مهدی من شلوغی عکست رو دوست دارم از این گذشته؛ متفاوت شده، شبیه عکس بقیه نیست:thumbsup:
راستی من تو گالری عکسهاتون این عکس رو دیدم p0026 میشه یکم راجع بهش توضیح بدید آیا از لنز خاصی استفاده شده؟
یا اینکه فقط با عمق دادن بهچنین چیزی رسیدید
ممنون
سلام
از یه مارمولک سبز عکس گرفتم
کمی حاشیه اضافی داشت که کرپ کردم
دوربین : کنون
نام عکس مارمولک
یه تعداد عکس هم گرفتم که الان آپ میکنم
این چند وقتی که نبودم، درگیر درسها و امتحانات بودم.
این عکس هم در دامنههای دماوند ثبت شده.
FLASH MODE: No
Focal Length: 6mm
F-Number: F/4.5
Exposure Time: 1/1000 sec
ISO Speed: ISO-80
سلام خدمت دوستان و اساتيد اين بخش (تك تك نام نمي برم)
اين چند وقت منم مثل بقيه مشغول امتحانات بودم و كمتر فرصت شد تا به اينجا سر بزنم . اين عكس هم محصول همين دورانه . اگرچه براي من خوب نبود.
مشاهده پیوست 20886
ممنون
متوجه شدم !
ببخشید اگر سوالی میکنم که خیلی ابتدایی هست :blush:
در عکاسی تازه دارم اول دبستان را میگذرونم !!
اسم عکس : سماجت !
سلام
من پيگير آثار قابل توجه دوستان در اين تاپيك بودم و هستم . فقط مي خواستم يه پيشنهاد بدم به دوستان و اونم اين كه مدل دوربينتون رو اگر در امضاتون بذاريد خيلي عالي ميشه . هم براي كسايي مثل من كه مي خوان تصميم بگيرن براي خريد دوربين و هم براي دوستاني كه شايد كمي نياز به اعتماد بنفس دارند . يعني چه بسا مدل قديميشون با دوربين شما يكي باشه اما فكر مي كنند با دوربين هاي ارزان قيمت و قديمي نميشه عكس هاي خوب گرفت و با ديدن عكس هاي شما به ذوق ميان
با آرزوي موفقيت براي همگي شما . اميدوارم من هم بزودي انتخابم رو براي خريد دوربين قطعي كنم و تجربه عكاسيم رو به بركت اين تاپيك و دوستان صبوري كه نقد مي كنند ارتقاء بدم .
آقا ما چون خیلی beginner هستیم فعلا از عکسهای دوستان فقط استفاده میکنیم واقعا عالی بود ... اگه دوستان مدل دوربینشون رو هم بگن فکر کنم خوب باشه
[/QUOTE]
بالاخره آقا مهدی گل گلاب تازه وارد عزیز. خوش آمدید دوست جونم :happy:
وای که این دخمل خانوم چقد نازن. :happy:منم با یه مقدار کراپ موافقم.+ یه عنوان زیبا اون وقت دیگه میشه 50. ولی در حال حاضر 45
دستتون درد نکنه
![]()
با سلام به همه دوستان عزيزم :happy: چند وقتي اينجا پست نزده بودم ... خيلي دلم تنگ شده بود ميبينم كه مهدي عزيز هم اومدن و عكس گذاشتن آقا رامين سيد همه جمعند فقط خودم نبودم !!! كه ايشالا ديگه هستم
دوستان يك تاپيك جديد باز كردم به عنوان نظرات انتقادات و پيشنهادات بخش دوربين ديجيتال و عکاسی دیجیتال و اولين بحث در مورد مديريت بخش هست لطفا بخونين و نظر خودتون رو همونجا بگين ممنون![]()
arkdvi عزیز ممنون که راهنمایی می کنین و نظر می دین
در ادامه چند تا عکس طبیعت می زارم
Fairyj جان عكس جالبي شده ولي سايه تاريك روي كاغذ يكم به كار لطمه زده . من به اين عكس 35 ميدم و در كل عكس قشنگي شده:
در ضمن exif عكستون رو هم ميذاشتيد بد نبود.
دوستان لطفاً عکسها رو اتچ کنید تا عزیزانی که سرعت پایین دارن در باز شدن صفحات مشکلی نداشته باشن. ممنون از همگی
Fairyj عزیز و فعال خودمان. (یاد Dim-Dam افتادم. خیلی وقته نیستن. کسی خبر نداره!؟ هنوز امتحاناتشون تموم نشده!!!؟) خوشحالم که اینقدر فعالین.
امتیاز 28 الی 30. آخه فوکوس خوب نیست. یعنی دستتون لرزیده و... اگه روی مگس فوکوس انجام میشد خیلی خوب می بود. کادر رو هم بهتر می شد بست. شاید بخاطر شرایطی که داشتید(تکان نخورید که مگس فرار نکنه و...) نتونستید کوچکترین حرکتی کنید. ولی توی ادیت می شد با مقداری کراپ درستش کرد. راستی شما چرا کارهاتون رو بیشتر وقت نمی زارید و کادر دور براش درست نمی کنید. اینطوری با ارزشتر میشن. و تماشاگر چون شما وقت بیشتری براش گذاشتید دقیقتر به کارهاتون نگاه می کنه و همینطوری از کنارش رد نمیشه. تازه بر زیبایی کار هم که کلی اضافه می کنه. موفق باشید دوست عزیز. ولی انتخاب اسم هم خوب بوده. برای همین 33
با سلام
از تمامی دوستان که لطف دارند ، وقت می زارن و نظر می دن واقعا ممنونم بازم ممنون
عرض کنم که این دفعه هم چند تا عکس می زارم امیدوارم که مورد توجهتون قرار بگیره فقط یه سوال ، من از این سیستم امتیاز دهی اطلاعی ندارم ( عذر می خوام ) الان 50 چطور میشه؟
بازم ممنون از لطف تمامی دوستان و اما عکس های امروز :
![]()
![]()
![]()
اما اگر نور رو کم کنیم که بافت ماه مشخص بشه، دیگه ابرها نمی افتند (اطراف ماه سیاه میشه)، اگر نور رو زیاد کنیم که ابرها بیفتند ماه زیاید نورانی میشه و دیکه بافتش مشخص نمیشه، اگر راه حلی برای اینکار (بجز تلفیق دو عکس) داری، لطفا ما رو بی نصیب نگذار. من هنوز این مشکلم حل نشده.اون عکسی که ابرها دور ماه هستن رو هم اگه بافت ماه مشخص بود و ماه اینطور یکدست نمی بود بسیار زیبا میش