سلام به همه دوستان
چرا انقدر کم کار شدید طبق آخرین مصوبه هیئت دولت این امتیاز ها جز معدل حساب نمیشه !!!!
پس نترسید !!!
سلام محمد جان
دستت درد نکنه بابت نقاشی چشمم

قشنگ شده عزیز
و اما در باره عکس قشنگت
اول اینکه همونطوری که می دونی من هنوز خیلی مونده تا آماتور بشم واسه همون کمتر به خودم اجازه نظر در مورد کارهای بچه ها رو می دم ولی از اونجایی که اساتید صاحب نظر این روزها یکم گرفتار هستن و کمتر به ما فقیر فقرا (با خودم بودما دور جناب برو بچه های مایه دار

) سر میزنن و من هم دوست ندارم اینجا اون گرمای خودشو از دست بده با اجازه این کارو انجام می دم
عزیزم خیلی با کارت حال کردم خیلی قشنگ شده ولی از این قشنگ تر می شد گه 3 چیز رعایت می کردی 1 2Crop کارت اسم نداره اگه یه اسم واسش انتخاب می کردی به کارت جون می داد انوقت با آدم حرف می زد مثلا من احساس کردم
نیمه پنها اسم خوبی باشه ببخشید که رو بچت اسم گذاشتم البته اگه همه عکسهاتو مثل بچه هات دوست داشته باشی

3 هم که خیلی مهم یه پاسپارتو خفن که عکس و از این رو به اون رو می کنه (اون وقت اواین کسی میشی که از اونور ماه عکس گرفته اسمتو تو کتاب رکردها ثبت می کردن

) در کل من نمره 40 می دم اگه این مواردی که گفتم رعایت میکردی عکستو پرینت می کردم می زدم به دیوار کنار چشمی که برام نقاشی کردی

راستی قدر دوربینتو بدون من در آرزوی این هستم که از ماه عکس بگیرم البته دوربینمو خیلی دوست دارما اصلا ما 2 تا روحیم تو 2 تا بدن

درست که نمی تونه از ماه عکس بگیره ولی از خیلی چیزها می تونه عکس بگیره که خیلی از دوربینها نمی تونن (تو روان شناسی به این میگن نیمه پر لیوان

)
راستی یه بار دوربین بزار رو 3 پایه و با نوردهی بیشتر از ماه عکس بگیر دوست دارم اون عکس هم ببینم البته با اسم و پاسپارتو و کادر قشنگ
موفق باشی عزیز