• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

Z@man

Registered User
لایک‌ها
36
اینم یک عکس خنک برای دوستان گرمازده ;)

همنشین

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
اینم یک عکس خنک برای دوستان گرمازده ;)

همنشین

اينجا كجاست زمان؟ واقعا عكس قشنگيه. اي كاش منم اونجا بودم. ولي اگر از فضاي پايين كم مي كردي به آسمان آبي بالا اضافه مي كردي قشنگتر نمي شد؟:happy:

مرسی قربان . ولی والا ما تا یادمونه آقا بودیم:D

واقعا شرمنده ام . :blush:راستش از روي آي ديتون به اين نتيجه رسيدم. بازم شرمنده:blush::blush::blush:

EhsanETS

Registered User
لایک‌ها
1
خیلی قشنگه
فقط یه سوال: چی جوری زمان گرفتن عکس رو تنظیم می کنی؟ + اینکه چی جوری اون قسمت هایی که در حال حرکتن تار نمی شن ؟
ممنون

Z@man

Registered User
لایک‌ها
36
اينجا كجاست زمان؟ واقعا عكس قشنگيه. اي كاش منم اونجا بودم. ولي اگر از فضاي پايين كم مي كردي به آسمان آبي بالا اضافه مي كردي قشنگتر نمي شد؟:happy:

اینجا بین دماوند و فیروزکوهه
دقیقا حق با شماست . اگر از فضای پایین کم و به آسمان افزوده میشد زیبایی عکس هم افزایش می یافت ولی هدف من از این عکس نشان دادن تنهایی درخت و دکل برق در دشت بود و لازمه آن هم نمایش بیشتر فضای برفی اطراف آنهاست.

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان :rolleyes:
adi1358 جان تبریک می گم چه ثبت قشنگی با دیدن عکست دیگه روم نمی شه عکس خودمو بزارم :D
arkdvi جان تو هم لطف داری نه بابا من خودمو دست کم نمی گیرم می دونم اگه ترشی نخورم یه چیزی می شم ولی چه کنم که من ترشی خیلی دوست دارم:p
راستی ریتا کجاست پیدا نیست کارها بی نمره مونده ها
راستی بچه ها کیا اینجا تو سایت www.foto.ir و www.aks.akkasee.com عضو هستن دستاشون بالا
این هم از عکس جدید من
دسته بندی :لحظه قطعی
f:8
Shutter Speed 1/500
عنوان : رقص امواج (البته با اجازه smily)

راستی در مورد نور پردازی این عکس از 3 تا منبع نور دیگه استفاده شده بجز فلش که در نهایت تصویر موج روی سطح مایع منعکس شده که من خودم قبلا این تکنیک توی عکس دیگه ای ندیده بودم ولی هنوز نمی دونم قشنگ شده یا به کار لطمه زده ؟لطفا راهنمایی کنید :)

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
دیم دام جان، من توی سایت www.aks.akkasee.com عضو هستم با اسم "دریا" ولی دو سه تا عکس بیشتر نگذاشتم، کیفیت کار خیلی از عکسها اونجا خیلی بالاست و من روم نمیشه عکسام رو بگذارم. :blush: اخیرا هم که گفتن باید با اسم واقعی باشه و id و اسم مستعار قبول نیست، احتمالا منو میندازن بیرون.:p

عکست خیلی قشنگ شده، فوکوس عالی بوده بخصوص از نظر من که توی این کارهام با فوکوس مشکل داشتم. اون انعکاس تصویر هم بنظرم خیلی خوب شده بنابراین نورپردازیت خوب بوده. حالا این مایع قرمزرنگ چی هست؟

امیدوارم ریتا هم هرچه زودتر برگرده.

adi1358

Registered User
لایک‌ها
4
adi1358 جان تبریک می گم چه ثبت قشنگی با دیدن عکست دیگه روم نمی شه عکس خودمو بزارم :D
arkdvi جان تو هم لطف داری نه بابا من خودمو دست کم نمی گیرم می دونم اگه ترشی نخورم یه چیزی می شم ولی چه کنم که من ترشی خیلی دوست دارم:p
:)

عکسهای شما هم خیلی قشنگه این نوع عکسها خیلی حوصله و تحمل میخواد که شما موفق شدید
ایشالا در آینده DSLR میخریم و عکسهای بهتری ثبت میکنیم (آرزو بر جوانان عیب نیست) :)
راستی بچه ها کیا اینجا تو سایت www.foto.ir و www.aks.akkasee.com عضو هستن دستاشون بالا
بنده هم عضو هستم
چی جوری زمان گرفتن عکس رو تنظیم می کنی؟ + اینکه چی جوری اون قسمت هایی که در حال حرکتن تار نمی شن ؟
ممنون
خوب من اولش دوربین رو روی تایمر میکنم وقتی تمام شد قطره رو رها میکنم .شاتر روی 500/1 و دیاف هم رویF5.6 با فلش

EhsanETS

Registered User
لایک‌ها
1
مرسی از راهنماییتون :)
دوستان کسی سایتی، مقاله ای چیزی که آموزش عکاسی بده سراغ دارن؟

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
ایول میشه روتون حصاب کرد:cool:

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
اینم کار من :D
تازه کارم نظر یادتون نره ;)
دوربین Sony SuperSteadShot DSC-T30

راستش با اين سايز عكس ترسيدم بازش كنم ولي از روي تامبنيلش ميشه فهميد منظره خوبيه:happy:

dim_dam و adi1358 فكر كنم تو اين ژانر از عكاسي ديگه حرفه اي شده باشيد فقط تنظيمات دورينتونو براي اين عكس ها بگين ممنون ميشم:happy:
در ضمن dim_dam پي امت رو چك كن لطفا.

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من یه مدت نبودم
الان با کوله بار خالی برگشتم !!!
اینم یکی از عکسهایی که به ته کوله بارم چسبیده بود !!!

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
arkdvi جان پی ام رو چک کردم از لطفی که کردی ممنونم
adi1358 جان با :wub:DSLR خیلی خیلی موافقم اما دونبال یه دوست لارج فداکار مهربون خوش تیپ با معرفت فتوژنیک وپولدار می گردم که روز تولدم برام بخره و بدون که هیچ وقت این لطفشو فراموش نمی کنم :happy:و اگه یه وقت کسی شدم می گم که مشوق اصلی من اون بوده ;)آخه من اگه بخوام برای خریدن DSLR رو بودجه خودم حساب کنم تقریبا هیچ وقت به آرزوم نمی رسم :( ( قابل توجه دوستان عزیز تولد من 10 مهر :D همکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم) راستی من خیلی EOS 1D MK III رو دوست دارم:p
راستی ریتا جان من تازه دیروز پی امی که داده بودی خوندم واقعا ممنونم فردا می خوام برم جفت کتابارو بخرم البته اگه مجود باشه راستی سایتی که معرفی کرده بودی توش عضو هستم قبلا همه مقاله هاشو خونده بودم ولی بازم بابت اون هم ممنونم خیلی وقت پیدات نیست کجایی ؟؟؟

و اما برسیم به عکسی که امروز می خوام بزارم
این عکس رو تو طبقه بندی مفهومی قرار می دم
با سرعت شاتر 1/60
دیاف :2.8
تاریخ ثبت 28/4/1386
و عنوان جاده زندگی

دوستان عزیز لطفا اگه با عنوان اارتباط بر قرار نکردین حتما بگین و بگید که خودتون چه عنوانی رو می پسندید:)
با تشکر :rolleyes:

EhsanETS

Registered User
لایک‌ها
1
arkdvi ممنون از لطف نظرتون :) ددر مورد سایزش هم: نسخه اصلیش حجمش 2.79mg بود که با paint انقدرش کردم :D
z@man جان دستت درست. سایت خیلی خوبی بود ممنون
dim_dam خیلی جالب بود به خصوص سیاه سفید که شده....

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام
من یه مدت نبودم
الان با کوله بار خالی برگشتم !!!
اینم یکی از عکسهایی که به ته کوله بارم چسبیده بود !!!

سلام محمد جان
خوش اومدي;) ولي اين عكست با دوربينت سازگار نيست . البته شايد به خاطر اين باشه كه از حشرات بدم مياد ولي به هر حال فكر نكنم اين تنها عكسي باشه كه گرفتي و يك نكته ديگه چطوري با سرعت شاتر 1/37 دستت نلرزيده با توجه به اينكه دوربينت لرزشگير هم نداره
arkdvi جان پی ام رو چک کردم از لطفی که کردی ممنونم
adi1358 جان با :wub:DSLR خیلی خیلی موافقم اما دونبال یه دوست لارج فداکار مهربون خوش تیپ با معرفت فتوژنیک وپولدار می گردم که روز تولدم برام بخره و بدون که هیچ وقت این لطفشو فراموش نمی کنم :happy:و اگه یه وقت کسی شدم می گم که مشوق اصلی من اون بوده ;)آخه من اگه بخوام برای خریدن DSLR رو بودجه خودم حساب کنم تقریبا هیچ وقت به آرزوم نمی رسم :( ( قابل توجه دوستان عزیز تولد من 10 مهر :D همکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم) راستی من خیلی EOS 1D MK III رو دوست دارم:p
راستی ریتا جان من تازه دیروز پی امی که داده بودی خوندم واقعا ممنونم فردا می خوام برم جفت کتابارو بخرم البته اگه مجود باشه راستی سایتی که معرفی کرده بودی توش عضو هستم قبلا همه مقاله هاشو خونده بودم ولی بازم بابت اون هم ممنونم خیلی وقت پیدات نیست کجایی ؟؟؟

و اما برسیم به عکسی که امروز می خوام بزارم
این عکس رو تو طبقه بندی مفهومی قرار می دم
با سرعت شاتر 1/60
دیاف :2.8
تاریخ ثبت 28/4/1386
و عنوان جاده زندگی

دوستان عزیز لطفا اگه با عنوان اارتباط بر قرار نکردین حتما بگین و بگید که خودتون چه عنوانی رو می پسندید:)
با تشکر :rolleyes:

سلام dim_dam ازون عكس هايي كه من خيلي دوست دارم. فضاي غمگين - حس نوستالژيك و افكت عكس همه با هم سازگارند.
ان شاالله تو هم به آرزوت مي رسي و يه DSLR مي گيري. فقط يه خورده سطح توقعاتت رو بياري پايين بهتره:p آخه كي براي روز تولد يه دوربين 4 ميليوني كادو ميده:lol:

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
سلام محمد جان
خوش اومدي;) ولي اين عكست با دوربينت سازگار نيست . البته شايد به خاطر اين باشه كه از حشرات بدم مياد ولي به هر حال فكر نكنم اين تنها عكسي باشه كه گرفتي و يك نكته ديگه چطوري با سرعت شاتر 1/37 دستت نلرزيده با توجه به اينكه دوربينت لرزشگير هم نداره

سلام
مرسی ولی به جان خودم من قبلا خوش اومده بودم !!!

نفهمیدم منظورت از سازگار نبودن عکس با دوربین چیه ؟!
نگفتم که همین یه عکس رو گرفتم ولی قرار بود تا تبریز هم برم که بنزین این جوری شد خورد تو پرمون دیگه حال و حوصله عکاسی نداشتم !!!
شما خودت بهتر میدونی که لرزشگیرهای دوربینهای شبه slr کارایی خاصی ندارن و قرار نیست لرزش دست رو بگیرن
اتفاقا من لرزش دستم خیلی زیاده ولی با زوم کامل هم عکس هام تار نمیشه

اینم یکی دیگه
یه جوری نگاه میکرد که میخواستم در قفسش رو باز کنم !!! ولی خودم رو کنترل کردم
من اسمش رو میزارم در انتظار رهایی !!!

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر تمامی دوستان خوبم. دلم برای همگی تنگ شده بود. :)
انشاالله که تنتون سالم و لباتون خندون باشه. راستش این مدت رفته بودم مسافرت عیادت یکی از اقوام. :(
خدا رو شکر الان بهترن. ولی خوب دچار نقص عضو شدن. 2 تا از انگشتاشون قطع شد. :(
مدت زیادی نبود که رفته بودم. ولی چون تمام کارهام انباشته شده بود 3-4 روزی که برگشتم مشغول مرتب کردن کارها بودم. خلاصه که فرصتی نبود.

الان که آمدم دیدم به به... اینجا چقدر خوب شده و چقدر دوستان جدید آمدن و از عکساشون گذاشتن. خیلی خوشحال شدم. اگه خدا بخواد از فردا من هم پرچونگی هام رو شروع می کنم :happy:. مطمئناً تو یه روز نمیشه که تموم بشه...

فعلاً خدانگهدار تا فردا. :)
راستی ممنون از دوستان که تو این مدت یادی از ما هم کردن :happy:
...خوش باشید و موفق عزیزان...

بالا