• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
به نظرم اگه میخواستی لبخندشو نشون بدی یه مقدار به سمت راست میومدی بهتر میشد ! نه ؟!
اگر هم مقدار بیشتری از صورت رو نشون میدادی که مشخص بشه مترسکه بهتر بود !!!

!

اون عکس یه خوده مفهومی بود باید تیکه دوم اون رو هم میذاشتم تا کاملش کنه...:happy:

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
بهه! نمردیم و دیدیدم یکی کاربر فعال شد...

تبریک ریتای عزیز بابت کاربر فعال شدن
confetti.gif

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
سلام بحرین جان...
نمیدونم اگه تو ضمینه عکاسی فعالیت می کنی یا نه ولی این عکست با دوربین عک نسباتا خوبی شده... عکس گل ساده ور در عین حال توی اون سیاهی پست زمینه به خوبی واضح افتاده ... فقط اگر یه خورده تصویر از جلوتر گرفته میشد فکر کنم عکس قشنگ تری میشد اگرچه از دوربین مبایل نباید انتظار خیلی زیادی رو تو عکاسی حرفه ای داشت... فقط یک چیز های سبزی توی اون یاهی به شکل ناواضح دیده میشه من دقیقا متوجه نشدم که ساقه گله و یا چیز دیگه...:wacko:
میشه یه خورده در رابطه با منبع نور و این که از چه چیزی به عنوان پشت ضمینه سیاه استفاده کردی توضیح بدی برامون...

در کل من شاخصا به این عکست با موبایل 50/40 میدم ... خسته نباشی
waving2.gif

عليكم السلام دوست عزيز

يه شب رفته بودم شام بخرم:cool::cool: تو راه اين كَل رو ديدم ، دوربين رو تنظيم كردم وعكس كَرفتم
واكَه دوربين رو نزديكتر ميكردم فوكوس تنظيم نميشد ، جون از دوربين موبايل بيشتر از اين نميشه انتظار داشت !!

بعد فلاش نوكيا n95 زينون نيست ... فلاش LED معمولي هستش ، من ISO رو تا آخر كم كردم تا سرسبزيهاي پشت كَل معلوم نباشه !!

ضمننا از نظرتون متشكرم

mmkh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اولا تبریک به ریتا واسه فعال شدن...
دوما تشکر از Gt_Max و ریتا که لطف می کنید و نظر می دین
عرض کنم که این جایی که من عکس گرفتم تعداد کمی و با بهتره بگم 80 یا 90 تا گل آفتابگردان بیشتر نداشت و البته به طور منظم هم نبود و منم سعی کردم که یه جوری عکس بگیرم که این تصور رو هر کی که به عکس ها نگاه می کنه داشته باشه که توی یه آفتاب گردان زار ! عکس ها گرفته شده که البته فکر می کنم موفق بودم چون ریتای عزیز همچین تصوری داشتن...
عرض کنم که واسه اینکه بتونم 3 تا عکس آخر رو بگیرم به غیر از اولی مجبور شدم از دیوار باغ برم بالا تا تسلط بیشتری روی گل ها داشته باشم چون ارتفاعشون زیاد بود ...
البته می دونم همیشه جا واسه کار بیشتر هست و من هم سعی می کنم کارام بهتر شه
بازم ممنون از لطفتون

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان عزیز:rolleyes:

ريتا ، فرشاد و رامين جان از اینکه می بینم به جمع دوستان فعال پیوستین خیلی خوشحالم :rolleyes:
تبریک میگم

و اما عکس امروز
مدل دوربین : Canon PowerShot A640
دیافراگم : F3.5
شاتر : 1/101 ثانيه & 1/80 ثانيه
دسته‌بندی : غدا و خوراکی
عنوان : شکمو

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
اون عکس یه خوده مفهومی بود باید تیکه دوم اون رو هم میذاشتم تا کاملش کنه...:happy:

دیگه یه مقدار زیادی مفهومی بود ، الان خوب شد

عليكم السلام دوست عزيز

يه شب رفته بودم شام بخرم:cool::cool: تو راه اين كَل رو ديدم ، دوربين رو تنظيم كردم وعكس كَرفتم
واكَه دوربين رو نزديكتر ميكردم فوكوس تنظيم نميشد ، جون از دوربين موبايل بيشتر از اين نميشه انتظار داشت !!

بعد فلاش نوكيا n95 زينون نيست ... فلاش LED معمولي هستش ، من ISO رو تا آخر كم كردم تا سرسبزيهاي پشت كَل معلوم نباشه !!

ضمننا از نظرتون متشكرم

به به بحرین جان ، خوشهالم که دوباره عکس های زیبای شما رو میبینم
ولی ای کاش دوربینتون رو هم اورده بودید !!!

سلام خدمت دوستان عزیز:rolleyes:

ريتا ، فرشاد و رامين جان از اینکه می بینم به جمع دوستان فعال پیوستین خیلی خوشحالم :rolleyes:
تبریک میگم

و اما عکس امروز
مدل دوربین : Canon PowerShot A640
دیافراگم : F3.5
شاتر : 1/101 ثانيه & 1/80 ثانيه
دسته‌بندی : غدا و خوراکی
عنوان : شکمو

به به آقا مرتضی ، آقا کجا بودی نبودی ؟!!
به نظر من دومی بهتر شد ، طبیعی تر شده ! ولی خودمونیم چه کیفی میکنه این پسره ، از سر و کولش داره آب میچکه !!!

مثل همیشه عالی
یه توضیحی در مورد کارت میدی ؟!
چند ثانیه نور دهی بوده ؟ منبع نور چی بوده ؟ مارک ادکلانش چیه ؟!:blink:
ایزو چند بوده ؟ نور اتاق چقدر بوده ؟ چقدر سوال کردم !! ببخشید

راستی ریتا خانوم اون گل بیچاره رو دوباره ادیتش کردم
یکی دو ساعت دیگه میزارمش

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
دیگه یه مقدار زیادی مفهومی بود ، الان خوب شد

به به بحرین جان ، خوشهالم که دوباره عکس های زیبای شما رو میبینم
ولی ای کاش دوربینتون رو هم اورده بودید !!!

به به dim-dam عزیز ، آقا کجا بودی نبودی ؟!!
به نظر من دومی بهتر شد ، طبیعی تر شده ! ولی خودمونیم چه کیفی میکنه این پسره ، از سر و کولش داره آب میچکه !!!

مثل همیشه عالی
یه توضیحی در مورد کارت میدی ؟!
چند ثانیه نور دهی بوده ؟ منبع نور چی بوده ؟ مارک ادکلانش چیه ؟!:blink:
ایزو چند بوده ؟ نور اتاق چقدر بوده ؟ چقدر سوال کردم !! ببخشید

راستی ریتا خانوم اون گل بیچاره رو دوباره ادیتش کردم
یکی دو ساعت دیگه میزارمش
این اطلاعات مربوط به عکس .

اتاق کاملا تاریک میشه . منبع نوری هم یک چراغ قوه ی ساده بوده .

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
سلام ، ببخشید آف تاپیک میرم

اگزیف عکسو از کجا میشه دید ؟

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
جناب hwt در مورد عكستون يكم توضيح ميديد . منظورم خود سوژست

سلام ، ببخشید آف تاپیک میرم

اگزیف عکسو از کجا میشه دید ؟

اگه عكس ارژينال باشه يعني اديت نشده باشه ميشه با كليك راست و انتخاب properties و سپس از پنجره باز شده سربرگ Summary اطلاعات عكس رو ديد مثل همين چيزي كه بالا ميبينيد .

جا داره يه نكته رو به دوستان تذكر بدم: لطفا اگه عكسي ميذاريد exif عكسو از بين ببريد تا باعث سوء استفاده ديگران نشه عكس با exif رو هر كسي ميتونه صاحب بشه . لطفا دقت كنيد!

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
من باید خجالت بکشم از پستی که میخوام بنویسم، چون باید بگم که تازه فتوشاپ رو شروع کردم و این عکس اولین ادیت عکس من با فتوشاپ هست!! :blush:

عکس اصلی:

عکس ادیت شده:

ممنوم میشم دوستان نظرشون رو بگن.
در ضمن، میدونم که آسمونش اور شده. ولی خوب چیکار کنم؟ توی تمام عکسهای اون روز این اتفاق افتاده، چون عصر بوده و آسمون همین رنگی. توی اینجور موارد چکار باید کرد؟ (البته بجز چسبوندن یک آسمون دیگه به پشت عکس)

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
اگه عكس ارژينال باشه يعني اديت نشده باشه ميشه با كليك راست و انتخاب properties و سپس از پنجره باز شده سربرگ Summary اطلاعات عكس رو ديد مثل همين چيزي كه بالا ميبينيد .

جا داره يه نكته رو به دوستان تذكر بدم: لطفا اگه عكسي ميذاريد exif عكسو از بين ببريد تا باعث سوء استفاده ديگران نشه عكس با exif رو هر كسي ميتونه صاحب بشه . لطفا دقت كنيد!

اگر بخواهیم بعد از تغییر دادن و save as کردن اطلاعات اگزیف از بین نره، باید چکار کنیم؟

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
سينا مترسك اولي جالب شده ولي فكر كنم سوژه بيش از اندازه فضاي عكسو پر كرده
©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©
جناب adi من با Canon Powershot A540 عكس مي گيرم
44.gif

dim_dam اين دوتا عكس آخرت خيلي جالب بود و به نظرم جالب تر اينكه دوتا رو با هم گذاشتي
8.gif

راستي يه مورد ديگه : دوستان اگه ميتونيد در مورد شرايطي كه در اون عكس ميگيريد هم توضيح بدين چون به درك موضوع عكس كمك مي كنه. ممنون
20.gif

Vahid.k

Guest
لایک‌ها
5
من باید خجالت بکشم از پستی که میخوام بنویسم، چون باید بگم که تازه فتوشاپ رو شروع کردم و این عکس اولین ادیت عکس من با فتوشاپ هست!! :blush:

عکس اصلی:

عکس ادیت شده:

در ضمن، میدونم که آسمونش اور شده. ولی خوب چیکار کنم؟ توی تمام عکسهای اون روز این اتفاق افتاده، چون عصر بوده و آسمون همین رنگی. توی اینجور موارد چکار باید کرد؟ (البته بجز چسبوندن یک آسمون دیگه به پشت عکس)

من بايد خجالت بكشم كه تا امزور فكر مي كردم فتوشاپ بلدم اما نمي دونم شما از كدوم ابزارش استفاده كرديد براي اديت عكستون .
از چي استفاده كرديد ؟ خوب اديت كرديد :)

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415

یک تکنیک ساده است به اسم نقاشی با نور . هدف هم نوردهی با منابع نوری مختلف و ساختن اشکال متفاوته .

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6

مرسی :)

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0

سلام
شما استاد مایی ولی با این حرف شما موافق نیستم !! ( خوب نباش !!!:hmm: )
وقتی شما یه عکس حداقل 3مگی رو حجم و سایزش رو کاهش میدی و میشه 100 کیلو اون موقع کی میتونه از اون عکس استفاده منه ، چه برسه به سوء استفاده !!! حالا اگه شما فایل RAW رو هم داشته باشی که دیگه هیچی !!!
اگه میشد از این عکس ها استفاده کرد این همه عکاس حرفه ای عکساشون رو با exif آپلود نمیکردن !
البته این نظر منه !!!:f34r:

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
اگه میشد از این عکس ها استفاده کرد این همه عکاس حرفه ای عکساشون رو با exif آپلود نمیکردن !

البته اگر منظورتون در خارج هست، که خوب اونها قانونی دارند به عنوان کپی رایت که ما نداریم.
اینجا هم فکر کنم چه با اگزیف چه بی اگزیف، چی raw چه jpeg چه اندازه اصلی و چه 100k قابلیت سو استفاده رو داره!!!

وحید جان، ممنون. ولی فکر کنم خیلی خوب نشده.
با curves یک کم تیره کردم. با برایتنس و کنتراست یک کم ور رفتم. و ابزار auto color فکر کنم بیشترین تغییر رو داد. فکر کنم همینها بود.

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
در مورد Exif ,باتوجه به حجم وسایز کوچیک عکسای اینجا و... مشکلی در مورد مالکیت پیش نمیاد!!
البته اگه هم پیش بیاد پیگیریش تقریبا غیر ممکنه!!
352nmsp.gif

به هر حال اگرم دوستان اگزیف نمیذارن اطلاعات عکس رو خودشون زیر عکس قید کنن, که بار فنی و علمی تاپیک هم کمی بیش از این باشه!
coffee%281%29.gif

عکس اصلی:

عکس ادیت شده:

این چرا اینقد شارپنسش پایینه!
oath.png
خیلی سافته دریا جان!
136fs96513.gif

احتمالا باید از لنزت باشه!
سنسور رو تا حالا تمیز کردی؟ اگه نه تمیزش کن! احتمالا شفافیتش کمی بهبود پیدا کنه!
3550.gif

در مورد حل مشکل اواکسپوز شدن اسمون, یه کار تجربیه!
352nmsp.gif
بصورت آزمون و خطا.. حالتهای مختلف دیافراگم و شاتر رو امتحان
کن.. تا بهترین حالت رو برای ترکیب این لنزت با بدنه پیدا کنی.. البته لنز و خود شرایطی نوری محیط مسئله اصلیه.. ولی بهر حال امتحان کن..
(فکر میکنم اگه از دیافراگم بازتر و ایزو کمترم استفاده کنی بهتر بشه
3550.gif
)

بالا