این رو خیلی پسندیدم.
ترکیب جالبی داره.![]()
مرسی:blush:
این رو خیلی پسندیدم.
ترکیب جالبی داره.![]()
سلام امیر جان، چه خبرا؟ خوش می گذره؟سلام بچه ها من این اولین پستم هست در این تالار عکس. این عکس که مشاهده میکنید مخلوطی است از 41 عکس با عمق کانونی متفاوت تا عکس در تمام سطوح شفاف باشد.
http://persianking.aminus3.com/image/2007-08-26.html
امیداوارم بپسندید.
سلام امیر جان، چه خبرا؟ خوش می گذره؟
این ها میوه بلوطند؟
من تا حالا از نزدیک ندیدم این ها رو
این عکس رو با Pentax گرفتین دیگه، درسته؟
هدچند کسی دربارهی عکسهای ما نظر نمیده، ولی با کمال پر رویی، این عکس رو هم میگذارم.
البته این عکس، قبلا در تاپیک عکاسی هدفمند با توجه به موضوع، نمایش داده شده است.
![]()
به علت مفقود شدن نسخهی اصلی عکس، اطلاعات exif آن در دسترس نیست. شرمنده.
سيد جان مواردي كه ميتونم در مورد اين عكس بگم يكي تقارنه . يعني اون سه خطي كه پشت گلها هستند تقارن جالبي ايجاد كردند كه در مورد خود گلها رعيت نشده . شايد اگر كمي به سمت راست مي رفتيد برداشت بهتري حاصل مي شد.
و اينكه رنگ ها در كل سوژه ناهماهنگ هستند كه به نظرم به خاطر سايه و آفتاب بوده و شايد مي شد از فلاش استفاده كرد.
ليلا باز هم حجم عكس هات زياده . من نتونستم بازش كنم . اگه ممكنه زير 200 ك باشه خيلي عاليه![]()
زیر 200 خوب نیست
[/]
به نظر من عكس بايد از بالا كراپ بشه و تصوير وايد تري بدست بياد.هدچند کسی دربارهی عکسهای ما نظر نمیده، ولی با کمال پر رویی، این عکس رو هم میگذارم.
البته این عکس، قبلا در تاپیک عکاسی هدفمند با توجه به موضوع، نمایش داده شده است.
![]()
به علت مفقود شدن نسخهی اصلی عکس، اطلاعات exif آن در دسترس نیست. شرمنده.
سلام
لیلا جان یه راه ساده کار رو عکست که تموم شد با paint بازش کن و سیو کن دوباره حجمش نصف میشه![]()
[]آخه زیبایی عکس کم میشه با کوچیک شدنش![]()
خیلی ممنون دوست عزیز.اول تو فتو شاپ یه duplicate layer بگیر بعد تو منوی edit بعد transform گزینه skew رو انتخاب کن و گوشه های تصویر رو بکش و صافش کن
ولي از ظواهر امر پيداست كه تنظيماتي اعمال نشده يا با مد اتوماتيك عكاسي شده.