• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
راستش وقتی اومدم اصلا انتظار نداشتم که این همه پست جدید اضافه شده باشه !!
امید وارم این روند از شر چشم بد در امان باشه و ادامه پیدا کنه

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
ريتا راد، فرشاد و رامين نجفي عزيز عنوان فعاليت در اين بخش برازنده شماست
18.gif
. ممنون از مديران عزيز
15.gif

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
فرشاااااااااااااااااااااااااااااااد كجايي بابا دلمون برات تنگ شده بود
too_sad.gif
چرا پي ام جواب ندادي ؟!‌ نبودي كلي غيبتتو كرديم !!! يه سري توي تاپيكها بزن بعد بيا كه خيلي باهات كار دارم
سلااااام..
4yajuyo.gif

سلام لنین جان..
کجا بودی ؟ یه مدتی یهو رفتی ... :blink:
خوشحالم که دوباره این دورو ورا میبینمت...:happy:

ایده عکست جالب بود ... عکست تریکیب بندی رنگ خوبی گرفته فقط یه خورده به نظر من عکس تار هستش و اون شفافیتی که باید داشته باشه رو در اطراف خود تراش و خورده چوب نداره...
جدا از اون شاید اگر زاوه دوربین یه خورده فرق داشت طوری که ته مداد آبی به یکی از گوشه ها ختم میشد یه جوری خط نگاه رو کنترل بیشتری می کرد...
اگرچه من در حدی نیستم که بخوام عکس هات رو نقد کنم
ولی این جا اون مواردی رو که به چشمم اومد رو مشخص کردم و یه کراپ کوچیک روی عکس انجام دادم

grouphug.gif
سلام جی تی جان.. مرسی..
در موردعکس..
همونطور که میبینی سرعت شاتر رو پایین گذاشتم و منبع نور هم چندان قوی نیست..و از پایه هم استفاده نکردم
چون پایه مخصوص ماکرو رو نداشتم و با پایه عادیم هم چون زاویه عمل محدود داشت نمیتونستم زاویه دلخواه رو
بگیرم..البته با ایزوی بالا این مشکل برطرف میشد..
ولی متاسفانه ایزوهای بالاتر دوربین من کیفیت خوبی ندارن..به همین دلیل از ایزوی 50 استفاده کردم..
که همین باعث شده شارپنس عکس کم بشه... البته من هم ادیت یا کراپی انجام ندادم ..
در مورد تراش , اصلا هدفم این بود که وجه جانبی تراش که رو به دوربینه سایه بیفته.. و تمرکز روی سطح بالا باشه..عمق میدان رو هم تا حد ممکن کم کردم به همین دلیل.
یه دونه هم با پایه گرفتم و نور روز که شارپتره بعدن میذارم..خیلی ممنون از نظرت ..
wink2.gif

به به فرشاد عزیز، خوشحالم که دوباره برگشتید. عکستون خیلی جالب شده، بخصوص زاویه اش.
با نظر Gt_Max عزیز هم موافقم. اون گوشه سمت چپ بالای عکس خالی هست و اگر زاویه کادر رو طوری تغییر میدادید که تراش قطری بیفته، بنظرم بهتر بود. راستی توی نورپردازی از سافت باکس هم استفاده کردید؟ یا اینکه نور چراغها مستقیم بوده؟
سلام دریاجان.. .. منم خوشحالم دوباره میبینمت
503182c.gif

در مورد عکس, راستش نمیخواستم اصلا اجزا کادر منظم و چیده شده شده
به نظر بیان(در حالی که همه رو چیدم! ).. کلا عکس حس اشفتگی ای که میخواستم رو داره.. در عین حال که
شلوغ نیست و تمرکز هم کاملا روی تیغه تراشه..
در مورد نورپردازی, نه, از سافت باکس استفاده نشده.. ولی مستقیم هم نبود چون نور خیلی غیر کنترل شده
میشد.. برای اینکه از شدت نور کم بشه جلوی چراغها کاغذای نازکی گذاشتم..
ممنون از نظرت..
smile_mini2.gif

ريتا راد، فرشاد و رامين نجفي عزيز عنوان فعاليت در اين بخش برازنده شماست
18.gif
. ممنون از مديران عزيز
15.gif
مرسی ارش جان..
راستش من اینو بعد از همین پست قبلیم دیدم بالاسرمه!!
280k5eb.gif

راستی به ریتا و رامین هم تبریک میگم..

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
سلام جی تی جان.. مرسی..
در موردعکس..
همونطور که میبینی سرعت شاتر رو پایین گذاشتم و منبع نور هم چندان قوی نیست..و از پایه هم استفاده نکردم
چون پایه مخصوص ماکرو رو نداشتم و با پایه عادیم هم چون زاویه عمل محدود داشت نمیتونستم زاویه دلخواه رو
بگیرم..البته با ایزوی بالا این مشکل برطرف میشد..
ولی متاسفانه ایزوهای بالاتر دوربین من کیفیت خوبی ندارن..به همین دلیل از ایزوی 50 استفاده کردم..
که همین باعث شده شارپنس عکس کم بشه... البته من هم ادیت یا کراپی انجام ندادم ..
در مورد تراش , اصلا هدفم این بود که وجه جانبی تراش که رو به دوربینه سایه بیفته.. و تمرکز روی سطح بالا باشه..عمق میدان رو هم تا حد ممکن کم کردم به همین دلیل.
یه دونه هم با پایه گرفتم و نور روز که شارپتره بعدن میذارم..خیلی ممنون از نظرت ..
wink2.gif

باورت میشه من تو هیچ کدوم از ماکرو هم از پایه استفاده نکردم و اکثرا تکیه به جاهای مختلف بوده !
در عین حال متوجه هستم چی میگی مخصوصا این عکس حتی نصف اون کارهای حرفه ای قبلیت نمیشه برای همین یه خورده تعجب کردم و چون می دونم خیلی بهتر از این کار کردی تا حالا این سوال رو کردم...
ولی می دونی من خیلی دوست داشتم اگه دوربین یا اون خورده آشغال بالای دوربین رو شارپ و توی فوکوش میدیدم.. توجه زیادی رو به خودش جلب می کرد و اون مداد شکسته و تراشه های زرد مداد اون عقب تر یه جوری کل فضای جلو عکس رو معنا میکرد...
در کل عکس خوبی شده و جدا از اون ایده خوب عکس که خیلی خوبه و ارزش داره
حتما وقتی عکس بعدی رو گرفتی بذار ببینیم ...
مرسی از بابت عکس
waving2.gif

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80

تو این عکس سعی کردم با فکوس روی خود گل
یک جور تضاد بین ترک های اون زمین سفت پشت سر و لطفات گلبرگ های اون گل بوجود بیارم !
نمیدونم تا چه قدر توش موفق بودم ولی خوشحال میشم ایرادات عکس رو بهم بگید تا در عکس های بعدی تکرارش نکنم...
photosmile.gif

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایده‌ی خیلی خوبی داشتید. ولی در اجرا کاستی‌هایی دیده می‌شه. مثلا گل پشتی بیخودی خودش رو انداخته توی کادر.
اگر اون گل رو حذف کنیم، کادر تعادل نداره. من احساس می‌کنم سمت چپ سنگین‌تره. شاید اگر کادر باز‌تر بود این مشکل حل می‌شد.

mgs

Registered User
لایک‌ها
47
این هم یه عکس جدید
منتظر نظراتتون هستم

Z@man

Registered User
لایک‌ها
36
ریتا خانم! مسرور شدم از زیارت مجدد شما :happy:

غوطه در رویا

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
جناب Gt Max جسارتا منم با نظر آقای آهنگرها موافقم
یعنی کادر شما اون حس رو خیلی خوب منتقل نمیکنه ، به نظر من اگه یه مقدار کادر پایین تر بود خیلی زیبا تر میشد !

ضمنا فعال شدن شما و سرکار ریتا خانوم رو تبریک میگم ( نمره میخوام !!! )

زمان جان پیشرفتت خیلی عالیه ، امید وارم به همین شکل ادامه بدی
عکس آخرت هم خیلی زیباست ، فقط به نظر من اگه یه مقدار کادر به سمت راست میرفت و یه ذره هم صبر میکردی تا اردک پشتیه سرش رو بالاتر بیاره خیلی زیبا تر میشد !!! البته به نظر من !

اینم یه عکس دیگه

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همگی
راستش من عکس پروانه نداشتم به بزرگواری خودتون میبخشید :blush: البته اگه تکراری نباشه

سلام بر تمامی دوستان خوبم :)
Arkdvi عزیز از اینکه دوباره شاهد کارهای زیبای شما هستم شادمانم :happy:
خیلــــــــــــــــــــــــــــی شیرین و بامزست و دوست داشتنی :)
ادیت و نور خیلی خوب بوده. فیگور سوژه هم که عالیه. فکر می کنم شانه سمت راست سوژه اور میشده. البته به دلیل ادیت مناسب و انتخاب بکگراند این مسئله اصلاً به چشم نمیاد و در کل کار خوبی رو داده. ادیت قسمت! سایه کمی باید بیشتر روش کار بشه. یه جورایی مشخصه. بهتر از این باید بشه. امتیاز کلی بابت این پرتره زیبا 45. دستتون درد نکنه. :)

سلام به همگی
4yajuyo.gif
دلم تنگ شده بود واسه اینجا

این عکس از ایده ایه که خیلی وقته در ذهنم بود!! بالاخره چند وقت پیش گرفتمش!
280k5eb.gif

تک تک چیزایی که در کادر هستد دونه دونه چیدم! نورکار هم فقط از دوتا چراغ مطالعه هست..

38 mm (36mm equiv)
F/2.8
1/15 s
iso / 50
164.gif

WOW... سلام بر Lenin عزیز. آقا جان ما هم خیلـــــــــــــــــــــــــــــی دلتنگتون شده بودیم. این حرف رو از صمیم دل می زنم. چند باری هم رفتم تایپیک های دیگه تا چند پست از پستهای شما رو بخونم و... به هرحال خیلی خوشحالمان کردید با بازگشتتون :happy:
دست پر هم که آمدید :happy:
من هم با دوستان موفقم. شما بهتر از این می تونستید کار کنید.
اول این رو بگم بهتر نبود این ورودی مداد تراش به سمت خود مدادها باشه!!!
بعد با چیدمان خطی که Gt-Max عزیز اشاره کردن هم موافقم. بعد هم اونطور که شما دوت داشتید باشه هم فکر می کنم در اون صورت نیاز بود از تعداد مداد و رنگهای بیشتری استفاده می کردید و اونها رو در هم کنید و کادر کمی بازتر بشه و همین زوایه رو خیلی می پسندم. البته فوکوس بهتر از این باید باشه. اون موقع دیگه خیلی فرق می کرد اون عکس...
فکر نمی کنید بهتر بود خورده های مداد رو شکیل تر دربیارین و روی تراش بزارید؟همونطور که اون خرده های مداد زرد بوده. و البته با حجم کمتر که جلو کادر باشه و فوکوس طوری تنظیم می شد که هم اون خورده و تیغه تراش توی فوکوس باشن!!!
امتیاز کلی 38-40. سختگیرانه ;)امیدوارم پست بعدی دیگه خیلی طول نکشه و زود به زود پیش ما بیاین :)

من این سیستم امتیاز بندی رو تازه متوجه شدم که 50/50 هستش !
این سیستم استانداریه یا این که خودتون این سیتسم رو انتخاب کردید ؟
راستش من به خاطر این که زمانی گرافیک کار می کردم با ادیت و یه سری از برنامه های گرافیکی آشنایی مختصری دارم ولی در کل در اون حدی نیست که تعریف می کنی ...
یک چیزی بود که مدتی می شد ازت سوال کنم که اگه امکان داره چند تا از عکس های خودت رو هم توی فروم قرار بده.. خیلی دوست دارم با عکس هات و استایل عکاسیت آشنا بشم :happy:

hug.gif

Gt-Max عزیز همونطور که گفتید این سیستم امتیاز بندی 50/50 هستش. که با توجه به نحوه امتیاز بندی توی سایت های دیگه این کار رو کردیم. و این 50 تا هم تقسیم میشه به 5 گزینه. که هر عکس از 5 لحاظ مورد بحث قرار میگیره.
1- کادر شامل : پرسپکتیو - نقاط طلایی و...
2- نور
3- سوژه و مفهوم (عنوان)
4- زاویه دید
5- نظر شخصی
به ترتیب برای هر کدام این گزینه ها امتیاز های 10-50 داده میشه و در آخر جمع میشه و میانگین حساب میشه.
شخصاً سعی می کنم که اینطور پیش برم و اینها رو رعایت کنم فقط این اواخر از مسافرت به اینور چون عقب افتادم تند و تند فقز امتیاز کلی رو گفتم. البته فقط هم امتیاز نیست و دوستان لطف می کنن و دلیل کسر امتیاز رو هم میگن. :)
به روی چشم. من هم سعی می کنم از کارهام بزارم. البته بگم مدتی هست که عکاسی نکردم به همین دلیل دوست دارم عکس های جدید بگیرم و بعد بزارم اینجا :)

خواهر خوبم ريتا خانم و رامين عزيز هم كاربر فعال شدند بهشون تبريك ميگم :happy:

Smiley عزیز ممنون از تبریکتون. :)

به به فرشاد عزیز، خوشحالم که دوباره برگشتید. عکستون خیلی جالب شده، بخصوص زاویه اش.
با نظر Gt_Max عزیز هم موافقم. اون گوشه سمت چپ بالای عکس خالی هست و اگر زاویه کادر رو طوری تغییر میدادید که تراش قطری بیفته، بنظرم بهتر بود. راستی توی نورپردازی از سافت باکس هم استفاده کردید؟ یا اینکه نور چراغها مستقیم بوده؟

ریتا جان، من هم منتظرم که عکسهای تو رو ببینم. خیلی دلم میخواد عکسهات رو ببینم. در ضمن کاربر فعال شدن این بخش رو بهت تبریک میگم، امیدوارم که همیشه موفق باشی و ما مطالب زیادی ازت یاد بگیریم.

ممنون دریا جان. چشم. سعی می کنم زودتر این کار رو کنم

واقعا ممنون از شما که اینقدر وقت میزارید و کمک میکنید حق با شماست البته من از هیچ جا غیر این نمیتونستم عکس بگیرم چون کاملا بسته بود کلی تو خار و اینا رفتم که به همین جا برسم:D
ولی از این توصیه هاتون میتونم نهایت بهره رو تو عکسهای بعدی ببرم
ممنون :blush:

آقا جان منتظر کارهای بعدی هستیم. خواهش می کنم. من خودم بیشتر از اینجا بودن لذت می برم :)

از تمامی دوستانی که تبریک گفتن کمال تشکر رو دارم. انشاءالله که این فروم و اعضاش سالهای سال فعال و پر تلاش و صد البته موفق باشن :)

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
خب! این یکی رو پایه گرفتم.. و شارپتر و روشنتره و البته اثر دیافراگم 5 هم مشخصه...:

//

باورت میشه من تو هیچ کدوم از ماکرو هم از پایه استفاده نکردم و اکثرا تکیه به جاهای مختلف بوده !
در عین حال متوجه هستم چی میگی مخصوصا این عکس حتی نصف اون کارهای حرفه ای قبلیت نمیشه برای همین یه خورده تعجب کردم و چون می دونم خیلی بهتر از این کار کردی تا حالا این سوال رو کردم...
ولی می دونی من خیلی دوست داشتم اگه دوربین یا اون خورده آشغال بالای دوربین رو شارپ و توی فوکوش میدیدم.. توجه زیادی رو به خودش جلب می کرد و اون مداد شکسته و تراشه های زرد مداد اون عقب تر یه جوری کل فضای جلو عکس رو معنا میکرد...
در کل عکس خوبی شده و جدا از اون ایده خوب عکس که خیلی خوبه و ارزش داره
حتما وقتی عکس بعدی رو گرفتی بذار ببینیم ...
مرسی از بابت عکس
waving2.gif
خب اون یکی عکس که گفتم تقریبا با نظرت جور در میاد.. هم شارپره و هم عمق میدان بیشتری داره.. چون با دیافراگم5 گرفتم و سه پایه.. ولی در کل من خودم باز اون عکس تیره و گرفته قبلی رو بیشتر میپسندم..
164.gif

در کل ممنون از نظرت

WOW... سلام بر Lenin عزیز. آقا جان ما هم خیلـــــــــــــــــــــــــــــی دلتنگتون شده بودیم. این حرف رو از صمیم دل می زنم. چند باری هم رفتم تایپیک های دیگه تا چند پست از پستهای شما رو بخونم و... به هرحال خیلی خوشحالمان کردید با بازگشتتون :happy:
دست پر هم که آمدید :happy:
من هم با دوستان موفقم. شما بهتر از این می تونستید کار کنید.
اول این رو بگم بهتر نبود این ورودی مداد تراش به سمت خود مدادها باشه!!!
بعد با چیدمان خطی که Gt-Max عزیز اشاره کردن هم موافقم. بعد هم اونطور که شما دوت داشتید باشه هم فکر می کنم در اون صورت نیاز بود از تعداد مداد و رنگهای بیشتری استفاده می کردید و اونها رو در هم کنید و کادر کمی بازتر بشه و همین زوایه رو خیلی می پسندم. البته فوکوس بهتر از این باید باشه. اون موقع دیگه خیلی فرق می کرد اون عکس...
فکر نمی کنید بهتر بود خورده های مداد رو شکیل تر دربیارین و روی تراش بزارید؟همونطور که اون خرده های مداد زرد بوده. و البته با حجم کمتر که جلو کادر باشه و فوکوس طوری تنظیم می شد که هم اون خورده و تیغه تراش توی فوکوس باشن!!!
امتیاز کلی 38-40. سختگیرانه ;)امیدوارم پست بعدی دیگه خیلی طول نکشه و زود به زود پیش ما بیاین :)
سلام ریتا جان..خیلی ممنون
در مورد عکس خب حالتای مختلفی رو میشد امتحان کرد.. مدادهای بیشتر رو امتحان کردم. ولی با ادر شلوغ خوشم نیومد.. ولی مورد خرده ها اره.. بیشتر هم میشد روش کار کرد..
298.gif

مرسی

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
[/URL]
...
تو این عکس سعی کردم با فکوس روی خود گل
یک جور تضاد بین ترک های اون زمین سفت پشت سر و لطفات گلبرگ های اون گل بوجود بیارم !
نمیدونم تا چه قدر توش موفق بودم ولی خوشحال میشم ایرادات عکس رو بهم بگید تا در عکس های بعدی تکرارش نکنم...
photosmile.gif

اول اینکه گل پسر اگه عنوان انتخاب می کردید می تونست کمکش کنه و خیلی هم نیاز به توضیح نداشته باشه. ;)
دوم اینکه با صحبت آقای اهنگرها موافقم.
بعد اینکه یادم رفت تو پست قبلی بگم من هم به ادیت علاقه دارم و توجه خاصی بهش دارم. سرتاسر دنیا این مسئله رو قبول دارن و به جرات می تونم بگم کسی کاری رو بدون ادیت ارائه نمیده. البته نباید فراموش بشه ایرادهای عکاسی رو نمیشه با ادیت پوشوند. منظور ایرادهای مهم هستن. و هر جایی هم که عکس رو ارائه بدین بعد از انتخاب اصل عکس بدون ادیت رو درخواست می کنن و نسبت به ادیت شده هم نظر دهی میشه... منظور از فتو گرافیک هم همون صحبتی بود که شماره اشاره کردید. عکس همراه با گرافیک. که عکسهایی که گرافیک زیادی توش بکار رفته باشه رو تو اون دسته قرار میدهند. بیشتر هم تا اونجا که من دیدم تلفیق کار می کنن و یا روی رنگها مانور میدن. البته تو هر زمینه میشه کار کرد ولی چون اینها بیشتر جای کار و مانور دارن انتخاب میشن.

بعد از صحبت جناب آهنگرها بگم که برش گل رو بهتر می تونستید انجام بدید تا بحث سنگینی سمت چ| رو کمتر کنید. میشه 1/4 گل رو در نظر گرفت. بعد حذف اون شاخ و برگها و گلبرگهای اضافی... و یه ادیت روی زمین برای تشدید رنگهای زمین و سخت تر جلوه دادن زمین. دوست داشتم گل بخصوص قسمت پرچم گل شارپنس بیشتری داشته باشه. شاید به دلیل تغییر سایز هست که وضوحش کمتر شده.
امتیاز رو هم فعلاً 35. دوست دارم بعد از ادیت بیشتر و یا اگه عکس دیگه ای داشته باشین باز هم شاهد این گل زیبا باشم... منتظریم :)

این هم یه عکس جدید
منتظر نظراتتون هستم

وای خدای این ها چقدر با نمکن و همینطور مظلوم :happy: چه چشمهای قشنگی و چه نگاهی... ممنون دوست عزیز :) مخصوصاً این کوچیکتره. ولی مشخصه خیلی شیطونن که سر و صورتشون اینطور زخمی شده ;)
اونقدر ها که باید عکس وضوح نداره. و با صحبت دوستمون در رابطه با سیاه و سفید هم موافقم. البته این مونده که منظور شما از این پرتره چی باشه. ( هی میگم عنوان برای همین مواقع هست که بهتر بتونیم نظر بدیم. پس لطفاً عنوان رو فراموش نکنید) سمت چپ پسرک سمت چپی ;) نور بدی خورده. بهتر بود جاتون رو عوض می کردید.
در کل کار شیرین و شادیه و ازتون ممنونم بابت انتقال این حس شاد و زیبا.
امتیاز یادم نرفته 30. فعلاً. اگه دوباره با تغییرات بزارید ممکنه امتیاز بیشتر هم بشه. ;)

ریتا خانم! مسرور شدم از زیارت مجدد شما :happy:

غوطه در رویا

و سلام بر شما. ممنون از لطفتون زمان عزیز. بنده هم از دیدن شما بسیار خرسندم. قبلاً هم گفتم نسبت به شما ه حس عجیب و ارادت خاصی دارم. نمی دونم دلیلش چیه ولی خوب یه حسه :)
می دونید دوست داشتم انعکاس کامل اردکها رو توی آب می دیدم. و همینطور چهره کامل اردک عقبی. ویا اینکه اون موقع که تو آب بود. اون هم جالب میشد. و در کل دوربین کمی که به سمت پایین تر می آمد بهتر میشد. هم فوکوس کامل بود و هم خط کناره سخره ها بالاتر قرار می گرفت.
وقتی داشتم به چهره اردک سفید نگاه می کردم حس کردم که تو افکارش غرق شده و لبخند به لب داره بعد یاد عنوان زیبای شما افتادم. واقعاً برازندست.
امیتاز 45. بی تعارف می گم لذت بردم :)

سلام
...
اینم یه عکس دیگه

کار زیبایی شده. مچکرم محمد عزیز :)
واید رو می پسندم و حتی بیشترش رو :). دوست داشتم کوهها از بالاتر شروع می شد و در سمت راست پایین تر تمام می شد. تقریباً یه حرکت قطری. کمی سیاه شده کار. شاید به دلیل افزایش کنتراست باشه. با افزایش شارپنس هم موافقم. و همینطور نمایان تر شدن ابرها. کاش اون ماشین هم توی اون دور دست دیده نمیشد. با تغییر رنگش میشه کمرنگ ترش کرد که خیلی خودش رو جلوه نده. امتیاز محمد عزیز 40. سربلند باشید دوست من :happy:

درآخر هم از تمامی دوستان بابت جان دادن به این تایپیک کمال تشکر رو دارم و جا داره یه خدا قوت به همگی بگم. پر توان باشید. :happy:

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون ریتا جان
ایشالا اگه گازوئیل هم سهمیه بندی بشه این ماشین جلویی هم حذف میشه !!!
که دیگه نیازی هم به کم رنگ کردن پیدا نکنه !

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد عکس جناب Fairyj : (قاب طبیعت)
2005334971656549268_th.jpg

فوکوس خیلی خوبه. نور هم خوبه. ولی کادر بندی نه. شما موضوع اصلی را در مرکز کادر قرار داده‌اید. در حالی که در سمت چپ کادر، برگ‌هایی که در دامنه‌ی فوکوس قرار دارند، سنگینی می‌کنند و تعادل را به هم می‌زنند.

در مورد عکس جناب Z@man : (عکس پروانه)
164fs460215_th.jpg

عمق میدان باید کم‌تر باشه. چون جزئیات پس‌زمینه، تمرکز روی عناصر اصلی را دچار مشکل می‌کنه.
کلیت کادر بندی خوبه. ولی محل قرار گیری عناصر اصلی کمی نا مرتب به نظر می‌رسد. بیرون رفتن پایین گل هم به کار لطمه وارد کرده است.
از نظر رنگ هم ترکیب جالب نیست. نه اسنکه همخوانی نداشته باشند و یک دیگری را تضعیف کنند. بلکه یکدیگر را تقویت نمی‌کنند.
ای کاش می‌شد زاویه‌ی بهتری را می‌توانستید انتخاب کنید تا بال راست پروانه هم‌راستا با دوربینم نباشد.

در مورد عکس جناب arkdvi : (پرتره)
نمی‌دانم چرا پس زمینه را از بین برده‌اید. پس زمینه‌ی سفید به خصوص در سمت چپ که سایه وجود دارد، شدیدا آزار دهنده است.
ولی زاویه‌ی نور روی چهره تا حدود زیادی خوبه. چون به خوبی جزئیات چهره را نشان می‌دهد.
کادر یک مقدار بسته است.

در مورد عکس جناب LEnIn+$ : (مداد و مدادتراش)
164fs586585_th.jpg

ایده‌ی کار خوبه.
ولی نورپردازی و همچنین زاویه‌ی دورین نیاز به اصلاح دارد.
نورپردازی نتوانسته است کنتراست مناسب را به وجود آورد.
در مورد زاویه‌ی دوربین، من چرخش نهایتا 30 درجه‌ای به سمت راست را ترجیح می‌دهم.
همچنین به نظر می‌رسد محل فوکوس، کمی عقب‌تر از جایی است که باید باشد.

با زاویه‌ی دومین عکس از همین موضوع، موافق نیستم. چرخش خیلی زیاده

در مورد عکس جناب Z@man :
غوطه در رویا
164fs711575_th.jpg

فکر می‌کنم با توجه به عنوان عکس، و مفهوم مورد نظرت، باید سهم بیشتری را به آب می‌دادی. به نظرم قرار گرفتم اردک‌ها در بالای کادر خیلی بهتر بود. با کادر افقی کاملا موافقم.

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
خوب اینجا اینجا اینقدر تند تند آپدیت میشه که من هم که روزی حداقل یکبار سر میزنم، نمیرسم همه مطالب رو بخونم. امیدوارم این روند خوب ادامه پیدا کنه.
دیشب که اومدم، عنوان "کابر فعال" فقط زیر اسم ریتا جان بود. :blink: بنابراین من به فرشاد و رامین عزیز تبریک نگفتم. دوستان تبریک دیرهنگام منو بپذیرید؛ امیدوارم که همیشه موفق باشید.

mmkh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
چند تا عکس جدید با عنوان آفتابگردان!

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
ایده‌ی خیلی خوبی داشتید. ولی در اجرا کاستی‌هایی دیده می‌شه. مثلا گل پشتی بیخودی خودش رو انداخته توی کادر.
اگر اون گل رو حذف کنیم، کادر تعادل نداره. من احساس می‌کنم سمت چپ سنگین‌تره. شاید اگر کادر باز‌تر بود این مشکل حل می‌شد.

راستش یه باغچه بود هرچی زاویه چرخش رو عوض می کردم نمی تونستم کاملا از دست گل بالای خلاص بشم !
جدا از اون فکر نکنم کراپ نتیجه خیلی خوبی روی این عکس داشته باشه برای همین امتحانش نکردم ...
سعی می کنم تو عکس های بعدی جبرانش کنم
مرسی از بابت نظرت ;)

سلام
جناب Gt Max جسارتا منم با نظر آقای آهنگرها موافقم
یعنی کادر شما اون حس رو خیلی خوب منتقل نمیکنه ، به نظر من اگه یه مقدار کادر پایین تر بود خیلی زیبا تر میشد !

ضمنا فعال شدن شما و سرکار ریتا خانوم رو تبریک میگم ( نمره میخوام !!! )

خواهش می کنم لطف داری استاد خودتی نه من
bunnyearsmiley.gif

راستش اگه کادر رو پایین تر میاوردم از روی گلبرگ خارج میشد و به فضای زیرش می رفت که باز خود زمین بود ... از طرفی یه جوری کادر بسته بود به همین.. بالا تر میرفتم گل بالایی قرار داشت و پاییت تر گلبرگ این گل...
در کل مرسی از بابت نظرت سعی می کنم تو عکس های بعدی جلو این اشتباه رو بگیرم... :happy:
لووول در ضمن من " کاربر فعال " نشدم ریتا و سایر بچه ها شدن !
chase.gif

Gt-Max عزیز همونطور که گفتید این سیستم امتیاز بندی 50/50 هستش. که با توجه به نحوه امتیاز بندی توی سایت های دیگه این کار رو کردیم. و این 50 تا هم تقسیم میشه به 5 گزینه. که هر عکس از 5 لحاظ مورد بحث قرار میگیره.
1- کادر شامل : پرسپکتیو - نقاط طلایی و...
2- نور
3- سوژه و مفهوم (عنوان)
4- زاویه دید
5- نظر شخصی
به ترتیب برای هر کدام این گزینه ها امتیاز های 10-50 داده میشه و در آخر جمع میشه و میانگین حساب میشه.
شخصاً سعی می کنم که اینطور پیش برم و اینها رو رعایت کنم فقط این اواخر از مسافرت به اینور چون عقب افتادم تند و تند فقز امتیاز کلی رو گفتم. البته فقط هم امتیاز نیست و دوستان لطف می کنن و دلیل کسر امتیاز رو هم میگن. :)
به روی چشم. من هم سعی می کنم از کارهام بزارم. البته بگم مدتی هست که عکاسی نکردم به همین دلیل دوست دارم عکس های جدید بگیرم و بعد بزارم اینجا :)

عجب ! باید حدس میزدم که یه سری از این موارد رو شامل بشه ! اولین بار که به عکسم امتیاز 50 دادی گفتم پس هنوز خیلی مونده که به 100 برسم !
loudlaff.gif

نه سیستم استاندارد و خیلی خوبی هستش من هم باید همین سیستم رو تو نظر دهی خودم استفاده کنم...
در ضمن منتظر عکس های جدیدت می مونم...
clapping.gif

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
ريتا جان ممنون از نظراتت
34.gif

©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©

Gt_Max عزيز به نظر من عكست مشكلي نداره فقط گل بالايي كه قسمتي از اون داخل كادره بايد حذف بشه و همينطور هم اون تكه چوب پايين

mgs چيزي كه بيشتر از خود عكس توجه من رو جلب كرد سر و صورت زخمي اين بچه ها بود . عجيبه نه؟

زمان فكر كنم عكست يكم اديت ميخواد . اجازه اون قست بالا يعني آب و سنگها بايد بلور بشه و غلظت رنگ قسمت هاي پايين بايد بيشتر بشه

محمد جان فكر كنم اگه كادر عكست به سمت راست مي رفت و جاده در وسط قرار مي گرفت خيلي بهتر مي شد. البته فكر كنم از داخل ماشين گرفته باشي

adi جان ، اين عكس غروبه يا طلوع؟ به هر حال خيلي قشنگ شده ولي اگه با نرم افزاري مثل Neat Image نويزش گرقته مي شد بهتر از اينها در مي اومد

بالا