• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام :rolleyes:دوستان:)
این چشم گذاشتم که بدونین چهار چشمی مواظبتونم پس حواستون باشه (البته 3 تا چشم دیگه رو بعدا می زارم :D)
اسم این کارو میزارم تنها

;)

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
dim-dam جان به نظر من خیلی قشنگ شده تا جایی که من سرم میشه که اشکالی توی عکس شما ندیدم
توی مواردی که ریتا جان برای امتیاز دادن به عکس ها هم گذاشتن فکر کنم از هر 4 عنوان نمره قابل قبولی بگیره و در کل بین 43 تا 46 میتونه نمره خوبی برای عکس قشنگ شما باشه
من کلا عکس گرفتن از چشم رو خیلی دوست دارم ولی هیچ وقت چشمشو پیدا نکردم !!!
فقط به عنوان یه پیشنهاد یه تستی بکن ببین میشه اثر فلاش دوربین رو از عکس حذف کرد یا به عکس صدمه میزنه ؟!
اگه بتونی انعکاس ها رو حذف کنی که معرکه میشه !!!

بچه ها امید وارم این سیستم امتیاز دهی باعث این نشه که عکسهای کمتری بزارید !!!

CaptainArmin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
dim dim جان عکس قشنگیه ولی به نظر من یه خورده سرده شاید دلیلش میزان سفیدی اطراف چشم باشه به هر حال من بهت38 میدم.

IMG_3051 (Custom).JPG

IMG_3054 (Custom).JPG

amorous

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
این اولین عکسی هست که از یک گل میگیرم

لطفا نمره، نظر و اشکالات فراموش نشه
ممنون

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
5xt2gs1.jpg

البته من نگرفتم ولی خیلی قشنگه گذاشتم کارشناسان محترم نظر بدن!

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
Bahrain ع
با تشکر از توجه شما و دوستان دیگه به این موضوع :)
من هم با این نظر موافقم. فکر می کنم اینطوری هم بهتر باشه. خوب دوستان لطف کنن 5 مسئله ای که به نظرشون توی یه عکس خوب مهم هست رو بگن تا همگی با هم جمع بندی کنیم و به یه نتیجه خوب برسیم. از نظر این حقیر یه عکس خوب باید 1-دارای کادربندی مناسب باشه( پرسپکتیو و نقاط طلایی تصویر رو هم در اینجا میشه گنجوند) 2- دارای نوردهی و نورسنجی مناسب و خوب باشه. 3- سوژه رو درست انتخاب کرد و مهمتر اینکه مفهوم رو رسوند( نامگذاری صحیح رو هم شاید بشه اینجا گذاشت) 4- دارای زاویه دید مناسب با سوژه و مفهوم عکس باشه. 5- اینجا هم میشه نظر شخصی فرد رو جای داد. حالا نظر دوستان چیه نمی دونم و خوشحال میشم سریعتر عزیزان بگن تا پیش بریم. :) به امید پیروزی :happy
:

من با آیتم های مطرح شده صد در صد موافقم. عالیه. هم از لحاظ حرفه ای عکس بررسی میشه، هم از لحاظ سوژه و هم نظر بررسی کننده عکس لحاظ میشه.
البته نظر بقیه دوستان هم مهمه. لطفا نظرتون رو بگید.
clap.gif

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
dim-dam جان به نظر من خیلی قشنگ شده تا جایی که من سرم میشه که اشکالی توی عکس شما ندیدم
توی مواردی که ریتا جان برای امتیاز دادن به عکس ها هم گذاشتن فکر کنم از هر 4 عنوان نمره قابل قبولی بگیره و در کل بین 43 تا 46 میتونه نمره خوبی برای عکس قشنگ شما باشه
من کلا عکس گرفتن از چشم رو خیلی دوست دارم ولی هیچ وقت چشمشو پیدا نکردم !!!
فقط به عنوان یه پیشنهاد یه تستی بکن ببین میشه اثر فلاش دوربین رو از عکس حذف کرد یا به عکس صدمه میزنه ؟!
اگه بتونی انعکاس ها رو حذف کنی که معرکه میشه !!!

بچه ها امید وارم این سیستم امتیاز دهی باعث این نشه که عکسهای کمتری بزارید !!!

سلام محمد جان :)
رو پیشنهادت فکر کردم و انعکاسها رو هم حذف کردم اما نمی دونم اونجوری که می خواستی شده یا نه ؟
و چون از نظر CaptainArmin عکس سرد بود و دلیل هم داشت چون تنها بود . این بار گرمش کردم و اسمشو گذاشتم

تنها تنهای گرم

;)

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
dim-dam جان دستت درد نکنه خوب شده فقط به نظرم یه مقدار زیاده روی کردی تو حذف کردن انعکاس ها و عکس یه مقدار حالت مصنوعی پیدا کرده
من با اجازه شما فقط اون نور مستقیم رو حذف کردم ولی بازم خیلی خوب نشد و یه مقداری مصنوعی شد فکر کنم همون عکس اصلی از همه قشنگتره !!!

یه نقاشی هم از روش کشیدم گفتم برات بذارم بزنی به دیوار اتاقت !!!

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
چرا انقدر کم کار شدید طبق آخرین مصوبه هیئت دولت این امتیاز ها جز معدل حساب نمیشه !!!!
پس نترسید !!!

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
چرا انقدر کم کار شدید طبق آخرین مصوبه هیئت دولت این امتیاز ها جز معدل حساب نمیشه !!!!
پس نترسید !!!

سلام محمد جان
دستت درد نکنه بابت نقاشی چشمم :D قشنگ شده عزیز
و اما در باره عکس قشنگت
اول اینکه همونطوری که می دونی من هنوز خیلی مونده تا آماتور بشم واسه همون کمتر به خودم اجازه نظر در مورد کارهای بچه ها رو می دم ولی از اونجایی که اساتید صاحب نظر این روزها یکم گرفتار هستن و کمتر به ما فقیر فقرا (با خودم بودما دور جناب برو بچه های مایه دار :D) سر میزنن و من هم دوست ندارم اینجا اون گرمای خودشو از دست بده با اجازه این کارو انجام می دم
عزیزم خیلی با کارت حال کردم خیلی قشنگ شده ولی از این قشنگ تر می شد گه 3 چیز رعایت می کردی 1 2Crop کارت اسم نداره اگه یه اسم واسش انتخاب می کردی به کارت جون می داد انوقت با آدم حرف می زد مثلا من احساس کردم نیمه پنها اسم خوبی باشه ببخشید که رو بچت اسم گذاشتم البته اگه همه عکسهاتو مثل بچه هات دوست داشته باشی :D:p 3 هم که خیلی مهم یه پاسپارتو خفن که عکس و از این رو به اون رو می کنه (اون وقت اواین کسی میشی که از اونور ماه عکس گرفته اسمتو تو کتاب رکردها ثبت می کردن :p:D) در کل من نمره 40 می دم اگه این مواردی که گفتم رعایت میکردی عکستو پرینت می کردم می زدم به دیوار کنار چشمی که برام نقاشی کردی :p
راستی قدر دوربینتو بدون من در آرزوی این هستم که از ماه عکس بگیرم البته دوربینمو خیلی دوست دارما اصلا ما 2 تا روحیم تو 2 تا بدن :D درست که نمی تونه از ماه عکس بگیره ولی از خیلی چیزها می تونه عکس بگیره که خیلی از دوربینها نمی تونن (تو روان شناسی به این میگن نیمه پر لیوان :D)
راستی یه بار دوربین بزار رو 3 پایه و با نوردهی بیشتر از ماه عکس بگیر دوست دارم اون عکس هم ببینم البته با اسم و پاسپارتو و کادر قشنگ

موفق باشی عزیز

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
;)
dim dim جان عکس قشنگیه ولی به نظر من یه خورده سرده شاید دلیلش میزان سفیدی اطراف چشم باشه به هر حال من بهت38 میدم.

IMG_3051 (Custom).JPG

IMG_3054 (Custom).JPG

سلام امیر جان:rolleyes:
ممنون از نظرت عزیز بخاطر گل روی شما چشم و از حالت سردی در آوردم :)

عزیز در مورد عکس های قشنگت باید بگم عکس اول احساس می کنم نور تنظیم نیست ایکاش نوردهی رو جوری تنظیم می کردی مجسمه ها واضح تر بنظر برسن و کادر بندی هم خیلی جای کار داشت

در مورد عکس دوم دقیقا متوجه نشدم سوژه چیه مجسمه یا فواره آب اگه فواره بود که کار قشنگی شده البته با فکوس بهتر خیلی قشنگ تر هم می شد
راستی ایکاش واسه کارهات اسم انتخاب می کردی و پاسپارتو هم به کار می بردی
اگه برات امکانش هست یه بار هوا یکم تاریک تر شد مثلا غروب یه عکس از این مجسمه ها بگیر تو مایه های عکس اولیه ولی با کادر بندی بهتر فکر کنم کار معرکه ای بشه خیلی دوست دارم بعد این کار عکستو ببینم;)

در کل من با اجازت به کار اولت نمره 28 و به کار دوم 34 می دم

راستی نگفتی اینجا کجاست ؟

موفق باشی;)

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
این اولین عکسی هست که از یک گل میگیرم

لطفا نمره، نظر و اشکالات فراموش نشه
ممنون
سلام amorous جان:rolleyes:

با اون که اولین عکست هست ولی کار قشنگی شده
ایکاش قسمت چپ کارو کراپ می کردی انوقت خیلی قشنگتر می شد فکر کنم یکم مشکل فکوس هم داشته باشه
اسم هم که نداره :D تو عکس بعدی که از گل می گیری پاسپارتو فراموش نشه
در کل من بهت نمره 40 می دم اگه این نکته ها رو رعایت کنی نمرت بیشتر هم می شه
البته راستشو بخوای این گل تکراری ولی چون دفعه اولت بود که از گل عکس می گرفتی پارتی بازی شد :p

موفق باشی;)

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام خدمت بروبچ قشنگ
ریتا جان دستت درد نگنه بابت نظر و نمره در مورد پشه خیلی سخت بو بتونم گسرش بندازم عکس بگسرم نور هم که با فلاش موبایل بود خیلی شدید و قابل کنترل نبود در هرصورت ممنون در رابطه با چسی یه عکس از بابا بزرگش گرفتم الان آماده نیست دفعه بعد می زلرم اونم کمرش فکوس نشده این مریضی مثل اینکه تو خانواده اینا مثریی :D
راستی منتظر عکس های جیید من از قلعه رودخان باشید جاتون خالی فردا به امید خدا اگه زنده باشم قرار برم
و این عکس هم از یه جوجه اوردک (اوردک تک تک تک تک اوردک ) اسمشو گذاشتم تدی:rolleyes:

توضیح : یکم از سوژه دور بودم و آگه حرکت می کردم امکان بهم ریختن ژستش بود بنابراین مجبور شدم از همنجا عکس بگیرم بعد crop کنم بخاتر همین یکم افت کیفیت داره
خب یکم خود زنی بکنیم

سلام دیم دام جان :D
عکست خیلی بی کیفیت شده مخصوصا که ادیت هم کردی و به کار صدمه زده ایکاش کس دیگه ای اون لحظه اونجا بود و دوربینو ازت می گرفت عکس می گرفت فکر می کنم عکس قشنگی می شد :lol:
البته کارت مشکل فکوس هم داره
در کل من به این عکست نمره 35 می دم :D

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
ســــــــــلام

:p:):D:Dاينهم يه سري عكس حرفه اي از بحرين جان با لنز المبوس:D:D:):p

عكسها همجين اديت نشدن .... فقط بعضيهاشون رو روشن تر كردم

ببخشيد غير از اين گلها تو خونمون نيست !!! انشاء الله امسال كه اومدم ايران عكسهاي خوبي ميگيرم

عنوان : امتحان - درس - خودكار - و.....

راستي نمره + نظر = فراموش نشه

نظـــــــــــــر ؟؟؟؟

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
dim-dam جان ممنون از نظرت البته عکس کراپ شده ، شاید منظورت اینه که ماه رو بیارم وسط ؟!
نداشتن اسم رو بزار به حساب اینکه فردا امتحان دارم و فکرم مشغوله !!! تقریبا یه چیزی تو همین مایه هایی که شما گذاشتی مد نظرم بود !!!
پاسپارتو هم چشم در اولین فرصت این کار رو انجام میدم !
منم بعد از 20 سال به آرزوم ( عکس گرفتن از ماه ) رسیدم ایشالا شما هم میرسی
راستی از ماه با نوردهی بیشتر هم عکس دارم ایشالا فردا برات میذارمش یه حالت محو پیدا میکنه !

بحرینی جان عکس های شما به نظر من عالی شدن مخصوصا که ادیت هم نشدن
من به عکس دومت امتیاز 46 میدم چون هم نور عالیه هم فوکوس هم کادر بندی و هم انتخاب سوژه البته اگه اسم داشت دیگه همه چیز تموم بود
بقیه گل ها هم زیبا شدن ولی فکر میکنم اگه سعی میکردی یه حالت خاص مثل عکس دومت براشون ایجاد کنی بهتر میشد !!!
کار آخر هم به نظر من خیلی خوبه فوکوس ، کادر بندی ، نور ، عنوان تا جایی که من بلدم خیلی خوبه و میتونه نمره خوبی بگیره البته این سوژه خیلی جای کار داره

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستای قشنگم:D

قرار بود برم قلعه رودخان و از اونجا عکس های قشنگ قشنگ براتون بگیرم اما متاسفانه قسمت نشد:(
ولی یه جا رفتم که از نظر قشنگی به پای قلعه رودخان نمی رسید ولی پر جکو جونور بود جاتون خالی خیلی حال داد کلی عکس گرفتم که امروز براتون 4 تا که به ظاهر شبی به هم هستند ولی در باطن زمین تا آسمون با هم فرق می کنن براتون گذاشتم;)
اسم هر عکس هم بالاش نوشته شده امید وارم که شما هم به اندازه من از این عکسها لذت ببرین و باهاشون ارتباط برقرار کنید:rolleyes:

اعتراض

اتحاد

انسجام

این عکسو خودم اسمهای زیادی براش انتخاب کردم ولی دوست دارم نظر دوستان بدونم یه لطفی بکنین و هرکدوم
از دوستان که فکر می کنن اسمی برازنده این عکس هست بگن:rolleyes: اصلا یه مسا بقه هرکی تونست بهترین اسم واسه این عکس انتخاب کنه ;).به نفر برنده هم تندبس 30 اردک بلورین اهدا می شه :D:p

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نظـــــــــــــر ؟؟؟؟
سلام بحرین جان در مورد 4 عکس اولی خیلی قشنگ شدن ;) ولی نمره نمی دم چون تکراری و چیز جدیدی نداره
ولی عکس امتخان درس خودکارت واقعا خلاقانست و قشنگ لذت بردم نومرت هم 45 عزیز:)
راستی تو چرا یه عکس از ماه نمی گیری با این دوربینت فکر کنم بترکونی ها ;)
منتظر عکسهای قشنگت هستیم ;):rolleyes:

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر تمامی عزیزان
صبح اولین روز هفته تان بخیر و شادی. انشاءالله که آخر هفته خوبی رو پشت سر گذاشته باشید و با انرژی بیشتر هفته رو شروع کرده باشید :)
خوب من اول به کارهام برسم بعد میام پیش شما دوستای خوبم که این 1-2 روزه حسابی فعال بودین. ممنون از همگی
...خوش باشید و موفق...

Z@man

Registered User
لایک‌ها
36
با توجه به نبود سه پایه عکس قابل تاملی نشده ولی از این لحظه خوشم اومد
ماه جمکران

امامزاده

بالا