سلام بحرین جان...
نمیدونم اگه تو ضمینه عکاسی فعالیت می کنی یا نه ولی این عکست با دوربین عک نسباتا خوبی شده... عکس گل ساده ور در عین حال توی اون سیاهی پست زمینه به خوبی واضح افتاده ... فقط اگر یه خورده تصویر از جلوتر گرفته میشد فکر کنم عکس قشنگ تری میشد اگرچه از دوربین مبایل نباید انتظار خیلی زیادی رو تو عکاسی حرفه ای داشت... فقط یک چیز های سبزی توی اون یاهی به شکل ناواضح دیده میشه من دقیقا متوجه نشدم که ساقه گله و یا چیز دیگه...:wacko:
میشه یه خورده در رابطه با منبع نور و این که از چه چیزی به عنوان پشت ضمینه سیاه استفاده کردی توضیح بدی برامون...
در کل من شاخصا به این عکست با موبایل 50/40 میدم ... خسته نباشی![]()
عليكم السلام دوست عزيز
يه شب رفته بودم شام بخرمتو راه اين كَل رو ديدم ، دوربين رو تنظيم كردم وعكس كَرفتم
واكَه دوربين رو نزديكتر ميكردم فوكوس تنظيم نميشد ، جون از دوربين موبايل بيشتر از اين نميشه انتظار داشت !!
بعد فلاش نوكيا n95 زينون نيست ... فلاش LED معمولي هستش ، من ISO رو تا آخر كم كردم تا سرسبزيهاي پشت كَل معلوم نباشه !!
ضمننا از نظرتون متشكرم
این اطلاعات مربوط به عکس .دیگه یه مقدار زیادی مفهومی بود ، الان خوب شد
به به بحرین جان ، خوشهالم که دوباره عکس های زیبای شما رو میبینم
ولی ای کاش دوربینتون رو هم اورده بودید !!!
به به dim-dam عزیز ، آقا کجا بودی نبودی ؟!!
به نظر من دومی بهتر شد ، طبیعی تر شده ! ولی خودمونیم چه کیفی میکنه این پسره ، از سر و کولش داره آب میچکه !!!
مثل همیشه عالی
یه توضیحی در مورد کارت میدی ؟!
چند ثانیه نور دهی بوده ؟ منبع نور چی بوده ؟ مارک ادکلانش چیه ؟!:blink:
ایزو چند بوده ؟ نور اتاق چقدر بوده ؟ چقدر سوال کردم !! ببخشید
راستی ریتا خانوم اون گل بیچاره رو دوباره ادیتش کردم
یکی دو ساعت دیگه میزارمش
جناب hwt در مورد عكستون يكم توضيح ميديد . منظورم خود سوژست
سلام ، ببخشید آف تاپیک میرم
اگزیف عکسو از کجا میشه دید ؟
اگه عكس ارژينال باشه يعني اديت نشده باشه ميشه با كليك راست و انتخاب properties و سپس از پنجره باز شده سربرگ Summary اطلاعات عكس رو ديد مثل همين چيزي كه بالا ميبينيد .
جا داره يه نكته رو به دوستان تذكر بدم: لطفا اگه عكسي ميذاريد exif عكسو از بين ببريد تا باعث سوء استفاده ديگران نشه عكس با exif رو هر كسي ميتونه صاحب بشه . لطفا دقت كنيد!
من باید خجالت بکشم از پستی که میخوام بنویسم، چون باید بگم که تازه فتوشاپ رو شروع کردم و این عکس اولین ادیت عکس من با فتوشاپ هست!! :blush:
عکس اصلی:
![]()
عکس ادیت شده:
![]()
ممنوم میشم دوستان نظرشون رو بگن.
در ضمن، میدونم که آسمونش اور شده. ولی خوب چیکار کنم؟ توی تمام عکسهای اون روز این اتفاق افتاده، چون عصر بوده و آسمون همین رنگی. توی اینجور موارد چکار باید کرد؟ (البته بجز چسبوندن یک آسمون دیگه به پشت عکس)
یک تکنیک ساده است به اسم نقاشی با نور . هدف هم نوردهی با منابع نوری مختلف و ساختن اشکال متفاوته .جناب hwt در مورد عكستون يكم توضيح ميديد . منظورم خود سوژست
اگه عكس ارژينال باشه يعني اديت نشده باشه ميشه با كليك راست و انتخاب properties و سپس از پنجره باز شده سربرگ Summary اطلاعات عكس رو ديد مثل همين چيزي كه بالا ميبينيد .
جا داره يه نكته رو به دوستان تذكر بدم: لطفا اگه عكسي ميذاريد exif عكسو از بين ببريد تا باعث سوء استفاده ديگران نشه عكس با exif رو هر كسي ميتونه صاحب بشه . لطفا دقت كنيد!
مرسیجناب hwt در مورد عكستون يكم توضيح ميديد . منظورم خود سوژست
اطلاعات بیشتر راجب این سبک و تکنیک هم از اینجا میتونید کسب کنید .یک تکنیک ساده است به اسم نقاشی با نور . هدف هم نوردهی با منابع نوری مختلف و ساختن اشکال متفاوته .
اگه میشد از این عکس ها استفاده کرد این همه عکاس حرفه ای عکساشون رو با exif آپلود نمیکردن !
من باید خجالت بکشم از پستی که میخوام بنویسم، چون باید بگم که تازه فتوشاپ رو شروع کردم و این عکس اولین ادیت عکس من با فتوشاپ هست!! :blush:
عکس اصلی:
![]()
عکس ادیت شده:
![]()
ممنوم میشم دوستان نظرشون رو بگن.
در ضمن، میدونم که آسمونش اور شده. ولی خوب چیکار کنم؟ توی تمام عکسهای اون روز این اتفاق افتاده، چون عصر بوده و آسمون همین رنگی. توی اینجور موارد چکار باید کرد؟ (البته بجز چسبوندن یک آسمون دیگه به پشت عکس)