• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

map

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از عكسهاي غروب ، عكس سمت چپي بهتر بود فقط كمي از پايين كراپ ميخواد

اگر عكس رو به صورت خام و به همراه اطلاعات اگزيف بذارين به معني از دست دادن مالكيت عكس هست :happy: دوستان هم بايد لطف كنند و اطلاعات عكس رو به پستهاشون اضافه بكنند
خوب میتونند عکس ها را کوچک کنند.اینجوری کسی که عکس کوچک رو داره نمیتونه چاپش کنه یا حداقل وقتی یک نفر دیگه عکسو با کیفیت بالاتر داره نمیتونه ادعای مالکیت کنه.
به هر حال من که عکس هام رو برای سرگرمی میگیرم و اصلا کارم عکاسی نیست.درسته که عکس هام خیلی خوب نیست ولی منو تا حدی راضی میکنه و اومدم اینجا تا از دوستان چیز های بیشتری یاد بگیرم..در ضمن اگه کسی میخواد ادعای مالکیت عکس های منو بکنه من مشکلی ندارم.:D
اطلاعات مربوط به FNumber-Shutter Speed-Metering Mode-Camera Type- وحتی Focal Length میتونند خیلی آموزنده باشند.حداقل برای من:)
من خیلی دوست دارم بدونم دوستان حرفه ای در زمینه ی عکاسی اینجا عکس هاشون رو چجوری و با چه دوربینی میگیرند.:blush:
اگه اینجا یاد نگیریم پس کجا یاد بگیریم.:(

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
علیک سلام آرش جان

می دونم واسه گرفتن این عکس خیلی زحمت کشیدی:happy:
عکس قشنگی شده البته اگه اشتباه نکنم کمی هم ادیت شده عکست ولی خیلی جالبه البته اگه کمی رعدو برق به مرکز تصویر نزدیک تر بود خیلی بهتر می شد ولی خوب اینکه ، دست شما نبوده !:) . مشخصه واسه همین عکس هم کلی زحمت کشیدی
دستت درد نکنه و خسته نباشی
ممنون محمد عزيز . اديت زيادي صورت نگرفته به جز كم كردن روشنايي
روش عکس برداری از رعد و برق، به همین صورتی هست که شما انجام داده‌اید. یعنی دوربین را روی سه‌پایه می‌گذارتد و دیافراگم را باز می‌گذارند. طبیعتا محل قرار گیری رعد و برق در کادر، تا حدود خیلی خیلی زیادی شانسی هست.
نمی‌دونم چرا عکس این قدر روشن شده. یا باید از ISO پایین‌تری استفاده می‌کردی و یا از دیافراگم بسته‌تری. مثلا f5.6.
موفق باشید.
ممنون سيد جان از نظرت . واقعيت اينه كه ايزو روي 80 بوده ولي متاسفانه جبران نوردهي روي +1 بوده كه بايد -1 مي شده و باز هم متاسفانه f2.6 بوده كه من اشتباه كردم
با سلام
دو تا عکس از غروب آفتاب ( البته می دونم شاید این موضوع تکراری شده باشه ولی خوب به نظرم بازم میشه از غروب آفتاب عکس های زیبا گرفت )
آرش جان شرمنده فرصت نشد جای امضا رو درست کنم

البته انشالله فردا عازم سفریم یه مدتی نیستم و مطمئنا تا از مسافرت برگردم کلی عکس تو این تاپیک گزاشتین:)
پس موفق باشین و فعلا خداحافظ :rolleyes:

محمد جان عكس هاي خوبي شده ولي بازم جاي كار داشت . عكس سمت چپ به نظر بلور مياد كه شايد كراپ شده باشه و عكس سمت راست هم خيلي تاريك شده و شابد بهتر بود از فضاي آسمان استفاده بيشتري مي شد.:)

ليلا به ما هم رحم كن . عكست 1.5 مگه . من كه جرات نكردم بازش كنم. بي زحمت تغيير سايز بده و بعد آپلود كن.

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

این کار، اگر صرفا به خود عکس نگاه کنیم، نسبتا خوب است. کنترل نور خوبه (فکر نمی‌کنم می‌شد از این بهتر گرفت) کار مشکل خاصی نداره. کنتراست هرچند می‌شد بیشتر باشه، در حد قابل قبولیه.
ولی اطلاعاتی درباره‌ی بازار که سوژه‌ی اصلی عکس است، به من داده نشد یا من دریافت نکردم.
معمولا این چنین عکس‌هایی با هدف توصیف و بیان یک موقعیت گرفته می‌شوند. (معمولا)
موفق باشید.

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
این کار، اگر صرفا به خود عکس نگاه کنیم، نسبتا خوب است. کنترل نور خوبه (فکر نمی‌کنم می‌شد از این بهتر گرفت) کار مشکل خاصی نداره. کنتراست هرچند می‌شد بیشتر باشه، در حد قابل قبولیه.
ولی اطلاعاتی درباره‌ی بازار که سوژه‌ی اصلی عکس است، به من داده نشد یا من دریافت نکردم.
معمولا این چنین عکس‌هایی با هدف توصیف و بیان یک موقعیت گرفته می‌شوند. (معمولا)
موفق باشید.

این عکس رو موقع حرکت کردن گرفتم !:D
واقعا جنبه عکاسی نداشت...ولی خوب شده انگاری !

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این عکس رو موقع حرکت کردن گرفتم !
واقعا جنبه عکاسی نداشت...ولی خوب شده انگاری !
به جز در موارد واقعا استثنایی، بیننده‌ی عکس، با خود عکس کار داره نه به شرایط زمان عکاسی.

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
به جز در موارد واقعا استثنایی، بیننده‌ی عکس، با خود عکس کار داره نه به شرایط زمان عکاسی.

لول مسلما !
هر چی باشه عکاس اون عکس رو توی اون شرایط زمانی و محطی گرفته نه بیننده...
این عکس رو هم واقعا نه به جنبه هنری خودم بهش نگاه می کنم نه عکاسی...
از بین مغازه های یکی از کوچه های پایین شهر رد میشدم این عکس رو گرفتم ارزش عکاسی و هنری نداره
به هر حال مرسی بابت نقد
AddEmoticons12699.gif

leylax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
سلام
نمیدونم چرا ولی احساس میکنم این عکس رو خیلی دوست دارم:blush: فقط تنها چیزی که یه خورده درگیرم کرده شاخه بلند تر بوده که کامل تو کادر نیست :blink:

واقعا؟خوشحالم.
آره اون بلندتره بالاش نیفتاده کادر بندیش خوب در نیومده!

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در کادر فعلی، اگر این دو تا گل (فکر می‌کنم گل تره باشند) نبودند، عکس خوبی می‌شد. ولی اگر این دو گل را هم لحاظ کنیم، نه. چون محل قرار گیری آنها در کادر، خوب نیست. یا باید هر دو در یک سمت قرار می‌گرفتند و یا اینکه هر یک در یک سمت.

در مورد دو عکس غروب، کنترل نور خوب نیست. باید از دیافراگم بسته‌تر و زمان نوردهی پایین‌تری استفاده می‌شد. اگر هم زمان کمی دیرتری را انتخاب می‌کردید، احتمال غریب به یقین، نتیجه‌ی بهتری می‌گرفتید.
عکس دوم هم به نظرم نیاز به کار خیلی بیشتری داشت.

ممنون

leylax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
در کادر فعلی، اگر این دو تا گل (فکر می‌کنم گل تره باشند) نبودند، عکس خوبی می‌شد. ولی اگر این دو گل را هم لحاظ کنیم، نه. چون محل قرار گیری آنها در کادر، خوب نیست. یا باید هر دو در یک سمت قرار می‌گرفتند و یا اینکه هر یک در یک سمت.

در مورد دو عکس غروب، کنترل نور خوب نیست. باید از دیافراگم بسته‌تر و زمان نوردهی پایین‌تری استفاده می‌شد. اگر هم زمان کمی دیرتری را انتخاب می‌کردید، احتمال غریب به یقین، نتیجه‌ی بهتری می‌گرفتید.
عکس دوم هم به نظرم نیاز به کار خیلی بیشتری داشت.

ممنون

مرسی از راهنماییتون

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان:)

عکس امروز من بدونه چکوچونه :D
در مورد این عکس توضیح نمی دم ببینم کسی متوجه میشه اصلا چیه ؟؟:p:rolleyes:

عنوان : آب و آتش

مدل دوربین : Canon PowerShot A640
دیافراگم : F8
شاتر : 1/500 ثانيه

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
دیم دام جان، این که من فهمیدم شلپی (اسم دیگه ای هم داره؟) از آب هست که شعله های آتش و البته چیزهای دیگری (پرتره! یک یا دو نفر شاید هم بیشتر) در آن منعکس شده است.

اگر درست گفتم، مشخصات عکس رو هم بنویس. فلاش هم زدی، درسته؟

بالا