• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
" آسمانش را گرفته تنگ در آغوش ابر با آن پوستين سرد نمناكش " من با ابر ها بيشتر از امتداد زيباي ساحل ارتباط برقرار كردم:rolleyes:
خيلي زيبا بود

Vahid.k جان منم دقیقا همین حس دارم عنوان هم از اونجایی که ابر ها در امتداد ساحل قرار گرفتن انتخاب کردم:rolleyes:
با این شعر خیلی حال کردم ممنون مال خودته یا از کس دیگه ای نقل کردی ؟

آسمانش را گرفته تنگ در آغوش ابر با آن پوستين سرد نمناكش

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
مدل دوربین : Canon PowerShot A640
دیافراگم : F8
شاتر : 1/250 ثانيه
دسته بندی : ساحل و دريا
عنوان : در امتداد ساحل

:blink: عجب عكس بيستي ... منم دقيقا به همين نتيجه رسيدم ( چه نتيجه اي !!؟؟؟‌) كه معمولا عكسهاي دريا بايد توي هواي خاص باشه ! مثلا آسمان ابري يا تاريك يا غروب يا ...

عكست فوق العاده قشنگ بود :happy:

اون گله هم يه همچين چيزي منظورم بود ... زياد فوتوشاپم خوب نيست در حدي كه بلد بودم روش كار كردم :p

Vahid.k

Guest
لایک‌ها
5
Vahid.k جان منم دقیقا همین حس دارم عنوان هم از اونجایی که ابر ها در امتداد ساحل قرار گرفتن انتخاب کردم:rolleyes:
با این شعر خیلی حال کردم ممنون مال خودته یا از کس دیگه ای نقل کردی ؟

آسمانش را گرفته تنگ در آغوش ابر با آن پوستين سرد نمناكش

شعر از مهدي اخوان ثالث بود ( باغ بي برگي )
عكست خيلي عكسه ها . مال چه تاريخيه و كدوم ساحل ؟

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته این عکس، آخرین عکسی نیست که گرفته‌ام. ولی فکر کنم ارزش دیدن داشته باشه.

00036.jpg

.

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شعر از مهدي اخوان ثالث بود ( باغ بي برگي )
عكست خيلي عكسه ها . مال چه تاريخيه و كدوم ساحل ؟
وحید جان عکس مال دیروز نه پری روز در یا هم دریای انزلیه نظر لطفته من فقط ثبتش کردم باقی کار خدا بود ...

Smiley جان با توجه به نتیجه گیری که کردی منتظر عکس دریا با آسمونی ابری از تو هستم:rolleyes: راستی دستت در نکنه که عکس مارو ادیت کردی ;)قشنگ شده :)

راستی کسی از علی خبر نداره ؟؟؟ مثل اینکه واقعا دوربین جدید خرید دیگه ما رو تحویل نمی گیره ؟؟:(

ریتا تعطیلات خوش گدشت کجا ها رفتی عکس گرفتی ؟؟؟ بهانه نیار که با دوربین آنالوگه باید آپلودش کنی ها گفته باشم :D

مصطفی جان ثبت قشنگی شده با مد رنگی موافقم ...

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داغ داغ نسوزین :D
این عکس رو نیم ساعت پیش گرفتم گفتم تا سرد نشده آپلود کنم:p

مدل دوربین : Canon PowerShot A640
دیافراگم : F8
شاتر : 1/79 ثانيه
دسته بندی : لحظه قطعی
عنوان : پرواز

توضیح : تو نگاه اول بنظر می رسه که زنبور بال نداره اما با کمی دقت متوجه می شیم که بال طوری ثبت شده گه دیده نمی شه دوست داشتم عنوان رو جوری انتخاب کنم که به موضوع ربط داشته باشه اما از اونجایی که فرصت برای فکر کردن نبود (داغه داغه ) مجبور شدم همین پرواز رو انتخاب کنم

LEnIn+$

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0

mpr.gif
mpr.gif

1/60 s
F/5
38mm
iso/50

سرعت شاتر رو کم کردم تا اینطوری بشه ..چون مثلا اگه با 1/120 میگرفتم یه عکس عادی میشد و اون حالت و حس ترس و تیرگی خوب منتقل نمیشد. فلش هم زدم راستی!!
veiledsmile1.gif

البته خطر جانی هم داشت!
280k5eb.gif
280k5eb.gif

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
msg جان، عکست خیلی زیبا شده. از نور خیلی خوب استفاده کردی.
smiley جان، ممنون از نظرت؛ نور اون عکس خوب نبوده متاسفانه (زمان نامناسب)
در مورد اون عکس پنجره ات هم، فکر میکنم فقط کادرت کج بوده مشکل پرسپکتیو توی این عکس نداری. (تا جایی که من متوجه میشم)
dim-dam عزیز، عکس خیلی خوبی شده، حجم عکسها کاملا قابل احساس هست و عکس تخت نشده، دستت درد نکنه.
فرشاد جان چقدره این سگ ترسناکه، ولی یک چیزی . . . الان لرزش دست عکس رو تار کرده . . . درسته؟ اگه سرعت رو کمی بالاتر میگرفتی که لرزش دست نباشه و درختان و زمین و اینها ثابت میفتادند و سگ بخاطر حرکتش فریز نمیشد و تار میفتاد، اون چطور میشد؟ این حالت ترس و اینها رو چقدر منتقل میکرد؟ اون هم فکر میکنم جالب میشد.

mgs

Registered User
لایک‌ها
47
من اول فكر كردم با افكت اينطوريش كرديد . خيلي جالبه كه پشت به نور اينقدر يكدست دراومده سياه و سفيدش و رنگ ديگري وجود ندارد . خسته نباشي

ممنون از اینکه نظر دادید دوستای عزیز متشکر واقعا:blush:

msg جان، عکست خیلی زیبا شده. از نور خیلی خوب استفاده کردی.

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام . ميبينم كه چه كرديد!!!!
18.gif

©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©
dim_dam حسابي تركوندي ديگه اينجارو
22.gif
ولي در مورد عكس «ساحل و دريا» : اگه آسمان در يك سوم بالا قرار مي گرفت به نظرم خيلي عالي مي شد . در ضمن مي شد با زياد كردن كنتراست ابهت ابرها رو بيشتر كرد . ولي در كل خيلي عالي شده .
افشين ؛ آخرش بعده عمري عكس گذاشتي ؟ حالا چرا اين؟ شما كه سوژه كم نداري؟ داري؟
30.gif

محمد جان شرمنده بدقولي كردم.
در مورد اين عكسهات :
1- سوژه يعني بادبادك ها به نسبت اشيا ديگر موجود در عكس وزن كمتري دارند . (اشيا نزديك به خط افق بيشتر به چشم ميان)
2- عكس خوبي شده ولي به كراپ كردن نياز داره.
3- باز هم مورد قبلي يعني سوژه به نسبت خود آسمان وزن كمتري داره
4- اين يكي واقعا جالب شده . خصوصا خود سوژه كه به اندازه كافي جالب هست.
15.gif

و كلا : نويز عكس ها زياده ميشه با نرم افزار اين نويز رو كم كرد.
امضا در جاي ماسبي نيست. كمي به سمت راست و در امتداد خط قائم كادر دور عكس شايد بهتر باشه.
در مورد خود كادر دور عكس: متناسب با خود سوژه اين مورد را انتخاب كنيد. بهترين روش آزمون و خطاست.
موفق باشيد
20.gif

mgs جان ؛ واقعا لذت بردم . حس معنوي عكس شما و به خصوص غبار در ميان درختان خيلي خاطره انگيزه . ممنون از عكست
سيد جان عكست خيلي نوستالژيك شده ، شبيه يك روز پاييزي
فرشاد جان ؛ عكست واقعا ترسناك شده . ترسناكتر از خود سگه ، اون درختاييه كه پشت سرش قرار دارند

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
حالا كه همه عكس ميذارن منم بذارم. در مورد عنوانش تنها چيزي كه به ذهنم رسيد اين بود : بر باد رفته

اديت خاصي روي عكس انجام نشده به جز مقداري افزايش كنتراست و شارپنس براي نمايش بيشتر جزئيات

Canon Powershot A540
1/60 Sec
F/ 3.5

Fairyj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کار زیبایی شده. دستتون درد نکنه. ولی عنوان خیلی هم بهش نمی خوره.
ای کاش کمی بیشتر زوم می کردید و یا از خطوط و برگها بهتر استفاده می کردید.فکر می کنم اگه کمی به سمت بالا می رفتید یا بیشتر توی لابلای برگها می گشتید شاید می تونستید زاویه ای رو انتخاب کنید که خود شاخ و برگها یه قاب برای این کرم کوچولوی ما می ساخت. درکل باید بگم که توی عکاسی به خطوط هم باید توجه کرد... ممنون از ارسال. امتیاز 35. :) :happy:

حق با شماست .. عنوانش زیاد جالب نشد .
میشه یه عنوان براش پیشنهاد بدید ؟
عکس های دیگری هم ازش گرفتم بعد از ادیت اینجا قرارشون میدم .
ممنون

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب arkdvi،‌ من با عکس و عنوان نتونستم ارتباط برقرار کنم. اگر می خواستید افراد پس زمینه، در کادر باشند، باید بهتر این‌کار صورت می‌پذیرفت. همچنین قرار گرفتن افق در وسط کادر هم چندان جالب به نظر نمی‌رسدو
عنوان هم برای من قابل فهم نبود.

اگر لطف کنید توضیح مختصری درباره‌ی مفهوم مورد نظرتون بدید ممنون می‌شم.

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
فرشاد جان چقدره این سگ ترسناکه، ولی یک چیزی . . . الان لرزش دست عکس رو تار کرده . . . درسته؟ اگه سرعت رو کمی بالاتر میگرفتی که لرزش دست نباشه و درختان و زمین و اینها ثابت میفتادند و سگ بخاطر حرکتش فریز نمیشد و تار میفتاد، اون چطور میشد؟ این حالت ترس و اینها رو چقدر منتقل میکرد؟ اون هم فکر میکنم جالب میشد.
خب..به نظرم توی اینجور عکسا ,حس عکس بیشتر از طریق فضای کلی عکس منتقل میشه نه فقط از سوژه..
298.gif
همون طور که ارش جان هم اشاره کرد..
فرشاد جان ؛ عكست واقعا ترسناك شده . ترسناكتر از خود سگه ، اون درختاييه كه پشت سرش قرار دارند
یکی دیگه هم گرفتم البته من اولی رو ترجیح میدم! هم کادرش بهتره و هم اینکه دیگه توی این یکی نزدیک بود سگه منو بگیره!!
22.gif

mpr.gif

ممنون از نظر دوستان..

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
سلام . ميبينم كه چه كرديد!!!!
18.gif

عکس ها رو فعلا سایزشون رو کم ترکردم تو FS آپلود کردم تا حالا بعدا لینک های وبشات رو درستشون کنم...
حالا نظر بده ببینم ایرادش کجاست پیلیز...
cryingbig.gif

---

-----

این هم یه عکس جدید ساده واسه این که آف تاپیک نشه !
confused0072.gif

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
توی این یکی نزدیک بود سگه منو بگیره!!
22.gif

فرشاد اين يكي خيلي خدا شده :wacko: خود سگه كم وحشتناك نيست ... تكنيكي كه استفاده كردي هم خيلي به ايجاد فضا كمك كرده :happy: در ضمن تاحالا همچين عكسي جايي نديده بودم تكنيك نابي بود آفرين

عكسهاي سينا ، اون آسمان خراشه صحنه زيبائيه كادر بندي خوبي هم داره ولي نقطه اتكا نداره ... عكس دومي كه سياه سفيد بود رو بيشتر پسنديدم . اگر ميشد با حفظ امتداد افق ، تابلو هاي تبليغاتي پايين سهم بيشتري داشته باشند فضاي نوستالوژيك خيلي خوبي در ميومد

دوستان روش امتياز بندي هم روش خيلي خوبي هستا ... فراموش نشه !

راستي نظرتون تاپيك انجمن عكسهاي هنري رو منتقل كنيم همينجا ؟ :D اون وقت عكسهايي كه نمره بيشتر از 43 بگيرند با اسم يا آيدي عكاس ميذاريم اونجا كلي هم فايده و ايده و اينا داره ... چي ميگين !؟

mgs

Registered User
لایک‌ها
47
راستي نظرتون تاپيك انجمن عكسهاي هنري رو منتقل كنيم همينجا ؟ :D اون وقت عكسهايي كه نمره بيشتر از 43 بگيرند با اسم يا آيدي عكاس ميذاريم اونجا كلي هم فايده و ايده و اينا داره ... چي ميگين !؟

من موافقم
فکر خوبیه:D

mgs

Registered User
لایک‌ها
47
اگه این post _thanks رو نصب کنن اینجا از این همه پست زائد هم راحت میشیم
یکی نیست به گوش مدیر انجمن برسونه؟!!!!!!
شاید الان این تاپیک بجای 300 صفحه 200 صفحه بود

moha_par

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ببخشید چرا من عکسهایی که شماها زحمت کشیدید و توی تاپیک گذاشتید را نمی تونم ببینم

mgs

Registered User
لایک‌ها
47
خیلی ببخشید چرا من عکسهایی که شماها زحمت کشیدید و توی تاپیک گذاشتید را نمی تونم ببینم

شاید واسه شما فیلتر شده باشه
روی عکسهایی که مشاهده نمیکنین کلیک راست کنید و لینک عکس رو تو مرورگرتون وارد کنید ببینید با فیلترینگ روبرو میشید یا نه:)

بالا