• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
مهدی جان عکست خیلی خوشگل شده
لطفا: نوع دوربین، سرعت شاتر، دیافراگم رو هم بنویس.

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
156fs886938.jpg

به نظرم عكس شلوغي شده. قطرات آب زياد واضح نيستند . و ماكروفوكوس عكس هم به كل عكس لطمه زده ولي ميشد با چند تنظيم و چند بار امتحان كردن عكس بهتري گرفت. موفق باشيد;)

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم موافقم. شلوغی بیش از حد، باعث شده است تا قطرات آب، اهمیت لازم را پیدا نکنند و چشم بیننده شدیدا منحرف شود که فکر می‌کنم آزار دهنده باشد.

mmkh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام
از این به بعد منم قصد دارم عکسامو ایجا قرار بدم ، خوب کم کم دارم فارق التحصیل می شم و البته فعلا وقت این کارارو دارم خوشحال می شم نظر بدین
اول عکس های نجومی

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
مهدی من شلوغی عکست رو دوست دارم از این گذشته؛ متفاوت شده، شبیه عکس بقیه نیست:thumbsup:

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
خوب من دو سه شب پیش سعی کردم از ستارگان عکس بگیرم، البته جایی که بودم با اینکه خارج شهر بود ولی چون مدنیت!!!! رسیده به اونجا، نورهای مزاحم داشت و آسمان خیلی تیره نبود. من هم که دفعه اول بود، از 30 ثانیه شروع کردم تا 211 ثانیه. البته به دلیل همون نورهای مزاحم فقط چند تا ستاره (شاید هم ماهواره) روشن توی عکس افتاد و بدتر از اونکه نمیدونم چرا دوربین لرزش داشت. البته جای سه چایه هموار نبود ولی خوب در چنین موقعیتهایی نمیدونم باید چیکار کرد. همه جا که زمین صاف و آسفالت و ترازبندی شده گیر آدم نمیاد. خلاصه خیلی حالم گرفته شد.:(

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
با سلام
از این به بعد منم قصد دارم عکسامو ایجا قرار بدم ، خوب کم کم دارم فارق التحصیل می شم و البته فعلا وقت این کارارو دارم خوشحال می شم نظر بدین
اول عکس های نجومی

سلام دريا

عكس هاي جالبي شده:) خصوصا اولي و سومي
براي ثبت تصاوير نجومي حتما بايد از سه پايه يا از يك سطح صاف استفاده كرد چرا كه كوچكترين حركت دوربين باعث اعوجاج تصوير و خراب شدن نتيجه كار خواهد شد دوربين را از حالت اتوماتيك خارج كنيد و ماكرو فوكاس رو بر روي بي نهايت تنظيم كنيد. (عكس سوم به همين دليل تار شده)براي سوژه اي مثل ماه نوردهي هاي پايين مناسب هستند ولي براي ثبت ستارگان و سحابي ها از نوردهي هاي 30 ثانيه و به بالا استفاده كنيد و قبل از تمامي اين كارها براي عكسبرداري از آسمان و به خصوص ستارگان و ديگر اجرام كم نور ابتدا سوژه خود را در دوربين مشخص كنيد و يك نكته مهم اينكه تايمر شاتر را بر روي 2 ثانيه يا به بالاتر تنظيم كنيد چرا كه لرزش دوربين در هنگام فشردن شاتر ممكن است باعث لرزش دوربين و خراب شدن عكس شود. و در آخر از يك سوژه چندين بار عكس بگيريد و به يكبار قانع نشويد.

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی من تو گالری عکسهاتون این عکس رو دیدم p0026 میشه یکم راجع بهش توضیح بدید آیا از لنز خاصی استفاده شده؟
یا اینکه فقط با عمق دادن بهچنین چیزی رسیدید
ممنون

p0026_3.jpg

در این عکس، هیچ لنز خاصی استفاده نشده و فقط با عمق میدان کار شده است. و طبیعتا در مد ماکرو. با این حال محل فوکوس خیلی خوب نیست.
پس زمینه هم کاملا عادی و بدون دستکاری است. در واقع این گیاه توسط شخصی در شکاف میان دیوار و زمین قرار داده شده بود و من احساس کردم که نور و رنگ خیلی مناسب هستند.
این کار، به جز استفاده از رنگ‌مایه‌های مختلف یک رنگ، ویژگی خاص دیگری ندارد.
دوربین: SONY H2
با تشکر از توجه شما.

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام به همه دوستان عزيزم :happy: چند وقتي اينجا پست نزده بودم ... خيلي دلم تنگ شده بود ميبينم كه مهدي عزيز هم اومدن و عكس گذاشتن آقا رامين سيد همه جمعند فقط خودم نبودم !!! كه ايشالا ديگه هستم :cool:

دوستان يك تاپيك جديد باز كردم به عنوان نظرات انتقادات و پيشنهادات بخش دوربين ديجيتال و عکاسی دیجیتال و اولين بحث در مورد مديريت بخش هست لطفا بخونين و نظر خودتون رو همونجا بگين ممنون :)

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
از یه مارمولک سبز عکس گرفتم
کمی حاشیه اضافی داشت که کرپ کردم
دوربین : کنون

نام عکس مارمولک
یه تعداد عکس هم گرفتم که الان آپ میکنم

سلام بر همگان :)
وای خدای من. این چه جالبه. اولین باریکه از مارمولک دیدن چندشم نشد. اون هم بخاطر رنگش. دستتون درد نکنه. :) یه دوستی داشتم یه خانوم که ازم 2 سال بزرگترن، یه مارمولک رو زنده گرفته بودن. می گفتن می خوان پوستش رو بکنن و استخونهاش رو جدا کنن و یه یادگاری باهاش درست کنن :blink::blink::wacko: نمی دونم این کار رو با اون بدبخت کرد یا نه...
امتیاز 30. یه مقدار ناواضحه و کادر رو هم بهتر میشد بست دوست جونم. ولی پرتره قشنگیه. اگه پرتره حساب کنیم امتیاز 35. نور تو صورتش رو خوب کنترل نکردین و نور زیاد :p:happy:
راستی خیلی وقته که نیستین. منتظر ادامه عکسهایی که گفتین هستیم Piter عزیز :)

این چند وقتی که نبودم، درگیر درس‌ها و امتحانات بودم.
این عکس هم در دامنه‌های دماوند ثبت شده.

FLASH MODE: No
Focal Length: 6mm
F-Number: F/4.5
Exposure Time: 1/1000 sec
ISO Speed: ISO-80

به به. مثل اینکه این سفر به دماوندتون خیلی پربار بوده :)
بسیار زیبا. فقط گلها کمی ضد نور شده. نور تقریباً از پشت تابیده و باعث سیاهی شده و اون سرخی و اون وضوحی رو که باید شاهدش می بودیم نیست. امتیاز 45 :) دست گلتون درد نکنه :happy:

سلام خدمت دوستان و اساتيد اين بخش (تك تك نام نمي برم)
اين چند وقت منم مثل بقيه مشغول امتحانات بودم و كمتر فرصت شد تا به اينجا سر بزنم . اين عكس هم محصول همين دورانه . اگرچه براي من خوب نبود.
مشاهده پیوست 20886

خیلــــــــــــــــــی خوشحالم که دوباره شاهد فعالیت شما در تایپیک هستم. چه عکس قشنگی هم با خودتون آوردید. ممنون :) هارمونی رنگی قشنگی داره. ولی احساس می کنم بهتر از این هم می تونست باشه. شاید با فوکوس روی نوک خودکار و اون نوشته که زیر خودکار. شاید این فوکوس زیباترش می کرد. امتیاز 40 تا 45. زیبا مثل همیشه. الهی که همیشه زیبا فکر کنید و زیبا ببینید :)

ممنون
متوجه شدم !
ببخشید اگر سوالی میکنم که خیلی ابتدایی هست :blush:
در عکاسی تازه دارم اول دبستان را میگذرونم !!

اسم عکس : سماجت !

دوستان لطفاً عکسها رو اتچ کنید تا عزیزانی که سرعت پایین دارن در باز شدن صفحات مشکلی نداشته باشن. ممنون از همگی :)
Fairyj عزیز و فعال خودمان. (یاد Dim-Dam افتادم. خیلی وقته نیستن. کسی خبر نداره!؟ هنوز امتحاناتشون تموم نشده!!!؟) خوشحالم که اینقدر فعالین. :)
امتیاز 28 الی 30. آخه فوکوس خوب نیست. یعنی دستتون لرزیده و... اگه روی مگس فوکوس انجام میشد خیلی خوب می بود. کادر رو هم بهتر می شد بست. شاید بخاطر شرایطی که داشتید(تکان نخورید که مگس فرار نکنه و...) نتونستید کوچکترین حرکتی کنید. ولی توی ادیت می شد با مقداری کراپ درستش کرد. راستی شما چرا کارهاتون رو بیشتر وقت نمی زارید و کادر دور براش درست نمی کنید. اینطوری با ارزشتر میشن. و تماشاگر چون شما وقت بیشتری براش گذاشتید دقیقتر به کارهاتون نگاه می کنه و همینطوری از کنارش رد نمیشه. تازه بر زیبایی کار هم که کلی اضافه می کنه. :) موفق باشید دوست عزیز. ولی انتخاب اسم هم خوب بوده. برای همین 33 :)
ِ

سلام
من پيگير آثار قابل توجه دوستان در اين تاپيك بودم و هستم . فقط مي خواستم يه پيشنهاد بدم به دوستان و اونم اين كه مدل دوربينتون رو اگر در امضاتون بذاريد خيلي عالي ميشه . هم براي كسايي مثل من كه مي خوان تصميم بگيرن براي خريد دوربين و هم براي دوستاني كه شايد كمي نياز به اعتماد بنفس دارند . يعني چه بسا مدل قديميشون با دوربين شما يكي باشه اما فكر مي كنند با دوربين هاي ارزان قيمت و قديمي نميشه عكس هاي خوب گرفت و با ديدن عكس هاي شما به ذوق ميان :)
با آرزوي موفقيت براي همگي شما . اميدوارم من هم بزودي انتخابم رو براي خريد دوربين قطعي كنم و تجربه عكاسيم رو به بركت اين تاپيك و دوستان صبوري كه نقد مي كنند ارتقاء بدم .

قبلاً هم از دوستان درخواست شده که Exif کارهاشون + دوربین و باقی مشخصات رو زیر عکسها بزارن. اینطوری هم دوستانی مثل همین دوست خوبمون می تونن در انتخاب دوربین بهتر عمل کنن و هم دوستان دیگه بهتر می تونن نظر بدن. :) امیدوارم عزیزان این زحمت رو متقبل بشن :)

آقا ما چون خیلی beginner هستیم فعلا از عکسهای دوستان فقط استفاده میکنیم واقعا عالی بود ... اگه دوستان مدل دوربینشون رو هم بگن فکر کنم خوب باشه

هر دو خوش آمدید :) ولی بد نیست شما هم مشارکت داشته باشید. یا از کارهاتون بزارید( نگید که خوب نیست و قشنگ نیست از این حرفا. بالاخره هر کسی از یه جایی شروع می کنه. چه بسا اینجا باعث بشه که شما پیشرفت کنید و یه روز جزو عکاسان حرفه ای دنیا شناخته بشین. همین اتفاقات کوچیک مسیر زندگی رو عوض می کنه) و یا نظرات و پیشنهادات تون رو انجا بگید. یا اگه منابع خوبی دارید برای مطالعه معرفی کنید. نظرتون چیه؟ ما امیدوار باشیم که دوستان بیشتری اینجا فعالیت می کنن یا...!!؟ انشاءالله که + باشه :)

[/QUOTE]
بالاخره آقا مهدی گل گلاب تازه وارد عزیز. خوش آمدید دوست جونم :happy:
وای که این دخمل خانوم چقد نازن. :happy::)منم با یه مقدار کراپ موافقم.+ یه عنوان زیبا اون وقت دیگه میشه 50. ولی در حال حاضر 45 :) دستتون درد نکنه :)

mmkh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
arkdvi عزیز ممنون که راهنمایی می کنین و نظر می دین
در ادامه چند تا عکس طبیعت می زارم

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

کارهای خیلی خوبی ثبت کرده‌اید. به خصوص اولی.
عکس اول:
نحوه‌ی کادر بندی و استفاده از عمق میدان در عکس اول بسیار خوب است. پس‌زمینه به شکل بسیار زیبایی پر شده است. به نظرم اگر این عکس را کمی از پایین‌تر می‌گرفتید تا کمی از ساقه‌های گندم هم در کادر باشد خیلی بهتر می‌شد. اگر هم سوژه‌ی اصلی در سمت
طیف‌های مختلف رنگ سبز که اندک نقاط زرد موجود در میان آنها بسیار خود نمایی می‌کند نیز از ویزگی‌های بارز این عکس می‌باشد.
جای کمی ویرایش وجود دارد.

عکس دوم:
این عکس عناصر اضافه دارد. هم در پایین و بالای کادر (برگ خشک) و هم حشره وسط کادر باعث حواس پرتی می‌شوند. همچنین به دلیل وجود چند سوژه در دامنه‌ی فوکوس، تمرکز روی یک سوژه مختل می‌شود.
عکس سوم:
کادر بندی این کار هم خوبه. فقط به نظر باید گل، کمی به سمت چپ می‌رفت. در ضمن اشباع رنگ پس زمینه خیلی زیاد بوده و سبزی آن کمی آزار دهنده است. اگر می‌توانستید با عمق میدان کمتری عکس بگیرید خیلی بهتر می‌شد.
عکس چهارم:
کمتراست خیلی خوبه. انتخاب مد سیاه و سفید هم همچنین. زیرا مد رنگی نه تنها کمکی به عکس نمی‌کرد، بلکه باعث حواس پرتی هم می‌شد.
اگر کادر را کمی به سمت پایین می‌آوردید تا نبشی پایین سمت راست ناقص نباشه بهتر می‌شد.
وجود درخت در سمت چپ هم تا حدودی تعادل را به هم زده است.
در کل این ثبت هم خیلی خوب است.

در انتظار عکس‌های بعدی‌تان هستم.
با تشکر

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0

سلام بر آقا مهدی. دوست گلم کارهای جالبی دارین، ولی فکر می کنم اگه زمینه های خلوت تری رو انتخاب کنید زیباتر بشن. اگه یه مقدار هم دیاف بسته تر بود هم نور بهتر کنترل می شد و شاهد اور شدن برخی نقاط نبودیم و هم فوکوس بهتر جواب میداد. پیشنهاد می کنم بیشتر وقت بزارید و تا به بهترین نتیجه تو این گونه عکسها نرسیدید ازش نگزرید. مطمئنم موفق می شید :) منتظریم دوست عزیز :happy:

با سلام
اول عکس های نجومی

و علیک سلام. خیلی خیلی خوش آمدید دوست عزیز. خوش حالمان کردید :)
یه نکته درباره عکسهای نجومی بگم!؟ عکسهاتون قشنگ شدن. به خصوص اونی که بافتهای ماه هم روش مشخصه. خیلی خوب و تمیز از آب درآمده. ممنون. امیتاز اون رو 50 میدم. :)
برای عکاسی از ماه باید دیافراگم و شاتری را انتخاب کنید که برای روز آفتابی شدید انتخاب می کنید! در این صورت بافتهای روی ماه را دقیق خواهید داشت. مثلا F5.6 و سرعت 250/1 یا 500/1 را امتحان کنید. دلیلش هم اینکه شما دارید از یک منظره آفتابی عکس می گیرید. در واقع روی ماه آفتاب است! ولی نور سنج دوربین با متوسط گیری دچار خطا می شه و نمی تواند نور صحیح را انتخاب کنه. برای عکاسی از ماه باید از نور سنجی دستی استفاده کرد.
ولی عکسهای دیگه که یکیشون نویز فراوان داره. با نرم افزارها میشه نویز رو کاهش داد. توی عکاسی نجومی ادیت عکس جزو مراحل مهمه کار. گاهی مبی نید برای بدست اوردن یه عکس خوب باید حدود 20-30 عکس رو با هم تلفیق کنید. پس نباید هیچ وقت فکر کنیم که بدون ادیت حتماً باید به نتیجه خوب برسیم. توی عکاسی از ستارگان بیشتر این موضوع جلوه میکنه. چرا که ستاره ها نیاز به نور دهی زیادی دارن و در نتیجه نویز افزایش پیدا می کنه.
اون عکسی که ابرها دور ماه هستن رو هم اگه بافت ماه مشخص بود و ماه اینطور یکدست نمی بود بسیار زیبا میشد. راستی خوبه گاهی ماه و ستاره ها رو با منظره های زمینی هم عکاسی کنیم. و یا بعد تلفیقشون کنیم. اینهم کار قشنگی میشه. موفق باشید :)

با سلام به همه دوستان عزيزم :happy: چند وقتي اينجا پست نزده بودم ... خيلي دلم تنگ شده بود ميبينم كه مهدي عزيز هم اومدن و عكس گذاشتن آقا رامين سيد همه جمعند فقط خودم نبودم !!! كه ايشالا ديگه هستم :cool:

دوستان يك تاپيك جديد باز كردم به عنوان نظرات انتقادات و پيشنهادات بخش دوربين ديجيتال و عکاسی دیجیتال و اولين بحث در مورد مديريت بخش هست لطفا بخونين و نظر خودتون رو همونجا بگين ممنون :)

جناب Smiley گل گلاب. دوست جون ما کجائین!؟ بیایین :happy: بیشتر به ما سر بزنید. دلمان براتون تنگ میشه. قرار بود ما رو با عکسهای قشنگتون خوشحال کنید. چی شد!؟ ممنون بابت تایپیک. راستش من به قدری محو کارای دوستان بودم که یادم رفت از خودم بپرسم چرا مدیران اینجا سر نمیزنن!!!؟:happy: امیدوارم به نتایج خوب برسیم :) می سی

arkdvi عزیز ممنون که راهنمایی می کنین و نظر می دین
در ادامه چند تا عکس طبیعت می زارم

این کارهاتون زیباتر شده. ممنون. :)
عکس 1:
1- کادر (پرسپکتیو- نقاط طلایی): 48. کادر رو خیلی خوب بستید. ولی بهتر میشد اگه کمی عقب تر می بود. و همینطور کمی متمایل به چپ. توی عکاسی برخلاف چیزی که عموم فکر می کنن بهتر اینکه سوژه وسط کادر نباشه.
2- نوردهی: 50. مسئله ای نداره.
3- سوژه و مفهوم (عنوان): سوژه جالبی رو انتخاب کردید. ولی با یک عنوان مناسب میشه یه مفهوم به کار داد. امتیاز این مرحله 30.
4- زاویه دید: 45. خوب دیدید. فقط یه ذره برش خوب نبوده.
5- نظر شخصی: 45. دوستش دارم. بخصوص این سبزیش رو. راستی فراموش کردم بگم فکر می کنم به خاطر نزدیک شدن زید به سوژه فوکوس اونطور که باید نشده. کمی نا واضح شده. و همینطور میشد با یه پاسپارتوی خوب زیباترش کرد. به همین دلایل 40.
مجموع امتیازات:213 میانگین 42.6 مبارکه. برای شروع عالیه :happy:

عکس دوم:
راستش چیز زیادی نمی تونم بگم. آخه اصلاً نمی دونم شما منظورتون چی بوده. باید هدفتون رو مشخص می کردید. اینجاهاست که عنوان خیلی مهمه و به درد می خوره. نمی دونم الان باید در رابطه با حشره بگم و یا منظره!!!؟

عکس سوم:
مطالبی که در عکس اول گفتم اینجا هم صادقه. هم فوکوس مناسب نیست و هم کادر. یعنی نباید سوژه وسط کادر باشه. امیتاز دی اینجا 30.

عکس چهارم:
نویز بسیار زیاده و همینطور کنتراست بیشتر رو بیشتر می پسندم :happy:. و همچنین کاش زاویه تون رو عوض می کردید تا کادر خلوت تر و پرنده بیشتر جلوه می کرد. و با صحبتهای جناب آهنگرها هم موافقم. کادر خلوت تر بهتر می شد. امیتاز 38.
خیلی خوب بود دوست عزیز. منتظر ارسالهای بعدی هستیم.

از همگی ممنونم.
...خوش باشید و موفق...

mmkh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام
از تمامی دوستان که لطف دارند ، وقت می زارن و نظر می دن واقعا ممنونم بازم ممنون
عرض کنم که این دفعه هم چند تا عکس می زارم امیدوارم که مورد توجهتون قرار بگیره فقط یه سوال ، من از این سیستم امتیاز دهی اطلاعی ندارم ( عذر می خوام ) الان 50 چطور میشه؟
بازم ممنون از لطف تمامی دوستان و اما عکس های امروز :

Fairyj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Fairyj جان عكس جالبي شده ولي سايه تاريك روي كاغذ يكم به كار لطمه زده . من به اين عكس 35 ميدم و در كل عكس قشنگي شده:
در ضمن exif عكستون رو هم ميذاشتيد بد نبود.

ممنون
قصد برداشتن سایه را داشتم اما در اون صورت باید سایه خود مگس را هم بر میداشتم
حس کردم جالب نشه ..

دوستان لطفاً عکسها رو اتچ کنید تا عزیزانی که سرعت پایین دارن در باز شدن صفحات مشکلی نداشته باشن. ممنون از همگی
Fairyj عزیز و فعال خودمان. (یاد Dim-Dam افتادم. خیلی وقته نیستن. کسی خبر نداره!؟ هنوز امتحاناتشون تموم نشده!!!؟) خوشحالم که اینقدر فعالین.
امتیاز 28 الی 30. آخه فوکوس خوب نیست. یعنی دستتون لرزیده و... اگه روی مگس فوکوس انجام میشد خیلی خوب می بود. کادر رو هم بهتر می شد بست. شاید بخاطر شرایطی که داشتید(تکان نخورید که مگس فرار نکنه و...) نتونستید کوچکترین حرکتی کنید. ولی توی ادیت می شد با مقداری کراپ درستش کرد. راستی شما چرا کارهاتون رو بیشتر وقت نمی زارید و کادر دور براش درست نمی کنید. اینطوری با ارزشتر میشن. و تماشاگر چون شما وقت بیشتری براش گذاشتید دقیقتر به کارهاتون نگاه می کنه و همینطوری از کنارش رد نمیشه. تازه بر زیبایی کار هم که کلی اضافه می کنه. موفق باشید دوست عزیز. ولی انتخاب اسم هم خوب بوده. برای همین 33

تشکر از توضیحاتتون
بله متاسفانه دستم لرزید
و بعد از عکس دیگه مگسی در کار نبود !
حق با شماست باید بیشتر با فتوشاپ کار کنم ..

این هم عکس بعدی :
اسم : سرایت !

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
با سلام
از تمامی دوستان که لطف دارند ، وقت می زارن و نظر می دن واقعا ممنونم بازم ممنون
عرض کنم که این دفعه هم چند تا عکس می زارم امیدوارم که مورد توجهتون قرار بگیره فقط یه سوال ، من از این سیستم امتیاز دهی اطلاعی ندارم ( عذر می خوام ) الان 50 چطور میشه؟
بازم ممنون از لطف تمامی دوستان و اما عکس های امروز :

دوست عزيز اگه ممكنه سايز عكساتون رو يه خورده بيارين پايين . چون با اين اينترنت گازوئيلي ما عملا ديدن عكس هاي شما مقدور نيست;)
این هم عکس بعدی :
اسم : سرایت !

عكس قشنگي شده . يك كار ديجيتالي خوب كه به نظر من اگه بيشتر كار مي شد قشنگتر از اين در مي اومد ولي همين حالا هم چيزي از يه عكس كامل و عالي كم نداره
8.gif

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
جناب arkdvi، نمیدونم شما اون پست من در مورد عکاسی ستارگان و عکسهای ماه جناب mmkh رو با هم یکی گرفتید یا من اشتباه میکنم. در هر حال در مورد عکاسی از ستارگان، تمام موارد یاد شده توسط شما رو رعایت کرده بودم و اون عکسهای ماه رو هم من نگرفته ام، مربوط به جناب mmkh هستند.
سه پایه - فوکوس دستی بینهایت - نورسنجی دستی - نوردهی بالای 1 و 3 دقیقه - استفاده از ریموت کنترل - تمام این موارد در عکاسی از ستارگان رو رعایت کردم ولی عکس نشاندهنده لرزش دوربین هست!! نمیدونم سه پایه چون زیرش مسطح نبوده این بلا سرش اومده؟ که خوب اگه اینطور باشه همه جا سطح صاف سیمانی از کجا پیدا کنیم؟
حالا باز اگه فرصت دست داد، امتحان میکنم.
ممنون از راهنماییهاتون.

جناب mmkh بنظر من که عکسهای ماه شما خیلی خوب شده اند و من هر کاری کردم هنوز نتونستم، اون عکسی رو که هم ماه و هم ابرهای دورش هستند، بگیرم. جناب mmkh لطف میکنید تنظیمات اون عکستون رو بگید؟

ریتا جان گفته بودی که
اون عکسی که ابرها دور ماه هستن رو هم اگه بافت ماه مشخص بود و ماه اینطور یکدست نمی بود بسیار زیبا میش
اما اگر نور رو کم کنیم که بافت ماه مشخص بشه، دیگه ابرها نمی افتند (اطراف ماه سیاه میشه)، اگر نور رو زیاد کنیم که ابرها بیفتند ماه زیاید نورانی میشه و دیکه بافتش مشخص نمیشه، اگر راه حلی برای اینکار (بجز تلفیق دو عکس) داری، لطفا ما رو بی نصیب نگذار. من هنوز این مشکلم حل نشده.

جناب mmkh در مورد عکسهای پست آخرتون هم چند تا نکته رو بگم:

عکس سومتون بنظرم از توی ماشین در حال حرکت گرفتید، در غیر اینصورت فکر میکنم کمی دستتون لرزیده. اگر طوری کادربندی میکردید که اوی سنگهای جلو نیفتند، یعنی جلوتر میرفتید خیلی بهتر بودو همینطور فکر میکنم با چرخش دوربین به سمت راست، کادر زیباتری داشتید (البته من اونجا نبودم)
عکس اون پروانه اکثر جاهاش هم پروانه و هم برگها به اصطلاح اورکسپوز شده، یعنی نورش زیاد شده. در ضمن کادر رو میتونید بسته تر بگیرید. و اون برگهای سمت راست رو توی کادر نیارید. (با توجه به فاصله شون از سوژه)

عکس اون شکوفه تون رو با اینکه توی سایه بوده میپسندم، خوبه اما شاید میشد کادرهای بهتری هم بست. یا از یک شکوفه سر بالا استفاده میکردید.

mmkh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من واقعا عذر می خوام اصلا این دفه حواسم نبود وسایز عکسهارو پایین نیوردم بازم عذر می خوام
واسه اون عهکس ماه هم عرض کنم که اون عکس واسه مدتی پیش بود و دقیقا تنظیماتش یادم نیست ولی فکر می کنم دوربین روئ از حالت auto iso به حالت hight iso بردم تا در عکس ابر ها هم بیفته و دقیقا هم درست می گین بافت ماه امکانش نبود که در اون صحنه بیفته و خاطرم هست برای گرفتن این عکس مدتی زیادی با چشمی دوربین نگاه می کردم و تنظیمات رو دستکاری می کردم تا عکس به این شکل افتاد و کلی هم چشمم اذیت شد!
ودر خصوص عکس سوم هم من بالای کوه بودم و طبیعتا ماشینی اونجا نمی تونست حرکت کنه ( smile;) ) ولی احتملا دستم لرزیده و همچنین تقریبا اطرافم کوه بود !
والبته در خصوص اون عکس پروانه هم من از فاصله دور عکس گرفتم و زیاد امکان دقت نبود ولی خوب همینطور که می دونید در این صحنه ها اگه به نزدیک سوژه بریم امکان حرکت اون هست

و در پایان از اظهار نظر همه دوستان تشکر می کنم و یه عکس روزنامه ای هم تقدیم شما
( عکس هم بدون شرح هستش ولی کلی حرف داره واسه خودش ! )

بالا