• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عکس اول:
به نظرم این عکس به لحاظ کادر بندی مشکلاتی دارد. مهمترین آنها بسته بودن زیاد از حد کادر است.

عکس دوم:
در این عکس تیز مکل مادر بندی وجود دارد. اگر فظای بالای پروانه بیشتر بود، کار خیلی بهتر می‌شد.

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0

سلام به همه دوستان
ریتا جان طبق قولی که داده بودم این عکس رو ویرایش کردم و دوباره پستش میکنم ببینید بهتر شد !!!

سلام و احترام بر تمامی عزیزان
بی نهایت خشحالم از اینکه دوستان و قدیمی های تایپیک با نظرات و عکسهاشون دلما رو شاد می کنن. از تمامی دوستان سپاسگذارم. :)

آقا محمد گل گلاب ممنون از لطفتون. می دونید احساس می کنم یه چی کم داره بازم. نمی دونم چی می تونه باشه...شاید عنوان! شاید... شاید به خاطر یکدستی که وجود داره چشم می گرده دنبال مفهوم... خوب شده و کهنگی رو خوب نشون میده. یعنی این کهنگی رو در و دیوار و باقی بیشتر نشون میدن. شاید با متمایز کردن موتور سیکلت و رنگی بودن(ادیتی که توی عکس قبلی داشت فقط روی موتور اعمال بشه) بیشتر کمکش کنه. به هر حال ممنون از زحماتتون. ببخشید اگه زیادی قفل می شم روی کارها :blush:

IMG_1054.JPG

بدون اديت
همين...!

خوشحالم که شما رو اینجا می بینم دوست عزیز. :) امیدوارم بیشتر به اینجا سر بزنید و ما رو خوشحال کنید. کار قشنگی شده. دست گلتون درد نکنه. :) امتیاز رو هم میشه حدود 40 داد. چون مسئله ای غیر از اور بودن شعله دیده نمیشه. ممنون از ارسال. منتظر کارهای بعدی شما Dandelion عزیز هستیم :).

خیلی قشنگه واقعا قشنگه تبریک میگم

زیباست

آقا مهدی خوش آمدید. :) امضاتون نظر من رو به جلب کرد. یکی از دوستان عزیزم علاقه زیادی به جناب اندی دارن. وقتی که امضاتون رو دیدم به یاد ایشون افتادم :). امیدوارم شما هم اینجا فعالیت داشته باشید. حال با عکس گذاشتن و یا اعلام نظرتون در رابطه با دوستان :). سپاسگذارم قربان.

نظرتون راجع به این عکس چیه؟؟

استاد Sinoohe عزیز باید خدمت تون عرض کنم امتیاز این کارتون می تونه 25-28 باشه.
می دونید به نظرم زاویه شلوغی رو انتخاب کردین. همینطور فوکوس رو خوب کنترل نکردید. به نظرتون این طور نیست!؟
شاید به خاطر اینکه خواستید که نور رو کنترل کنید و با دیاف بسته کار کنید به همین دلیل فوکوس... اینطور موقع ها میشه از یک چادر مانند استفاده کرد و دور گل ها قرار داد تا نور تا حدی کاهش پیدا کنه و بعد عکاسی کنید.
ممنون از ارسال و لطفتون :)

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
ما هم داريم ميريم مسافرت !!:rolleyes::rolleyes:

خوبيي ... بديي از ما ديدين حلالمون كنيد !!:wacko:;);)...

سفر به خیر. چه خوب. الهی که سفر خوبی داشته باشید و با دست پر برگردید. گوشی جدید هم مبارک. کیفیت کارها که خوب بود. ببینیم چه خواهید کرد. البته قبلاً ثابت کردید که برای شما فرقی نمی کنه و شما خوب کار می کنید :). خوش باشید.

اینجا اونجوریم که شما میگی دزدی زیاد نیست! منتها خیلی هم کم نیست، شاید واسه اینکه دست دزدا رو اینجا قطع نمیکنن!:D

دوست جونم کجائین!؟ دلمان برایتان تنگ شده. بیشتر سر بزنید و ما رو خوشحال کنید:)

سلام خدمت همه برو بچه ها:rolleyes: واقعا تو این چند روزی که نبودم کولاک کردن...
در امتداد نور

WOW... Dim-Dam عزیزم. باز هم با کارهای زیبا :)
چقده خوشگلم شده. چه اسم قشنگی هم داره. :) چه کار خوبی کردین که از فیلتر ستاره ساز استفاده کردین.
یه ذره هم با دوستان موافقم که بالاتر می ایستادید که این کف زمین و پستی و بلندیهاش کمتر خودش رو نشون بده. یا اینکه می تونستید جوری کار کنید که کف زمین یکسره و یک دست با همین نور قشنگ می افتاد. اون نور مغازه های پشت هم از زیبایی کار کم کرده. کنار اتوبان وایسید و یا بالا روی پل قشنگتر می شد. یعنی نور های اضافی کمتر هست و بهتر میشه کار کرد. ولی کارتون هم خیلی خوب شده. می گم چطوره باز هم امتحان کنید و البته این بار سعی کنید این نور های اضافی رو حذف کنید و به یه چیز قشنگتر برسید. امتیاز هم با اجازه به خاطر کبود وقت کلی می گم. 40. :) دست گلتون درد نکنه. :)

سلام

بابا بنزین سهمیه بندی شده اینترنت که دیگه با بنزین کار نمیکنه ؟!

این دفعه نه حرکت میکردم نه پشت درخت قایم شده بودم !!!

چقده ناز آقا محمد جان :). چه آسمون خوش رنگی. :happy: ولی دوست داشتم دوربین یه مقدار به سمت بالا و چپ می رفت تا کادر بهتری می گرفت. این دو تا درخت که به هم تکیه دادن خیلی دوست داشتنی هستن. کاش جلوه بیشتری داشتن. :) امتیاز 40. ممنون. یه ذره دیگه هم نزدیک می شدید بهتر می بود به نظرم. ابهت این کوه هم بیشتر جلوه میداد. :) ولی بازم می گم این آسمون خوشرنگ با این تکه ابر بزرگ خیلی زیبان. :)

ramin_njf

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
از همه دوستان که نظر دادن ممنون

در مورد مکان ابشار باید بگم که نزدیک شیراز هست با جاده اسفالت

در مورد اگزیف هم اگه عکس رو در سیستم خود کپی کنید و پروپرتیز بعد سامری و ادونس اطلاعت وجود داره

بالا بودن این زنبور اجازه کادر بندی نداد من در شیب قرار داشتم

Piter1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
از یه مارمولک سبز عکس گرفتم
کمی حاشیه اضافی داشت که کرپ کردم
دوربین : کنون

نام عکس مارمولک
4xuy2ig.jpg

یه تعداد عکس هم گرفتم که الان آپ میکنم

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این چند وقتی که نبودم، درگیر درس‌ها و امتحانات بودم.
این عکس هم در دامنه‌های دماوند ثبت شده.

00023.jpg

FLASH MODE: No
Focal Length: 6mm
F-Number: F/4.5
Exposure Time: 1/1000 sec
ISO Speed: ISO-80

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان و اساتيد اين بخش (تك تك نام نمي برم)
اين چند وقت منم مثل بقيه مشغول امتحانات بودم و كمتر فرصت شد تا به اينجا سر بزنم . اين عكس هم محصول همين دورانه . اگرچه براي من خوب نبود.
6132867-md.jpg

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
این چند وقتی که نبودم، درگیر درس‌ها و امتحانات بودم.
این عکس هم در دامنه‌های دماوند ثبت شده.

FLASH MODE: No
F-Number: F/4.5
Exposure Time: 1/1000 sec

سيد جان خوشحالم از اينكه دوباره زيارت مي كنم.
هم اين عكس و عكس قبلي واقعا معركه شده. يه منظره خوب يه هواي خوب و از همه مهمتر يه عكاس خوب:happy:

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
روی این یکی زیاد زحمت کشیدم هرچند زیاد خوب هم نشد!!
فقط اگه میشه نظرتون رو راجه به عکس قبلیم (گل) بگید ! ماشالا کسی نظرشو نگفت!

ببخشید که نیمه نیمه میام. این روزها به شدت سرم شلوغه.
ادامه...
خسته نباشید. خیلی هم خوب شده. دست گلتون درد نکنه. :)
امتیاز 48. کمی نیاز به نور بیشتر داشت.
این نظر شخصیه: دوست داشتم قطهر آب کمی بالاتر بود و فوکوس روی اون تنظیم بود. بهتر میشد. :)
کار خیلی خوبی شده جناب Sinoohe عزیز. :)

میشه راجع به شارپنس هم توضیحی بدید ؟

دوست گلم شارپنس یعنی بهتر دیده شدن جزئیات تصویر، اعم از خطوط و نقاط و هر خطوط و نقاط ریزتر بهتر دیده شوند، می گویند شارپنس بیشتر است یا شارپتر است. بر عکس آن سافت بودن یا مات بودن است که در آن جزئیات ریز تصویر بصورت مات دیده می شوند و مثلا لبه خطوط دیگر دارای وضوح کامل نیست و کمی در هم است.

سلام. من اين تاپيک رو تازه ديدم و کلي ذوق در وکردم.
به همين دليل (ذوق زدگي مفرط) تصميم گرفتم يک عکس اينجا بذارم. از راهنمايي دوستان ممنون ميشم.
البته يک ايرادش رو مي‌تونم خودم بگم: اين عکس رو شب گرفتم اما سرعت شاتر پايين بود و دوربين بي حرکت. اصلا حواسم به تنظيم اي زو نبود (امان از تنظيمات بي شمار حالت منيوال که بالاخره يه چيزي رو يادت ميره تنظيم کني) در نتيجه اين عکس يک کم بيش از اندازه نويز داره.
نکته دوم اينکه شايد بهتر بود با حالت vivid blue عکس رو مي‌گرفتم. فکر کنم عکسهاي ماه در اين حالت بهتر ميشن.
ولي نکته سوم که حالت سوال هم داره اينه که: اگه exposure رو کم کني ابرها خوب نمي‌افتن، و اگه زياد کني ماه بصورت يک لکه سفيد ظاهر ميشه، و نه بصورت آن ماه لک لک خاکستري سفيدي که مي‌بينيم. بنابراين از جذابيتش کمي کم مي‌شه. بنظر شما راهي براي حل اين مشکل وجود داره؟
نکته چهارم اينه که بلد نيستم thumbnail کنم. :p اگه عکس بزرگ گذاشتن خلاف مقرراته يا مشکلي ايجاد مي‌کنه هر کس در اين زمينه منو راهنمايي کنه ممنون ميشم:)
اينم عکس:

سلام و خوش آمدید Littleprince عزیز. :)
امیدوارم دوستی و فعالیت تون در این تایپیک پایدار باشه :)
خوب گفتنی ها رو دوستان گفتن. من هم به نوبه خودم جسارتاً امتیاز و نظرم رو می گم:
امتیاز: 28-30. که به خاطر نویز تصویر که خودتون اشاره کردید. بعد با کمی کراپ و یا زوم بیشتر زیباتر میشد. تا حدی که فقط ابرهای اطراف که هراس آور دیده بشن و این سیاهی ها و خلاء اطراف رو نداشته باشیم. ولی من دوستش دارم. به خاطر همون احساس ترسی که میده. بعد اینکه اگه صفحات قبل رو بخونید متوجه میشید که ما برای ادیت عکس و عنوان هم امتیاز دهی داریم. خوبه که با کمی وقت بیشتر کاهامون رو با ارزش تر کنیم. با تشکر :)

با سلام حضور تمامی دوستان.
احساس می‌کنم این پست‌های آخر کمی از موضوع اصلی فاصله گرفته که امیدوارم بیش از این ادامه پیدا نکنه.

این عکس را دو هفته پیش گرفتم. امیدوارم دوستان با نظرات خوب خودشون مرا یاری کنند.

F-Number: F/4
Exposure Time: 1/800 sec

بعد از مدتها بالاخره نظاره گر کارهای زیبای استاد خوبمون جناب آهنگرها شدیم. جناب خیلی خوش برگشتید :) :happy: خیلی خوشحالیم از اینکه شما رو مجدد کنار خودمون می بینیم. این مدت فکر می کنم کلاً از هه جا فاصله گرفته بودید. چون کارهاتون رو تو سایت فوتو دات آی آر هم نمی دیدم. :)
این کارتون رو هم دفعه اول اونجا دیدم. خیلی خوب شده. مثل همیشه. من هم امتیاز 50 میدم. :) می دونید دوست داشتم کمی نزدیکتر بود تا این نگاه اسبها رو بیشتر حس می کردم. البته توضیح داده بودید که نمی شد بیشتر از این نزدیک شد وو این منظره زیبا رو ممکن بود از دست بدید. ممنون قربان :)

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان

بعد از چندی فرصتی هست که من هم عکس بذارم

این عکس از ابشار مارگون هست

ممنون آقای نجفی عزیز. دلمان براتون تنگ شده بود. مسروریم از دیدن شما :)
من هم موافقم. کادر رو بهتر هم می تونستید ببندید. مثلاً کمی عقب تر می رفتید تا اون یک تکه آسمان بیشتر می شد و آسمان سهم بیشتری رو به خودش اختصاص میداد. و کادرهای زیباتری که می شد بست. ولی خوش به حالتون. هر کسی سفر میره و عکس مناظر رو به نمایش می زاره من می گم خوش به حالتون. آخه این طور هم هست. هر چقدر که سفر و گشت و گذار و دیدن ایران عزیزمون رو دوست دارم همون قدر هم ازش دورم. :( با این حال دیدن کارهایی مثل این من رو به وجد میاره. بی نهایت از شما سپاسگذارم. :) امتیاز 25 الی 30.

عکس پروانه هم خیلی خوشگله. باز هم کادر یه مقدار ایراد داره و می شد بهتر بست. فوکوس اونطور که باید باشه نیست. چه بالهای خوشگلی داره. :) 30.

ممنون از به ثبت این مناظر زیبا و ارسالشون. روحمان را تازه کرد. به خصوص این ذرات معلق. :)

سلام به رامین وهمه دوستان
رامین خان عکسهات خیلی قشنگن، اینهم یک عکس از روبرو از آبشار ماگون که 6-7 سال پیش با کانن AE-1 گرفتم واسکنش کردم

چقدره این آبشار بزرگ........... :blink::wacko: ممنون از ارسال....

از همه دوستان که نظر دادن ممنون

در مورد مکان ابشار باید بگم که نزدیک شیراز هست با جاده اسفالت

در مورد اگزیف هم اگه عکس رو در سیستم خود کپی کنید و پروپرتیز بعد سامری و ادونس اطلاعت وجود داره

بالا بودن این زنبور اجازه کادر بندی نداد من در شیب قرار داشتم

خیلی خوشگل شده. خیلی ازش خوشم آمد. دست گلتون خیلی درد نکنه :happy:
امتیاز 30 الی 33. کاش یه ذره پایین تر بود. تا بهتر می شد. فیکس بودن بالهای زنبور خیلی قشنگه. :) و کادر بندی هم اگه بهتر می شد عالی می بود. :)
آقای نجفی عزیز نظرتون در رابطه با پاسپارتو و انتخاب عنوان برای کارهاتون چیه!!؟

Fairyj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون
متوجه شدم !
ببخشید اگر سوالی میکنم که خیلی ابتدایی هست :blush:
در عکاسی تازه دارم اول دبستان را میگذرونم !!

اسم عکس : سماجت !

66bmwx3.jpg

Vahid.k

Guest
لایک‌ها
5
سلام
من پيگير آثار قابل توجه دوستان در اين تاپيك بودم و هستم . فقط مي خواستم يه پيشنهاد بدم به دوستان و اونم اين كه مدل دوربينتون رو اگر در امضاتون بذاريد خيلي عالي ميشه . هم براي كسايي مثل من كه مي خوان تصميم بگيرن براي خريد دوربين و هم براي دوستاني كه شايد كمي نياز به اعتماد بنفس دارند . يعني چه بسا مدل قديميشون با دوربين شما يكي باشه اما فكر مي كنند با دوربين هاي ارزان قيمت و قديمي نميشه عكس هاي خوب گرفت و با ديدن عكس هاي شما به ذوق ميان :)
با آرزوي موفقيت براي همگي شما . اميدوارم من هم بزودي انتخابم رو براي خريد دوربين قطعي كنم و تجربه عكاسيم رو به بركت اين تاپيك و دوستان صبوري كه نقد مي كنند ارتقاء بدم .

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
Fairyj جان عكس جالبي شده ولي سايه تاريك روي كاغذ يكم به كار لطمه زده . من به اين عكس 35 ميدم و در كل عكس قشنگي شده: :happy:
در ضمن exif عكستون رو هم ميذاشتيد بد نبود:)
سلام
من پيگير آثار قابل توجه دوستان در اين تاپيك بودم و هستم . فقط مي خواستم يه پيشنهاد بدم به دوستان و اونم اين كه مدل دوربينتون رو اگر در امضاتون بذاريد خيلي عالي ميشه . هم براي كسايي مثل من كه مي خوان تصميم بگيرن براي خريد دوربين و هم براي دوستاني كه شايد كمي نياز به اعتماد بنفس دارند . يعني چه بسا مدل قديميشون با دوربين شما يكي باشه اما فكر مي كنند با دوربين هاي ارزان قيمت و قديمي نميشه عكس هاي خوب گرفت و با ديدن عكس هاي شما به ذوق ميان
با آرزوي موفقيت براي همگي شما . اميدوارم من هم بزودي انتخابم رو براي خريد دوربين قطعي كنم و تجربه عكاسيم رو به بركت اين تاپيك و دوستان صبوري كه نقد مي كنند ارتقاء بدم .

آقا وحيد خواسته شما به چند دليل عملي نيست اول اينكه كاربران اين بخش در بخش هاي ديگه هم پست مي زنند و در ثاني معمولا امضا بر اساس سليقه هر فرده . اگر به دنبال مدل دوربين هر عكس مي گرديد بهتره پس از ذخيره هر عكس در قسمت properties مشخصات كامل عكس رو ببينيد البته اين به شرطيه كه عكس اديت نشده باشه. چون اديت با بعضي نرم افزار ها exif عكس رو پاك ميكنه

mgs

Registered User
لایک‌ها
47
آقا ما چون خیلی beginner هستیم فعلا از عکسهای دوستان فقط استفاده میکنیم واقعا عالی بود ... اگه دوستان مدل دوربینشون رو هم بگن فکر کنم خوب باشه

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به واقع باید عرض کنم که بخش قابل ملاحظه‌ای از عکاسی به خود عکاس بستگی دارد. یک دوربین خوب تقریبا فقط باعث می‌شود عکاس لحظات خاص را از دست ندهد. مثلا در نور کم، سرعت بالا، فاصله‌ی زیاد یا خیلی کم و یا در شرایط نوری خاص.
من خاطرم هست که اوایل که یک دوربین معمولی دیجیتال داشتم، یک عکس در همین جا گذاشته بودم که برخی دوستان پرسیده بودند که آیا دوربین حرفه‌ای است؟
حداقل با یک دوربین معمولی، می‌توان به تمرین کادربندی پرداخت که سهم بسیار زیادی در زیبایی کار دارد.

البته نباید تاثیر ویرایش‌ها را نادیده گرفت.!

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان لطف کنند بنده را تا این حد باد نکنند. می ترسم بتّرکم.

درباره‌ی عکس جناب Mehdi عزیز باید بگم که طیف رنگ‌های گرم موجود در عکس با صمیمیت موضوع، کاملا تناسب دارد. فقط به نظرم کمی کراپ از پایین به کار کمک می‌کرد.
ممنون

mgs

Registered User
لایک‌ها
47
به واقع باید عرض کنم که بخش قابل ملاحظه‌ای از عکاسی به خود عکاس بستگی دارد. یک دوربین خوب تقریبا فقط باعث می‌شود عکاس لحظات خاص را از دست ندهد.

خوب ولی اگه دوستان اینجا مدل دوربین یا حتی تنظیمات دوربین در اون لحظه رو بیان کنن فکر کنم برای ما مبتدی ها خیلی کمک خوبی میتونه باشه ... سایتهای بزرگ عکاسی نظیر photo.net هماگهدقتکردهباشیدهمینطورهاماکههیچیازعکاسیحالیموننمیشهشایددتانکتهازعکسوتنظیماتمربوطهکهدوستانتوشانجامدادنیادگرفتیم
ممنون:)
راستی من تو گالری عکسهاتون این عکس رو دیدم p0026 میشه یکم راجع بهش توضیح بدید آیا از لنز خاصی استفاده شده؟
یا اینکه فقط با عمق دادن بهچنین چیزی رسیدید
ممنون

بالا