سلام ريتاسلام بر تمامی دوستان خوبم. دلم برای همگی تنگ شده بود.
انشاالله که تنتون سالم و لباتون خندون باشه. راستش این مدت رفته بودم مسافرت عیادت یکی از اقوام.
خدا رو شکر الان بهترن. ولی خوب دچار نقص عضو شدن. 2 تا از انگشتاشون قطع شد.
مدت زیادی نبود که رفته بودم. ولی چون تمام کارهام انباشته شده بود 3-4 روزی که برگشتم مشغول مرتب کردن کارها بودم. خلاصه که فرصتی نبود.
الان که آمدم دیدم به به... اینجا چقدر خوب شده و چقدر دوستان جدید آمدن و از عکساشون گذاشتن. خیلی خوشحال شدم. اگه خدا بخواد از فردا من هم پرچونگی هام رو شروع می کنم :happy:. مطمئناً تو یه روز نمیشه که تموم بشه...
فعلاً خدانگهدار تا فردا.
راستی ممنون از دوستان که تو این مدت یادی از ما هم کردن :happy:
...خوش باشید و موفق عزیزان...
محمد جان منكه نگفتم قبلا نبودي منظورم اين بود كه دوباره خوش اومدي از اينكه يه مدت نبوديسلام
مرسی ولی به جان خودم من قبلا خوش اومده بودم !!!
نفهمیدم منظورت از سازگار نبودن عکس با دوربین چیه ؟!
نگفتم که همین یه عکس رو گرفتم ولی قرار بود تا تبریز هم برم که بنزین این جوری شد خورد تو پرمون دیگه حال و حوصله عکاسی نداشتم !!!
شما خودت بهتر میدونی که لرزشگیرهای دوربینهای شبه slr کارایی خاصی ندارن و قرار نیست لرزش دست رو بگیرن
اتفاقا من لرزش دستم خیلی زیاده ولی با زوم کامل هم عکس هام تار نمیشه
اینم یکی دیگه
یه جوری نگاه میکرد که میخواستم در قفسش رو باز کنم !!! ولی خودم رو کنترل کردم
من اسمش رو میزارم در انتظار رهایی !!!
![]()
آخرين عكسي كه گرفتم ماله پنج شنبه 28 تير ماه 86 من و دوستم شهريار ناصر ملك كه از هلند اومده بود
با سلام
از تمامی دوستان که لطف دارند ، وقت می زارن و نظر می دن واقعا ممنونم بازم ممنون
عرض کنم که این دفعه هم چند تا عکس می زارم امیدوارم که مورد توجهتون قرار بگیره فقط یه سوال ، من از این سیستم امتیاز دهی اطلاعی ندارم ( عذر می خوام ) الان 50 چطور میشه؟
بازم ممنون از لطف تمامی دوستان و اما عکس های امروز :
![]()
![]()
![]()
ریتا جان گفته بودی که
اما اگر نور رو کم کنیم که بافت ماه مشخص بشه، دیگه ابرها نمی افتند (اطراف ماه سیاه میشه)، اگر نور رو زیاد کنیم که ابرها بیفتند ماه زیاید نورانی میشه و دیکه بافتش مشخص نمیشه، اگر راه حلی برای اینکار (بجز تلفیق دو عکس) داری، لطفا ما رو بی نصیب نگذار. من هنوز این مشکلم حل نشده.
دوست من کار بسیار زیبا و ارزشمندی شده. استفاده از این رنگ جلوه زیادی به عکس داده. امتیاز رو 50 میدم. ولی احساس می کنم یه چی کم داره. چی رو نمی دونم!!! شاید یه نظر شخصیه! کمی به سمت چپ می بود و یه چی هم همراهیش می کرد. شاید از بالا همینطوری کات نمی شد و کمی از دهانه بطری هم تو کادر می بود بد نبود... گفتم شخصیه. ولی هیچ کدوم از ارزش کارتون کم نمی کنه. ممنون.این هم یه عکس از من
دوربین:G7
سرعت شاتر:1/500
دیافراگم:F8
این هم یکی دیگه
ما البته تازه کاریم به پای شما دوستای عزیز نمیرسیم
adi1358 جان با :wubSLR خیلی خیلی موافقم اما دونبال یه دوست لارج فداکار مهربون خوش تیپ با معرفت فتوژنیک وپولدار می گردم که روز تولدم برام بخره و بدون که هیچ وقت این لطفشو فراموش نمی کنم :happy:و اگه یه وقت کسی شدم می گم که مشوق اصلی من اون بوده
آخه من اگه بخوام برای خریدن DSLR رو بودجه خودم حساب کنم تقریبا هیچ وقت به آرزوم نمی رسم
( قابل توجه دوستان عزیز تولد من 10 مهر
همکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم) راستی من خیلی EOS 1D MK III رو دوست دارم
![]()
بابا مارک 3 که 10 میلیونه کاش 4تا بودآخه كي براي روز تولد يه دوربين 4 ميليوني كادو ميده![]()
به نقل از RoyalFilm :[/URL][/SIZE][/COLOR]
سلام خدمت همه دوستان
ریتا خوشحالم كه دوباره اومدی و ما می تونیم از نظرات سازندت استفاده كنیم .
بدون پر حرفی میرم سراغ عكس امروزم
مدل دوربین : Canon PowerShot A640
دیافراگم : F8
شاتر : 1/60 ثانيه
دستهبندی : ماكروگرافي
با عنوان استتار :f34r:
![]()
توضیحات:میدونم نور فلاش کمی از تاثیری رو که باید بزاره کم کرده چون سوژه رو تخت کرده.اما دیگه راه دیگه نداشتم چون تغریبا غروب شده بود و نور از دست رفته بود و من هم دوست نداشتم ثبت این لحظه رو از دست بدم . در رابطه با عنوان لطفا به قرار گرفتن یکی از خطوط اصلی برگ با خط روی پشت سوژه دقت كنید من نمی دونم این حشرات چه جوری این كارو میكنن آیا واقعا از رو غریزه یا نه اینا فهم و شعور دارن ؟؟؟ شایدم فقط یك اتفاق باشه ...خدا یا واقعا شكرت
همانطور که گفتم این شکار لحظه هاست و پیدا کردن این نوع حشره هم خیلی جالبه دست درد نکنه dim_dam جانسلام خدمت همه دوستان
ریتا خوشحالم كه دوباره اومدی و ما می تونیم از نظرات سازندت استفاده كنیم .
بدون پر حرفی میرم سراغ عكس امروزم
مدل دوربین : Canon PowerShot A640
دیافراگم : F8
شاتر : 1/60 ثانيه
دستهبندی : ماكروگرافي
با عنوان استتار :f34r:
![]()
توضیحات:میدونم نور فلاش کمی از تاثیری رو که باید بزاره کم کرده چون سوژه رو تخت کرده.اما دیگه راه دیگه نداشتم چون تغریبا غروب شده بود و نور از دست رفته بود و من هم دوست نداشتم ثبت این لحظه رو از دست بدم . در رابطه با عنوان لطفا به قرار گرفتن یکی از خطوط اصلی برگ با خط روی پشت سوژه دقت كنید من نمی دونم این حشرات چه جوری این كارو میكنن آیا واقعا از رو غریزه یا نه اینا فهم و شعور دارن ؟؟؟ شایدم فقط یك اتفاق باشه ...خدا یا واقعا شكرت
خیلی کار قشنگی شده. فقط لطف می کنید در مورد شرایط عکس صحبت کنید؛ از چه منبع نوری استفاده شده؟ بک گروند رو چی کار کردین؟ و خلاصه توضیح کامل بدین.ممنون![]()
بک گروند : بشقاب بزرگبه علت نداشتن آتلیه بعد اطرافشو با فوتو شاپ پاک کردم
نور : فلاش سر خود دوربین
سرعت شاتر:500/1
دیاف: f8
ایزو :80
سنسور: 10mp
امید وارم کامل باشه
کامل بود ولی دوربینتون چیه دوست عزیز
ممنون![]()