من نميدونم داري مسخره ميكني يا جدي ميكَي ؟؟؟؟
ولي خدايش فكر خيلي خوبيه هاااا
من نميدونم داري مسخره ميكني يا جدي ميكَي ؟؟؟؟
چطور میتونم سایه را حذف کنم ؟!عکس قشنگیه فقط چیزی که به نظرم میرسه اگه میتونستی سایه روی کوه رو حذف کنی خیلی قشنگ تر میشد
اگر هم منظورت اون ابر بود باید کادر رو یه جور دیگه میبستی و یه مقدار هم زوم میکردی ، الان تو این عکس ابر خیلی جلوه نداره
Firyj عزیز خیلی خوشحالم که پرحرفیهام مفید بوده. و شما رو به ذوق آورده.
در رابطه با عکس بعدی من هم با نظر دوستمون موافقم. شارپنس پایین هم از نقاط ضعف کار. و همینطور نیاز بود ابر بیشتر خودش رو جلوه می داد. میشه با ادیت درستش کرد. ولی باز هم کادر مناسبی برای اسمتون. نیست. مگر اینکه عنوان رو تغییر بدید تا چیز دیگه ای رو نشون بدید. با 1-2 سانت کراپ از بالا هم موافق ترم. ولی منظری خیلی خوشگلی رو به نمایش گذاشتین. اون جاده روی کوه و همینطور اون کوه هایی که اون دور خودشون رو پنهان کردن رو خیلی دوست دارم. کاش جاده بیشتر جلوه می کرد. امتیاز کلی 30
ولي نکته سوم که حالت سوال هم داره اينه که: اگه exposure رو کم کني ابرها خوب نميافتن، و اگه زياد کني ماه بصورت يک لکه سفيد ظاهر ميشه، و نه بصورت آن ماه لک لک خاکستري سفيدي که ميبينيم. بنابراين از جذابيتش کمي کم ميشه. بنظر شما راهي براي حل اين مشکل وجود داره؟
Mohammad.d
خيلي ممنون از لطفتون ....
amorous ...
نه ديكَه رفتم ديروز نوكيا N95 خريدم ... دوربينش 5 ميكَابيكسله
اين عكس رو هم با N95 كَرفتم ...بدون هيج اديتي .. ونه حتى كادر !!
در كل نظرتون راجع به عكس وكيفيتش جيه ؟؟؟؟؟
با سلام حضور تمامی دوستان.
احساس میکنم این پستهای آخر کمی از موضوع اصلی فاصله گرفته که امیدوارم بیش از این ادامه پیدا نکنه.
این عکس را دو هفته پیش گرفتم. امیدوارم دوستان با نظرات خوب خودشون مرا یاری کنند.
سلام خدمت دوستان
بعد از چندی فرصتی هست که من هم عکس بذارم
این عکس از ابشار مارگون هست
][/QUOTE
سلام. ميتونم بپرسم اين آبشار کجاست؟
در این عکس مشکل معلق بودن قطرات اب کاملا مشخص هست
اگه توی این ابشار اب نبود شاید راحتتر می شد عکس گرفت
ولي نکته سوم که حالت سوال هم داره اينه که: اگه exposure رو کم کني ابرها خوب نميافتن، و اگه زياد کني ماه بصورت يک لکه سفيد ظاهر ميشه، و نه بصورت آن ماه لک لک خاکستري سفيدي که ميبينيم. بنابراين از جذابيتش کمي کم ميشه. بنظر شما راهي براي حل اين مشکل وجود داره؟
عکستون خوب شده، ولی در مورد سوالتون این مساله ای هست که من هم بهش فکر کردم، دوستان اگر راه حلی دارند (غیر از تلفیق دو تا عکس) ارائه دهند. ممنون