• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان قشنگم:D
بچه ها دلم هیلی برای اینجا تنگ شده بود . همونطور که می دونید این روزها فصل امتحان و حسابی داره پدرمون در می یاد فردا 3تا امتهان دارم :wacko:
behin-nجان وقتی عکست رو دیدم خیلی دوست داشتم این کارو تجربه کنم و رفتم همه چیز رو آماده کردم وشروع کردم به عکاسی (گور پدر امتحان :D) عکسهای زیادی گرفتم که امروز یکیشو براتون می زارم البته با اجازه behin-n جان و اینو همینجا اعلام می کنم که فکر این کارو کاملا از عکس behin-nجان گرفتم
;)
انعکاس

EDIT شده:D:blush:

behin-n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها دلم هیلی برای اینجا تنگ شده بود . همونطور که می دونید این روزها فصل امتحان و حسابی داره پدرمون در می یاد فردا 3تا امتهان دارم :wacko:
behin-nجان وقتی عکست رو دیدم خیلی دوست داشتم این کارو تجربه کنم و رفتم همه چیز رو آماده کردم وشروع کردم به عکاسی (گور پدر امتحان :D) عکسهای زیادی گرفتم که امروز یکیشو براتون می زارم البته با اجازه behin-n جان و اینو همینجا اعلام می کنم که فکر این کارو کاملا از عکس behin-nجان گرفتم
;)
انعکاس

بسیار عالی شده. تبریک میگم . انشاءالله امتحانت هم مثل عکاسیت عالی میشه

--------------
بهِن ناظم رعایا
www.prophotocom.com

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
اما دریای عزیز و بیکران!
احتمالا شما از اتوفوکوس استفاده کردید.چون دقیقاً قسمت انتهایی ظرف فوکوسه.شما باید ابتدا روی قسمتی که قراره قطره اونجا سقوط کنه بصورت دستی فوکوس کرده و سپس سعی کنید قطره را همانجا رها کنید.برای اینکار بهتره یک جسم (مثلا انگشت دستتان) را در آنجا قرار داده و فوکوس را انجام دهید.اگر از حالت اتوفوکوس هم استفاده نموده و انگشتتان را کاملا واضح دیدید شاتر را به همان صورت نیمه کاره نگه داشته و پس از رها کردن قطره شاتر را تا انتها فشار دهید.(این روش برای وقتیه که از فوکوس دستی استفاده نمی کنید) . با توجه به پیشرفتی که در عکاسی از ماه نشان دادید مطمئن هستم عکسهای بعدی شما از قطره بسیار بهتر و زیباتر خواهد شد.

جناب زمان عزیز، خیلی ممنون از توجهتون. بله من از اتوفوکوس استفاده کردم، اما همانطوری که شما گفتید روی انگشتم در وسط ظرف و کمی بالاتر از سطح آب فوکوس کرده ام و بعد مد فوکوس را در حالت M قرار دادم تا دیگر دوربین در هر شات نخواهد فکوس کنه و فکوس به هم نریزه. سعی کردم قطرات آب را در وسط ظرف بریزیم که همیشه اینطور نشد. در ضمن با توجه به اینکه ارتفاع و جهت پرش قطرات در هر شات قابل پیش بینی نیست، دیافراگم را بستم (13) تا شاید تعداد بیشتری قطره در فکوس قرار گیرند.

سلام بر دریا
عکسهای قشنگی از قطره ها گرفتین ولی فکر میکنم اگر چند نکته را رعایت کنید نتیجه کار بهتر بشه:

* سعی کن ظرفت از آب لبریز باشه تا لبه های ظرف که تاثیری در زیبایی عکس ندارن و در واقع مزاحم هستند توی کادر دیده نشن
* کادر رو بیشتر ببند ، یعنی از زوم بیشتری استفاده کن یا دوربینو به سوژه نزدیکتر کن
* دیافرگمو بازتر کن. مثلا از دیافراگم 4 یا 5.6 استفاده کن.اینکار باعث کم شدن عمق میدان و محو شدن پس زمینه میشه. در واقع زیبایی اینطور عکسها در اینه که سوژه اصلی کاملا فوکوس و پس زمینه مبهم باشه.
* همانطور کا آقای زمان گفتند از پره فوکوس یا فوکوس دستی استفاده کن
* دوربین رو حتی المقدور با سطح ظرف آب در یک سطح قرار بده. اينکار باعث ميشه که بجای آنکه پس زمینه ، آب داخل ظرف باشه ، بکگراند دلخواه شما داخل کادر بیفته
* و در نهایت اینکه بکگراندی رو انتخاب کن که به عکست کنتراست و جلوه بیشتری بده و انعکاسش توی قطره زیبا باشه
جناب ناظم رعایا، ممنون از نکاتی که فرمودید، در مورد روش کارم توضیح دادم، اما در مورد کادر، چون خیلی وقتها قطرات به جهات مختلف می پرند و یا در ارتفاع بیشتری قرار میگیرند، بستن بیشتر کادر باعث از دست دادن بسیاری از لحظات زیبا میشد. البته همانطور که شما فرمودید با پایین آوردن سطح دوربین میشه پس زمینه رو کم کرد. از دیافراگم بازتر هم به همان دلیلی که در بالا گفتم نتونستم استفاده کنم.

باز هم ممنون از نظرات شما و جناب زمان، سعی میکنم با استفاده از راهنماییهای شما تجربه های بهتری داشته باشم.

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
هر چي خواستم به خودم فشار بيارم و موقع امتحانات كمتر آفتابي بشم ديدم نميشه جلوي شاهكارهاي شما حرفي نزنم . از اين چند صفحه اي كه ديدم واقعا لذت بردم و بايد بگم نمره تمام اين عكس ها رو 50 ميدم
ريتا جان خوشحالم بالاخره يه عكس از شما ديدم . واقعا عالي بود.
جناب بهين عكس هاي شما در حد شاهكارند به نظر من يه اكانت photo.net برا خودتون درست كنيد يا اگه داريد آدرسشو بديد.
محمد جان عكست فوق العادست .:happy: منم از اين صحنه عكس گرفتم ولي به خوبي مال شما نشد . ممنون از اين عكس. در ضمن فكر كنم اگه يه تاپيك به عنوان عكس هاي نجومي توي اين بخش باشه بد نباشه.
dim_dam جان در مورد عكست توضيح ميدي؟ چطوري به اين كار رسيدي ؟ در ضمن بكگراند عكست خيلي قشنگه:happy::happy:

Z@man

Registered User
لایک‌ها
36
به به ! واقعا لذت بردم :happy:
زیبایی عکسها یک طرف و تلاش و علاقه دوستان به یادگیری و پیشرفت قابل ملاحظه عزیزان یک طرف. :)
تمامی عکسها زیبا شدند.از ماه محمد بگیر تا قطره dim-dam جان!
عکسهای جناب ناظم رعایا هم که نیازی به تعریف و توصیف ندارند.
دریا جان ! منتظر عکسهای زیبای شما هم هستم.مجموعه ای بساز و اسمش را بزار قطراتی از دریا :rolleyes:
همگی موفق باشید

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
مرسی ريتا خانم
حق با شماست. اون قرمزی مربوط به کيف دوربينمه که فلاش دوم رو روش گذاشته بودم و ناخواسته توی عکس افتاده. ولی چون زیاد از دستکاری کردن عکسها خوشم نمیاد یک عکس ديگه که این مشکل رو نداره پست ميکنم اميدوارم بپسندين. ضمنا عکسهای برو بچه های دیگه تاپيک هم خيلی قشنگن. اگه فرصت بشه خيلی خوشحال ميشم بتونم توی نظردهيها شرکت کنم:
-----------------------
اردتمند
بهين ناظم رعايا
www.prophotocom.com

سلام به روی ماه همه ی دوستان گلم.
انشاءالله این امتحانات زودتر و با موفقیت به اتمام برسه تا مهربانان مجدد فعالیت خود رو اینجا بیشتر کنن. از صمیم قلب می گم دلم برای همه دوستان و کارهاشون تنگ شده. خیلی از دوستان هم که خیلی وقته که اصلاً اینجا فعالیت نمی کنن. امیدوارم که همگی دوباره اینجا جمع بشن. :)

دستتون درد نکنه. ممنون جناب رعایا :)
این کارتون هم بسیار زیباست. تمامی کارهاتون رو چند وقت پیش دیدم و از همگی لذت بردم :)
امتیاز 50

اینهم قطره های من:

تاج

قطره ای در راه رسیدن به . . .

و تلألو

سلام به دوستان بسیار عزیزم...
اما در مورد جام آبی! منظور من از جام همون کاپ بود.(جام جهانی فوتبال را حتما دیدید) چون شکل قطره شبیه به اون شده بود این اسم را انتخاب کردم.آبی هم که اینجا دو معنی داره.یکی رنگ آبی و دیگری از جنس آب.
اما دریای عزیز و بیکران!
احتمالا شما از اتوفوکوس استفاده کردید.چون دقیقاً قسمت انتهایی ظرف فوکوسه.شما باید ابتدا روی قسمتی که قراره قطره اونجا سقوط کنه بصورت دستی فوکوس کرده و سپس سعی کنید قطره را همانجا رها کنید.برای اینکار بهتره یک جسم (مثلا انگشت دستتان) را در آنجا قرار داده و فوکوس را انجام دهید.اگر از حالت اتوفوکوس هم استفاده نموده و انگشتتان را کاملا واضح دیدید شاتر را به همان صورت نیمه کاره نگه داشته و پس از رها کردن قطره شاتر را تا انتها فشار دهید.(این روش برای وقتیه که از فوکوس دستی استفاده نمی کنید) . با توجه به پیشرفتی که در عکاسی از ماه نشان دادید مطمئن هستم عکسهای بعدی شما از قطره بسیار بهتر و زیباتر خواهد شد.

زمان عزیز ببخشید من متوجه منظور شما نبودم. پس اگه اینطور باشه زیباتر بود. ولی بهتر هم می شد اجرا کرد. یعنی شما بس کارهای خوب ارائه می دید انتظار آدم رو بالا می برید :)

سلام بر دریا
عکسهای قشنگی از قطره ها گرفتین ولی فکر میکنم اگر چند نکته را رعایت کنید نتیجه کار بهتر بشه:
  • سعی کن ظرفت از آب لبریز باشه تا لبه های ظرف که تاثیری در زیبایی عکس ندارن و در واقع مزاحم هستند توی کادر دیده نشن
  • کادر رو بیشتر ببند ، یعنی از زوم بیشتری استفاده کن یا دوربینو به سوژه نزدیکتر کن
  • دیافرگمو بازتر کن. مثلا از دیافراگم 4 یا 5.6 استفاده کن.اینکار باعث کم شدن عمق میدان و محو شدن پس زمینه میشه. در واقع زیبایی اینطور عکسها در اینه که سوژه اصلی کاملا فوکوس و پس زمینه مبهم باشه.
  • همانطور کا آقای زمان گفتند از پره فوکوس یا فوکوس دستی استفاده کن
  • دوربین رو حتی المقدور با سطح ظرف آب در یک سطح قرار بده. اينکار باعث ميشه که بجای آنکه پس زمینه ، آب داخل ظرف باشه ، بکگراند دلخواه شما داخل کادر بیفته
  • و در نهایت اینکه بکگراندی رو انتخاب کن که به عکست کنتراست و جلوه بیشتری بده و انعکاسش توی قطره زیبا باشه

موفق باشين
بهين ناظم رعایا
www.prophotocom.com

دریا جان من هم با صحبت عزیزان موافقم و همینها رو می خواستم بگم که لطف کردن و کامل بیان کردن. قبلاً نشون دادید که با چند بار تمرین کارهای به مراتب زیباتری ارئه می دید. پس همگی منتظر سری جدید قطرات شما هستیم.
ممنون از ارسال :)

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
چرا اینجا سوت و کور شده ؟!
این عکس رو دیشب گرفتم البته خیلی کیفیتشو اوردم پایین که آپلود بشه !
ماه و زهره !!!
منتظر نظرات شما هستم

آقا محمد خیلی خوشحالم که مجدد کار شما رو می بینم. عالیه. دست گلتون درد نکنه. امتیاز فقط می شه 50 داد. خیلی دوست داشتم که با کیفیت می دیدم. ولی حیف که دیر لود میشه اونوقت. ممنون از ثبت این صحنه زیبا :)

;)
انعکاس

به به...آفرین دوست جونم. چه کار خوشگلی از آب درآمده. لایق امتیاز 50.:happy:
فقط یه چی... فوکوس رو روی آبی که روی سطح تنظیم کردید. در صورتی که نیاز کمی بالاتر باشه تا روی قطره ها بشه. لی باز هم زیباست و خیلی تمیز از آب درآمده. ممنون دوست جونم. چقدر آدم ذوق می کنه وقتی کارهایی تا این حد زیبا رو می بینه. :)

هر چي خواستم به خودم فشار بيارم و موقع امتحانات كمتر آفتابي بشم ديدم نميشه جلوي شاهكارهاي شما حرفي نزنم . از اين چند صفحه اي كه ديدم واقعا لذت بردم و بايد بگم نمره تمام اين عكس ها رو 50 ميدم
ريتا جان خوشحالم بالاخره يه عكس از شما ديدم . واقعا عالي بود.
جناب بهين عكس هاي شما در حد شاهكارند به نظر من يه اكانت photo.net برا خودتون درست كنيد يا اگه داريد آدرسشو بديد.
محمد جان عكست فوق العادست .:happy: منم از اين صحنه عكس گرفتم ولي به خوبي مال شما نشد . ممنون از اين عكس. در ضمن فكر كنم اگه يه تاپيك به عنوان عكس هاي نجومي توي اين بخش باشه بد نباشه.
dim_dam جان در مورد عكست توضيح ميدي؟ چطوري به اين كار رسيدي ؟ در ضمن بكگراند عكست خيلي قشنگه:happy::happy:

به به... بی نهایت قربان خرسندم از اینکه شما رو اینجا می بینم. انشاءالله که شما هم مثل باقی دوستان این ایام رو با موفقیت پشت سر بزارید و با دست پر پیش ما بیان.
حق باشماست. دوستان به قدری زیبا کار می کنند به خصوص اخیراً که آدمی نمی تونه بی تفاوت و بدون بیان احساس از کنارشون رد بشه. انشاءالله روزی همه شما عزیزان و علاقه مندان رو روی سن درحالی که جایزه بهترین عکاسان دنیا رو می گیرید ببینم. راستی اون موقع بگین که با اسم مستعار هم صداتون کنن تا بدونیم که شمائین. هر چند سبک کار هر کدام از دوستان مختص خودشه و بدون اینکه اسمی ازش بده بشه میشه تشخیص داد که این کار از کدوم عزیز. :)
راستی Arkdvi عزیز ممنون از نظرتون. ذهن زیبا زیبایی ها رو تشخیص میده. و از هر چیزی زیبایی و مثبتیش رو می بینه. :)
منتظر کارهای زیبا و همینطور انتقادات و نظرات زیباتر تون هستم. ممنون از همگی.
...خوش باشید و موفق...:happy:

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
سلام
چرا اینجا سوت و کور شده ؟!
این عکس رو دیشب گرفتم البته خیلی کیفیتشو اوردم پایین که آپلود بشه !
ماه و زهره !!!

منتظر نظرات شما هستم

بسيار عاليه محمد جان ....

منهم از همين صحنه ولي مغرب عكس كَرفتم وقتي كه زهره داخل قوس ماه بود

البته به كيفيت عكس شما عمرا به عكس شما برسه !! به دليل داشتن فقط 5 ابتيكال زووز و 10 ديجيتال زووم

ساعت حدود 6:30

عنوان : Moon Vs Venus

خيلي ضايع هست نه ؟؟؟؟؟ :blush::lol:

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
;)
انعکاس

وااااااااااي . . . بي نظيره !!

نمره : 100 از 50 !! لووووووول:D:p:p

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
محمد جان عكست فوق العادست . منم از اين صحنه عكس گرفتم ولي به خوبي مال شما نشد . ممنون از اين عكس. در ضمن فكر كنم اگه يه تاپيك به عنوان عكس هاي نجومي توي اين بخش باشه بد نباشه.

زیبایی عکسها یک طرف و تلاش و علاقه دوستان به یادگیری و پیشرفت قابل ملاحظه عزیزان یک طرف.
تمامی عکسها زیبا شدند.از ماه محمد بگیر تا قطره dim-dam جان!

آقا محمد خیلی خوشحالم که مجدد کار شما رو می بینم. عالیه. دست گلتون درد نکنه. امتیاز فقط می شه 50 داد. خیلی دوست داشتم که با کیفیت می دیدم. ولی حیف که دیر لود میشه اونوقت. ممنون از ثبت این صحنه زیبا

بسيار عاليه محمد جان ....

منهم از همين صحنه ولي مغرب عكس كَرفتم وقتي كه زهره داخل قوس ماه بود

البته به كيفيت عكس شما عمرا به عكس شما برسه !! به دليل داشتن فقط 5 ابتيكال زووز و 10 ديجيتال زووم

دوستان ممنون از لطفتون همگی لطف دارید

آرش جان و Dim-dam عزیز ممنون
dim-dam جان عکس شما هم خیلی قشنگ شده
خیلی از این مدل عکس ها دوست دارم

Rita جان از شما هم ممنون ولی اگه میخواستم عکس اصلی رو آپلود کنم صفحه دیر لود میشد و اذیت میشدید !

bahrain جان از شما هم ممنون
متاسفانه من فردای اون روز امتحان داشتم و تو اتاق بودم متوجه نشده بودم ، یکی از دوستام زنگ زد گفت ماه رو دیدی ؟ گفتم نه گفت برو ببین !!!
منم سریع پریدم رو پش بوم تا اومدم عکس بگیرم دیگه زهره چاییشو خورده بود داشت میرفت !!! حالا قرار شده ایندفعه خواست بره پیش ماه بهم زنگ بزنه !

عکس شما هم نسبت به امکاناتتون عالیه
من هم انقدر از این بد تراشو دارم !!! مثلا با دوربین vga بدون زوم از ماه عکس میگرفتم بعدش دنبال ماهش میگشتم !!!

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
آقا محمد خیلی عکس زهره و ماه قشنگ شده بود بازم منتظرم عکس هاتون رو ببینم من عاشق کارای شما هستم!!!!

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
ممنون از همه دوستان. با وجود این عکس قطرات زیبای dim-dam عزیز، من باید برم غاز بچرونم. :p واقعا زیبا شده تبریک میگم.

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
خوب با وارد شدن بحرين در زمينه عكاسي از قطره آب . . . رقابت به جاهاي حساستري كشيده ميشه !!

ديدم كه با المبوس نميشه همجنين عكسي گرفت . . . مجبور شدم از فوجي ضايعي كه تو كمد دارم استفاده كنم

:D:D:p:D:D

;);):cool::cool:;);)

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اینجا چقذه همه حرفه ای هستن...

من البته عکس میگیرم ولی معمولا برای ثبت لحظه ها. کم پیش اومده روی عکسی زحمت بکشم! و خب با دیدن شاهکار های شما از خودم خجالت کشیدم!

behin-n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
happy::happy:

خیلی از اظهار لطفتون ممنونم
متاسفانه اکانت photo.net ندارم ولی تمام عکسهام روی سایت خودم هست . خوشحال میشم ببینین و نظر بدین.

---------------
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
خیلی از اظهار لطفتون ممنونم
متاسفانه اکانت photo.net ندارم ولی تمام عکسهام روی سایت خودم هست . خوشحال میشم ببینین و نظر بدین.

---------------
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com

جناب ناظم رعایا تبریک می گم سایت خیلی خوبی دارین.

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
خوب با وارد شدن بحرين در زمينه عكاسي از قطره آب . . . رقابت به جاهاي حساستري كشيده ميشه !!

ديدم كه با المبوس نميشه همجنين عكسي گرفت . . . مجبور شدم از فوجي ضايعي كه تو كمد دارم استفاده كنم

بیشتر سعی کن محمد:D
(واسه چی نمی شد با المپوس عکس قطره بگیری؟!)

behin-n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

زنده باد بحرین:D

----------------------
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com

بالا