• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
:D نه عزیزم پروانه ادیت نیستش دوست عزیز
پروانش اهلی بود گیر داده بود حسابی:D من هم از فرصت استفاده کردم

عجیبه...
به چند نفر دیگه هم نشون دادم هیمن نظر رو داشتن
کاملا fake میزنه
در کل... زیاد مهم نیستش

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
Gt_Max عكس قشنگيه ولي به نظر مياد نويز زيادي داره كه البته فكر كنم مربوط به شرايط جوي باشه مثل يه روز گرم آفتابي با رطوبت و گرد و غبار. لطفا اگه ميشه در مورد عكستون بيشتر توضيح بدين و نوع دوربينتون رو هم ذكر كنين. ممنونم:)

لول به نظر نمیاد ... تابلو که نویز زیادی داره ! :D
نه هوا کاملا صاف بود تقریبا :rolleyes: فقط عکس رو از پشت شیشه هواپیما تو یکی از پروازهام ! گرفتم...
توضیح بیشتر... نمیدونم بپرسید من بگم !
تورانتو - پایین شهر ....:eek:
دوربین هم ...

canon sd550

images

adi1358

Registered User
لایک‌ها
4
استاد خوشحال ميشيم از حظورتون استفاده ببريم :happy: عكس دوم ، جام با مايع سبز رنگ خيلي زيبا بود بسيار لذت بردم ... فقط يك سوال ! با توجه به نور مناسب و ضمينه سفيد رنگ اگر سبزي مايع كمتر بود بهتر نبود ؟!:happy:
حدود 4 ساعت طول کشید تا اینکه به لحظه قطعی برسم برای همین دیگه یادم نبود که رنگش تیرست یا کم رنگه
ایشلا برای عکسهای
ما کجا استادی کجا ما همون بچه پایین مایینهاییم همون adi خودمون

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
خوب این عکس که خیلی کیفیتش پایینه، بنظر اسکن میاد.
از نظر کادربندی، چون اون چراغهای شهر در عقب واضح نیفتادند، اگر همین عکس رو از پایین توی اول همون بلوار میگرفتید، پرسپکتیو زیبایی داشتید.
در ضمن لطف کنید، عکسهاتون رو بصورت thumbnailبگذارید. ممنون

mgs

Registered User
لایک‌ها
47
ممنون از نظرتون .. راستی اگه خواستید عکس خامش رو هم میتونید ببینید :happy:

عجیبه...
به چند نفر دیگه هم نشون دادم هیمن نظر رو داشتن
کاملا fake میزنه
در کل... زیاد مهم نیستش

حق با شماست .. خوب هم ما تازه کاریم هم اون حیوون اجازه نداد
بازم ممنون از اینکه نظر دادید این نظرهاتون کمکهای بسیاری زیادی واسه ما آماتورها میتونه باشه
به نظر من اگه کادر بسه تر بود بهتر میشد. ولی خوب شکارش کردی ها دستت درد نکنه

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزيز :)
از اينکه يه مدت نبودم و شما از شرم خلاص شده بودين با اون عکس های زشتو بی ترکيبم شرمنده:D
اما من دوباره امدم و با خودم يه سری ديگه از همون عکسها ی تکراری و بد تر از قبل آوردم;) پس لطفا خونسردی خودتونو حفظ کنيد و کانالها رو عوض نکنيد چون مشکل از گيرنده ها نيست با تشکر فراوان:rolleyes:
راستی ريتا جان ممنون از اينکه به فکر ما بودی:blush:
اين هم عکس جديد من
دسته بندی : لحظه قطعی
F:8
Shutter Speed:1/500

عنوان : رقص امواج

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان، من نمی‌دونم چرا عکس‌ها را نمی‌توانم ببینم. حتما باید برای دیدن عکس‌های یک پست، روی Quote کلیلک کنم و لینک عکس رو به صورت دستی در address bar کپی کنم.
هم در IE7 و هم در firefox2 و حتی در کامپیوترهای دیگر هم چنین مشکلی دارم. اشکال کار کجاست؟

adi1358

Registered User
لایک‌ها
4
از اينکه يه مدت نبودم و شما از شرم خلاص شده بودين با اون عکس های زشتو بی ترکيبم شرمنده:D
اما من دوباره امدم و با خودم يه سری ديگه از همون عکسها ی تکراری و بد تر از قبل آوردم;) پس لطفا خونسردی خودتونو حفظ کنيد و کانالها رو عوض نکنيد چون مشکل از گيرنده ها نيست با تشکر فراوان:rolleyes:
اين هم عکس جديد من

سلام دوست عزیز
من این عکس رو تو یه سایت دیگه نقد کردم از عکسهای شما خوشم اومد کارتون عالیه

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
اين هم عکس جديد من

دیم دام جون عکست خیلی خوشگله
hug.gif

فقط اینکه اون وسط چرا اینطوری شده؟

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
زمان و دیم دام عزیز، میبینم که رفتید توی نخ قطره دوباره :p
زمان جان، من هم توی عکس قطره هام این مدلی زیاد در اومد (سایه قطره)، ولی خلاقیت شما رو نداشتم که اسم به این قشنگی روشون بذارم. راستی ظرف آبتون قرمز بوده دیگه؟ نه؟ ادیت که نکردید؟
دیم دام عزیز اون درخشش نور توی قطره ادیت که نیست؟ طبیعیه؟ اگر بله، روش نورپردازیتون رو اگر بگید ممنون میشم.

behin-n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
چیزی که توی سفر به نپال وتانزانیا خیلی برایمان جالب بود ، رابطه دوستانه آدمها با محیط اطرافشون بود طوریکه حتی کلاغها وگنجشکها هم از آدما نمیترسیدن و از توی دستمون غذا میخوردن. هیچکدوم از این عکسها توی باغ وحش نیست . همه توی محیط طبیعی زندگی این حیوانات هست. (عکسها از آقای صادقیان )
human&animals%20(1).jpg

human&animals%20(3).jpg

human&animals%20(7).jpg

DSC04221.jpg

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
ديم دام جان عكست خيلي خوشگل و لطيف بود ... نور فلاش خيلي قشنگ منعكس شده كلا با نور خيلي خوب كار كردي ... ( اگر اديت نباشه :hmm: ) 45 از 50 چون اسم عكس بهش نمياد :p موجش كجا بود ... موج نديدي بابا !! يه سر بيا اينجا ببرمت كنار دريا بفهمي موج يعني چي :happy:

زمان عزيز عكس شما هم خيلي خوب بود :happy: تنها اشكالي كه بهش وارده اين هست كه سوژه يه ذره ريزه ! كه‌ با يك كراپ و انتخاب نقطه بهتر براي فرود قطره + زوم بيشتر اين اشكال هم رفع ميشد ... فعلا 38 :D

چناب ناظم الرعايا :happy: منور كردين قربان .... رسيدن بخير . عجب عكسهاي :blink: عجب مملكتي باحالي ! فكر كنم قشنگ ترين و بهترين عكس ، عكس گنجشك باشه ! اوج هنر عكاس اين بوده كه روي دست فوكوس كرده و گنجشك رو مات كرده ... رنگ سبز زمينه هم عاليه :) به نظر من كه شاهكاره

پ.ن : مدتيه از ريتاي عزيز خبري نيست ....

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان خوبم :rolleyes:
اول از همه از adi1358 و Smiley ممنون بابت نظر لطفشون
دویم از همه Ahmad reza جان منظورت از اون وسط دقیقا کجاست :rolleyes:
سیم از همه darya_sجان نه درخشش نور ادیت نیست این عکس بجز کراپ و کادر دورش دیگه ادیت دیگه ای نشده در مورد نور پردازی بجز فلاش از یه منبع نور دیگه هم ستفاده کردم اما اون درخششی که مد نظر تویه مال فلاش که معمولا دردسر ساز می شه اما این بار گویا لطف کردن ومنت گذاشتن با ما راه امدن و نقطه قوت کار (البته از نظر دوستان ) شدن
و اما Smiley جان خودمون همون طور که گفتم نور ادیت نیست و در مورد موج باید بگم موج موجه حالا چه کوچیک باشه چه بزگ(که می شه پیله موج) :D ولی حالا چون که تو می گی باشه موج نیست ولی یه شرط داره تو بگو که این اگه موج نیست چیه:D

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
سلام به دوستان خوبم :rolleyes:
اول از همه از adi1358 و Smiley ممنون بابت نظر لطفشون
دویم از همه Ahmad reza جان منظورت از اون وسط دقیقا کجاست :rolleyes:
سیم از همه darya_sجان نه درخشش نور ادیت نیست این عکس بجز کراپ و کادر دورش دیگه ادیت دیگه ای نشده در مورد نور پردازی بجز فلاش از یه منبع نور دیگه هم ستفاده کردم اما اون درخششی که مد نظر تویه مال فلاش که معمولا دردسر ساز می شه اما این بار گویا لطف کردن ومنت گذاشتن با ما راه امدن و نقطه قوت کار (البته از نظر دوستان ) شدن
و اما Smiley جان خودمون همون طور که گفتم نور ادیت نیست و در مورد موج باید بگم موج موجه حالا چه کوچیک باشه چه بزگ(که می شه پیله موج) :D ولی حالا چون که تو می گی باشه موج نیست ولی یه شرط داره تو بگو که این اگه موج نیست چیه:D

سلام
منظورم اینه که چی کارش کردی که وسط آب شکل مجسمه شده؟ شکل دو تا بوکسور توی رینگ!:D

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
dim_dam عكست عالي شده
85.gif
مثل كارهاي قبليت فقط نميدونم چرا خودتو دستكم ميگيري؟

زمان عكست خيلي ماورايي شده . به اسمشم مي خوره

بهين خانم خوشحالم شما رو دوباره در اين بخش مي بينم
20.gif

gt_max به نظرم اين تصوير هم همون مشكل قبلي رو داشته باشه. ولي عجب منظريه ايه
8.gif

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
خبري از ريتا نيست؟
251.gif

افشين تو خيلي وقته يه عكس هم نذاشتي . دست به كار شو!
38.gif

************************************************************************************
يك غروب.
البته اگه تكراري نباشه

بالا