطند. ممنونم

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هدچند کسی درباره‌ی عکس‌های ما نظر نمیده، ولی با کمال پر رویی، این عکس رو هم می‌گذارم.
البته این عکس، قبلا در تاپیک عکاسی هدفمند با توجه به موضوع، نمایش داده شده است.

به علت مفقود شدن نسخه‌ی اصلی عکس، اطلاعات exif آن در دسترس نیست. شرمنده.

leylax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
هدچند کسی درباره‌ی عکس‌های ما نظر نمیده، ولی با کمال پر رویی، این عکس رو هم می‌گذارم.

قشنگه !!!

سيد جان مواردي كه ميتونم در مورد اين عكس بگم يكي تقارنه . يعني اون سه خطي كه پشت گلها هستند تقارن جالبي ايجاد كردند كه در مورد خود گلها رعيت نشده . شايد اگر كمي به سمت راست مي رفتيد برداشت بهتري حاصل مي شد.

و اينكه رنگ ها در كل سوژه ناهماهنگ هستند كه به نظرم به خاطر سايه و آفتاب بوده و شايد مي شد از فلاش استفاده كرد.
ليلا باز هم حجم عكس هات زياده . من نتونستم بازش كنم . اگه ممكنه زير 200 ك باشه خيلي عاليه
15.gif

زیر 200 خوب نیست:D

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0

به نظر من عكس بايد از بالا كراپ بشه و تصوير وايد تري بدست بياد.
دامنه فوكوس بايد محدودتر مي شد و گل در اين دامنه قرار مي گرفت. برگهاي گل (كه در اين فوكوس قرار گرفته اند) به كل كار صدمه زده.
قسمت سفيد زير گل هم با رنگ هاي كل كار تناسب نداره .

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
1- میدونم که برج کجه، نمیدونم چرا موقع کادربندی بنظرم کج نیومد. توی فتوشاپ هم بلد نیستم صافش کنم، لطفا یکی به من یاد بده. :blush:
2- دوربین کمی لرزش داشته، چون شاتر رو دستی زدم.

اولین تجربه عکاسی من از firework بوده و خیلی اشکال داره، خوشحال میشم دوستان اشکالات منو بگن.

mehrab2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
1- میدونم که برج کجه، نمیدونم چرا موقع کادربندی بنظرم کج نیومد. توی فتوشاپ هم بلد نیستم صافش کنم، لطفا یکی به من یاد بده. :blush:

اولین تجربه عکاسی من از firework بوده و خیلی اشکال داره، خوشحال میشم دوستان اشکالات منو بگن.

اول تو فتو شاپ یه duplicate layer بگیر بعد تو منوی edit بعد transform گزینه skew رو انتخاب کن و گوشه های تصویر رو بکش و صافش کن
مثل این

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
اول تو فتو شاپ یه duplicate layer بگیر بعد تو منوی edit بعد transform گزینه skew رو انتخاب کن و گوشه های تصویر رو بکش و صافش کن
خیلی ممنون دوست عزیز.

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0

دوست عزيز جناب دريا در ابتدا دريافت عنوان «كاربر فعال» را به شما تبريك مي گم.

و در مورد نورافشاني ها بايد بگم كه مي شد با چند بار سعي و خطا به نتايج بهتري رسيد ضمن اينكه با توجه نداشتن اطلاعات عكس در مورد كارهاي شما نتيجه گيري دقيقي نمي شود كرد. ولي از ظواهر امر پيداست كه تنظيماتي اعمال نشده يا با مد اتوماتيك عكاسي شده.
براي عكاسي Firework بايد دياف را كاملا باز كرد تا نور بيشتري جمع شود و نوردهي بايد بين 0.5 تا يك ثانيه باشد . البته موردي كه گفتم براي تصاويري است كه شما تصوير دقيقي از لحظه انفجار مي خواهيد در غير اين صورت مي توان نوردهي بالاي 5 يا بالاتر را استفاده كرد و نتايج جالبتري بدست آورد. قبلا مقاله اي در اين مورد خوانده بودم كه ميتونيد از لينك پايين دريافت كنيد.
مشاهده پیوست Firework.rar
البته من هم پارسال در شرايط مشابهي قرار گرفتم و بعد از نزديك 20 شات تنها نتيجه دلخواهم اين بود كه البته قبلا در همين تاپيك گذاشته بودم.

arkdvi-firework-small.jpg

عكس بزرگتر ...
اين عكس با نوردهي 15 ثانيه گرفته شده و متاسفانه ديگر تنظيمات خاطرم نيست.

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
ولي از ظواهر امر پيداست كه تنظيماتي اعمال نشده يا با مد اتوماتيك عكاسي شده.

ممنون از توضیحاتتون، خیر تنظیمات دستی انجام دادم، ببخشید که یادم رفت مشخصات رو بنویسم.
ایزو 800
دیافراگم 11
سرعت شاتر 1/4 و 1/5 ثانیه. سرعت شاتر رو که کمتر کرده بودم (تا حدود 1.3 ثانیه)، کل انفجار به شکل یک منطقه نورانی بزرگ میشد و خوب در نیومد.

محمدی

Registered User
لایک‌ها
14
دوستان کسی panasonic fz8 داره ؟؟ که عکس هایی رو باهاش گرفته یه چند تایی بذاره ؟

بالا