• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
سلام
من هم دوست دارم که عکس بگیرم و اینجا بذارم اما دوربین ندارم.
توی یک تاپیکی نوشتم که چه دوربینی بخرم ولی هنوز کسی راهنمایی نکرده.
عکسهای زیبایی گرفتید و من از دیدن آنها لذت می برم.
موفق باشید

رامبد جان توی تاپیک عکاسی در رابطه با یک مدل دیجیتال Point & shoot کامل توضیح دادم می تونی به تاپیک مراجعه کنی و ببینی...
امیدوارم بعد از انتخاب دوربین مود نظرت تورو هرچه زود تر اینجا تو جمع خودشمون داشته باشیم
waving2.gif

adi1358

Registered User
لایک‌ها
4
این هم یه پروانه خوشگل

راستی شاید تو این هفته EOS 30D بخرم:D

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این هم یه پروانه خوشگل

عمق میدان خیلی کمه و باعث شده تا بخش‌هایی از پروانه از دامنه فوکوس خارج بشه.
کادر بندی هم می‌تونست بهتر باشه. مثلا قرار گرفتن پروانه در سمت چپ خیلی بهتر بود. شاخه‌های بالا هم اضافه هستند. در کل، عناصر موجود در کادر، باعث سنگینی سمت راست شده‌اند. در حالی که سمت چپ کاملا خالی رها شده است.
البته عکس گرفتن از حشرات به دلیل کوچی و تحرکشان، همواره مشکلات خاص خود را دارد. ولی به هر حال این موارد نیاز به اصلاح دارد.

موفق(تر) باشید.

adi1358

Registered User
لایک‌ها
4
عمق میدان خیلی کمه و باعث شده تا بخش‌هایی از پروانه از دامنه فوکوس خارج بشه.
کادر بندی هم می‌تونست بهتر باشه. مثلا قرار گرفتن پروانه در سمت چپ خیلی بهتر بود. شاخه‌های بالا هم اضافه هستند. در کل، عناصر موجود در کادر، باعث سنگینی سمت راست شده‌اند. در حالی که سمت چپ کاملا خالی رها شده است.
البته عکس گرفتن از حشرات به دلیل کوچی و تحرکشان، همواره مشکلات خاص خود را دارد. ولی به هر حال این موارد نیاز به اصلاح دارد.

موفق(تر) باشید.

ممنون از نظرت جناب Sama ولی حد الامکان سعی میکنم عکسهامو ادیت نکنم و این عکس مثل لحظه قطعی میمونه دیگه فرصت تنظیم کمه تا به شرایط ایده آل برسی ولی حرفاتون رو قبول دارم:lol: باید اصلاح بشه

Fairyj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عكس قشنگي شده . يك كار ديجيتالي خوب كه به نظر من اگه بيشتر كار مي شد قشنگتر از اين در مي اومد ولي همين حالا هم چيزي از يه عكس كامل و عالي كم نداره
ممنون

کار قشنگی شده. دستتون درد نکنه. طبقه بندی فوتو+ گرافیک. امتیاز 40
بیشتر کار می کردید بهتر میشد. مثلاً مقدار کمی بیشتری از پر در قسمت رنگی می بود و اون مقدار هم با رنگهایی زیبا کار می شد. مثل پر طاوس پر از رنگ. کار قشنگی میشه. ممنون می شم اگه این کار رو کنید و اینجا هم بزارید :). عنوان جالبی هم انتخاب کردید. پاسپارتو هم خوب شده. برای همین امتیاز رو تغییر می دم.

با توجه به اسم میخواستم خاکستریه پر به برگ ها بخوره ..
البته با پر طاووس هم خوب میشه
هنوز عکس قطره ها را نگرفتم !
اما فکر میکنم این یکی راحت تر باشه برام .
به زودی !
ممنون از شما

اسم این عکس : قاب طبیعت
البته چون سایزش را تغییر دادم کیفیتش کم شد .

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
آفرین خیلی قشنگ شده دست درد نکنه ولی اگه یکم روشنتر بود به نظرت قشنگتر نمیشد

ممنون لطف داری...
این یه کار کوچیک 5 دقیقه ای بودش خیلی زیاد روش وقت نگذاشتم ولی چرا راست میگی اگه یه خورده روشن تر بود از اینی که هست بهتر میشد...

سعی می کنم برای دفه های بعدی ادیتش کنم یا کار بهتری رو ارایه کنم ;):happy:

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از نظراتتون دوستان در باره عکس قبلی میگم ....ممنون

با سلام. بخشید که باز هم دیر شد. راستش روز پنجشنبه کلی نوشتم آخرش که می خواستم بفرستم برق قطع شد و من ماندم و حسرت چند لحظه عجله... به هر حال...

دوست من خیلی خوشحالم از فعالیت شما. تبریک می گم. هر روز هم که پیشرفت می کنید. البته ما منتظر کارهای بسیار عالی تری از شما هستیم چرا که می دونیم شما قابلیتهاتون بیشتر از اینهاست برای همین هم با بی رحمی امتیاز می دیم :happy:
به نظرتون نور خیلی زیاد نیست؟ فکر نمی کنید نیاز بود که دیاف یه مقدار بسته تر باشه!؟
یه پیشنهاد دارم. توی کادر بندی بیشتر دقت کنید. از هر موضوعی که عکاسی می کنید با زوایای مختلف و با کادربندی ها و ترکیب های متفاوت عکاسی کنید. می تونید از بین اونها بعد از ادیت بهترین رو انتخاب کنید و اینجا هم بزارید تا ما هم فیض ببریم و یا اینکه می تونید همگی رو ادیت کنید و اینجا بزارید در موردشون صحبت کنیم... نظرتون چیه!؟
راستش توی این کار هم فکر می کنم می تونستید بهتر از این کار کنید. مثلاً می شد این بوته های جلویی رو به کل حذف کرد بیشتر به سمت آسمان رفت. البته وضوح هم مورد دارد. از توی ماشین عکاسی کردید!؟
یا در مورد بوته های می شد با کمی تغییر مکان جای بهتری رو در نظر گرفت و به شکل زیباتری نشونشون داد. البته جای فعلیشون هم خوبه ولی نه با این ترکیب...
در کل من امتیاز 25 میدم. منتظر کارهای عالی از شما هستیم. زیاد ما رو منتظر نزارید. ممنون :happy: پیروز باشید

فکر کنم این رو توی اون صفحه دیده بودید
%23emu.gif

---------- Heaven or Hell ----------

----------​

Gt-Max عزیز خیلی ممنون از ارسال. :)
غروب بسیار زیبایی رو به ثبت رسوندید. امیتاز 50. البته از شما توی زمینه ادیت خیلی بیشتر از اینها انتظار داریم. شما که توی ادیت مهارت دارید چرا فتوگرافیک کار نمی کنید!!؟ جای اینگونه کارها توی این فروم خیلی خالیه. منتظریم دوست عزیز :)

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام و عرض معذرت به خاطر تاخیر نسبتا طولانی که داشتم. همانطور که اشاره کردم، به دلایلی امکان دیدن عکس‌ها را نداشتم. خدا را شکر این مشکل تا حدود زیادی حل شده و امیدوارم باز هم بتونم از کارها و نظرات دوستان استفاده کنم.

فعلا این عکس رو می‌گذارم تا در فرصتی مناسب، در مورد برخی عکس‌های قبلی نظراتم را بنویسم.

مشاهده پیوست 22707
طلوع از بام ایران​

از معدود روزهایی بود که طلوع خورشید را می‌دیدم. اتفاقا روز تقریبا خاصی هم بود. خورشید در مسیر بالا آمدن از افق، دقیقا از نوک قله عبور می‌کرد.من هم بی درنگ این لحظه را ثبت کردم.

ببخشید می ترسم باز یه چی بشه برای همین تو چند تا پست می نویسم.
خدا رو شکر که مسئله حل شد و ما باز هم شاهد حضور گرم و صمیمی شما استا بزرگوار هستیم :)
معذرت می خوام ولی به نظرتون ادیت ابرها یه مقدار مورد داره...فکر می کنم قابلیت اصلاح رو داره. ولی واقعاً طلوع زیبایی. بی نهایت لذت بخش. من هم اون چند روزی که مسافرت بودم شاهد این طلوع های زیبا از پشت کوهها بودم. بی نهایت زیباست. زیباتر از هر غروب دیگه طلوع همیشه زیباست... امیدوارم که شادیها و موفقیت هایتان هیچ گاه غروب نداشته باشه و همگی هر لحظه در حال طلوع باشن... :)
امتیاز 38-40 ممنون از ارسال :happy:

حرف از گیلان به میان اومد. یک عکس (که البته برای پارساله) از قلعه رودخان:

به به... چه قاب بندی زیبایی. و یک کادر بی نظیر و بدون تکرار :) ای کاش با سایز اصلی بود تا شاهد این افت کیفیت تو این کار زیبا نبودیم :) حیفه... امتیاز 50 :)

سلام سلام
...
mgs جان این گیلان- گشت رودخان دقیقا کجاست می خوام برم لطف کن آدرسشو بده جوری که گم نشم :D

و اما در مورد عکس امروز

مدل دوربین : Canon PowerShot A640
دیافراگم : F3.5
شاتر : 1/30 ثانيه
دسته‌بندی : پرتره , حيوانات

عنوان : تامی

توضیحات :
این سگ متعلق به یكی از بومی های ده امام زاده ابراهیمه برام خیلی جالب بود تو اون ده كه اكثرا چوپان هستن و سگهای چوپان دارن این سگ فانتزی اونجا چیكار می كنه ... راستی خیلی هم بازی گوش بود همونطور که می بینید چشماش معلوم نیست نمی دونم چطوری با اون موهایی که جلوی چشمشو گرفته اینقد ورجه وورجه میکرد ؟؟؟
راستی باید بگم که این عکس تو بازار و تغریبا موقغ غروب گرفته شده واسه همین از فلاش استفاده شده و بکگراند عکس کمی شلوغ
;)

Dim-Dam عزیز خودمان. کم پیدا شدید دوست من... امیدوارم که به دلایل خوب باشه :)
دوست من شما لطف دارید به بنده.

این تامی خیلی با نمک و دوست داشتنیه. شخصاً حیوانات بخصوص سگ و توله هاش رو خیلی دوست دارم :happy:
ممنون از توضیحات. واقعاً جالبه. من هم فکر نمی کردم تو روستاها اون هم چوپانان چنین سگهای بقولی فانتزی رو نگه دارن. فکر می کردم که همگی سگهایی که کنترلش واقعاً سخته و سگهای تازی رو نگه می دارن. یعنی اینطور هم دیدم. :blink: ولی روزگار عوض شده...
می دونید این توضیحات شما و اینکه تمام سعیتون رو می کنید تا کارهاتون رو کامل ارائه بدید ستودینه. دستتون درد نکنه :)
کاش بکگراندش رو یه چی بهتر انتخاب می کردید :) مطمئنم که عکس های دیگه ای هم از این مکان دارید. خیلی دوست دارم باقیش رو هم ببینم. منتظریم :)
امتیاز برای این عکس هم راستش 50 لایه. ولی من 45 میدم. می دونید که با شما یه مقدار سرناسازگاری داریم ;):happy:

راستی اقا محمد ممنون از توضیحاتتون :)

new jersey

163fs753137.jpg

بچه هایی که با لود صفحه مشکل دارن بگید تا سریعا عکس رو بند انگشتی کنم:)

به به. کار واقعاً زیبایی. فقط شما سپیا زیبایی رو انتخاب کردید ولی اون انتها سمت چپ یه رنگهای آبی و اینایی به چشم می خوره که به کار لطمه زده. حیف کار زیبای شماست که با این کوچولوها ایراد دار بشه. :) بعد فکر می کنم یه مقدار کراپ از پایین هم بهتر می بود و همین اینکه اون تکه ابر می تونه کار رو خیلی زیبا کنه پس بهتره که کمی بیشتر خودنمایی کنه. موافقید!؟ :)

اين هم اولين عكس من با دوربين جديدم . البته بيشتر حالت آزمايشي داشت ( در حياط منزل ! )
اسمش روهم " كوچك به بزرگ " انتخاب كردم :happy:

دوربین جدید مبارک. من هم به اندازه شما از اینکه دوربین تازه گرفتید خوشحالم :) انشاءالله که با این دوربین بهترین کارهای دنیا رو بگیرید :)
من هم با صحبت دوستان درمورد ردیف بودنشون موافقم. این تاریکی هم که بخاطر سایه و عقب بودن منبع نور هست. با کمی جدیت می تونست کار بهتری بشه. می دونم که آزمایشی ولی توی کارهای آزمایشی هم اگه با دقت و جدیت پیش برید چه بسا یکی از بهترین کارهاتون باشه.
یادم میاد وقتی مادرم برای اولین بار می خواستن قالی ببافن به تنهایی دایی جانم که مربی شون بودن به قدری بهشون سخت می گرفتن و می ترسوندن که خدا می دونه. هیچ کدوم هم انتاظار نداشتیم که این قالی بدون ایراد تموم بشه. ولی مامان جان بقدری دقت کرده بودن و با جدیت بافته بودن که کار بدون عیب تموم شد. دایی جان خودشون هم تعجب کرده بودن. هنوز هم به عنوان یکی از بهترین کارهای مامان جان معرفیش می کنیم. :) مطمئناً شما هم اینطور خواهید بود :)

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از Rita-Rad به خاطر وقت بسیاری که می گذارند خیلی ممنونم. فقط اگر لطف کنید با رنگ سبز ننویسید ممنون می‌شم.

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
خواهش می کنم دوست عزیز.
ولی راستش رو بخواین من رنگ سبز رو همین جوری انتخاب نکردم که بخوام همین جوری هم بزارم کنار!!!؟ من رو همه با رنگ سبز می شناسن. اگه چشماتون رو اذیت می کنه سایز رو بزرگتر می کنم که اذیت نشید.
این رنگ سبز هم چون اعتقاد دارم زندگی سبز و سبز هم رنگ رشد و نمو به همین دلیل با رنگ سبز می نویسم تا اینها رو خواننده هام هدیه بدم. سبز باشید. :)
...خوش باشید و موفق...

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
از همه ي دوستان سئوال مي كنم : به نظر شما اينكه من حالات طبيعي يك درخت رو تغيير بدم تا عكسم زيبا تر بشه , يك حالت تصنعي به عكس نميده ؟ و خود شماها اگر جاي من بوديد به طبيعت دست مي برديد تا عكس بهتر از كار در بياد ؟
مورد بعدي اينكه در اين عكس 4 انجير در موقعيت هاي مختلف قرار داشتند( در يك راستا نبودند ) من براي فوكوس بزرگترين انجير را انتخاب كردم و روي اون فوكوس كردم و اين باعث شد تا 3 تا انجير ديگر فوكوس نباشند . در اينطور مواقع چكار بايد كرد ؟ حتي اگر فوكوس دستي مي كردم باز هم حداقل 2 تا از انجير ها خارج از فوكوس قرار مي گرفتند .

عکاس دیدی داره که دیگران ندارن. دید هر کسی هم با کس دیگه فرق می کنه. وقتی که یک منظره ای رو یک دسته از افراد مثلاً عکاس می بینند، عکسهایی که هر کدام از آن مناظر می گیرند با دیگری متفاوت هست. می خوام این رو بگم که عکاسان چیزی رو که می بینن رو باید نشون بدن. مثلاً یکی از دیدن جسد یک حیوان وحشت میکنه بنابر این سعی می کنه کادر و زاویه دیدی رو انتخاب کنه که اون رعب و وحشت رو به تماشاچی منتقل کنه. حالا همان منظره رو کسی می بینه که به نظرش عادیه و اصلاً عکس نمی گیره و کسی دیگر هم به نظرش چرخه طبیعت زیبا میاد و سعی می کنه این زیبایی چرخه طبیعت رو زیباتر جلوه بده. پس این دید ماست نه اینکه بخواهیم چیزی رو بسازیم.
البته بحث کارهای اتلیه ای کاملاً جداست. شخصاً این کارها رو هم بسیار می پسندم. این کارها هم متفاوت و هر کدام گویای حسی ست... نمی دونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه!!!

فوکوس هم به دیاف مربوط میشه. همانطور که دوستان توضیح دادن. راستی در این رابطه فکر می کنم صفحه های عقب تر هم باز بحث شده بود... نمی دونم شاید هم توی پی ام هام بوده... ولی چک کنید.

این هم یه پروانه خوشگل

راستی شاید تو این هفته EOS 30D بخرم:D

گفتنی ها رو دوستان گفتند. امتیاز 30. نور- دیاف و کادر جای کار بهتری داشت. ولی الحق که پروانه زیبایی رو شکار کردید :) راستی از حالا تبریک می گم دوربین جدید رو. انشاءالله که براتون موفقیت های پی در پی رو به همراه بیاره. :)

ممنون

اسم این عکس : قاب طبیعت
البته چون سایزش را تغییر دادم کیفیتش کم شد .

کار زیبایی شده. دستتون درد نکنه. ولی عنوان خیلی هم بهش نمی خوره.
ای کاش کمی بیشتر زوم می کردید و یا از خطوط و برگها بهتر استفاده می کردید.فکر می کنم اگه کمی به سمت بالا می رفتید یا بیشتر توی لابلای برگها می گشتید شاید می تونستید زاویه ای رو انتخاب کنید که خود شاخ و برگها یه قاب برای این کرم کوچولوی ما می ساخت. درکل باید بگم که توی عکاسی به خطوط هم باید توجه کرد... ممنون از ارسال. امتیاز 35. :) :happy:

اینم یک پروانه از من

به به. زمان عزیز. کم پیدا شدید قربان! خوشحالم که باز هم شما رو می بینم :)
چه کار زیبایی. واقعاً دستتون درد نکنه. :)
چه رنگهایی. :) لذت بردیم :happy:
فقط این باله این پروانه خانم خوشگل بد محو شدن. یعنی به خاطر زاویه ای که داشتید...
امتیاز جسارتاً 40. ممنون. راستی با پاسپارتو هم خیلی موافقم نیستم. بهتر از این می تونست باشه.
خوشحال می شیم بیشتر سر بزنید. :)

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام به همگی
راستش من عکس پروانه نداشتم به بزرگواری خودتون میبخشید :blush: البته اگه تکراری نباشه

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام به همگی
4yajuyo.gif
دلم تنگ شده بود واسه اینجا
4yajuyo.gif

/

این عکس از ایده ایه که خیلی وقته در ذهنم بود!! بالاخره چند وقت پیش گرفتمش!
280k5eb.gif

تک تک چیزایی که در کادر هستد دونه دونه چیدم! نورکار هم فقط از دوتا چراغ مطالعه هست..

164fs571955.jpg

38 mm (36mm equiv)
F/2.8
1/15 s
iso / 50

164.gif

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80

Gt-Max عزیز خیلی ممنون از ارسال. :)
غروب بسیار زیبایی رو به ثبت رسوندید. امیتاز 50. البته از شما توی زمینه ادیت خیلی بیشتر از اینها انتظار داریم. شما که توی ادیت مهارت دارید چرا فتوگرافیک کار نمی کنید!!؟ جای اینگونه کارها توی این فروم خیلی خالیه. منتظریم دوست عزیز :)

من این سیستم امتیاز بندی رو تازه متوجه شدم که 50/50 هستش !
این سیستم استانداریه یا این که خودتون این سیتسم رو انتخاب کردید ؟
راستش من به خاطر این که زمانی گرافیک کار می کردم با ادیت و یه سری از برنامه های گرافیکی آشنایی مختصری دارم ولی در کل در اون حدی نیست که تعریف می کنی ... راستش فتوگرافیک رو تا به حال اسمش رو نشنیده بودم ولی این طور که باید به نظر بیاد همون مخلوت عکاسی ب همراه ادیت های دیجیتالی باید باشه... شاید من اشتباه می کنم... :blink: ولی در کل از نظر من هر گونه ادیت دیجتالی یه جور زیبایی خاصی به عکس میده مخصوصا که همیشه در موقع عکس گرفتن با دوربین های دیجیتال شرایط از قبیل نور - سایه و غیره اون طور که ما مد نظرمون بوده نیست و همین شاید یه خورده از زیبایی کار رو کم کنه ولی همین ادیت های دیجیتالی یه جور روح تازه ای انگار به عکس میبخشند و من همین رو دوست دارم... جدا از اون تمامی کار های عکاسان معروف سایت Da رو هم که بعضی موارد چک می کنم همگی یه ادیت کوچیک برای هرچه بهتر شدن عکس روی عکس هاشون انجام دادن که عکس رو خیلی زیبا تر می کنه...
ر کل مرسی از بابت نظرت و مرسی از بابت وقتی که میذازی...
یک چیزی بود که مدتی می شد ازت سوال کنم که اگه امکان داره چند تا از عکس های خودت رو هم توی فروم قرار بده.. خیلی دوست دارم با عکس هات و استایل عکاسیت آشنا بشم :happy:

به به. کار واقعاً زیبایی. فقط شما سپیا زیبایی رو انتخاب کردید ولی اون انتها سمت چپ یه رنگهای آبی و اینایی به چشم می خوره که به کار لطمه زده. حیف کار زیبای شماست که با این کوچولوها ایراد دار بشه. :) بعد فکر می کنم یه مقدار کراپ از پایین هم بهتر می بود و همین اینکه اون تکه ابر می تونه کار رو خیلی زیبا کنه پس بهتره که کمی بیشتر خودنمایی کنه. موافقید!؟ :)[/

در این مورد هم 110% حق با توهه...
bunnyearsmiley.gif

سعی میکنم درستش کنم و یا در موارد بعدی دقت بیشتری روی کار هام داشته باشم

مرسی
hug.gif

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همگی
4yajuyo.gif
4yajuyo.gif

فرشاااااااااااااااااااااااااااااااد كجايي بابا دلمون برات تنگ شده بود
too_sad.gif
چرا پي ام جواب ندادي ؟!‌ نبودي كلي غيبتتو كرديم !!! يه سري توي تاپيكها بزن بعد بيا كه خيلي باهات كار دارم

خواهر خوبم ريتا خانم و رامين عزيز هم كاربر فعال شدند بهشون تبريك ميگم :happy:

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
سلام به همگی
4yajuyo.gif
4yajuyo.gif

/

تک تک چیزایی که در کادر هستد دونه دونه چیدم! نورکار هم فقط از دوتا چراغ مطالعه هست..

38 mm (36mm equiv)
F/2.8
1/15 s
iso / 50

164.gif

سلام لنین جان..
کجا بودی ؟ یه مدتی یهو رفتی ... :blink:
خوشحالم که دوباره این دورو ورا میبینمت...:happy:
bunnyearsmiley.gif

ایده عکست جالب بود ... عکست تریکیب بندی رنگ خوبی گرفته فقط یه خورده به نظر من عکس تار هستش و اون شفافیتی که باید داشته باشه رو در اطراف خود تراش و خورده چوب نداره...
جدا از اون شاید اگر زاوه دوربین یه خورده فرق داشت طوری که ته مداد آبی به یکی از گوشه ها ختم میشد یه جوری خط نگاه رو کنترل بیشتری می کرد...
اگرچه من در حدی نیستم که بخوام عکس هات رو نقد کنم
chase.gif

ولی این جا اون مواردی رو که به چشمم اومد رو مشخص کردم و یه کراپ کوچیک روی عکس انجام دادم

grouphug.gif

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
به به فرشاد عزیز، خوشحالم که دوباره برگشتید. عکستون خیلی جالب شده، بخصوص زاویه اش.
با نظر Gt_Max عزیز هم موافقم. اون گوشه سمت چپ بالای عکس خالی هست و اگر زاویه کادر رو طوری تغییر میدادید که تراش قطری بیفته، بنظرم بهتر بود. راستی توی نورپردازی از سافت باکس هم استفاده کردید؟ یا اینکه نور چراغها مستقیم بوده؟

ریتا جان، من هم منتظرم که عکسهای تو رو ببینم. خیلی دلم میخواد عکسهات رو ببینم. در ضمن کاربر فعال شدن این بخش رو بهت تبریک میگم، امیدوارم که همیشه موفق باشی و ما مطالب زیادی ازت یاد بگیریم.

mgs

Registered User
لایک‌ها
47
با سلام. بخشید که باز هم دیر شد. راستش روز پنجشنبه کلی نوشتم آخرش که می خواستم بفرستم برق قطع شد و من ماندم و حسرت چند لحظه عجله... به هر حال...

دوست من خیلی خوشحالم از فعالیت شما. تبریک می گم. هر روز هم که پیشرفت می کنید. البته ما منتظر کارهای بسیار عالی تری از شما هستیم چرا که می دونیم شما قابلیتهاتون بیشتر از اینهاست برای همین هم با بی رحمی امتیاز می دیم :happy:
به نظرتون نور خیلی زیاد نیست؟ فکر نمی کنید نیاز بود که دیاف یه مقدار بسته تر باشه!؟
یه پیشنهاد دارم. توی کادر بندی بیشتر دقت کنید. از هر موضوعی که عکاسی می کنید با زوایای مختلف و با کادربندی ها و ترکیب های متفاوت عکاسی کنید. می تونید از بین اونها بعد از ادیت بهترین رو انتخاب کنید و اینجا هم بزارید تا ما هم فیض ببریم و یا اینکه می تونید همگی رو ادیت کنید و اینجا بزارید در موردشون صحبت کنیم... نظرتون چیه!؟
راستش توی این کار هم فکر می کنم می تونستید بهتر از این کار کنید. مثلاً می شد این بوته های جلویی رو به کل حذف کرد بیشتر به سمت آسمان رفت. البته وضوح هم مورد دارد. از توی ماشین عکاسی کردید!؟
یا در مورد بوته های می شد با کمی تغییر مکان جای بهتری رو در نظر گرفت و به شکل زیباتری نشونشون داد. البته جای فعلیشون هم خوبه ولی نه با این ترکیب...
در کل من امتیاز 25 میدم. منتظر کارهای عالی از شما هستیم. زیاد ما رو منتظر نزارید. ممنون :happy: پیروز باشید[/
واقعا ممنون از شما که اینقدر وقت میزارید و کمک میکنید حق با شماست البته من از هیچ جا غیر این نمیتونستم عکس بگیرم چون کاملا بسته بود کلی تو خار و اینا رفتم که به همین جا برسم:D
ولی از این توصیه هاتون میتونم نهایت بهره رو تو عکسهای بعدی ببرم
ممنون :blush:

بالا