• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان:rolleyes:
امروز به سفارش ریتا خانم عکس چشم رو فتو گرافیک کردم امید وارم خوب شده باشه ;)

شیدا

dim-dam جان لطف میکنی یه توضیحی در مورد عکست بدی که چه جوری گرفتی تنظیمات چه جوری بوده و چه فیلترهایی استفاده شده ؟! :eek:
وقتی جواب دادی نمره میدم !!!
:wacko:;)

Z@man

Registered User
لایک‌ها
36
Z@man

منهم خيلي از اين جور عكسها خوشم مياد ... البته خيلي وارد نيستم .. ميشه يه توضيحي بدي راجع به اين نوع عكسها !!!

در ضمن ... وقتي دوربين روي حالت مايكور هست فلاشش كار نميكنه .. در صورت اينكه همجنين عكسهايي نياز به شاتر قوي داره .. و اكَه فلاش خاموش باشه عكس اينجور درنمياد !!

راستي اين عكسي كه توي آواتارتون هست .. خودتون كَرفتين ؟؟؟ آخه مكَهاميشه از شمع به جاي آتيش آب در بياد !؟؟؟؟

منظورتان از مایکور احتمالا ماکرو بوده؟ هیچکدام از این عکسها در حالت ماکرو نیست.کمی زوم و کراپ :)
مشخصات عکسها در اگزیف موجوده ولی از نظر نورپردازی از هالوژنهای اوپن آشپزخانه استفاده کردم.فلاش هم زدم.قطره ها را به وسیله لوله خالی خودکار از ارتفاع 30 الی 50 سانت رها کرده و لحظه برخورد شاتر را میزدم.
به همین راحتی همه دوستان میتوانند عکسهایی به مراتب زیباتر بگیرند. ضمنا آواتر من یک کار گرافیکی هست که با فتوشاپ کار شده

اینم چندتای دیگر

لبریز

جام آبی

قطره ای در راه است

majidjix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من عکسی که گرفتم تو اویتارمه
عنوان:لوچ:)

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
به به چه خبره اینجا، این مدت که من نبودم چقدر اتفاق اینجا افتاده! نرسیدم همه پستها را با دقت بخونم. جریان این امتیاز و نمره و اینا چیه؟

یک عکس میگذارم به بهانه برق نداشتن این چند شب، نظرتون رو بگید لطفا. ممنون

ایزو 800
Tv( Shutter Speed ) 1/125
Av( Aperture Value ) 8.0

behin-n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Canin eos400D, Kit lens,
manual mode,
1/200 , f:8
internal + ext. flash

drop-2(1).jpg

----------------
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Canin eos400D, Kit lens,
manual mode,
internal + ext. flash

drop-2(1).jpg

----------------
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
آقا واقعا عکس قشنگی شده از نظر من امتیازت 50 ولی چون اسم و کادر نداره 48 ;)
اون انعکاس گل تو قطره خیلی کار توپی شده :rolleyes:
راستی دوربینتم که خدای :D

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
dim_dam و Rita
خیلی ممنون از نظرات شما
باشه چشم من سعی میکنم دیگه موضوع تکراری نذارم عکسهای بعدی من جدید خواهند بود مطمئن باشید! ولی فعلا سعی میکنم عکسهایی که دوستان میذارن رو نگاه کنم یکم یاد بگیرم.
اسم هم برای عکسم انتخاب کردم منتها عنوان پستم هست فکر کنم ندیدین شما!!! اسمش نگاه بود.
بازم ممنون موفق باشید.

سلام بر تمامی عزیزان. :) دلم خیلی تنگ شده بود. خوشحالم که دوباره اینجام :)
ببخشید اسم عکس رو ندیده بودم :blush:

سلام ریتا جان :)
قبل از هرچی بابت نظر و نمره وتوضیحاتی که در رابطه با چشم دادی ممنونم:rolleyes:
یه زحمت هم برات داشتم می خواستم اگه برات امکان داره همونطور که توضیح دادی چشم منو فتوگرافی کنی
راستی قرار بود عکس هم بزاری پس شد 2 تا زحمت یه عکس +فتوگرافی چشم من ;):happy:
در مورد اسمی هم که برای عکس انتخاب کردی باید بگم واقعا عالی حق با توی اون اردک سردسته شورشی هاست(تندیستم پیش ما محفوظ به زودی میزارم ):p

و اما امروز یه عکس گذاشتم که واسه خودم خیلی جالب یه مورچه هست که داره آب می خوره من که تا به حال آب خوردن مورچه ها رو ندیده بودم:wacko:
راستی یه توضیح در مورد کیفیت عکسها من از اونجایی که سایز عکسهارو خیلی کم می کنم که دوستان تو دیدنش دچار مشکل نشن خیلی کیفیتشون افت می کنه شما به بزرگی خودتون ببخشید:rolleyes:

تشنه

چشم ِ Dim-Dam عزیز. حتماً :) آخ جون. بالاخره ما هم برنده شدیم. منتظر تندیس هستم :happy:
من هم تا بحال آب خوردن مورچه رو ندیده بودم. چه جالب. ممنون که ما رو هم شریک کردید :)
عزیزم عکس خوبیه ولی با توجه به منظور کادر بسته تری نیاز داشت. با اجازه کلی امتیاز می دم 30.
ممنون دوست خوب . فعالم :happy:

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
يك نظر :

به نظر من اين روش جديد (نمره - عنوان - و....)
باعث ميشه كه آدم هر عكسي رو جرأت نكنه بزاره !!
بايد عكس خيلي حرفه اي باشه كه قبول بشه !!
بعدش هم عكسهايي هستن كه اصلا نميشه براشون اسم بزاره

مثل همين اين :

Bahrain عزیز ممنون که نظرتون رو گفتید. راستش من با این سیستم موافقم چون اینطوری دوستان برای کارهاشون ارزش بیشتری قائل میشن. حتماً لازم نیست که همه اینطور بخوان نظر دهی کنن. هر کس هر طور که دوست داره ولی امتیاز رو از همه می خواهیم که بگن. ارزش بیشتر می گم برای اینکه گاهاً پیش میاد که آدم برای اینکه فعال بشه یا چیزی گفته باشه یه نمونه از کارهاش رو می زاره. ولی توجهی نمی کنه. در صورتی که وقتی این حس رقابت و یه جور تلاش برای گرفتن امتیاز بیشتر باشه طرف سعی می کنه که مثلاً با یه ذره فکر یه ادیت مناسب انجام بده و یا یک عنوان انتخاب کنه و این ارزش کار رو چندین برابر می کنه. و چون اینطور برخورد می کنه یعنی کار رو جدی گرفته و موقع عکاسی هم جدیتر فکر می کنه. به همین دلیل که اصرار به این کار دارم. باز هم هرطور که همه مایلند. من که همیشه پرچونگیم رو دارم. هر کاری کنید هم از دست این همه حرف زدن من راحت نمیشین ;):blush:.
حق باشماست. گاهی عکس گویاست و نمیشه اسمی براش انتخاب کرد. ولی قبول کنید که خیلی اوقات این عنوان که به کار ارزش میده. اگه عکس گویا باشه نیازی به اسم نیست. و مثل همین کار زیبای شما نمیشه اسمی خاصی گذاشت.
خوب برسیم به این گل زیبا :). شبیه به گل یکی از صیفی جاته! همین طوره؟ ولی خوشگله مثل همه گلها :)
1- کادر: 45. زیباست :) 5 تا رو برای این کم کردم که تمام کارهای گل شما توی این سبکه ;) می خوام مجبور بشید که شجاعانه تر همه گونه با عکس و موضوع رفتار کنید و جرات بیشتری به خرج بدید. توی این جا شاید خوب همین رو می شد بست ولی خوب به همان دلیل...( جسارت این خواهر کوچیک رو به دل نگیرید و امیدوارم یه وقت گستاخی نکرده باشم. همگی از روی علاقست :) ).
2- 35. بعضی جاها اور شده و نور خوب کنترل نشده.
3- سوژه: 45 تا 50. قشنگه :)
4- زاویه دید: 40 تا 45.
5- نظر شخصی: 46. دوستش دارم. ممنون. :)
مجموع: 215. میانگین 43 یا همان 45. مبارکه :happy:

خوبه بد نيست ريتا جاان ....

اما قضيه اينه كه من بلد نيستم عنوان بزارم !!
تازه اكَه آدم عنواني هم بزاره خارج از عكس هست !!
كه در عكس تأثيري نداره
البته اين نظر خودم بود

والا من هم نظرم رو گفتم. ولی عنوان روی عکس بسیار تاثیر گذاره. منظور از عکس و تصویر فقط دیدن یک زیبایی نیست. منظور ارتباط و تبادل افکار و احساسات. عکس نمی گیریم که فق بگیم این منظره یا هر چیزی چه زیباست و یادگار نگه داریم. می خواهیم فکر و نظرمون رو در مورد موضوع بیان کنیم. به نظر من عکسی که از هر نظر عالی باشه ولی حرفی برای گفتن نداشته باشه و پیغامی نداشته باشه خیلی جالب نیست.و در صورتی که با یک عکس ابتدایی با عکاسی ضعیف ممکنه حرفها برای گفتن داشته باشه و این ارزش جدایی داره. ممکنه کار اول یک مدت توجه رو جلب کنه بخاطر تمام چیزهایی که داره ولی کاری موندگار حرف و احساس توش موج بزنه. تصویر به مرور زمان از ذهن پاک میشه و چیزهای اندک ازش باقی می مونه ولی اون احساس و اون کلام تا دنیادنیاست از فکر و دل خارج نخواهد شد... و چه خوب که بتونیم هر دو رو در کنار هم بزاریم تا بتونیم هم تصویر رو زنده نگه داریم و هم کلام رو جاوید... :)

ممنون ریتا جان از حسن توجهتان
من فقط یک علاقه مند به عکاسی بوده و هستم و لاغیر. واقعا حیفم میاد لقب استاد در مورد من بکار برده بشه.
توصیه های شما هم حتما بکار خواهم بست.

اینم یک گل کوچک در مد ماکرو

سپیده

دلیل یکسان نبودن فوکوس در جاهای مختلف گل همان مد ماکروست ;)

جناب Zaman عزیز شما بزرگوارید. ما ارادتمند و کوچیک شما هستیم. :) بی تعارف می گم. صحبتها تون من رو به یاد استاد عزیزی می ندازه به همین دلیل من شما رو اینطور می بینم و لمس می کنم. این باعث شده که این ارادت رو نسبت به شما داشته باشم. از کلامتون مشخصه که چه شخصیتی دارین :) قربان دلمان برای نظرها و پیشنهاداتتون تنگ شده. از صمیم دل می گم. وقتی صفحه رو می بینم. یک آن که اسم شما رو می بینم سریعتر طی می کنم تا صحبتهای شیوای شما رو بخونم... ولی مدتیه که کم لطف شدین یا ما کم سعادت. به هر حال دلیلش هر چی که هست امیدوارم خیلی زود با ما همراه بشید و ما رو از خودتون محروم نکنید :).

کار کار قشنگی. سپیده. این گل و این اسم هر دو من رو به کودکی و با یاد یکی از همبازی های آن دوران می بره. لذتی وصف نشدنی در وجودم موج میزنه :rolleyes:. ممنون
به نظرتون خیلی ساکت نیست. یعنی چیزی که بخواد خیلی جلب توجه کنه نداره. شاید اگه یه حشره در کنارش بود بهتر می بود. یا کادر اگه بسته تر بود... نمی دونم اینطوری خیلی نمیشه مفهوم رو درک کرد. و این حالت استوانه ای گلها جالب و دوست داشتنی. این ضعفی که گفتم باعث شده که وقتی عکس رو نگاه می کنم همش چشمم به دنبال چیز دیگه ای باشه و این حالت استوانه باعث میشه ناخوادآگاه مخوام داخل این استوانه ها رو ببینم که شاید چیزی که من به دنبالشم اونجا پنهان شده...
کاش از زاویه دیگه هم امتحان می کردید. و فوکوس روی یک نقطه بود... باز شما بودید که اونجا بودید و سعی کردید بهترین رو انتخاب کنید. ممنون :). امتیاز کلی 27-30

مرسی ریتا جان ممنون از لطفت
عکس کراپ شده ، اگه منظورتون اینه که ماه بیاد وسط کادر بگید اگر نه هم که کاملا توضیح بدید منم متوجه بشم !!!
در مورد شارپ شدن عکس هم فکر کنم نویز عکس خیلی بره بالا ولی تلاش میکنم
چشم از این دفعه دیگه اسم هم یادم نمیره !!!:blush:

Mohammad عزیز خواهش می کنم. وظیفست :) و باعث شادی.
بله. منظور اینکه این فضاهای خالی حذف بشه. نظر شما چیه؟ خوب می شه یا اینطوری بهتره و شما از این حالت چیز خاصی رو مد نظر داشتید!؟
چشمتون بی بلا. :) ممنون از لطفتون

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0

راستش آقا Mohammad نویز رو می تونید با نرم افزارها هم کم کنید. نرم افزار خاصی الان یادم نیست. لینکش رو اگه پیدا کردم براتون میزارم. :)

Zaman عزیز سوژه جالب و قشنگی رو شروع کردید. موفق باشید. یه آلبوم خوشگل درست کنید که عالی میشه.
توی این کار دوست داشتم این انتهای تاج هم کمی نور می خورد تا بیشتر جلوه کنه. نور کمی رو کمی بالاتر از نقطه مرود نظر می تابوندید (یه هاله ضعیف) اینکار فکر می کنم عملی می شد. از این نور قرمزی که این پایین دیده میشه هم بهتر میشد استفاده کرد. این طوری باعث ضعف کار شده. ممنون از ارسال.
باید برم. باقی با اجازه برای فردا.
امتیاز 30.
...خوش باشید و موفق عزیزان.

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان:rolleyes:
امروز به سفارش ریتا خانم عکس چشم رو فتو گرافیک کردم امید وارم خوب شده باشه ;)

شیدا

مجدد سلام عرض می کنم خدمت دوستان و عکاسان خوب :)
چه خوب که این کار رو انجام دادید. اگه به من بود کلی طول می کشید آخه حالا حالاها وقت نمی کردم. ببخشید :blush:
خوب شده. دستتون درد نکنه دوست جون :) انگاری تو چشم انعکاسهای اضافی هم هست که مانع از دیدن تصویر میشه. یعنی یه جوری شلوغش کرده که مشخص نیست. ایده خوبی بود. :) حتی میشه عکس چشم رو مثلاً روی یه تصویر دیگه که به عنوان بکگراند انتخاب شده انداخت.من تصمیم داشتم که با آتش ادغام کنم. چشمان آسمانی... کار خوبیه. :) البته خوب بستگی به منظور عکاسی داره. ولی یه چی با عنوان و تصویر نمی تونم ارتباط برقرار کنم :blink:

فکر می کنم با بکگراندهای یکرنگ بهتر بشه این قطرات رو نمایش داد. فکر می کنم توی کار با قطرات خوبه که یا روی حالات قطرات کار کرد. یا روی انعکاسها... کار خوبی میشه. :)
ولی عنوان رو خیلی دوست دارم. چند لحظه تا وصال. خیلی جالب. به کار حس داده و زندش کرده. 35 بخاطر عنوان خوبی که انتخاب کردید. با حدود نیم سانت کراپ از راست و برداشتن اون لک سفید از روی زمینه رنگی موافق ترم.

منظورتان از مایکور احتمالا ماکرو بوده؟ هیچکدام از این عکسها در حالت ماکرو نیست.کمی زوم و کراپ :)
مشخصات عکسها در اگزیف موجوده ولی از نظر نورپردازی از هالوژنهای اوپن آشپزخانه استفاده کردم.فلاش هم زدم.قطره ها را به وسیله لوله خالی خودکار از ارتفاع 30 الی 50 سانت رها کرده و لحظه برخورد شاتر را میزدم.
به همین راحتی همه دوستان میتوانند عکسهایی به مراتب زیباتر بگیرند. ضمنا آواتر من یک کار گرافیکی هست که با فتوشاپ کار شده

اینم چندتای دیگر

لبریز

جام آبی

قطره ای در راه است

لبریز رو بهتر هم می تونستید کار کنید. چیزی که بیشتر نشون بده... یا یه افکت خاص بهش بده. یا با سرعت پایین باشه تا آبی که لبریز میشه محو باشه... چون جریان رو می خواستید نشون بدید فکر می کنم اینطوری بهتر میشد... یا نمی دونم. خودت شما دوست خوبم خلاقترید و بهتر می دونید. مجموعه خوبی خواهید ساخت. :) امتیاز 25
دوست داشتم این خط نوری باریکی که روی سطح آب سمت چپ هست رو دور تا دور قطره ببینم. فکر می کنم وجود دیواره پشت باعث تاریکیش شده. فکر نمی کنید نور بیشتری نیاز داره!؟البته یه نظر شخصی. اسمی که انتخاب کردید خیلی زیبنده نیست. آخه از جام صحبت کردید و در تصویر فقط آب دیده میشه. امتیاز 28
به نظر این حقیر میشد آب رو توی جام چرخوند بعد قطره نسبتاً بزرگی رو توی آب انداخت(بلافاصله) که هم شاهد چرخش می بودیم و هم شاهد قطرات. از زاویه بالا به طوری که جام هم دیده بشه. اون وقت فکر می کنم جام آبی بیشتر بهش می خورد یا چیزی شبیه به این. چیزی که جام و قدرت آبی بودنش رو نمایش بده... شاید هم می تونست توی همین تصویر توی قطرات انعکاس جام رو دید...

با حذف دسته فنجان میشه امتیاز این کار به 50 رسوند. عالی. ممنون :) با عنوان ملموس تر هم موافقم. ولی اینها از زیبایی کار اونقدر کم نمی کنه که امتیاز 50 رو ندیم. امتیاز 50. :) ممنون از ارسالها و توضیحات. :happy:

من عکسی که گرفتم تو اویتارمه
عنوان:لوچ:)

سلام دوست عزیز. خیلی خوشحالم که شما رو اینجا می بینم. خوش آمد گویی من و باقی فعالان این تایپیک رو قبول کنید :).
این لوچ چقده بانمکه. از همون اولی که دیدم خوشم آمد ازش. امتیاز 40. فوکوس روی پوزه( درسته حشره پوزه نداره. ولی لغت بهتری پیدا نکردم :blush:) بیشتر دوست داشتم. ممنون از اینکه معرفی کردید. :happy:

به به چه خبره اینجا، این مدت که من نبودم چقدر اتفاق اینجا افتاده! نرسیدم همه پستها را با دقت بخونم. جریان این امتیاز و نمره و اینا چیه؟

یک عکس میگذارم به بهانه برق نداشتن این چند شب، نظرتون رو بگید لطفا. ممنون

ایزو 800
Tv( Shutter Speed ) 1/125
Av( Aperture Value ) 8.0

وای خدای من. چقدر خوشحالم کردید دریا جان با بازگشتتون. خیلــــــــــــی دلم براتون تنگ شده بود. :)
آمدید با دست پر :happy:
عالیه عزیزم. تبریک می گم امتیاز 50 رو. کار خیلی خوبی شده. ولی دوست داشتم کمی کراپ میشد تا فضاهای خالی کمتر باشه. یا همین کمی کنارتر همراه با یه سوژه دیگه با یه نور عالی... اون رو هم خیلی دوست دارم با خلاقیت و هنر شما ببینم. امیدوارم یه روز ما رو به دیدنش چنین کارهایی دعوت کنید :)
ممنون دریای عزیزم. منتظر کارهای بعدی هستیم. دیر نکنید یه وقت و ما رو چشم به راه نگه دارید عزیزم!!!؟
راستی یادم رفت بگم اون تکه سمت راست که نیم سوز شده رو با فتوشاپ یا نرم افزارهای گرافیکی دیگه میشه از بین برد. اینطوری بهتره و تو ذوق نمی زنه. بازم می سی :)

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
Canin eos400D, Kit lens,
manual mode,
internal + ext. flash

----------------
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com

WOW... جناب خیلی خوش آمدین. عضویت تون در این تایپیک و همینطور ورودتون به این تایپیک رو تبریک می گم. خیلی خوشحالم که شما و کارهای بسیار زیباتون رو اینجا می بینم.
کار بسیار زیبایی با انعکاس گل زیبا و بکگراند. فقط دوست داشتم این سرخی که سمت راست توی بگراند و توی انعکاس دیده میشه حذف بشه. به نظرتون قربان چطور میشه؟ به نظر این حقیر وجودش نیازی نیست و کار رو هم کمی شلوغ می کنه... با اجازه امتیاز 45. :) خوشحال می شم که باز هم شاهد کارها و صد البته نظراتتون در مورد کارها باشم :).

راستی یه چی الان یادم افتاد. Bahrain عزیز محض اطلاع با برعکس کردن لنز می تونید ماکروهای بسیار قویتری هم بگیرید.
با تشکر از تمامی دوستان.
...خوش باشید و موفق...

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15

راستی یه چی الان یادم افتاد. Bahrain عزیز محض اطلاع با برعکس کردن لنز می تونید ماکروهای بسیار قویتری هم بگیرید.
با تشکر از تمامی دوستان.
...خوش باشید و موفق...

درسته ... فقط حيف كه لنز دوربين من كنده نميشه !!!:p:D:D
:cool::cool:

مجموع: 215. میانگین 43 یا همان 45. مبارکه

215 مجموع كل عكسهاييه كه من كذاشتم ؟؟؟ اكَه اشتباه نكنم .... ميشه 5 عكس ... درسته ؟؟؟

45 از 50 هم براي من خيلي خوبه كه جند ماهي ميشه كه افتادم تو خط عكاسي حرفه اي !!:D:)

راستي من خوشم مياد از عكسهايي كه خودتون كَرفتيد ببينم !!
فقط نشد كه همش شما نمره بديد ...:D:p يه دفعه هم ما به شما نمره بديم !! ههههه
البته جسارت نباشه !!!!

behin-n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

WOW... جناب خیلی خوش آمدین. عضویت تون در این تایپیک و همینطور ورودتون به این تایپیک رو تبریک می گم. خیلی خوشحالم که شما و کارهای بسیار زیباتون رو اینجا می بینم.
کار بسیار زیبایی با انعکاس گل زیبا و بکگراند. فقط دوست داشتم این سرخی که سمت راست توی بگراند و توی انعکاس دیده میشه حذف بشه. به نظرتون قربان چطور میشه؟ به نظر این حقیر وجودش نیازی نیست و کار رو هم کمی شلوغ می کنه... با اجازه امتیاز 45. :) خوشحال می شم که باز هم شاهد کارها و صد البته نظراتتون در مورد کارها باشم :).

مرسی ريتا خانم
حق با شماست. اون قرمزی مربوط به کيف دوربينمه که فلاش دوم رو روش گذاشته بودم و ناخواسته توی عکس افتاده. ولی چون زیاد از دستکاری کردن عکسها خوشم نمیاد یک عکس ديگه که این مشکل رو نداره پست ميکنم اميدوارم بپسندين. ضمنا عکسهای برو بچه های دیگه تاپيک هم خيلی قشنگن. اگه فرصت بشه خيلی خوشحال ميشم بتونم توی نظردهيها شرکت کنم:

drop-2(9).jpg

-----------------------
اردتمند
بهين ناظم رعايا
www.prophotocom.com

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
جناب بهین، این عکس قطره شما واقعا زیباست.

ریتا جان ممنون از امتیاز 50 ولی فکر نکنم این عکس 50 امتیاز بیارزه، کار ساده ای بوده و البته اولین تجربه من در این زمینه. در مورد اون نیم سوز شدن هم بگم که من همه چیز رو طبیعیشو دوست دارم. :blush:

جناب زمان عزیز، عکسهای قطره تون خیلی عالی شدن. من دو روزه دارم روش کار میکنم اما نتونستم قطره ها رو توی فکوس در بیارم، دیافراگم هم بسته بوده 13 ولی قطره ها فکوس نیستند. نمیدونم ایراد از کجاست. :( در ضمن فکر کنم اون عکس تاج فنجان شما اگر نورش کمی بیشتر بود، بهتر میشد.

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
اینهم قطره های من:

تاج:

قطره ای در راه رسیدن به . . .

و تلألو

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر همگان.
روز یکشنبه می خواستم این عکس رو بزارم که یکدفعه دیدم شبکه قطع شد. چون خیلی عجله داشتم هم دیگه نتونستم بشینم.
تنها ادیتی که زیبا هم نیست پاسپارتو. متاسفانه اینجا فقط می تونستم همین رو به عنوان پاسپارتو پیدا کنم. این تکنیک توی چاپ انجام شده و اسمش هم مٌنٌکرٌم هست.
عکس از کیفیت پایین برخوردار به علت اسکن شدن و کاهش حجم.
اسمش رو هم می زام بلور. چون تنها دلیل گرفتن این عکس کار روی بلور و عکاسی از اونها بوده. بعد هم توی چاپ برای تمرین این بلا رو سرش آوردم. توی طبقه بندی آبستره می زارم.
تا بعد
...خوش باشید و موفق...

فایل های ضمیمه

• 00565.jpg
    00565.jpg
    516.2 KB · نمایش ها: 19

Z@man

Registered User
لایک‌ها
36
سلام به دوستان بسیار عزیزم
ریتا جان شما محبت دارید.از نمراتی هم که به عکسهای بنده دادید سپاسگزارم :happy:
اما در مورد جام آبی! منظور من از جام همون کاپ بود.(جام جهانی فوتبال را حتما دیدید) چون شکل قطره شبیه به اون شده بود این اسم را انتخاب کردم.آبی هم که اینجا دو معنی داره.یکی رنگ آبی و دیگری از جنس آب.
.
.
اما دریای عزیز و بیکران!
احتمالا شما از اتوفوکوس استفاده کردید.چون دقیقاً قسمت انتهایی ظرف فوکوسه.شما باید ابتدا روی قسمتی که قراره قطره اونجا سقوط کنه بصورت دستی فوکوس کرده و سپس سعی کنید قطره را همانجا رها کنید.برای اینکار بهتره یک جسم (مثلا انگشت دستتان) را در آنجا قرار داده و فوکوس را انجام دهید.اگر از حالت اتوفوکوس هم استفاده نموده و انگشتتان را کاملا واضح دیدید شاتر را به همان صورت نیمه کاره نگه داشته و پس از رها کردن قطره شاتر را تا انتها فشار دهید.(این روش برای وقتیه که از فوکوس دستی استفاده نمی کنید) . با توجه به پیشرفتی که در عکاسی از ماه نشان دادید مطمئن هستم عکسهای بعدی شما از قطره بسیار بهتر و زیباتر خواهد شد.

behin-n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینهم قطره های من:

سلام بر دریا
عکسهای قشنگی از قطره ها گرفتین ولی فکر میکنم اگر چند نکته را رعایت کنید نتیجه کار بهتر بشه:
  • سعی کن ظرفت از آب لبریز باشه تا لبه های ظرف که تاثیری در زیبایی عکس ندارن و در واقع مزاحم هستند توی کادر دیده نشن
  • کادر رو بیشتر ببند ، یعنی از زوم بیشتری استفاده کن یا دوربینو به سوژه نزدیکتر کن
  • دیافرگمو بازتر کن. مثلا از دیافراگم 4 یا 5.6 استفاده کن.اینکار باعث کم شدن عمق میدان و محو شدن پس زمینه میشه. در واقع زیبایی اینطور عکسها در اینه که سوژه اصلی کاملا فوکوس و پس زمینه مبهم باشه.
  • همانطور کا آقای زمان گفتند از پره فوکوس یا فوکوس دستی استفاده کن
  • دوربین رو حتی المقدور با سطح ظرف آب در یک سطح قرار بده. اينکار باعث ميشه که بجای آنکه پس زمینه ، آب داخل ظرف باشه ، بکگراند دلخواه شما داخل کادر بیفته
  • و در نهایت اینکه بکگراندی رو انتخاب کن که به عکست کنتراست و جلوه بیشتری بده و انعکاسش توی قطره زیبا باشه

موفق باشين
بهين ناظم رعایا
www.prophotocom.com

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
چرا اینجا سوت و کور شده ؟!
این عکس رو دیشب گرفتم البته خیلی کیفیتشو اوردم پایین که آپلود بشه !
ماه و زهره !!!

منتظر نظرات شما هستم

بالا