• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
جناب arkdvi، نمیدونم شما اون پست من در مورد عکاسی ستارگان و عکسهای ماه جناب mmkh رو با هم یکی گرفتید یا من اشتباه میکنم. در هر حال در مورد عکاسی از ستارگان، تمام موارد یاد شده توسط شما رو رعایت کرده بودم و اون عکسهای ماه رو هم من نگرفته ام، مربوط به جناب mmkh هستند.
سه پایه - فوکوس دستی بینهایت - نورسنجی دستی - نوردهی بالای 1 و 3 دقیقه - استفاده از ریموت کنترل - تمام این موارد در عکاسی از ستارگان رو رعایت کردم ولی عکس نشاندهنده لرزش دوربین هست!! نمیدونم سه پایه چون زیرش مسطح نبوده این بلا سرش اومده؟ که خوب اگه اینطور باشه همه جا سطح صاف سیمانی از کجا پیدا کنیم؟
حالا باز اگه فرصت دست داد، امتحان میکنم.
ممنون از راهنماییهاتون.

اعتراف مي كنم پست شما رو با پست جناب mmkh ااشتباه گرفتم. از اين بابت عذرخواهي مي كنم. ولي اصول كار براي دوربين ساده اي مثل دوربين من (A540 ) با امكانات ساده همين ها بود ولي اينكه در عكس هاي شما لرزش ايجاد شده يقينا به دنبال لرزش دوربين در هنگام ثبت تصوير باشيد و قبل از اون هم از محكم بودن سه پايه روي زمين اطمينان حاصل كنيد.

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0

خودم هم نميدنم اسم اين عكسو چي بذارم ولي در ظاهر شبيه يه دست مشت شده است كه داره به جايي اشاره مي كنه

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
arkdvi عزيز :happy: عكس بسيار جالبي شده ... ميشه گفت پرسپكتيو هست ! در وافع بعد و عمق خوبي داره . تركيب رنگ نسبتا خوبي هم داره
از نقاط قوت عكس ( به نظر من ! ) استفاده از ابرهاي تيره تر در پايين و يك سوم فضاي خالي بالاي عكس هست كه به تركيب رنگ و نشون داده سوژه خيلي كمك كرده
امتياز 42 فكر ، با توجه به نويزي كه داشت فكر ميكنم مناسب باشه :happy::blush:

adi1358

Registered User
لایک‌ها
4
این هم یه عکس از من

دوربین:G7
سرعت شاتر:1/500
دیافراگم:F8

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
جناب adi1358 ، استاد گرامي پس چرا ما تا به حال شما رو در اين بخش زيارت نكرديم. از كم سعادتي ماست. آثار جنابعالي نه اثر بلكه شاهكارند اينو بي اغراق ميگم. واقعا عالي بود. :happy:

mgs

Registered User
لایک‌ها
47
ما البته تازه کاریم به پای شما دوستای عزیز نمیرسیم

iGM0PdlsPg.jpg

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
mgs عزیز، سلام. خوش آمدید. ای کاش یک نگاهی به نوشته‌های قبلی می‌انداختید. در اینجا بناست تا عکس‌های بزرگ را به صورت لینک قرار دهیم تا سایر دوستان با سرعت‌های پایین اینترنت مشکلی پیدا نکنند. اگر نگاهی به صفحات قبلی بیاندازید روش این کار بیان شده است.
امیدوارم فرصتی پیدا کنم که درباره‌ی عکستان نظر بدهم. علی الحساب کار خوبی است. ولی می‌توانست خیلی بهتر هم باشد.

mgs

Registered User
لایک‌ها
47
mgs عزیز، سلام. خوش آمدید. ای کاش یک نگاهی به نوشته‌های قبلی می‌انداختید. در اینجا بناست تا عکس‌های بزرگ را به صورت لینک قرار دهیم تا سایر دوستان با سرعت‌های پایین اینترنت مشکلی پیدا نکنند. اگر نگاهی به صفحات قبلی بیاندازید روش این کار بیان شده است.
امیدوارم فرصتی پیدا کنم که درباره‌ی عکستان نظر بدهم. علی الحساب کار خوبی است. ولی می‌توانست خیلی بهتر هم باشد.

اصلاح کردم
خوشحال میشم نظرتون رو بگید ما خیلی آماتور هستیم
ممنون

adi1358

Registered User
لایک‌ها
4
جناب adi1358 ، استاد گرامي پس چرا ما تا به حال شما رو در اين بخش زيارت نكرديم. از كم سعادتي ماست. آثار جنابعالي نه اثر بلكه شاهكارند اينو بي اغراق ميگم. واقعا عالي بود. :happy:

سلام خدمت arkdvi جان من راستش خیلی وقته به پی تی سر نزدم اما تصمیم گرفتم دوباره بیام و در خدمت شما دوستان گرامی باشم
جناب arkdvi این چشمهای شما ست که خیلی قشنگ میبینه

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت arkdvi جان من راستش خیلی وقته به پی تی سر نزدم اما تصمیم گرفتم دوباره بیام و در خدمت شما دوستان گرامی باشم

استاد خوشحال ميشيم از حظورتون استفاده ببريم :happy: عكس دوم ، جام با مايع سبز رنگ خيلي زيبا بود بسيار لذت بردم ... فقط يك سوال ! با توجه به نور مناسب و ضمينه سفيد رنگ اگر سبزي مايع كمتر بود بهتر نبود ؟!

این عکس ادیته ؟

كجايي برادر :lol: سر نميزني ... بدرود گفتي ! كار جديد ؟ عكس جديد ؟ :happy:

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0

mgs عزيز بهتره هست كه عكسهاتون رو به سايتهايي مثل tinypic يا freeshare.us آپلود كنيد و كدي كه بهتون ميده رو اينجا بذاريد :)

عكستون هم زيباست ... حالت خوبي در نظر گرفتين ولي به نظرم شخص سهم زيادي از عكس داره اگر بيشتر زوم ميكردين كه فقط دستها پيدا ميشد عالي بود
در همين حالت هم اگر قسمت بيشتري از عكس ، اطراف پروانه رنگي بشه فكر كنم جبران كنه :)
در مورد مسائل فني هم دوستان ديگه نظراتشون مفيد تر خواهد بود
اميدواريم كه حظور همه دوستان مداوم باشه :happy:

mgs

Registered User
لایک‌ها
47
mgs عزيز بهتره هست كه عكسهاتون رو به سايتهايي مثل tinypic يا freeshare.us آپلود كنيد و كدي كه بهتون ميده رو اينجا بذاريد :)

عكستون هم زيباست ... حالت خوبي در نظر گرفتين ولي به نظرم شخص سهم زيادي از عكس داره اگر بيشتر زوم ميكردين كه فقط دستها پيدا ميشد عالي بود
در همين حالت هم اگر قسمت بيشتري از عكس ، اطراف پروانه رنگي بشه فكر كنم جبران كنه :)
در مورد مسائل فني هم دوستان ديگه نظراتشون مفيد تر خواهد بود
اميدواريم كه حظور همه دوستان مداوم باشه :happy:

میخواستم تو چند حالت ازش عکس بگیرم ولی خوب دیگه پرید و بهم اجازه نداد
:D
ممنون از نظرتون

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
ادیت که خوب سایه و سفید و رنگی شدنش ادیته دیگه
متوجه منظورتون نمیشم؟

شوخی می کنی باهام یا واقعا فکر کردی منظورم تغییر رنگ اون یه جفت دسته ؟
اون پروانه روی دست پرسیدم ادیت هستش...

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
Gt_Max عكس قشنگيه ولي به نظر مياد نويز زيادي داره كه البته فكر كنم مربوط به شرايط جوي باشه مثل يه روز گرم آفتابي با رطوبت و گرد و غبار. لطفا اگه ميشه در مورد عكستون بيشتر توضيح بدين و نوع دوربينتون رو هم ذكر كنين. ممنونم:)

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0

خوشحالم خواهيم شد كه شما رو در اين بخش بيشتر ببينيم ولي در مورد كار شما غلو نمي كنم همانطور كه گفتم استادانه است:happy:

mgs

Registered User
لایک‌ها
47
شوخی می کنی باهام یا واقعا فکر کردی منظورم تغییر رنگ اون یه جفت دسته ؟
اون پروانه روی دست پرسیدم ادیت هستش...

:D نه عزیزم پروانه ادیت نیستش دوست عزیز
پروانش اهلی بود گیر داده بود حسابی:D من هم از فرصت استفاده کردم

بالا