ممنون از عكست جاي قشنگيه . خيلي برام آشناست . ميشه بگي كجاست؟ممنون از نظراتتون دوستان در باره عکس قبلی میگم ....ممنون
[img=http://m1.freeshare.us/163fs292378_th.jpg]
ممنون از عكست جاي قشنگيه . خيلي برام آشناست . ميشه بگي كجاست؟
به جز کمی بهبود شارپنس، هیچ ویرایش دیگری انجام نشده است.میشه بگید چه ادیتی روش انجام دادید؟
mgsجان این گیلان- گشت رودخان دقیقا کجاست می خوام برم لطف کن آدرسشو بده جوری که گم نشم![]()
وحيد جان دوربين جديد مباركبراي اولين كارت خيلي خوبه سوژه خوبي انتخاب كردي . سعي كن روي فوكس و عمق ميدان بيشتر كار كني
دوستان در رابطه با انتخاب مدير جديد بخش عكاسي تاپيك جديدي در قسمت مسايل مربوط به فروم ايجاد شده ، لطفا پيگيري كنيد![]()
مبارک باشه.
اگر در عنوان، به دنبال تقابل بودی، باید این تقابل در عکس هم نمود مییافت. مثلا اگر میشد این چهارتا در یک امتداد و به تربیب قرار بگیرند، فکر میکنم نتیجهی بهتری میگرفتی.
نور پس زمینه خوبه. ولی پیش زمینه تاریکه. در حالی که نباید این طور میبود.
احساس میکنم عکس فوکوس نیست.
موفق باشید.
:hmm:
مرسي از نظرت . فكر مي كنم منظورتون از عمق ميدان مناسب نبودن راستاي انجير ها ست كه آقاي آهنگرها هم فرمودند . درسته ؟
سپاس از راهنماييت . بله اگر در يك راستا بودند نتيجهي كار بهتر مي شد اما به نظر شما تغيير دادن شرايط و دست بردن در حالت طبيعي يك درخت براي گرفتن نتيجه ي بهتر درسته ؟ من هميشه با اين موضوع درگير بودم .
از همه ي دوستان سئوال مي كنم : به نظر شما اينكه من حالات طبيعي يك درخت رو تغيير بدم تا عكسم زيبا تر بشه , يك حالت تصنعي به عكس نميده ؟ و خود شماها اگر جاي من بوديد به طبيعت دست مي برديد تا عكس بهتر از كار در بياد ؟
مورد بعدي اينكه در اين عكس 4 انجير در موقعيت هاي مختلف قرار داشتند( در يك راستا نبودند ) من براي فوكوس بزرگترين انجير را انتخاب كردم و روي اون فوكوس كردم و اين باعث شد تا 3 تا انجير ديگر فوكوس نباشند . در اينطور مواقع چكار بايد كرد ؟ حتي اگر فوكوس دستي مي كردم باز هم حداقل 2 تا از انجير ها خارج از فوكوس قرار مي گرفتند .