• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
من نميدونم داري مسخره ميكني يا جدي ميكَي ؟؟؟؟

ولي خدايش فكر خيلي خوبيه هاااا

Fairyj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عکس قشنگیه فقط چیزی که به نظرم میرسه اگه میتونستی سایه روی کوه رو حذف کنی خیلی قشنگ تر میشد
اگر هم منظورت اون ابر بود باید کادر رو یه جور دیگه میبستی و یه مقدار هم زوم میکردی ، الان تو این عکس ابر خیلی جلوه نداره
چطور میتونم سایه را حذف کنم ؟!
درسته ابر جلوه نداره ..اما میخواستم فضای اطرافش را داشته باشم تا نشون بدم که واقعا تنهاست !
هیچ ابری اون اطراف نیست

Firyj عزیز خیلی خوشحالم که پرحرفیهام مفید بوده. و شما رو به ذوق آورده.

در رابطه با عکس بعدی من هم با نظر دوستمون موافقم. شارپنس پایین هم از نقاط ضعف کار. و همینطور نیاز بود ابر بیشتر خودش رو جلوه می داد. میشه با ادیت درستش کرد. ولی باز هم کادر مناسبی برای اسمتون. نیست. مگر اینکه عنوان رو تغییر بدید تا چیز دیگه ای رو نشون بدید. با 1-2 سانت کراپ از بالا هم موافق ترم. ولی منظری خیلی خوشگلی رو به نمایش گذاشتین. اون جاده روی کوه و همینطور اون کوه هایی که اون دور خودشون رو پنهان کردن رو خیلی دوست دارم. کاش جاده بیشتر جلوه می کرد. امتیاز کلی 30

پر حرفی ؟!
باعث افتخار من هست که شما وقت میگذارید و اینقدر کامل پاسخ میدید
میشه راجع به شارپنس هم توضیحی بدید ؟

littleprince

Registered User
لایک‌ها
0
سلام. من اين تاپيک رو تازه ديدم و کلي ذوق در وکردم.
به همين دليل (ذوق زدگي مفرط) تصميم گرفتم يک عکس اينجا بذارم. از راهنمايي دوستان ممنون ميشم.
البته يک ايرادش رو مي‌تونم خودم بگم: اين عکس رو شب گرفتم اما سرعت شاتر پايين بود و دوربين بي حرکت. اصلا حواسم به تنظيم اي زو نبود (امان از تنظيمات بي شمار حالت منيوال که بالاخره يه چيزي رو يادت ميره تنظيم کني) در نتيجه اين عکس يک کم بيش از اندازه نويز داره.
نکته دوم اينکه شايد بهتر بود با حالت vivid blue عکس رو مي‌گرفتم. فکر کنم عکسهاي ماه در اين حالت بهتر ميشن.
ولي نکته سوم که حالت سوال هم داره اينه که: اگه exposure رو کم کني ابرها خوب نمي‌افتن، و اگه زياد کني ماه بصورت يک لکه سفيد ظاهر ميشه، و نه بصورت آن ماه لک لک خاکستري سفيدي که مي‌بينيم. بنابراين از جذابيتش کمي کم مي‌شه. بنظر شما راهي براي حل اين مشکل وجود داره؟
نکته چهارم اينه که بلد نيستم thumbnail کنم. :p اگه عکس بزرگ گذاشتن خلاف مقرراته يا مشکلي ايجاد مي‌کنه هر کس در اين زمينه منو راهنمايي کنه ممنون ميشم:)

اينم عکس:

فایل های ضمیمه

• night moon.jpg
    night moon.jpg
    46.2 KB · نمایش ها: 31

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
ولي نکته سوم که حالت سوال هم داره اينه که: اگه exposure رو کم کني ابرها خوب نمي‌افتن، و اگه زياد کني ماه بصورت يک لکه سفيد ظاهر ميشه، و نه بصورت آن ماه لک لک خاکستري سفيدي که مي‌بينيم. بنابراين از جذابيتش کمي کم مي‌شه. بنظر شما راهي براي حل اين مشکل وجود داره؟

عکستون خوب شده، ولی در مورد سوالتون این مساله ای هست که من هم بهش فکر کردم، دوستان اگر راه حلی دارند (غیر از تلفیق دو تا عکس) ارائه دهند. ممنون

Neo.BHK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
Mohammad.d

خيلي ممنون از لطفتون ....

amorous ...

نه ديكَه رفتم ديروز نوكيا N95 خريدم ... دوربينش 5 ميكَابيكسله

اين عكس رو هم با N95 كَرفتم ...بدون هيج اديتي .. ونه حتى كادر !!

در كل نظرتون راجع به عكس وكيفيتش جيه ؟؟؟؟؟

عالی بود

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام حضور تمامی دوستان.
احساس می‌کنم این پست‌های آخر کمی از موضوع اصلی فاصله گرفته که امیدوارم بیش از این ادامه پیدا نکنه.

این عکس را دو هفته پیش گرفتم. امیدوارم دوستان با نظرات خوب خودشون مرا یاری کنند.

00022.jpg

Focal Length: 6mm
F-Number: F/4
Exposure Time: 1/800 sec
ISO Speed: ISO-80

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

با سلام حضور تمامی دوستان.
احساس می‌کنم این پست‌های آخر کمی از موضوع اصلی فاصله گرفته که امیدوارم بیش از این ادامه پیدا نکنه.

این عکس را دو هفته پیش گرفتم. امیدوارم دوستان با نظرات خوب خودشون مرا یاری کنند.

به نظر من عکس خیلی عالی شده
من 50 میدم چون اینجور کار رو دوست دارم ولی اگه امکان نزدیک شدن به اسب ها بود شاید قشنگتر میشد !
فقط یه سوال، لوکیشن کجا بوده ؟!

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مکان عکس جبهه‌ی جنوبی دماوند هست.
در مورد نزدیک شدن به اسب‌ها با شما موافقم. ولی نگاه اسب‌ها با من طوری بود که واقعا می‌ترسیدم نزدیک‌تر بشم.
ممنون

Z@man

Registered User
لایک‌ها
36
به به جناب آهنگرهای عزیز!
چند وقتی تشریف نداشتید.واقعا دل من یکی که برای حضور مفیدتان در تاپیک تنگ شده بود.
این عکس شما هم مثل عکسهای قبلیتون قشنگ شده.

ramin_njf

کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام خدمت دوستان

بعد از چندی فرصتی هست که من هم عکس بذارم

این عکس از ابشار مارگون هست

ramin_njf

کاربر فعال
لایک‌ها
5
این پروانه هم روی گلهای زیر ابشار بود

در مورد کادر ابشار باید بگم که چونکه ذرات و قطرات اب در هوا زیاد هست به نحوی که کاملا لنز خیس

میشه , نمیشه که نزدیک شد و کادر مناسبی رو تهیه کرد

ramin_njf

کاربر فعال
لایک‌ها
5
در این عکس مشکل معلق بودن قطرات اب کاملا مشخص هست

اگه توی این ابشار اب نبود شاید راحتتر می شد عکس گرفت
spiteful.gif
rotlaugh.gif

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
رامین جان ممنون از عکسها
جای فوق العاده قشنگی هست
برنامه ریزی کرده بودم تابستونی برم اونجا ، ولی با این وضعیت بنزین امکانش وجود نداره
ایشالا برم یه اسکیت بخرم بعد با اسکیت میرم !!!

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
آقا محمد منم میام !!!!:دی
آقا رامین عکس های شما هم فوقالعاده زیبا بود!!!

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
bloody جان یه جوری گیر دادی که دیگه خودمم دارم شک میکنم که شما رو میشناسم !!!

آبشار مارگون هم فکر میکنم نزدیکای شیراز باشه
البته من خیلی وقت پیش رفتم جادش خاکی بود

behin-n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در این عکس مشکل معلق بودن قطرات اب کاملا مشخص هست

اگه توی این ابشار اب نبود شاید راحتتر می شد عکس گرفت

سلام به رامین وهمه دوستان
رامین خان عکسهات خیلی قشنگن، اینهم یک عکس از روبرو از آبشار ماگون که 6-7 سال پیش با کانن AE-1 گرفتم واسکنش کردم

untitled-10.jpg

اگه بخواهید بزرگی آبشارو ببینین، توی عکس اگه دقت کنید، یک نفر پایین و دو نفر سمت چپ آبشار ایستادن که مقیاس خوبیه.

behin-n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

عکستون خوب شده، ولی در مورد سوالتون این مساله ای هست که من هم بهش فکر کردم، دوستان اگر راه حلی دارند (غیر از تلفیق دو تا عکس) ارائه دهند. ممنون

سلام دوباره به همگی
در مورد این مسئله چند راه حل نسبی هست:
یکی اینکه از ISO های پایین استفاده بشه. چون هرچه ISO بالا میره، علاوه بر افزایش نویز، یک اثر مخرب دیگه هم داره و اون محدودتر کردن دامنه دینامیکه (dynamic range) که باعث میشه دامنه قسمتهای تاریک و پرنور ثبت شده در عکس کم بشه
راه حل نسبی دیگه استفاده از دوربینهای با سنسور بزرگتره ( دوربینهایSLR) که دامنه دینامیک خیلی بهتری نسبت به دوربینهای کمپاکت دارن.
اگه دوربینتون امکان عکاسیRAW داره ، حتما برای اینجور عکسها از حالت RAW استفاده کنین. حالت RAW امکان تعدیل نقاط تیره وروشنو به حداکثر میرسونه
راه حل آخر اینه که نورسنجی رو برای ماه انجام بدین. یعنی سرعت و دیافراگم رو طوری تنظیم کنین که ماه جزئیاتشو نشون بده. بعد معادل 1 استاپ بیشتر نور بدین . مثلا اگه با سرعت 250 و دیافراگم 5.6 ماه خوب میفته، سرعتو روی 125 تنظیم کنین وعکس بگیرین.بعد توی فوتوشاپ با آپشن Shadow-highlight قسمتهای تاریک وروشن عکسو تعدیل کنين

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
جناب ناظم الرعایا، امشب هم تلاش کردم که عکس ماه رو به همراه ابرهای دورش بگیرم، اما از ابرهای هیچی نیفتاد. روش سوم مورد اشاره شما رو استفاده کردم (نورسنجی برای ماه و بیشتر کردن نور) اما باز هم نشد. دوربین هم که SLRهست. حالا باز باید امتحان کنم.

جناب آهنگرها و جناب نجفی عزیز، خوشحالم که دوباره در این تاپیک میبینمتون.
جناب نجفی، عکس آبشارتون واقعا عالی شده. لطف میکنید اگزیف عکس رو هم بگید؟

بالا