اینجا چقذه همه حرفه ای هستن...
من البته عکس میگیرم ولی معمولا برای ثبت لحظه ها. کم پیش اومده روی عکسی زحمت بکشم! و خب با دیدن شاهکار های شما از خودم خجالت کشیدم!
خیلی از اظهار لطفتون ممنونم
متاسفانه اکانت photo.net ندارم ولی تمام عکسهام روی سایت خودم هست . خوشحال میشم ببینین و نظر بدین.
---------------
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
مثل همیشه فوقالعاده !!!آقا محمد شما آموزشگاه ندارین؟یا خصوصی آموزش نمیدین؟!
Radiohead عکس شما هم خیلی زیبا شده..
خوبه؟!!!
سلام دوست عزیز. من از آماتور ترین عکاسان هستم(دوربینم canon powershot A640) و حسابی شیفته ی این عکس شما شدم . قبل از اینکه به مشخصات کار شما نگاه کنم با خودم گفتم که آیا با دوربین نسبتا آماتور خودم هم میشه چنین عکسی رو گرفت . بعد متوجه شدم که شما هم از همین مدل دوربین استفاده کرده اید و به این مطلب پی بردم که شما دارای تجربه و مهارت بالایی هستید که با یک دوربین نسبتا آماتور چنین عکسی رو گرفتید . میشه توضیحی از نحوه ی عکاسیتون از این صحنه بدید ؟
سلام
تبحری در عکاسی ندارم اما به خاطر علاقه ام گاهی عکس هایی میگیرم ..
امیدوارم خوشتون بیاد !
دوربین : کنون
![]()
سلام
هر چند کسی نمیاد و نظر هم نمیدید، ولی من دست از سرتون بر نمیدارم !!!
این یکی از 300 تا عکسی هست که امروز گرفتم !
توضیح : عکس از داخل ماشین در حال حرکت گرفته شده
مکان روستای خدا آباد از روستاهای اطراف یزد ( نزدیک نصر آباد )
![]()
هر چی فکر کردم اسم خوبی به ذهنم نرسید یه اسمی که فرسودگی و زنگ زدگی و سادگی رو برسونه !!!
این عکس هم به خاطر اینکه شما نظر دادی !
یه توضیح :
عکس با 10.7x زوم اپتیک + 2x زوم دیجیتال گرفته شده !!! بدون سه پایه !!! اگه بچه هاش منو میدیدن احتمالا دوربین و چنتا از دندونام رفته بود !!!
![]()
اسم هم ... ننه !!! ( بابا این اسم گزاشتن رو بی خیال شید جون هر کی دوست دارید من باید 2 ساعت فکر کنم آخرشم یه اسم بی خود میزارم ! )
توی این عکس بیشتر منظورم سادگی روستایی هاست !
به به... همونطور که گفتید چقده ناز... واقعاً لایق 50هست ولی من 50 نمی دم برای بیشتر تلاش کنید.
به نظر شما بهتر نبود این ظرف بلورتون هم تا یه حدی خودش رو نشون میداد بهتر نبود!؟ توی 1/4 سوژه کمی مشخصه و با این ادیتی که ظرف رو نشون نمیده خوانا نیست. و همینطور به صورت افقی و قسمت بالایی ظرف هم مشخصه. فکر نمی کنید نیاز داره تا کمی از کناره های ظرف خودش رو نشون بده. یا اینکه کلاً جاهایی که نشون میده ظرف رو هم ادیت بشه!!؟ با اسم سرخ و یا Red هم دوست دارم ببینمش. ممنون دوست عزیز. منتظر کارهای بعدی هستیم
یانگوم کیه ؟!دندون رو جیگر بزارید گل پسر تا دوستان بیان و نظر بدن خوب. یه ذره صبر رو از یانگوم یاد بگیرید مزاح بود. امیدوارم به دل نگیرید. حق دارید عجله داشته باشید. هوارتا عکس گرفتید که بزارید اینجا و نذرات دوستان رو بدونید اونوقت کسی نیست که نظر بده. هی شما باید منتظر باشید تا کسی بیاد تا شما هم بتونید عکس بعدی رو بزارید.
خوب راستش این عکس فرسودگی رو اونقدر ها نشون نمیده. نیاز به زوم بیشتری بود. کاش از ماشین پیاده می شدید و دورش می چرخیدید و مناظر اطرافش رو هم میدید. اینطوری مطمئنم با ذوق هنری که شما دارید یه کار عالی تحویل میدادید. مثلاً من دوست داشتم از جلو موتور و در ادامه کوچه باریکی که هست رو میدیدم. یه کادر بسته.یه صورتی که موتور سیکلت شاید قمستی جلوییش هم کمی از سمت چپ حذف بشه و ادامه کشیده تر باشه و واید... و یا کهنگی و فرسودگی در و همینطور قطعات پوسیده رو با هم نشون بدید البته توی کادردیگه... اینطوری بهتر نبود به نظرتون. البته خوب فرصتش رو هم نداشتید
ولی توی عکستون رنگهای رو دوست دارم. راستی یه ادیتی دیگه هم میشه انجام داد. کل فضا رو سیا ه و سفید کنید و فقط سوژه توی مود رنگی باشه... این هم خوب میشه. اسمش هم نظرتون چیه مشد فرسوده تنها و یا پیر تنها مناسبتره! خیلی دوست اینکار رو کنید و دوباره ارسال کنید. ممنون از ارسال. امیتاز هم برای این کار فعلی 25
چشم در مورد اسم گذاری بیشتر تلاش میکنماتفاقاً این اسم گذاشتن خیلی هم برای شما خوب شد. تا با کلمات بیشتر بازی کنید و به مفهوم هم دقت کنید. توجه فقط به ظاهر باعث میشه که آدمی تو زندگیش چوب زیاد بخوره. بعد بگه ای دل غافل... یا اصلاً چرا اینطور شد. اصلاً دنیا با من سرناسازگاری داره. البته منظور فقط به شما نیست. جسارت نباشه!!! این اسم گذاری و توجه به مفهوم تو زندگیتون هم تاثیرگذار خواهد بود.
آخی... تعصب و غیرت بیش از حد تا این حد اون موقع دیدن پرتره خودتون جالب می شد
چقده من این ننه رو دوست دارم. خیلی قشنگه. متاسفانه فوکوس مشکل داره. یه جوایی هم چون تو سایست انگاری ننه خانوم رو از یه جدا جدا کردی و گذاشتی توی این کادر... رنگ گرم دیوارها همراه با رنگهای سرد بی بی گل و محوی چهرش مرموزیت خاصی به کار داده. با ادیت رنگهاش رو شاید بشه درست کرد. با یه محیط سپیا خوش رنگ و با اسمی مثل گذر زمان و یا این غافله عمر عجب می گذرد چطورین!!؟ جالب نمی شه؟
ممنون از ارسال.
جناب ناظم رعایا قبل از اینکه اولین صحبت رو با شما داشته باشم سر همون پست اول سایتون رو دیدم. و همینطور فعالیت تون توی سایتها و فرومهای دیگه رو هم دیدم و خوشحال شدمکاش شما هم یه آلبوم های زیبایی دارید. کار جدید مدتی هست که ندیدم. امیدوارم مسئله ای نباشه و کم کاری اخیرتون رو در آینده جبران کنید.
مرس ریتا خانم
راستش حدود 2000 تا عکس از سفر به نپال، چند تا از قله های فرعی اورست، تانزانیا و قله کلیمانجارو دارم که مشغول آماده کردنشون هستم. حدود 10 تا گالری جدید میشه که از فردا، پس فردا تدریجا روی سایتم میگذارم.البته بیشترشون توسط دوستم، آقای صادقیان عکس برداری شدن که به نام خودشون روی سایت قرار میگیره.
البته تا شما کارهاتون رو یک به یک اینجا بزارید خیلی طول می کشه و تا اون موقع حتما کارهای جدید شما هم میان.براتون آروزی موفقیت روزافزون دارم. پیروز باشید
نه . قصد ندارم همه کارهامو یکی یکی اینجا بگذارم.چون هم کار زائدیه هم درگیر آماده کردن گالریهای جدید و فعال کردن تالار گفتگوی سایت خودم هستم. بنابراین فکر میکنم کمتر بتونم اینجا در خدمت شما باشم.
مرسی از توضیح
حق با شماست ، با توجه به توضیح شما من نمره 42 میدم
من هنوز هم منتظر نظرات شما در مورد 3-4 تا عکس آخرم هستم
اوه! چه جالبراستش حدود 2000 تا عکس از سفر به نپال، چند تا از قله های فرعی اورست، تانزانیا و قله کلیمانجارو دارم که مشغول آماده کردنشون هستم. حدود 10 تا گالری جدید میشه که از فردا، پس فردا تدریجا روی سایتم میگذارم.البته بیشترشون توسط دوستم، آقای صادقیان عکس برداری شدن که به نام خودشون روی سایت قرار میگیره.
سلاممحمد عزیز
دو تا عکس آخرت عکسهای قشنگی هستن ولی جزء عکسهای خیابانی محسوب میشن . همونطور که میدونی عکسهای خیابانی کمتر از نظر تکنیکی اهمیت دارن و اهمیتشون بیشتر وابسته به حکایت و داستانی است که با بیننده در میون میگذارن یا لحظه جالبی که شکار میکنن . نمیدونم ، شاید خودت در اینمورد بهتر بتونی توضیح بدی.
در مورد عکس پیرزن، باید بگم که بهتره سوزه رو وسط کادر قرار نمیدادی، 1/3 چپ کادر بهتره. ضمن اینکه پشت سر پیرزن بی دلیل خالیه. برای اینکه منظورمو بهتر برسونم یک تغییر کوچک ( با اجازه شما ) روی عکست دادم:
البته فقط از نظر کادربندی این تغییرو دادم
ممنون از خوشامدگویی
و تشکر بابت راهنماییتون ..
من هم امیدوارم با کمک شما بتوانم چیزی به دانسته هام اضافه کنم ..
خب .. نظرتون راجع به این چیه ؟!
یکی از عکس های مورد علاقه خودمه
اسمش را میذارم : تفکر !
سلام بر جناب محمد و سایر دوستان
روی چشم محمدحان، عکس میفرستیم
اینهم 1-2 تا از من
مشاهده پیوست 19999
........................................
سلام
ریتا جان ممنون از نظرت
چرا این ایراد رو کاملا قبول دارم ولی اون موقع عکس بهتری نداشتم ، حتما یه بار دیگه بدون ظرف درستش میکنم !
یانگوم کیه ؟!
نه ،خیلی عجله برای گذاشتن عکسها ندارم ، بیشتر دلم میخواد عکسهای بقیه دوستان رو ببینم و چیزهای بیشتری یاد بگیرم
ساعت 5 بعد از ظهر توی یزد و بعد از این که خانواده رو یه روز تموم توی گرما معطل کردم کافی بود اونجا بهشون بگم که نگه دارن، تا منو همون جا پیاده کنن و مجبور شم پیاده برگردم !!! ( البته این دلایل رو برای فرار از واقعیت نمیارم فقط میخوام شما رو به درک بهتری از موقعیتم برسونم ! ایشالا تو یه سفر مجردی حتما عوامر شما رو لحاظ میکنم )
ولی در مورد کار سیاه و سفید حتما در اولین فرسط انجامش میدم !
چشم در مورد اسم گذاری بیشتر تلاش میکنم
تعصبی بیشتر از این چیزی که فکر میکنید داشتن ، دستتون درد نکنه ... !!! در اون لحظه دقیقا بنفش شده بودم !
اتفاقا خیلی جیغ جیغو بود هنوز صداش تو گوشمه ( بیچاره شوهرش !!! )
فوکوس هم فکر نمیکنم با این زوم و میزان لرزشی که من داشتم میشد بهتر از این باشه ، من حتی تصور همینش رو هم نداشتم !
نه کادر مال خودشه میتونم بقیه عکسها رو هم بزارم !!!
این محیطی که گفتید رو نمیدونم چیه ولی اسم هایی که گفتید خوبن !
مرس ریتا خانم
راستش حدود 2000 تا عکس از سفر به نپال، چند تا از قله های فرعی اورست، تانزانیا و قله کلیمانجارو دارم که مشغول آماده کردنشون هستم. حدود 10 تا گالری جدید میشه که از فردا، پس فردا تدریجا روی سایتم میگذارم.البته بیشترشون توسط دوستم، آقای صادقیان عکس برداری شدن که به نام خودشون روی سایت قرار میگیره.
نه . قصد ندارم همه کارهامو یکی یکی اینجا بگذارم.چون هم کار زائدیه هم درگیر آماده کردن گالریهای جدید و فعال کردن تالار گفتگوی سایت خودم هستم. بنابراین فکر میکنم کمتر بتونم اینجا در خدمت شما باشم.
به به... جه خبرای خوبی. بی نهایت خوشحالمان کردید قربان. انشاءالله که زودتر همه چی مرتب بشه ما هم مستفیض بشیم. اینکه کارهاتون رو اینجا هم بزارید فکر نمی کنم زائد باشه! چرا که جدا از دیدن و لذت بردن می تونیم از تجربیاتتون استفاده کنیم و همینطور توضیحاتی که برامون می دید برامون خیلی جالب و مفید. امیدوارم که فعالیت تون در اینجا همچنان پایدار باشه
سلام تك تك دوستان عزيزم :happy: اسم نميارم چون دلم براي همه ...همه تنگ شده بود . عجب تاپيكي شدهبسي مسرور و مغرور گشتيده ايم
! تقريبا همه عكسهارو ديدم عجب كارهايي خيلي خيلي عالي بودند حس رقابت خيلي خوبي هم پيش اومده كه اگر همينطوري پيش بريم ( دوستاني كه خودشون رو آماتور ميدونند ) خيلي باعث پيشرفت ميشه![]()
راستش اين چند وقته فرصت عكس گرفتن نداشتم و الان هم دست خالي اومدم ... البته يكي دوباري هم اقدام كردم كه تيرم به سنگ نشست ولي براي خودش خاطره اي شد :happy:
دوستان كمي قديمي تر تاپيك ميدونند كه من اهل جنوب هستم و توي شهر ساحلي زندگي ميكنم . چند وقت پيش خواستم خيلي خيلي ذوق و ابتكار و اينا به خرج بدم و به جاي غروب كه ديگه خيلي جوات شده از طلوع خورشيد توي دريا عكس بگيرم !!! ساعتو تنظيم كردم روي كله سحر كليه وسايل عكاسي رو هم گذاشتم دم دست . صبح زوووووووووود از خواب نازنين زدم و رفتم كنار دريا ... پشه پر نميزد و خيلي خيلي خنك بود . روح آدم تازه ميشد ... خلاصه منتظر شدم كه خورشيد خانوم رخ بنمايانند ! يه هو ياد اين ضرب المثل افتادم : آدم سگ پاچه شو گاز بگيره ... اما ضايع نشه ! خورشيد خانوم در اومدند اما .... ( خورشيد فقط موقع غروب پشت دريا ميره ديگه ... صبح از اون طرف در مياد ! بچه جنوب باشي و همچين چيزي يادت نباشه ؟!؟:blush: )
خلاصه گفتم شب با ماه و انعكاس نورش توي آب جبران ميكنم ! ولي باز هم...
ماه هم طرف مخالف آب بود بايد با يه قايقي چيزي گير مياوردم :wacko:
در كل ... مهم نيت آدمه :happy:
باد آمد و بوی سنبل آورد...:happy:
جناب خیلی خوشحالم که دوباره اینجا پست زدید. همه ما مثل شما از پیشرفت روز به روز تایپیک و اعضاش مسروریم. الهی که این دوستی ها و عکاسی ها پایدار و روزافزون باشه.
چه جالب و بامزه :happy:... عیبی نداره. انشاءالله تو فرصت های خوب عکاسهای عالی بگیرید و ما رو هم سهیم کنید در لذتش... بله که مهم نیت. شما قصد کردید و ما هم دست بردار نیستیم تا عکسهایی از دریای بیکران برامون نزارید.:happy: پس بشتابید که دیر شد... :blush::happy:
من فعلا a450 رو خریدم تا فعلا سرم گرم باشهحالا باید به فکر دوربین بعدی باشم!!
این هم به عنوان اولین عکس ازم قبول کنید!! (دیگه عیب ها رو هم بگید بالاخره تازه کاریم دیگه)
تعجب نکنید عکس از یه کاکتوس هست!!
دوست عزیز با ارائه کارهاتون ما رو خوشحال کردید. به تایپیک هم خوش آمدید. انشاءالله که از تجربیات و کارهای شما و دیگر دوستان به نحو احسن و کامل بتونیم استفاده کنیم.
نزدیک شدن زیاد از حد به سوژه باعث شده که فوکوس درست اعمال نشه. امتیاز 25. دوباره امتحان کنید. منتظریم. حتماً اینکار رو کنید و برامون ارسال کنید. باعث خوشحالی میشه. اگه تونستید از یه بکگراند متفاوت و متضاد استفاده کنید تا زیبایی رو چند برابر کنه.. ممنون از ارسال. راستی میشه از زاویه های دیگه و کادربندی متفاوت هم استفاده کنید.
از همگی ممنونم.
...خوش باشید و موفق...:happy:
ممنونخب .. نظرتون راجع به این چیه ؟!عکس قشنگیه ولی کاشکی کادرتون صاف و یه مقدار پایین تر بود !
و این علاقه که چه ها نمی کنه. دوست من سلام. خوش آمدید.
فکر می کنم با یه کراپ و کاهش نویز بهتر هم بشه. همینطور یه پاسپارتوی تر و تمیز. البته اگه بکگراند هم چیز دیگه ای و زمینه دیگه ای در نظر داشتید عالی هم می شد. مثل اینکه ادیتی انجام شده و قطرات صدمه دیدن و اون لطافت رو ندارن. به نظرتون چطوره یک بار دیگه عکاسی کنید از همین موضوع؟ ولی این بار کمی حرفه ای تر! مثلاً یه بکگراند خوشگل انتخاب کنید. همینطور ظرف آب مناسب. اصلاً میشه یه سینی برداشت و ترجیحاٌ همرگن با بکگراند. سینی هم هر چقدر چهن تر و عریض تر باشه بهتر. بعد محیط رو تاریک کنید. یه نور موضعی همون قسمتی که می خواین قطره بیافته بتابونید از چراغ قوه هم می شه استفاده کرد. البته بهتره با کاغذ های پوستی نور رو نرم کنید و انعکاسهای نور رو هم هواستون باشه جمع کنید( با کمک باز تابنده) بعد هم فوکوس رو کنی بالاتر از نقطه که در نظر گرفتید تنظیم کنید و بعد هم ادامه کار. آزاد کردن قطره و شاطر زدن... خیلی دوست دارم دوباره ببینم. امیدوارم اینکار رو کنید و ما رو هم در شادی و لذتتون سهیم کنید. بی صبرانه منتظرم
سلامی دیگر. وقت همگی بخیر. حقیقتش دیروز داشتم ادامه پستهام رو می نوشتم. در رابطه با این پست دوست خوبم Fairyj کلی نوشته بودم که یکدفعه ماوسم گیر کرد و بعدش هم صفحه بسته شد. منم که با کمبود وقت مواجهم دیگه حسابی بهم ریختم و گفتم بماند تا بعد...
حالا ادامه:
دوست عزیزم نمی دونم با طریقه امتیاز دهی ما آشنا هستین یا نه!؟ برای امتیاز دهی از 5 نظر به کار امتیاز میدیم و در آخر یک جمع بندی کلی:
1- کادر بندی: توی این کارتون مشکل کادربندی به وضوح دیده میشه. اول اینکه خط افق بسیار پایین تر از حد معمولی. مناسبترین حالت 1/3 بالایی یا پایینی. البته باز هم بستگی به موضوع داره. (در صفحه هات گذشته هم می تونید چیزهایی رو پیدا کنید). از حالتهای دیگه می شه به این اشاره کرد شروع یک خط از گوشه ای به گوشه دیگه کادر به صورت قطر کادر. یعنی اینجا می تونستید کمی کادر رو جابجا کنید و این شروع شدن تکه ابرها از گوشه پایین سمت چپ شروع و در گوشه بالا سمت راست پایان پیدا می کرد. و اگه یه مقدار هم وایدتر بود بیشتر دوستش داشتم. آخه قسمت بالایی بسیار سنگین و قسمت پایین بسیار سبک و خالیه. اگه پرسپکتیو رعایت می شد این سنگینی رو خیلی شاهد نبودیم. و دوست داشتم این تکه ابرها از قسمتی متمایز بلند میشد. شاید با کمی جستجو و تغییر مکان می شد زاویه ای رو انتخاب می کردید که تکه های شروعی از بالای ساختمانی بلندتر بود بهتر میشد. در این قسمت امتیاز 15.
2- نور: 45. نور خوبه. اون انتها ساختمانها رو می تونستید سیاه کنید که زیباتر جلوه بده.
3- سوژه، مفهوم و عنوان: سوژه آسمان از سوژه های زیبا و تکرار ناپذیر. عنوانی که براش انتخاب کردید باعث شده که براحتی و خیلی سریع با عکس رابطه برقرار کنیم. صحنه زیبایی. ممنون 45
4- زاویه دید: 30. توی قسمت کادر بندی اشاره شده که اگه کمی بیشتر حوصله به خرج می دادین و بیشتر نگاش می کردید شاید بهتر میشد. البته برای زاویه ای دیگه باید یه کم مسافت طی می کردید. مثلاً اگه وسطای خیابان بودید باید تا سر خیابان می رفتید تا شاید کمی تفاوت کنه
5- نظر شخصی: شخصاً دوستش دارم. 35. فقط کمی نیاز به کار داره. اسم رو هم خیلی دوست دارم.
مجموع امتیازات: 170 که میانگینش میشه 34. امتیاز خوبیه. تبریک می گم
سلام عزیز. خوش آمدید. امیدوارم شاهد فعالیت و پیشرفت شما در این تایپیک باشیم.
دوست من به نظر این حقیر ابزار خیلی هم مهم نیست. در درجه اول دید و هنر عکاس مهمه و بعد دوربین و تجهیزات. جاهایی که دوربین یاری نمی کنه که کارهای خاص مثلاً عکاسی نجومی و یا ماکرو رو انجام بدیم چرا از چیزهای دیگه با دیدهای دیگه عکاسی نکنیم. چرا مفهوم رو به عکس نچسبونیم. اینطوری خوب نیست!!؟ البته اگه علاقه به عکاسی های دیگه دارید اون دیگه جدا. جداً خوشحال میشم کارهای شما دوست عزیز و تازمون رو اینجا ببینم. از صمیم قلب این حرف رو می زنم. امیدوارم دوستی هایمان پایدار باشد... :happy:
سلام به همه دوستانکل فضا رو سیا ه و سفید کنید و فقط سوژه توی مود رنگی باشه... این هم خوب میشه. اسمش هم نظرتون چیه مشد فرسوده تنها و یا پیر تنها مناسبتره! خیلی دوست اینکار رو کنید و دوباره ارسال کنید.