Gt_Max
Registered User
نه عزیزم پروانه ادیت نیستش دوست عزیز
پروانش اهلی بود گیر داده بود حسابیمن هم از فرصت استفاده کردم
عجیبه...
به چند نفر دیگه هم نشون دادم هیمن نظر رو داشتن
کاملا fake میزنه
در کل... زیاد مهم نیستش
نه عزیزم پروانه ادیت نیستش دوست عزیز
پروانش اهلی بود گیر داده بود حسابیمن هم از فرصت استفاده کردم
Gt_Max عكس قشنگيه ولي به نظر مياد نويز زيادي داره كه البته فكر كنم مربوط به شرايط جوي باشه مثل يه روز گرم آفتابي با رطوبت و گرد و غبار. لطفا اگه ميشه در مورد عكستون بيشتر توضيح بدين و نوع دوربينتون رو هم ذكر كنين. ممنونم![]()
حدود 4 ساعت طول کشید تا اینکه به لحظه قطعی برسم برای همین دیگه یادم نبود که رنگش تیرست یا کم رنگهاستاد خوشحال ميشيم از حظورتون استفاده ببريم :happy: عكس دوم ، جام با مايع سبز رنگ خيلي زيبا بود بسيار لذت بردم ... فقط يك سوال ! با توجه به نور مناسب و ضمينه سفيد رنگ اگر سبزي مايع كمتر بود بهتر نبود ؟!:happy:
ما البته تازه کاریم به پای شما دوستای عزیز نمیرسیم
![]()
عجیبه...
به چند نفر دیگه هم نشون دادم هیمن نظر رو داشتن
کاملا fake میزنه
در کل... زیاد مهم نیستش
به نظر من اگه کادر بسه تر بود بهتر میشد. ولی خوب شکارش کردی ها دستت درد نکنه
با سلام خدمت دوستان عزيز
از اينکه يه مدت نبودم و شما از شرم خلاص شده بودين با اون عکس های زشتو بی ترکيبم شرمنده![]()
اما من دوباره امدم و با خودم يه سری ديگه از همون عکسها ی تکراری و بد تر از قبل آوردمپس لطفا خونسردی خودتونو حفظ کنيد و کانالها رو عوض نکنيد چون مشکل از گيرنده ها نيست با تشکر فراوان
![]()
راستی ريتا جان ممنون از اينکه به فکر ما بودی:blush:
اين هم عکس جديد من
دسته بندی : لحظه قطعی
F:8
Shutter Speed:1/500
عنوان : رقص امواج
![]()
دیم دام جون عکست خیلی خوشگلهبا سلام خدمت دوستان عزيز
از اينکه يه مدت نبودم و شما از شرم خلاص شده بودين با اون عکس های زشتو بی ترکيبم شرمنده![]()
اما من دوباره امدم و با خودم يه سری ديگه از همون عکسها ی تکراری و بد تر از قبل آوردمپس لطفا خونسردی خودتونو حفظ کنيد و کانالها رو عوض نکنيد چون مشکل از گيرنده ها نيست با تشکر فراوان
![]()
راستی ريتا جان ممنون از اينکه به فکر ما بودی:blush:
اين هم عکس جديد من
دسته بندی : لحظه قطعی
F:8
Shutter Speed:1/500
عنوان : رقص امواج
![]()
سلام به دوستان خوبم
اول از همه از adi1358 و Smiley ممنون بابت نظر لطفشون
دویم از همه Ahmad reza جان منظورت از اون وسط دقیقا کجاست
سیم از همه darya_sجان نه درخشش نور ادیت نیست این عکس بجز کراپ و کادر دورش دیگه ادیت دیگه ای نشده در مورد نور پردازی بجز فلاش از یه منبع نور دیگه هم ستفاده کردم اما اون درخششی که مد نظر تویه مال فلاش که معمولا دردسر ساز می شه اما این بار گویا لطف کردن ومنت گذاشتن با ما راه امدن و نقطه قوت کار (البته از نظر دوستان ) شدن
و اما Smiley جان خودمون همون طور که گفتم نور ادیت نیست و در مورد موج باید بگم موج موجه حالا چه کوچیک باشه چه بزگ(که می شه پیله موج)ولی حالا چون که تو می گی باشه موج نیست ولی یه شرط داره تو بگو که این اگه موج نیست چیه
![]()