این چرا اینقد شارپنسش پایینه! خیلی سافته دریا جان!
سنسور آخه کثیف نباید شده باشه تا حالا!!! میدونم ممکنه از اول هم کمی گرد و غبار داشته باشه ولی . . . :wacko:سنسور رو تا حالا تمیز کردی؟ اگه نه تمیزش کن! احتمالا شفافیتش کمی بهبود پیدا کنه!
با ایزوی پایینتر همین عکس رو گرفتم ولی خوب گل خیلی تاریک شده و آسمون هم همچنان سفید هست. یعنی همیشه این مشکل هست که نوردهی رو کمتر کنم، سوژه تاریک میشه. واقعا راه حلی نیست؟فکر میکنم اگه از دیافراگم بازتر و ایزو کمترم استفاده کنی بهتر بشه)
دوربینت مگه چیه ؟ بعد اسمون ابی بود ؟جدی میگی؟ولی من تازه این ادیت شده اش رو میخواستم بگم خیلی زیادی شارپ شده و غیر طبیعی هست؟
پس چرا من سافت و شارپ رو نمیفهمم!!! ایراد از چشمام هست؟
سنسور آخه کثیف نباید شده باشه تا حالا!!! میدونم ممکنه از اول هم کمی گرد و غبار داشته باشه ولی . . . :wacko:
با ایزوی پایینتر همین عکس رو گرفتم ولی خوب گل خیلی تاریک شده و آسمون هم همچنان سفید هست. یعنی همیشه این مشکل هست که نوردهی رو کمتر کنم، سوژه تاریک میشه. واقعا راه حلی نیست؟
دوربینت مگه چیه ؟ بعد اسمون ابی بود ؟
اگر منظورتون نورسنجی دوربین هست. خیلی از موارد من روی مد M تنظیم میکنم و دستی نورسنجی میکنم. اما باز خوب این مشکل وجود داره.البته 350D اصولا تمایل به اوراکسپوز داره...
چطوری؟ fill flash چیه؟نورسنجی رو روی اسمون لاک کنید . بعد با یک fill flash عکاسی کنید . ببینید چطور در میاد.
رو حالت منوال بروچطوری؟ fill flash چیه؟
ميدونم تكراريه ولي با يكسري تغييرات ميذارم
اول با Neat Image نويز گيري شده و بعد قسمت بالا بلور شده
براي ديدن عكس بزرگتر روي عكس كليك كنيد
ريتا كه رفته مرخصي ... لنين جان آرش خان ... جي تي :blink: كجايين شماها !!؟
لنزتون چی بوده ؟