• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

mgs

Registered User
لایک‌ها
47
عکس خیلی نرم و خوبی شده...
فقط به نظر خود من سوژه برای فضای عکس خیلی بزرگه... بعضی وقتا معرفی فضای اطراف به بیننده به دیدن سوژه اصلی خیلی کمک می کنه ! جدا از اون کادرت دوباره کلفته ... غیز از اون به ندرت کسی رو دیدم که رنگ قاب رو با رنگ اصلی توی خود عکس یکی کنه... این تمرکز رو از دیدن عکس اصی منحرف می کنه !
جدا از اون اگه یه خورده روی ادیت وقت میذاشتی نتیجه تمیز تری رو می گرفتی جدا از گلبرگ ها, پایین ساقه گل به نظرم یه خورده عجیب اومد
در کل عکس نرم و خوبی شده مجموعا خسته نباشی ولی خیلی بهتر می تونی کار کنی

ممنون ازت دوست عزیزم
سعی میکنم بیشتر رعایت کنم
به هر حال من تازه کار هستم و از نقد های شما سعی میکنم نهایت استفاده رو ببرم
این کادر هم کلفته ؟!!!!!:blush:
باز هم نازکترش میکنم:happy:
ولی دیگه اینبار فکر میکردم خوب باشه
باز هم بروی چشم
:)

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
ممنون ازت دوست عزیزم
سعی میکنم بیشتر رعایت کنم
به هر حال من تازه کار هستم و از نقد های شما سعی میکنم نهایت استفاده رو ببرم
این کادر هم کلفته ؟!!!!!:blush:
باز هم نازکترش میکنم:happy:
ولی دیگه اینبار فکر میکردم خوب باشه
باز هم بروی چشم
:)

تو یاهو برات کامل توضیح میدم
pillowfight.gif

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان :)

احساس نمی کنید اینجا کمی سرد شده :(خیلی از دوستان دیگه سر نمی!!! زنند اگه همین دوستانی که زحمت می کشن نمی زارن تایپک زمین بمونه هم نباشه کلاس تعطیل :wacko: می شه لطفا یکی یه راه حلی پیشنها کنه مثل مسابقه ای چیزی که شاید اینجا رونق گذشته رو بگیره با تشکر :)

نوع دوربین : Canon
مدل دوربین : Canon PowerShot A640
دیافراگم : F8
شاتر : 1/500 ثانيه
تاریخ: 21/5/86
زمان : 6:52 pm
عنوان : قطره

توضیحات : یگ قطره رنگ آبی داخل یک ظرف پر از شیر سرد

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
dim-dam جان خیلی باحال شده. میشه توضیح بدی چطوری فوکوس کردی؟

فکر می کردم 35 کیلوبایت تقریبا سریع لود بشه تو ایران !
راستش حجم اصلی عکس های من حداقل 2 مگ هستند ... با گذاشتن بند انگشتی تو 90% موارد مشکلی ندارم ولی کسی دیگه نمی تونه عکس اصلی رو ببینه مگر اینه که سایز رو به 200 - 300 کیلوبایت کم کنم !
در کل متوجه نشدم دقیقا مشکل چیشه ولی هرچی هست

GT جان، عکسهات رو فکر کنم save for web کنی، حجمشون کمتر میشه، دو مگ خیلی زیاده. بعدش هم نمیدونم چرا این webshot عکسها رو دیرتر از freeshare لود میکنه

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
احساس نمی کنید اینجا کمی سرد شده ... یکی یه راه حلی پیشنها کنه مثل مسابقه ای چیزی که شاید اینجا رونق گذشته رو بگیره

تقریبا تنها ایراد کار، نورپردازیه. نور جلو خیلی زیاد و نور پشت خیلی کمه. این کار باعث شده حالت ایجاد شده در شیر در جلوی کادر اصلا دیده نشود.
ترکیب شدن رنگ و شیر، خیلی جالب شده. لحظه‌ی عکس گرفتن هم خیلی خوبه.
کادر(9) :: نور(5) :: سوژه(10) :: زاویه(9) :: نظر شخصی(7) :: امتیاز من 40

>> برای گرم تر شدن این بخش، مدتی هست به فکر ایجاد بک تاپیک با عنوان عکاسی هدف‌مند هستم. بهانه‌ی خوبی شد تا با سایر دوستان هم در میان بگذارم.
هدف اصلی از ایجاد این تاپیک، انتخاب یک موضوع برای مثلا یک یا دو ماه، و تمرکز روی آن و تبادل نظر در خصوص آن است. به عنوان مثال قرار می‌گذاریم طی یک ماه آینده روی بیان یک حس خاص، در قالب کادر عکس، تمرکز کنیم. با این کار، هم می‌تونیم از تکنیک‌ها، متناسب با نیاز،‌استفاده کنیم.
نظر دوستان چیه؟ اگر با کلیتش موافق هستید و فکر می‌کنید مفید باشه، بگید تا ادامه‌ی بحث را در همان تاپیک ادامه دهیم.

mgs

Registered User
لایک‌ها
47
ممنون میشم راجع به مشخصات عکس بگید :D

یاهو آیدی م رو براتون خصوصی دادم
ممنون

تو یاهو برات کامل توضیح میدم
pillowfight.gif

خوبه خیلی خوبه
میتونه واسه ما مبتدیا کلاس خوبی هم باشه
هر چند وقت یک بار یک سوژه انتخاب بشه تا دوستان اون رو برسونن
من موافقم :D

برای گرم تر شدن این بخش، مدتی هست به فکر ایجاد بک تاپیک با عنوان عکاسی هدف‌مند هستم. بهانه‌ی خوبی شد تا با سایر دوستان هم در میان بگذارم.
هدف اصلی از ایجاد این تاپیک، انتخاب یک موضوع برای مثلا یک یا دو ماه، و تمرکز روی آن و تبادل نظر در خصوص آن است. به عنوان مثال قرار می‌گذاریم طی یک ماه آینده روی بیان یک حس خاص، در قالب کادر عکس، تمرکز کنیم. با این کار، هم می‌تونیم از تکنیک‌ها، متناسب با نیاز،‌استفاده کنیم.
نظر دوستان چیه؟ اگر با کلیتش موافق هستید و فکر می‌کنید مفید باشه، بگید تا ادامه‌ی بحث را در همان تاپیک ادامه دهیم.

leylax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29

والا اینجا اینقدر عکسای حرفه ای میذارین آدم روش نمیشه عکس بذاره ولی دیگه حالا من گذاشتم دیگه ببخشید:happy::blush:

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
اهان!
nunu.gif
واستا ببینم! گیرت اوردم!
nunu.gif
کی میخوای این S3 رو ورداری چارتا عکس بگیری؟!هاین!!
nunu.gif

فرشاد جون دستت درد نكنه ديگه ! اينطوريا هم كه ميگي نيست بابا
blind.gif
يه چند تايي گذاشتم ... ولي راستش هر چي ميگيرم به دلم نميشينه . خيلي دلم ميخواد از مناظر طبيعي عكس بگيرم اونم توي روز روشن ! ولي يك مشكل خيلي خيلي بزرگي كه دارم اينه كه LCD رو خوب نميبينم براي همين كادر بندي هميشه خراب ميشه
nea_mini.gif

اين يكي از عكسهايي هست كه قبلا گرفتم ولي با ويرايش جديد

اين يكيو هم امروز گرفتم خواستم حالت فلش بك داشته باشه ... اسمش هست " خاطرات دريا "

راستي پيشنهاد سيد عااااااااااااااااااليه من كه صد در صد موافقم
ليلا جان خيلي وقت بود نبودي
عكسهاي غروب همه شون فوق العاده بودن بسيار لذت بردم

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای گرم تر شدن این بخش، مدتی هست به فکر ایجاد بک تاپیک با عنوان عکاسی هدف‌مند هستم. بهانه‌ی خوبی شد تا با سایر دوستان هم در میان بگذارم.
عالیه من صد در صد موافقم;)
سید جان از نظرت ممنونم:rolleyes:

darya_s جان فوکوس رو باید دستی انجام داد اول جایی که قرار قطره تو اون منطقه بیفته رو با استفاده از یه جسم فوکوس میکنیم بعد عکس میگیریم مثلا من از نوشته های ریز کارت اینترنت استفاده می کنم از قسمت مندرج خطکش هم می شه استفاده کرد خیلی راحت تره خطکش افقی می زاری وسط ظرف جوری که درجه هاش سمت دوربین باشه بعد هم فوکوس امید وارم تونسته باشم کمک کنم اگه باز هم جای سوال بود در خدمتم :)

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
ممنون دیم-دام جان، بله من هم همینطوری فوکوس میکردم، گفتم شاید جور دیگه کار کردی.
البته من به این دقیقی فوکوس نمیکردم، انگشتم رو میگرفتم وسط ظرف و روش فوکوس میکردم، برای همین فوکوس دو سری از این عکسهای قطره ام خراب شد :(
ممنون :happy:

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
Mr Lonely

یه homeless بود توی پایین شهر ... عجیبه که همه مردم و مغازه دار های دور ور میشناختنش و با احترام باهاش صحبت می کردن... :) این عکس رو موقعی که وسط صحبت برگشت به سمت دیگه ای نگاه کنه ازش گرفتم... مثل کارهای دیگم نیست تا حالا عکاسی از آدم نکرده بودم... بیشتر استایلش journalisti شده فکر کنم !
ولی از نگاهی که توی عکس داره خیلی خوشم اومد ... یه جور حس تنهاییش رو منتقل می کنه ...

سلام سينا
عجب سوژه هايي شكار مي كني!
21.gif
به نظر من تنها ايرادي كه ميشه به اين عكس گرفت نوردهي بيش اندازه پشت سر سوژست كه البته فكر مي كنم با توجه به زمان گرفتن عكس كه حدس ميزنم ظهر باشه منطقيه

سلام محمد جان . به عكست نميشه ايرادي گرفت به جز امضا كه جاي خوبي نيست.
موفق باشي:)
سلام دوستان :)

احساس نمی کنید اینجا کمی سرد شده :(خیلی از دوستان دیگه سر نمی!!! زنند اگه همین دوستانی که زحمت می کشن نمی زارن تایپک زمین بمونه هم نباشه کلاس تعطیل :wacko: می شه لطفا یکی یه راه حلی پیشنها کنه مثل مسابقه ای چیزی که شاید اینجا رونق گذشته رو بگیره با تشکر :)

شاتر : 1/500 ثانيه
تاریخ: 21/5/86
زمان : 6:52 pm
عنوان : قطره

توضیحات : یگ قطره رنگ آبی داخل یک ظرف پر از شیر سرد

راستش فكر نكنم اينجا اينقدرم خلوت شده باشه درسته بعضي از دوستان كمتر به اينجا سر مي زنند ولي از قبل خيلي بهتر شده. اقلا من اينطور فكر مي كنم .
در مورد عكست :
بازم مثل بقيه كارهات عاليه . اين يكي به دليل خلاقيتت در بكار بردن چيزي به غير از آب جالبتر شده.
8.gif

راستي يه نكته : شما نگران خيس شدن دوربين نيستي ؟ چون دوربين با سوژه فاصله زيادي نداره و اينكه از اديت هم استفاده مي كني؟

والا اینجا اینقدر عکسای حرفه ای میذارین آدم روش نمیشه عکس بذاره ولی دیگه حالا من گذاشتم دیگه ببخشید:happy::blush:
سلام ليلا چرا اينقدر كم اينجا مياي ؟ عكست جالب شده مرسي
15.gif

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
فرشاد جون دستت درد نكنه ديگه ! اينطوريا هم كه ميگي نيست بابا
blind.gif
يه چند تايي گذاشتم ... ولي راستش هر چي ميگيرم به دلم نميشينه . خيلي دلم ميخواد از مناظر طبيعي عكس بگيرم اونم توي روز روشن ! ولي يك مشكل خيلي خيلي بزرگي كه دارم اينه كه LCD رو خوب نميبينم براي همين كادر بندي هميشه خراب ميشه
nea_mini.gif

خب از Viewfinder (چشمی دوربین) استفاده نمیکنه مگه؟!
4fvgdaq_th.gif

حتی توی جای کم نورم بهتر میتونی باهاش کادر بندی کنی
2usv2c8.gif
.. با استفاده از چشمی هم رو دوربین مسلطی و هم
اینکه چون استقرار دوربین بهتره لرزش کمتری هم داری..
عکسارو هم دیدم.. خوبه .. ولی باید دقتت روی انتخاب سوژه و کادربندی بیشتر کنی..
smile_mini2.gif

اگه هم بیرون کم میری ماکرو رو فراموش نکن!
evil_grin.gif

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ویژگی خاص این عکس، حالت ایجاد شده توسط موج‌هاست. از موقعیت شما آگاهی ندارم ولی ای کاش می‌تونستید کادری را ببندید که از این امواج به شکل خیلی بهتری استفاده کنید.

در ضمن،با توجه به استقبال دوستان، تاپیک عکاسی هدفمند ایجاد شده است. امیدوارم با نظرات سازنده‌ی خودتون، شرایط را برای آغاز فعالیت آن آماده کنید.

leylax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
سلام سينا
عجب سوژه هايي شكار مي كني!
21.gif
به نظر من تنها ايرادي كه ميشه به اين عكس گرفت نوردهي بيش اندازه پشت سر سوژست كه البته فكر مي كنم با توجه به زمان گرفتن عكس كه حدس ميزنم ظهر باشه منطقيه

راستش فكر نكنم اينجا اينقدرم خلوت شده باشه درسته بعضي از دوستان كمتر به اينجا سر مي زنند ولي از قبل خيلي بهتر شده. اقلا من اينطور فكر مي كنم .
در مورد عكست :
بازم مثل بقيه كارهات عاليه . اين يكي به دليل خلاقيتت در بكار بردن چيزي به غير از آب جالبتر شده.
8.gif

راستي يه نكته : شما نگران خيس شدن دوربين نيستي ؟ چون دوربين با سوژه فاصله زيادي نداره و اينكه از اديت هم استفاده مي كني؟

سلام ليلا چرا اينقدر كم اينجا مياي ؟ عكست جالب شده مرسي
15.gif

سلام آرش!منظورت از اونور اینور بود؟؟:D
من راستش آخه عکسام حرفه ای نیستن که اینجا بخوام بذارم بعد مسخرم میکنن!مخصوصا این که فرشاد هم اینجاست هی دستشو میزن زیر چونش برام:D
جدا از شوخی باشه میذارم عکس زیاد دارم اما امیدوارم ضایع نشم!
توام میذاری دیگه؟

mmkh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

15.gif

چشم واسه امضا هم اقدام می شود و ممنون بابت نظری که دادین

WoW ! خسته نباشی mmkh جان...
فوق العادست ...
rainbowed.gif

50/45

شما بسیار لطف دارین دوست عزیز

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
عکسی از یک فال گیر در ده امام زاده ابراهیم با دو ادیت متفاوت که هیچکدوم به دلم ننشست اگه قرار باشه بزور یکی رو انتخاب کنید:D کدوم رو انتخاب میکردید

شاتر : 1/30 ثانيه
تاریخ: 5/5/86
زمان : 6:47 pm
عنوان : فالگیر

بالا