![]()
بدون اديت
همين...!
خیلی قشنگه واقعا قشنگه تبریک میگم
زیباست
نظرتون راجع به این عکس چیه؟؟
ما هم داريم ميريم مسافرت !!
خوبيي ... بديي از ما ديدين حلالمون كنيد !!:wacko:...
اینجا اونجوریم که شما میگی دزدی زیاد نیست! منتها خیلی هم کم نیست، شاید واسه اینکه دست دزدا رو اینجا قطع نمیکنن!![]()
این چند وقتی که نبودم، درگیر درسها و امتحانات بودم.
این عکس هم در دامنههای دماوند ثبت شده.
FLASH MODE: No
Focal Length: 6mm
F-Number: F/4.5
Exposure Time: 1/1000 sec
ISO Speed: ISO-80
روی این یکی زیاد زحمت کشیدم هرچند زیاد خوب هم نشد!!
فقط اگه میشه نظرتون رو راجه به عکس قبلیم (گل) بگید ! ماشالا کسی نظرشو نگفت!
میشه راجع به شارپنس هم توضیحی بدید ؟
سلام. من اين تاپيک رو تازه ديدم و کلي ذوق در وکردم.
به همين دليل (ذوق زدگي مفرط) تصميم گرفتم يک عکس اينجا بذارم. از راهنمايي دوستان ممنون ميشم.
البته يک ايرادش رو ميتونم خودم بگم: اين عکس رو شب گرفتم اما سرعت شاتر پايين بود و دوربين بي حرکت. اصلا حواسم به تنظيم اي زو نبود (امان از تنظيمات بي شمار حالت منيوال که بالاخره يه چيزي رو يادت ميره تنظيم کني) در نتيجه اين عکس يک کم بيش از اندازه نويز داره.
نکته دوم اينکه شايد بهتر بود با حالت vivid blue عکس رو ميگرفتم. فکر کنم عکسهاي ماه در اين حالت بهتر ميشن.
ولي نکته سوم که حالت سوال هم داره اينه که: اگه exposure رو کم کني ابرها خوب نميافتن، و اگه زياد کني ماه بصورت يک لکه سفيد ظاهر ميشه، و نه بصورت آن ماه لک لک خاکستري سفيدي که ميبينيم. بنابراين از جذابيتش کمي کم ميشه. بنظر شما راهي براي حل اين مشکل وجود داره؟
نکته چهارم اينه که بلد نيستم thumbnail کنم.اگه عکس بزرگ گذاشتن خلاف مقرراته يا مشکلي ايجاد ميکنه هر کس در اين زمينه منو راهنمايي کنه ممنون ميشم
اينم عکس:
با سلام حضور تمامی دوستان.
احساس میکنم این پستهای آخر کمی از موضوع اصلی فاصله گرفته که امیدوارم بیش از این ادامه پیدا نکنه.
این عکس را دو هفته پیش گرفتم. امیدوارم دوستان با نظرات خوب خودشون مرا یاری کنند.
Focal Length: 6mm
F-Number: F/4
Exposure Time: 1/800 sec
ISO Speed: ISO-80
سلام خدمت دوستان
بعد از چندی فرصتی هست که من هم عکس بذارم
این عکس از ابشار مارگون هست
سلام به رامین وهمه دوستان
رامین خان عکسهات خیلی قشنگن، اینهم یک عکس از روبرو از آبشار ماگون که 6-7 سال پیش با کانن AE-1 گرفتم واسکنش کردم
از همه دوستان که نظر دادن ممنون
در مورد مکان ابشار باید بگم که نزدیک شیراز هست با جاده اسفالت
در مورد اگزیف هم اگه عکس رو در سیستم خود کپی کنید و پروپرتیز بعد سامری و ادونس اطلاعت وجود داره
بالا بودن این زنبور اجازه کادر بندی نداد من در شیب قرار داشتم
سلام
من پيگير آثار قابل توجه دوستان در اين تاپيك بودم و هستم . فقط مي خواستم يه پيشنهاد بدم به دوستان و اونم اين كه مدل دوربينتون رو اگر در امضاتون بذاريد خيلي عالي ميشه . هم براي كسايي مثل من كه مي خوان تصميم بگيرن براي خريد دوربين و هم براي دوستاني كه شايد كمي نياز به اعتماد بنفس دارند . يعني چه بسا مدل قديميشون با دوربين شما يكي باشه اما فكر مي كنند با دوربين هاي ارزان قيمت و قديمي نميشه عكس هاي خوب گرفت و با ديدن عكس هاي شما به ذوق ميان
با آرزوي موفقيت براي همگي شما . اميدوارم من هم بزودي انتخابم رو براي خريد دوربين قطعي كنم و تجربه عكاسيم رو به بركت اين تاپيك و دوستان صبوري كه نقد مي كنند ارتقاء بدم .
به واقع باید عرض کنم که بخش قابل ملاحظهای از عکاسی به خود عکاس بستگی دارد. یک دوربین خوب تقریبا فقط باعث میشود عکاس لحظات خاص را از دست ندهد.