• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
سلام
خوش اومدی ریتا
flowersmile.gif

erfan_lcd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخرين عكسي كه گرفتم ماله پنج شنبه 28 تير ماه 86 من و دوستم شهريار ناصر ملك كه از هلند اومده بود

saeid_etb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام خدمت دوستان من يك دوربين پاناسونيك ls2 دارم مشكل كه من دارم اينكه نمي تونم صداي تصاويري راه ضبظ ميكنم را فعال كنم يعني تصاوير بدون صدا ضبط ميشن ميخواستم بدون كه دستگاه من ايراد داره يا اينكه اين مودل اصلا صدا ضبط نمي كنه باتشكر

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام بر تمامی دوستان خوبم. دلم برای همگی تنگ شده بود. :)
انشاالله که تنتون سالم و لباتون خندون باشه. راستش این مدت رفته بودم مسافرت عیادت یکی از اقوام. :(
خدا رو شکر الان بهترن. ولی خوب دچار نقص عضو شدن. 2 تا از انگشتاشون قطع شد. :(
مدت زیادی نبود که رفته بودم. ولی چون تمام کارهام انباشته شده بود 3-4 روزی که برگشتم مشغول مرتب کردن کارها بودم. خلاصه که فرصتی نبود.

الان که آمدم دیدم به به... اینجا چقدر خوب شده و چقدر دوستان جدید آمدن و از عکساشون گذاشتن. خیلی خوشحال شدم. اگه خدا بخواد از فردا من هم پرچونگی هام رو شروع می کنم :happy:. مطمئناً تو یه روز نمیشه که تموم بشه...

فعلاً خدانگهدار تا فردا. :)
راستی ممنون از دوستان که تو این مدت یادی از ما هم کردن :happy:
...خوش باشید و موفق عزیزان...
سلام ريتا
خوشحالم برگشت:happy::happy::happy:ي فكر كردم شما هم از اينجا دلسر شدي . بايد ازت قول بگيريم از اين بعد خواستي غيبت كني به ما هم بگي:p
سلام
مرسی ولی به جان خودم من قبلا خوش اومده بودم !!!

نفهمیدم منظورت از سازگار نبودن عکس با دوربین چیه ؟!
نگفتم که همین یه عکس رو گرفتم ولی قرار بود تا تبریز هم برم که بنزین این جوری شد خورد تو پرمون دیگه حال و حوصله عکاسی نداشتم !!!
شما خودت بهتر میدونی که لرزشگیرهای دوربینهای شبه slr کارایی خاصی ندارن و قرار نیست لرزش دست رو بگیرن
اتفاقا من لرزش دستم خیلی زیاده ولی با زوم کامل هم عکس هام تار نمیشه

اینم یکی دیگه
یه جوری نگاه میکرد که میخواستم در قفسش رو باز کنم !!! ولی خودم رو کنترل کردم
من اسمش رو میزارم در انتظار رهایی !!!
محمد جان منكه نگفتم قبلا نبودي منظورم اين بود كه دوباره خوش اومدي از اينكه يه مدت نبودي
منظور از اينكه عكس با دوربين سازگار نيست اينه كه ارزش سوژه در مقايسه با شاهكارهايي كه اين دوربين ميتونه خلق كنه ناچيزه
در مورد توضيحت براي دوربين هاي شبه حرفه اي هم ممنون:happy:
اين عكست هم خيلي قشنگه ولي به نظر يكم لرزش مياد. نه؟
آخرين عكسي كه گرفتم ماله پنج شنبه 28 تير ماه 86 من و دوستم شهريار ناصر ملك كه از هلند اومده بود

آقا تو رو خدا يكم (البته يكم بيشتر از يكم) عكستو كوچيك كن بعد بذار . كل صفحه به هم ريخت.

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
از تمامی دوستان که لطف دارند ، وقت می زارن و نظر می دن واقعا ممنونم بازم ممنون
عرض کنم که این دفعه هم چند تا عکس می زارم امیدوارم که مورد توجهتون قرار بگیره فقط یه سوال ، من از این سیستم امتیاز دهی اطلاعی ندارم ( عذر می خوام ) الان 50 چطور میشه؟
بازم ممنون از لطف تمامی دوستان و اما عکس های امروز :

سلام و صبح زیبای همگی بخیر. :)
عکس اول: امتیاز: 20
راستش منظورتون رو از این عکس متوجه نمی شم. ولی می شد کادر رو بهتر بست. مثلاً اون تخته سنگ نمی بود. و زمین رو زیباتر می گرفتید. یا از پایین می گرفتید و آسمون رو همراه با اون. یا گل زیباتری انتخاب می کردید. نمی دونم همش بستگی به منظور شما داره... عنوان اینجا ها به درد می خوره. راستی چرا شما برای کارهاتون کادر دور نمی زارید؟
عکس دوم: امتیاز: 20
راستش نور خوب کنترل نشده و همینطور عکس از فوکوس برخوردار نیست. پیشنهاد می کنم یه روز همینجوری برید و عکاسی کنید بدون در نظر گرفتن موضوع یا هر چیز دیگه. فقط برای تمرین دیاف و فوکوس. توی نورها مختلف و با شرایط مختلف... اینطوری همش دستتون میاد و توی موقعیت ها خوب می دونید چه تنظیماتی رو اعمال کنید.
عکس سوم: امتیاز: 30
با یه مقدار ادیت رنگها کار بسیار زیبایی میشه. البته کمی هم ایراد داره. دوست داشتم دوربین یه مقدار به سمت راست می رفت. تا هم اون کوه رو کامل داشته باشه و هم اینکه این کجی خط افقی که به نظر میاد بهتر می شد. این جلوی کار هم یا کمی بیشتر میشد و یا کلاً حذف می شد بهتر بود. ممنون مناظر زیبایی رو به ثبت رسوندید :)

ممنون...

این هم عکس بعدی :
اسم : سرایت !

کار قشنگی شده. دستتون درد نکنه. طبقه بندی فوتو+ گرافیک. امتیاز 40
بیشتر کار می کردید بهتر میشد. مثلاً مقدار کمی بیشتری از پر در قسمت رنگی می بود و اون مقدار هم با رنگهایی زیبا کار می شد. مثل پر طاوس پر از رنگ. کار قشنگی میشه. ممنون می شم اگه این کار رو کنید و اینجا هم بزارید :). عنوان جالبی هم انتخاب کردید. پاسپارتو هم خوب شده. برای همین امتیاز رو تغییر می دم.

ریتا جان گفته بودی که
اما اگر نور رو کم کنیم که بافت ماه مشخص بشه، دیگه ابرها نمی افتند (اطراف ماه سیاه میشه)، اگر نور رو زیاد کنیم که ابرها بیفتند ماه زیاید نورانی میشه و دیکه بافتش مشخص نمیشه، اگر راه حلی برای اینکار (بجز تلفیق دو عکس) داری، لطفا ما رو بی نصیب نگذار. من هنوز این مشکلم حل نشده.

دریای بیکران خوبین انشاالله؟
راه حل این مشکل رو فکر می کنم فقط استفاده از فرمت Raw باشه. وقتی با این فرمت عکسها سیو بشه بخاطر دقت زیادی که توی این فرمت سنگین وجود داره تمامی جزئیات ثبت میشه. البته در درجه اول ماه همونطور نورانی میافته ولی وقتی توی ادیت نور رو کم کنید جزئیات روی سطح ماه خودشون رو نمایش می دن.
برای این منظور شما بعد از اینکه فایل رو توی فتوشاپ باز کردید کاری به مناطق روشن نداشته باشید و تمامی ادیتی که می خواهید رو اعمال کنید. بعد فایل رو duplicate و ببندید. دوباره فایل Raw رو باز کنید و کنترل Exposure رو تا جایی که بافت نقاط روشن دیده بشه به سمت منفی ببرید. حالا 2 فایل فتوشاپ که یکی روشن و یکی تیره هست رو به صورت لایه روی هم بندازید. به همین راحتی :happy:;)

( عکس هم بدون شرح هستش ولی کلی حرف داره واسه خودش ! )

عکس بامزه ای شده. ممنون. دوست دارم کارهاتون رو با ادیت ببینم. در اینجا افزایش قدرت رنگها کار رو قشنگتر می کرد. با زاویه ای دیگه هم قشنگتر میشد. امتیاز 35
ممنون از فعالیت و کارهای زیباتون.
موفق باشید دوست عزیز...

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0

خودم هم نميدنم اسم اين عكسو چي بذارم ولي در ظاهر شبيه يه دست مشت شده است كه داره به جايي اشاره مي كنه

دوست عزیز کار جالبی و خاصی شده ولی یه ایراد کلی داره. اون هم اینکه چیز زیادی توش مشخص نیست. یعنی این فیلتر و این محیط برای جلوه این ابرها مناسب نیست. نویز زیادی هم داره. شاید یه مقداریش بخاطر کاهش حجم باشه ولی نه همش... با ادیتی دیگه دوست دارم ببینمش. امتیاز 30 بهش میدم بخاطر خاص بودنش. میشه اسمش رو هم " به سوی او..." شاید با این عنوان و با کاهش نویز و ادیتی که اون رو مقدس جلوه بده زیباتر و بامفهوم تر بشه. نمی دونم باز هم همه چی به نظر خودتون بستگی داره. اگه ادیت کردید من که خوشحال میشم ببینمش :). ممنون از ارسال.

این هم یه عکس از من

دوربین:G7
سرعت شاتر:1/500
دیافراگم:F8
دوست من کار بسیار زیبا و ارزشمندی شده. استفاده از این رنگ جلوه زیادی به عکس داده. امتیاز رو 50 میدم. ولی احساس می کنم یه چی کم داره. چی رو نمی دونم!!! شاید یه نظر شخصیه! کمی به سمت چپ می بود و یه چی هم همراهیش می کرد. شاید از بالا همینطوری کات نمی شد و کمی از دهانه بطری هم تو کادر می بود بد نبود... گفتم شخصیه. ولی هیچ کدوم از ارزش کارتون کم نمی کنه. ممنون. :)

این هم یکی دیگه

این هم زیباست. امتیاز 40. دوست داشتم قطره نقش بیشتری داشت و بیشتر خودنمایی می کرد.
با فوکوس روی برگها و شاید هم گلی که اونجا زندانی شده هم موافقم. اون هم جالب میشد. ممنون از ارسال. امیدوارم حضورتون مداوم باشه و از نظرات و کارهاتون بتونیم استفاده کنیم :)

ما البته تازه کاریم به پای شما دوستای عزیز نمیرسیم

بسیار عالی. من این سبک ادیت رو خیلی دوست دارم. امیتاز 50 میشه داد ولی جزئیاتی هست که خوب نمیشه گفت تاثیر گذار نیست. به هر حال...
اول اینکه عنوان نداره و همین طوری که نگاه کنیم درسته زیباست و دوستی و... رو نشان میده ولی با عنوان می تونست بهتر باشه.
دوم اینکه کمی بیشتر باید رو ادیت دقت کنید. یه حاله ای دور تا دور دستها رو گرفته و همینطور پروانه رو. و پروانه هم کمی به حالت غیر طبیعی شده.
با اصلاح اینها خیلی خوب میشه. راستی بد نیست توی پاسپارتو از رنگ پروانه هم استفاده کنید تا خودش رو بیشتر نشون بده. :) ممنون از اینکه ما رو با کارتون شاد کردید. امیدوارم باز هم از این کارها کنید. منتظریم :)

adi1358

Registered User
لایک‌ها
4
ریتا جان ممنون از نظراتون شما لطف دارین

adi1358 جان با :wub:DSLR خیلی خیلی موافقم اما دونبال یه دوست لارج فداکار مهربون خوش تیپ با معرفت فتوژنیک وپولدار می گردم که روز تولدم برام بخره و بدون که هیچ وقت این لطفشو فراموش نمی کنم :happy:و اگه یه وقت کسی شدم می گم که مشوق اصلی من اون بوده ;)آخه من اگه بخوام برای خریدن DSLR رو بودجه خودم حساب کنم تقریبا هیچ وقت به آرزوم نمی رسم :( ( قابل توجه دوستان عزیز تولد من 10 مهر :D همکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم) راستی من خیلی EOS 1D MK III رو دوست دارم:p
:rolleyes:

خوب ایشالا یه وقت پولدار بشی و DSLR بخری با انواع و اقسام لنز
راستش من پولامو دارم جمع میکنم تا DSLR بخرم 2 گزینه هم دارم برای خرید eos 30d و d200

آخه كي براي روز تولد يه دوربين 4 ميليوني كادو ميده:rolleyes:
بابا مارک 3 که 10 میلیونه کاش 4تا بود:(

mmkh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
Rita-Rad عزیز بابت نظرتون ممنون
عرض کنم که در اون عکسه بدون شرح! ، من کلی سریع اقدام کردم تا بتونم همون عکس رو هم بگیرم دیگه افتاده بودم دنبال اون ماشینو جرثقیل و ...
واما چند عکس .......

mmkh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
...

واما یه عکس هم از طوطی گرفتم که طوطیش به قشنگیه طوطی دوست عزیزمون Mohammad.d نیست !

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از RoyalFilm :

سلام و روز و شب بخیر :happy:
دوست عزیز بسیار خوش آمدید به این تایپیک. امیدوارم شاهد فعالیت بی وقفه شما در این تایپیک باشیم :)
همانطور که دریای عزیز هم اشاره کردن فکر می کنم اسکن شده باشه. کیفیت خیلی پایین. خیلی خوب میشه اگه با یه مقدار ادیت دوباره این عکس رو ارسال کنید. به نظر شما اگه دوربین یه مقدار به سمت راست می چرخید به طوری که این ساختمان سمت چپ توی کادر نباشه و این خیابان که سمت راست هست کامل می بود بهتر نبود. به نظرم راستای خیابان با چراغ های روشن زیباتر می بود. البته بستگی به هدف شما هم داره. با یه فیلتر ستاره ساز هم نور چراغها زیباتر می شد. منتظر حضور مجددتون هستیم. :)

زمان عزیز چقدر جالب شده. این بکگراند رو خیلی دوست دارم. :) کاش چند تا خطی که توی بکگرند افتاده حذف بشه و خطی که از دل قطره عبور می کنه هم می تونه حذف بشه و هم میتونه قویتر بشه و به سادگی کار کمک کنه. امتیاز 38-40. ممنون دوست عزیز :)

اين هم عکس جديد من
دسته بندی : لحظه قطعی
F:8
Shutter Speed:1/500

عنوان : رقص امواج

Dim-Dam جان کجا بودید!؟ دلمان براتون یه ذره شده بود. :) خوش حالم که برگشتید. :happy:
مرحبا. چقدر این کارتون زیبا شده. مثل کارهای دیگه. لذت بردم. دست گلتون درد نکنه. :)
امتیاز 49/5. آخه یه ذراتی توی سیاهی بالایی به چشم می خوردن. اونها رو هم حذف کنید خوب میشه. طبقه بندی رو هم آبستره هم میشه گذاشت. توی آب انعکاس این رقص آبتون هم افتاده کاش کمی پایین تر بود تا اون انعکاس هم می افتاد. فکر می کنم زیبایی کار رو دوچندان می کرد. ممنون دوست عزیز. :)

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
به به ریتا خانوم ، مشرف فرمودین قربان منتظر نظرات شما هستیم

این یکی مال کول بار قبلیمه !!!

تنها

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه دوستان :rolleyes:
ریتا خوشحالم كه دوباره اومدی و ما می تونیم از نظرات سازندت استفاده كنیم .:)
بدون پر حرفی میرم سراغ عكس امروزم ;)

مدل دوربین : Canon PowerShot A640
دیافراگم : F8
شاتر : 1/60 ثانيه
دسته‌بندی : ماكروگرافي

با عنوان استتار :f34r:

توضیحات:میدونم نور فلاش کمی از تاثیری رو که باید بزاره کم کرده چون سوژه رو تخت کرده.اما دیگه راه دیگه نداشتم چون تغریبا غروب شده بود و نور از دست رفته بود و من هم دوست نداشتم ثبت این لحظه رو از دست بدم . در رابطه با عنوان لطفا به قرار گرفتن یکی از خطوط اصلی برگ با خط روی پشت سوژه دقت كنید من نمی دونم این حشرات چه جوری این كارو میكنن آیا واقعا از رو غریزه یا نه اینا فهم و شعور دارن ؟؟؟ شایدم فقط یك اتفاق باشه ...خدا یا واقعا شكرت

mgs

Registered User
لایک‌ها
47
نظر یادتون نره
ممنون از کمکهاتون دوستهای عزیز

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0

توضیحات:میدونم نور فلاش کمی از تاثیری رو که باید بزاره کم کرده چون سوژه رو تخت کرده.اما دیگه راه دیگه نداشتم چون تغریبا غروب شده بود و نور از دست رفته بود و من هم دوست نداشتم ثبت این لحظه رو از دست بدم . در رابطه با عنوان لطفا به قرار گرفتن یکی از خطوط اصلی برگ با خط روی پشت سوژه دقت كنید من نمی دونم این حشرات چه جوری این كارو میكنن آیا واقعا از رو غریزه یا نه اینا فهم و شعور دارن ؟؟؟ شایدم فقط یك اتفاق باشه ...خدا یا واقعا شكرت

نظر یادتون نره
ممنون از کمکهاتون دوستهای عزیز

سلام
dim-dam جان خیلی کار قشنگی شده
به نظر من 45 به بالا میگیره

mgs جان کار شما هم بسیار زیباست ترکیب رنگ خوبی هم داره
نمره شما هم همون حدود 45 هست

adi1358

Registered User
لایک‌ها
4

همانطور که گفتم این شکار لحظه هاست و پیدا کردن این نوع حشره هم خیلی جالبه دست درد نکنه dim_dam جان
در ضمن عکسهای تو پروفایلت رو تو سایت عکاسی دیدم کارهاتون واقعا عالیه
با این عکس تو سایت عکاسی غوغا کردی واقعا برازنده شماست که جزو عکسهای برگزیده باشه

adi1358

Registered User
لایک‌ها
4
خیلی کار قشنگی شده. فقط لطف می کنید در مورد شرایط عکس صحبت کنید؛ از چه منبع نوری استفاده شده؟ بک گروند رو چی کار کردین؟ و خلاصه توضیح کامل بدین.ممنون:)

بک گروند : بشقاب بزرگ:D به علت نداشتن آتلیه بعد اطرافشو با فوتو شاپ پاک کردم
نور : فلاش سر خود دوربین
سرعت شاتر:500/1
دیاف: f8
ایزو :80
سنسور: 10mp
امید وارم کامل باشه

mgs

Registered User
لایک‌ها
47
بک گروند : بشقاب بزرگ:D به علت نداشتن آتلیه بعد اطرافشو با فوتو شاپ پاک کردم