• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

mgs

Registered User
لایک‌ها
47
ممنون از نظراتتون دوستان در باره عکس قبلی میگم ....ممنون

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
فکر کنم این رو توی اون صفحه دیده بودید
%23emu.gif

---------- Heaven or Hell ----------

----------​

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و عرض معذرت به خاطر تاخیر نسبتا طولانی که داشتم. همانطور که اشاره کردم، به دلایلی امکان دیدن عکس‌ها را نداشتم. خدا را شکر این مشکل تا حدود زیادی حل شده و امیدوارم باز هم بتونم از کارها و نظرات دوستان استفاده کنم.

فعلا این عکس رو می‌گذارم تا در فرصتی مناسب، در مورد برخی عکس‌های قبلی نظراتم را بنویسم.

00032.jpg
طلوع از بام ایران​

از معدود روزهایی بود که طلوع خورشید را می‌دیدم. اتفاقا روز تقریبا خاصی هم بود. خورشید در مسیر بالا آمدن از افق، دقیقا از نوک قله عبور می‌کرد.من هم بی درنگ این لحظه را ثبت کردم.

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حرف از گیلان به میان اومد. یک عکس (که البته برای پارساله) از قلعه رودخان:

00035.jpg

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
وای جناب آهنگرها، چقدر اون عکس طلوعتون زیبا و رویایی شده. میشه بگید چه ادیتی روش انجام دادید؟

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوباره یه مدت نبودم
این عکسی که الان میزارم اصلا بحث هنر نیست فقط برای افرادی که میگن 9600 لرزشگیر نداره میزارم
این عکس از توی ماشین با سرعت 110 کیلومتر بر ساعت و با زوم کامل گرفتم

برای این که معلوم بشه که زوم شده اینم عکس بدون زوم
درست وسط عکس روی اون کوه اگه خوب دقت کنید معلومه

فقط میخواستم برای دوستانی که دنبال دوربین میگردن روشن کنم که نداشتن لرزش گیر آنچنان هم مهم نیست !!!

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام سلام
اول از همه بگم من با مدیریت خانم ریتا موافقم

ریتا خوشحالم که دوباره شاهد فعالیتت تو این بخش هستم :rolleyes:

mgs جان این گیلان- گشت رودخان دقیقا کجاست می خوام برم لطف کن آدرسشو بده جوری که گم نشم :D

و اما در مورد عکس امروز

مدل دوربین : Canon PowerShot A640
دیافراگم : F3.5
شاتر : 1/30 ثانيه
دسته‌بندی : پرتره , حيوانات

عنوان : تامی

توضیحات :
این سگ متعلق به یكی از بومی های ده امام زاده ابراهیمه برام خیلی جالب بود تو اون ده كه اكثرا چوپان هستن و سگهای چوپان دارن این سگ فانتزی اونجا چیكار می كنه ... راستی خیلی هم بازی گوش بود همونطور که می بینید چشماش معلوم نیست نمی دونم چطوری با اون موهایی که جلوی چشمشو گرفته اینقد ورجه وورجه میکرد ؟؟؟
راستی باید بگم که این عکس تو بازار و تغریبا موقغ غروب گرفته شده واسه همین از فلاش استفاده شده و بکگراند عکس کمی شلوغ
;)

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
new jersey

163fs753137.jpg

بچه هایی که با لود صفحه مشکل دارن بگید تا سریعا عکس رو بند انگشتی کنم:)

Vahid.k

Guest
لایک‌ها
5
اين هم اولين عكس من با دوربين جديدم . البته بيشتر حالت آزمايشي داشت ( در حياط منزل ! )
اسمش روهم " كوچك به بزرگ " انتخاب كردم :happy:

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
اين هم اولين عكس من با دوربين جديدم . البته بيشتر حالت آزمايشي داشت ( در حياط منزل ! )
اسمش روهم " كوچك به بزرگ " انتخاب كردم :happy:

وحيد جان دوربين جديد مبارك :) براي اولين كارت خيلي خوبه سوژه خوبي انتخاب كردي . سعي كن روي فوكس و عمق ميدان بيشتر كار كني

دوستان در رابطه با انتخاب مدير جديد بخش عكاسي تاپيك جديدي در قسمت مسايل مربوط به فروم ايجاد شده ، لطفا پيگيري كنيد :)

mgs

Registered User
لایک‌ها
47
mgsجان این گیلان- گشت رودخان دقیقا کجاست می خوام برم لطف کن آدرسشو بده جوری که گم نشم :D

ا زسمت فومن که میرید بالاتر به سمت قلعه رودخان تو مسیر به یک 2 راهی میریسید که سمت چپ میره قلعه رودخان و سمت راست میره گشت رودخان دوست عزیز:D

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

مبارک باشه.
اگر در عنوان، به دنبال تقابل بودی، باید این تقابل در عکس هم نمود می‌یافت. مثلا اگر می‌شد این چهارتا در یک امتداد و به تربیب قرار بگیرند، فکر می‌کنم نتیجه‌ی بهتری می‌گرفتی.
نور پس زمینه خوبه. ولی پیش زمینه تاریکه. در حالی که نباید این طور می‌بود.
احساس می‌کنم عکس فوکوس نیست.

موفق باشید.

بابا، در مورد عکس‌های ما نظر نمی‌دید؟ ایراد ما رو هم بگیرید دیگه.:hmm:

Vahid.k

Guest
لایک‌ها
5
وحيد جان دوربين جديد مبارك :) براي اولين كارت خيلي خوبه سوژه خوبي انتخاب كردي . سعي كن روي فوكس و عمق ميدان بيشتر كار كني

دوستان در رابطه با انتخاب مدير جديد بخش عكاسي تاپيك جديدي در قسمت مسايل مربوط به فروم ايجاد شده ، لطفا پيگيري كنيد :)

مرسي از نظرت . فكر مي كنم منظورتون از عمق ميدان مناسب نبودن راستاي انجير ها ست كه آقاي آهنگرها هم فرمودند . درسته ؟
مبارک باشه.
اگر در عنوان، به دنبال تقابل بودی، باید این تقابل در عکس هم نمود می‌یافت. مثلا اگر می‌شد این چهارتا در یک امتداد و به تربیب قرار بگیرند، فکر می‌کنم نتیجه‌ی بهتری می‌گرفتی.
نور پس زمینه خوبه. ولی پیش زمینه تاریکه. در حالی که نباید این طور می‌بود.
احساس می‌کنم عکس فوکوس نیست.

موفق باشید.

:hmm:

سپاس از راهنماييت . بله اگر در يك راستا بودند نتيجهي كار بهتر مي شد اما به نظر شما تغيير دادن شرايط و دست بردن در حالت طبيعي يك درخت براي گرفتن نتيجه ي بهتر درسته ؟ من هميشه با اين موضوع درگير بودم .
از همه ي دوستان سئوال مي كنم : به نظر شما اينكه من حالات طبيعي يك درخت رو تغيير بدم تا عكسم زيبا تر بشه , يك حالت تصنعي به عكس نميده ؟ و خود شماها اگر جاي من بوديد به طبيعت دست مي برديد تا عكس بهتر از كار در بياد ؟
مورد بعدي اينكه در اين عكس 4 انجير در موقعيت هاي مختلف قرار داشتند( در يك راستا نبودند ) من براي فوكوس بزرگترين انجير را انتخاب كردم و روي اون فوكوس كردم و اين باعث شد تا 3 تا انجير ديگر فوكوس نباشند . در اينطور مواقع چكار بايد كرد ؟ حتي اگر فوكوس دستي مي كردم باز هم حداقل 2 تا از انجير ها خارج از فوكوس قرار مي گرفتند .

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
مرسي از نظرت . فكر مي كنم منظورتون از عمق ميدان مناسب نبودن راستاي انجير ها ست كه آقاي آهنگرها هم فرمودند . درسته ؟

سپاس از راهنماييت . بله اگر در يك راستا بودند نتيجهي كار بهتر مي شد اما به نظر شما تغيير دادن شرايط و دست بردن در حالت طبيعي يك درخت براي گرفتن نتيجه ي بهتر درسته ؟ من هميشه با اين موضوع درگير بودم .
از همه ي دوستان سئوال مي كنم : به نظر شما اينكه من حالات طبيعي يك درخت رو تغيير بدم تا عكسم زيبا تر بشه , يك حالت تصنعي به عكس نميده ؟ و خود شماها اگر جاي من بوديد به طبيعت دست مي برديد تا عكس بهتر از كار در بياد ؟
مورد بعدي اينكه در اين عكس 4 انجير در موقعيت هاي مختلف قرار داشتند( در يك راستا نبودند ) من براي فوكوس بزرگترين انجير را انتخاب كردم و روي اون فوكوس كردم و اين باعث شد تا 3 تا انجير ديگر فوكوس نباشند . در اينطور مواقع چكار بايد كرد ؟ حتي اگر فوكوس دستي مي كردم باز هم حداقل 2 تا از انجير ها خارج از فوكوس قرار مي گرفتند .

سلام
دوست عزیز شما برای در یک راستا قرار دادن این انجیرها نیاز به جدا کردنشون ندارید
فقط کافیه یه مقدار زاویه دیدتون رو تغییر بدید
با این کار بدون اینکه اون انجیرهای بی گناه رو از شاخه جدا کنید میتونید عکس بهتری هم داشته باشید

در مورد فوکوس تا جایی که من از دوستان یاد گرفتم شما باید عدد دیافراگم رو بزرکتر انتخاب کنید ، که البته با این کار سرعت شاتر پایین میاد و احتمالا به سه پایه احتیاج پیدا میکنید !!!

در مورد عمق میدان هم فکر میکنم منظور جناب آهنگرها محو تر شدن بکگراند و فوکوس بودن همه انجیرها و در نتیجه جلوه بیشتر سوژه باشه !!

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خودم سعی می‌کنم شرایط را تغییر ندهم و همانی چیزی را که خودم می‌بینم، به دیگران نشان دهم. حداقل فایده‌اش شاید این باشد که سعی می‌کنم زیباتر ببینم. نه اینکه مطابق میلم زیبا کنم. شاید کمی سخت گیرانه باشد. ولی فعلا که به این اعتقاد دارم.
امیدوارم سایر دوستان هم نظراتشان را در این مورد ارائه کنند. فکر می‌کنم مفید باشد. البته در کنار نقد عکس‌ها.
به نظرم اصلا نیاز به این نیست که عمق میدان را زیاد کنی تا همه‌ی انجیرها در دامنه فوکوس باشند. اتفاقا در این مورد خروج تدریجی انجیرها می‌تواند مفید باشد.
در مورد فوکوس، به نظرم عکس یک مقدار بیش از حد معمول تار است. به این دلیل می‌گم که شاید فوکوس نباشد.

ممنون.

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
یه ادیت کوچیک روی عکسی که چند وقت قبل گذاشته بودم :happy:
5 دقیقه ای !

rambod123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من هم دوست دارم که عکس بگیرم و اینجا بذارم اما دوربین ندارم.
توی یک تاپیکی نوشتم که چه دوربینی بخرم ولی هنوز کسی راهنمایی نکرده.
عکسهای زیبایی گرفتید و من از دیدن آنها لذت می برم.
موفق باشید

بالا