بهين خانم خوشحالم شما رو دوباره در اين بخش مي بينم
مرسی قربان . ولی والا ما تا یادمونه آقا بودیم![]()
اينجا كجاست زمان؟ واقعا عكس قشنگيه. اي كاش منم اونجا بودم. ولي اگر از فضاي پايين كم مي كردي به آسمان آبي بالا اضافه مي كردي قشنگتر نمي شد؟:happy:
اینجا بین دماوند و فیروزکوهه
دقیقا حق با شماست . اگر از فضای پایین کم و به آسمان افزوده میشد زیبایی عکس هم افزایش می یافت ولی هدف من از این عکس نشان دادن تنهایی درخت و دکل برق در دشت بود و لازمه آن هم نمایش بیشتر فضای برفی اطراف آنهاست.
adi1358 جان تبریک می گم چه ثبت قشنگی با دیدن عکست دیگه روم نمی شه عکس خودمو بزارم
arkdvi جان تو هم لطف داری نه بابا من خودمو دست کم نمی گیرم می دونم اگه ترشی نخورم یه چیزی می شم ولی چه کنم که من ترشی خیلی دوست دارم
![]()
بنده هم عضو هستمراستی بچه ها کیا اینجا تو سایت www.foto.ir و www.aks.akkasee.com عضو هستن دستاشون بالا
خوب من اولش دوربین رو روی تایمر میکنم وقتی تمام شد قطره رو رها میکنم .شاتر روی 500/1 و دیاف هم رویF5.6 با فلشچی جوری زمان گرفتن عکس رو تنظیم می کنی؟ + اینکه چی جوری اون قسمت هایی که در حال حرکتن تار نمی شن ؟
ممنون
مرسی از راهنماییتون![]()
دوستان کسی سایتی، مقاله ای چیزی که آموزش عکاسی بده سراغ دارن؟
سلام به همه دوستان
arkdvi جان پی ام رو چک کردم از لطفی که کردی ممنونم
adi1358 جان با :wubSLR خیلی خیلی موافقم اما دونبال یه دوست لارج فداکار مهربون خوش تیپ با معرفت فتوژنیک وپولدار می گردم که روز تولدم برام بخره و بدون که هیچ وقت این لطفشو فراموش نمی کنم :happy:و اگه یه وقت کسی شدم می گم که مشوق اصلی من اون بوده
آخه من اگه بخوام برای خریدن DSLR رو بودجه خودم حساب کنم تقریبا هیچ وقت به آرزوم نمی رسم
( قابل توجه دوستان عزیز تولد من 10 مهر
همکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم) راستی من خیلی EOS 1D MK III رو دوست دارم
راستی ریتا جان من تازه دیروز پی امی که داده بودی خوندم واقعا ممنونم فردا می خوام برم جفت کتابارو بخرم البته اگه مجود باشه راستی سایتی که معرفی کرده بودی توش عضو هستم قبلا همه مقاله هاشو خونده بودم ولی بازم بابت اون هم ممنونم خیلی وقت پیدات نیست کجایی ؟؟؟
و اما برسیم به عکسی که امروز می خوام بزارم
این عکس رو تو طبقه بندی مفهومی قرار می دم
با سرعت شاتر 1/60
دیاف :2.8
تاریخ ثبت 28/4/1386
و عنوان جاده زندگی
![]()
دوستان عزیز لطفا اگه با عنوان اارتباط بر قرار نکردین حتما بگین و بگید که خودتون چه عنوانی رو می پسندید![]()
با تشکر![]()
سلام محمد جان
خوش اومديولي اين عكست با دوربينت سازگار نيست . البته شايد به خاطر اين باشه كه از حشرات بدم مياد ولي به هر حال فكر نكنم اين تنها عكسي باشه كه گرفتي و يك نكته ديگه چطوري با سرعت شاتر 1/37 دستت نلرزيده با توجه به اينكه دوربينت لرزشگير هم نداره