• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

amorous

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه اینجوریه من بهت پیشنهاد میکنم چند تا مارمولک استخدام کنی فرز تره:D

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان عزيز خودم :happy:

بزنم به تخته تاپيك خيلي جون گرفته ... از همه ممنون و به همه خسته نباشيد ميگم . ايشالا همينطوري كار رو ادامه بديـم

براي منظم تر شدن كار ، قبلا يكي دوتا قانون ساده وجود داشت كه من تو ذهنم مونده و ميگم خدمتتون ...
اول اينكه دوستان لطف كنند و عكسهاشون رو به سايت freeshare.us يا سايتهاي مشابه اون آپلود كنند كه Forum thumbnail هم ميدن . اينطوري ديگه لود شدن صفحه ها كند نميشه .... يا نهايتش اگر بخوايم عكس رو به صورت كامل بذاريم حد اكثر سايز 640*480 باشه
و تا حد امكان عكسهاي بزرگ رو كوت ( نقل قول ) نكنيم چون بابا اينترنت ذغاليه ديگه ! همون يه باري كه بخواد لود كنه پدرش در مياد چه برسه كه بخواد از كوت هم لودش كنه

و يه چيز ديگه :D به قول ريتاي عزيز براي عكسها عنوان انتخاب كنيم .... كه بيننده بدونه سوژه چي هست ! يا يه چند خطي توضيح زير عكس بنويسيم

در پايان باز هم از جون گرفتن تاپيك ابراز ذوق ميكنم
acigar.gif

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام
اين عكسو گذاشتم تا يكم فعالتر باشم . اسم خاصي نمي تونم روي اين عكس بذارم به نظرم لبخند :)خوب باشه.

amorous

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باغ فین کاشان

باغ فین کاشان (اگر اشتباه نکنم از آثار کمال الملک)

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
ســــــــــلام

:p:):D:Dاينهم يه سري عكس حرفه اي از بحرين جان با لنز المبوس:D:D:):p

عكسها همجين اديت نشدن .... فقط بعضيهاشون رو روشن تر كردم

ببخشيد غير از اين گلها تو خونمون نيست !!! انشاء الله امسال كه اومدم ايران عكسهاي خوبي ميگيرم

عنوان : امتحان - درس - خودكار - و.....

راستي نمره + نظر = فراموش نشه

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
سلامی به گرمی آفتاب تابستان تقدیم به تمامی دوستان خوبم :)
انشاءالله که همگی عالی باشید. تعطیلات خوب بود؟ برای من که عالی بود. به تمام کارهای عقب افتادم رسیدم. :happy:

وای که چقده اول صبحی انرژی گرفتم وقتی دیدم دوستان اینقدر فعال شدن و WOW... خیلی خوشحالم. و بی نهایت از تک تک عزیزان سپاسگذارم. انشاءالله که این رویه همینطور ادامه پیدا کنه و روز به روز شاهد پیشرفت خودمون و تایپیک باشیم :)
تمامی دوستان با صحبتهاشون شرمندم کردند. ما کوچیک شما عزیزانیم :blush:
راستش من هم مثل خیلی های دیگه یه مبتدی هستم و مدت زیادی نیست که شروع به کار کردم. قصدم هم برای عضویت در اینجا این بوده که چیزهایی یاد بگیرم. و خوشحالم که در کنار یادگیری تونستم مفید باشم.
خوب دوستان با اجازه من اول برم یه سر و سامونی به کارهام بدم بعد انشاءالله کزاحم میشم مجدد.

با تشکر مجدد از همگی
...خوش باشید و موفق...

LEnIn+$

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام بر همگی!
2chw5mg.gif
136fs836793.gif
2chw5mg.gif

از داخل ماشین و پشت شیشه گرفتم! در حال حرکت! .. حیف!

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام و ممنون ریتا جان.
دقیقا منظورم همین بود، توی اون عکس گل می خواستم تا اونجایی که ممکنه، عمق میدان کم بشه و غنچه ها محو بشن که لنز بیشتر از این اجازه نداد.
باز هم ممنون از توجه ات:)

:) خواهش دوست من. می تونستید یه کار دیگه هم کنید. اینکه در حین عکاسی لنز دوربین رو بچرخونید. این کار باعث میشه غنچه های دور رز، حالت چرخش به دور گل رو داشته باشن. البته چیزی که شما می خواید خوب نمیشه ولی دور از اون هم نیست و یه روش دیگست. کار قشنگی. من با قارچ هم امتحان کردم خیلی خوب شد. :)

Pitetr1356 خوش آمدید. و ممنون از کار این توپولوی با نمک :happy: آدم دوست داره لپاش رو گاز بگیره :blush:
اگه جای 5-6 سال تولدتون رو عوض کنید میشه سال تولد من. :happy:
کارتون قشنگ شده. برش بهتر از این می تونست باشه. مثلاً برش کلاه رو زیاد نمی پسندم. از بالا و چپ زیبا تر میشد از کراپ میشد. باز هم سلیقه خودتونه.
توضیحات اضافی: یکی از بهترین زمانهایی که برای پرتره هست زمانیکه سوژه با دوربین ارتباط برقرار کنه. ..
در عکاسی از کودکان بهتره که دوربین به دست کمی دورتر از کودک بشینیم و منتظر شکار لحظه ها باشیم...

جا داشت از این کوچولوی بانمک بیشتر عکس بگیرید. مطمئنم پرتره های زیبایی از آب در میامدن مثل همین. اگه باز هم هست برامون بزارید تا ما هم لذت ببریم از این فرشته های پاک :happy:
امتیاز میشه 28 ای 30 داد. البته ببخشید که در ابتدای ورود این طور ازتون استقبال شد. جسارت بنده رو به حساب علاقه و محبت بزارید چون مقصود غیر از این نیست. موفق باشید دوست من :)
)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
از داخل ماشین و پشت شیشه گرفتم! در حال حرکت! .. حیف!
برای چی حیف؟؟
من از لحاظ حرفه ای نمی تونم آنالیز کنم، ولی عکس اول به نظر من بی نهایت قشنگه و یه چیزیه تو مایه های عکس های Webshots! (نکنه از Webshots گرفتی؟ هان؟ اعتراف کن!
167.gif
) (شوخی)
چون فاصله زیاد بوده هم مثل عکس دوم خیلی تحت تاثیر حرکت ماشین قرار نگرفته. :)
آقا اگه رزولوشن بالاترش رو هم داری بذار، به آپ کردنش می ارزه. :happy:

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
Bahrain عزیز تبریک... این عکس مگستون عالی شده. خیلی خوشگله. اول فکر کردم که ادیتش کردید و یه محیط سپیا خوشگل و درخور براش انتخاب کردید. ولی در پستهای بعدی متوجه شدم که خیر... من که ازش لذت بردم. راستی این مگسه مرده. یعنی اول کشتیدش بعد ازش عکس گرفتید... آخه این لکه ها رو آدم فکر می کنه خونه :blush:
اگه یه اسم خوشگلم براش انتخاب می کردید امتیازتون احتمالاً 50 بود. ولی بخاطر اسم من هم امتیاز 45 میدم. با یه اسم خوب می تونستید تاثیر کار رو روی بیننده بیشتر ببینید. :) موفق باشید و منتظر کارهای زیبای بعدیتون هستیم :)

Smiley و Rita ی عزیز، هر دو از کاربرهای کاردرست PT هستند. امیدوارم اختلاف نظر به دلخوری یی چیزی بین بر و بچ منجر نشه.
grouphugg.gif
flowerysmile.gif

در مورد این اختلاف نظری که بینتون هست به نظر من سیستم امتیازدهی کاربرهای تازه وارد رو بیشتر از این که مایوس کنه، تشویق به ارائه کارهای بهتر و گرفتن امتیاز بالاتر می کنه و من با این سیستم موافقم، ولی میشه یه راه حلی ارائه کرد که هم محاسنی که ریتا میگه رو داشته باشه و هم فاقد معایبی که اسمایلی میگه باشه.
پیشنهاد من اینه:
هر عکسی که گذاشته میشه، توسط ریتا خانم، از چند لحاظ بررسی بشه و بهش نمره داده بشه. مثلا چند معیار مهم برای یه عکس خوب از طرف ایشون تعیین بشه و بعد هر عکسی رو که می خوان بهش امتیاز بدن، از این چند لحاظ بهش نمره بدهند. عین این کار در خیلی جاهای اینترنت برای بررسی (Review) همه چیز داره استفاده میشه. مثلا این Review از سایت معروف Gamespot (یکی از بهترین بررسی کننده های گیم
gamer4.gif
) رو ببینید:
http://www.gamespot.com/pc/adventure/residentevil4/review.html?sid=6171356
پنج تا فاکتور مهم برای یه گیم (میزان لذت بخش بودن بازی-گرافیک زیبا-سیستم صدا و موزیک ها-طولانی بودن بازی و سلیقه خود شخص بررسی کننده) رو بررسی می کنه و به هر کدومشون از 10 نمره میده و بعد یه نمره کلی از روی این نمرات جزئی تر میده.
میشه این کار رو اینجا هم پیاده کرد. مثلا 5 ویژگی مهم یه عکس در نظر گرفته بشه و به هر عکسی از اون 5 لحاظ نمره داده بشه. مثلا کادربندی: 7 از 10، سوژه: 6 از 10،... و در صورت لزوم یه نمره کلی در انتها.
این جوری هر کسی حتی اگه گردن کلفت هم نباشه(!)، هم از جنبه های مثبت عکسش که نمره خوبی گرفتند تشویق میشه و هم به این فکر می افته که نکات منفی عکسش رو که امتیاز پایینی گرفتند اصلاح کنه. برای ریتا خانم هم نباید انجامش خیلی سخت باشه. :happy:
نظرتون رو بگید بچه ها!
ممنون.
thankyou.gif

فعلا.

با تشکر از توجه شما و دوستان دیگه به این موضوع :)
من هم با این نظر موافقم. فکر می کنم اینطوری هم بهتر باشه. خوب دوستان لطف کنن 5 مسئله ای که به نظرشون توی یه عکس خوب مهم هست رو بگن تا همگی با هم جمع بندی کنیم و به یه نتیجه خوب برسیم. از نظر این حقیر یه عکس خوب باید 1-دارای کادربندی مناسب باشه( پرسپکتیو و نقاط طلایی تصویر رو هم در اینجا میشه گنجوند) 2- دارای نوردهی و نورسنجی مناسب و خوب باشه. 3- سوژه رو درست انتخاب کرد و مهمتر اینکه مفهوم رو رسوند( نامگذاری صحیح رو هم شاید بشه اینجا گذاشت) 4- دارای زاویه دید مناسب با سوژه و مفهوم عکس باشه. 5- اینجا هم میشه نظر شخصی فرد رو جای داد. حالا نظر دوستان چیه نمی دونم و خوشحال میشم سریعتر عزیزان بگن تا پیش بریم. :) به امید پیروزی :happy
:

mahi58 من با نظر شما موافقم اینجوری حرفه ای تره
Rita-Rad یازم از شما ممنونم، وقتی رک تر میگین نظرتونو من خوشحال میشم، به مورد های خوبی اشاره کردین بعضی هاش رو نمیدونستم بعضی هاش رو هم میدونستم ولی کاری از دستم بر نمیومد!
لطفا از عکس های خودتونم بذارید(میدونم قبلا گذاشتید ولی من تازه اومدم تو این تاپیک چند صفحه قبل هم که رفتم ببینم، عکسهای شما انگار del شده بود یا فیلتر بود به هرحال منتظر عکس های جدید شما هستم)

قمصر - کاشان

این عکس رو در حال حرکت ماشین گرفتم بلورش بیشتر به خاطر اینه.

چون در حال حرکت بودین خوب کمی سخت میشه نظر داد ولی با اجازه من این مورد رو در نظر نمی گیرم و نظرم رو می گم.
چند موردی که میشه توی کار دید اول اینکه نقطه اتکا و یه جور دیگه بگم نقطه ای که واضح سازی شده رو نمیشه دید. یعنی مشخص نیست سوژه اصلی در کارتون کدامه؟ (این کلی بود در مورد تمامی کارها نه این کار)
دوم اینکه ادیتی که رو کار انجام میدید صدمه میزنه. گاهی وقتی عکسی رو ادیت می کنم و شارپنس رو بیش از اندازه بالا می برم عکس به این شکل در میاد. نمی دونم در مورد کارهای شما هم این صادقه!؟
بعد اینکه کادر رو بهتر می تونستید ببندید. اگر پیاده بودید روبرو برید و سهم بیشتری از آسمان رو به عکس اختصاص بدید بعد اون خطی و دیوار مانندی که پایین درختها هست رو هم میشد یه جوری به عنوان خط افق در نظر گرفت و در جایی شاید پایین تر از 1/6 کادر قرار داد و یا بالاتر و با سایه های شاخه ها بازی کرد... در حال حرکت هم فقط می شد آسمان رو زیباتر جای داد. یه کمی هم مثل اینکه منظره کوتاه بوده و شما از اینکه این قسمت سریع تموم میشه شاتر رو زدید. یعنی با برشی که در سمت چپ خورده آدمی اینطور احساس می کنه.سرعت رو هم میشد بالاتر برد تا از محو شدن جلوگیری کرد... میشه امتیاز رو 28 یا 30 داد بخاطر رنگ قشنگ آسمان.
خوشحالم که صحبتهام باعث رنجشتون نشده. یعنی از خلق زیبا و انتقاد پذیریتون شادمانم :)
درمورد عکسهای خودم راستش رو بخواید من چون دوربینم آنالوگ به همین دلیل اینکه کارهی چاپ شده رو بیارم و اسکن کنم و بعد ادیت کنم و این حرفا با فرصت کمی که دارم جور نمیشه و هم اینکه از کیفیت کارها کاسته میشه. این مسائل باعث شده بود که فکر اینکه عکس بزارم رو از سرم بیرون کنم. ولی از اونجا که شما خواستین سعی می کنم این کار رو کنم. فقط خواستید امتیاز بدید با ارفاق بدید که یه ذره امیدوار باشم و کمی هم آبروداری بشه :blush
[/COLOR:]:

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از [E2];1189884 :
با سلام اینم ما گرفتیم نظر فراموش نشه با K750 (جـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوات)

[[/I[/QUOTE

و علیک سلام. دوست من بسیار خوش آمدید :)
چه عکس قشنگی و چه ماشین قشنگی. من اینقده از این ماشینهای مدل قدیمی البته تر تمیز مثل این خوشم میاد. بخصوص با این تیپ عکاسی :happy: ممنون از اینکه ما رو هم در این لذت سهیم کردین. کاش تو سند ماشین هم سهیم بودیم ;)
راستش برش یه ذره کوچولو ایراد داره و بهتر بگم بهتر می تونست باشه. مثلاً کمی دوربین به سمت چپ و پایین حرکت می کرد که هم فضای خالی بالا و راست رو نداشتیم و هم بریدگی پایین و چپ رو نداشتیم. اگر هم قصد برش حتمی بوده میشد از سمت راست و بالا کات کرد که فضای خالی کلاً حذف بشه و یا عقب تر رفت که بیشتر بشه. و برش از چپ رو کمی بیشتر کرد. توی ادیت بکگراند رو هم می تونستید عوض کنید که البته خوب سایه های روی ماشین رو اونوقت یه جور باید حذف می کردید. اون هم با ادیت بیشتر و سلیقه و خلاقیت میشد. حتی می تونستید توی ادیت هاله نور قشنگی رو روی ماشین بتابونید. این جور کارها چون تبلیغاتی جای مانور ادیت هم می تونه بیشتر باشه. امتحان کنید. خوشحال میشیم ما هم بعد از ایدتش رو ببینیم :) امتیاز 35. نور روی سپر جلو هم یه کمکی چشم رو آزار میده. ممنون از ارسال. امیدوارم ما رو زیاد در انتظار کارهای بعدیتون نذارید. موفق باشید E2 عزیز :happy:

سلام دوستان قشنگم :D
امروز دوتا عکس گذاشتم البته چشم ریتا جان رو دور دیدم یکم شیطونی کردم:blush:(منظورم ادیت )

نمره 30
نمره 35

نمره 35

به به باز هم عزیز جان :happy: این دفعه با حشرات...
راستش من از حشرات خیلی می ترسم:blush::wacko: خجالت آور. یه جور ترس و چندش آور بودن...:( خوب چه کنم. از هیچ حیوون و جک و جونوری نمی ترسم حتی مارمولک که قبلاً می ترسیدم ولی الان شجاع ترین شدم در خانواده ولی از حشرات چه کنم...:wacko: گاهی اگه مگس هم از حالت طبیعی بزرگتر باشه خوفم می گیره... یادم میاد یه روز یه حشره ای از این دسته هایی که شبیه سوسکن و پشتشون خالهای سفید مشکی دارن! بزرگ و پرنده. آمده بود خونمون. کسی هم خونه نبود. من و خواهرم از ترس رفته بودیم تو اتاقمون و تمام درزها رو گرفته بودیم. این حشره هم همش خودش رو می کوبید به پنجره اتاق ما هم جیغ جیغ... کوچه رو رو سرمون گذاشته بودیم. بالاخره پسر همسایه به دادمون رسید. عجب روزی بود... ما رو به یاد چه خاطره ای انداختی :wacko::lol:
جالب شده. این جسی جان بعد از ادیت خوشگل تر شدن :). ولی سرعتتون پایین بوده. به همین دلیل محو شده. بخصوص توی پشه. فوکوس اگه رو کمر جسی بود بهتر می شد. توی عکس پشه هم نور اونطور که باید کنترل نشده.
راستی یه پرتره از جسی هم بگیرید. جالب میشه ها... رو چشمهاش... خیلی دوست دارم ببینیم :)
امتیاز ها هم به ترتیب: 35-33-28
خوب بود Dim-Dam جونم :)

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اين عكسو گذاشتم تا يكم فعالتر باشم . اسم خاصي نمي تونم روي اين عكس بذارم به نظرم لبخند :)خوب باشه.

به به Arkdvi عزیز. چه خوب که فعالین :)
عکس خوشگلی شده. فقط چند تا مسئله:
1- لبخند این چوپان عزیز با سیاه و سفید بودن کار و عنوان هم خوانی نداره. یعنی عنوان و خود سوژه به هم می خورن ولی سیاه و سفید بودن...! اگه مثلاً یه لبخند خسته و یا تلخ داشت شاید با دنیای سیاه و سفید هم خوان داشت ولی لبخند با یه دنیای رنگی و شاد بیشتر جلوه داره. البته شادی منظور شما چیز دیگه ای بوده و من متوجه نشدم.
2- سیاه و سفیدی رو میشه به دنیای 2 گونه و ناهماهنگی بین این آپارتمانها و چراگاه ارتباط داد. البته چراگاه هم نیست ولی خوب به هرحال... این ناهماهنگی ها رو با یه عنوان دیگه میشه نشون داد. در واقع این عکس شما با 2 محیط متفاوت و با دو عنوان متفاوت حرفهای زیادی برای گفتن داره. پیشنهاد می کنم مجدد این کارها رو انجام بدید و مسائلی که به نظرتون مناسب بزارید. من که بی صبرانه منتظرم. به همین دلیل الان هم امتیاز نمی دم با اجازه :) راستی اگه ادیت کردید توی سیاه و سفیدش کنتراست رو فکر نمی کنم بد باشه افزایش بدید و همینطور کراپ از بالا تا فضای خالی یکدست سفید از بین بره و پرسپکتیو بهتری هم بده. نظر خودتون چیه!؟

باغ فین کاشان

باغ فین کاشان (اگر اشتباه نکنم از آثار کمال الملک)

به به Amorous جان فعال :)
چه کارهای زیبایی. به به... کیف کردم :) ممنون از اینهمه رنگ و نگار
توی عکس اول دستتون لرزیده و متاسفانه به وضوح هم این لرزش دیده میشه. بهتر بود از سه پایه استفاده می کردید. کار خوبیه. یه چیزی! به نظرتون این گونه عکسها زیاد نیستن!؟ نظرتون چیه اگه یکبار دیگه که با چنین صحنه ها و جاهایی برخورد کردید سعی کنید خلاق تر عمل کنید و با تکنیک و شیوه های دیگه و یا زوایای دیگه کارهایی متفاوت ارائه بدید!!؟
وای خدای من چه طاق خوشگلی. چه هارمونی رنگی... عالیه... بی نهایت... ممنون ممنون و ممنون :)
ولی زاویه رو نمی پسندم. بهتر می تونستید کار کنید. و اما امتیاز :) به ترتیب
25 و 30
ممنون از ارسال دوست خوب و زیبا بینم :)

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
Bahrain عزیز تبریک... این عکس مگستون عالی شده. خیلی خوشگله. اول فکر کردم که ادیتش کردید و یه محیط سپیا خوشگل و درخور براش انتخاب کردید. ولی در پستهای بعدی متوجه شدم که خیر... من که ازش لذت بردم. راستی این مگسه مرده. یعنی اول کشتیدش بعد ازش عکس گرفتید... آخه این لکه ها رو آدم فکر می کنه خونه :blush:
اگه یه اسم خوشگلم براش انتخاب می کردید امتیازتون احتمالاً 50 بود. ولی بخاطر اسم من هم امتیاز 45 میدم. با یه اسم خوب می تونستید تاثیر کار رو روی بیننده بیشتر ببینید. :) موفق باشید و منتظر کارهای زیبای بعدیتون هستیم :)

خيلي ممنون Rita-Rad جان ....

مكَسه با بيفباف به رحمت خدا رفت بودند ،،،، خدا رحمتش كنه:p:D
اكَه ميخواستم با شيء بكشمش شكل ظاهريش خراب ميشد !!:):blush:

راجع به اسم عكس هم يادمه اون موقع طرح نام كَذاري نبود !!! بعدش ظاهرا تصويب شد !!!:blink:

ولي همون 45 هم براي مني كه بسيار تازه كار هستم خيلي خوبه !!

اكَه وقت كرديد هم يه نكَاهي به عكسهاي كَل هم بكنيد
بست شماره 4068

با تشكر

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام خدمت بروبچ قشنگ
ریتا جان دستت درد نگنه بابت نظر و نمره در مورد پشه خیلی سخت بو بتونم گسرش بندازم عکس بگسرم نور هم که با فلاش موبایل بود خیلی شدید و قابل کنترل نبود در هرصورت ممنون در رابطه با چسی یه عکس از بابا بزرگش گرفتم الان آماده نیست دفعه بعد می زلرم اونم کمرش فکوس نشده این مریضی مثل اینکه تو خانواده اینا مثریی :D
راستی منتظر عکس های جیید من از قلعه رودخان باشید جاتون خالی فردا به امید خدا اگه زنده باشم قرار برم
و این عکس هم از یه جوجه اوردک (اوردک تک تک تک تک اوردک ) اسمشو گذاشتم تدی:rolleyes:

توضیح : یکم از سوژه دور بودم و آگه حرکت می کردم امکان بهم ریختن ژستش بود بنابراین مجبور شدم از همنجا عکس بگیرم بعد crop کنم بخاتر همین یکم افت کیفیت داره

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید تو پست قبل به علت عجله خیلی اشتباه داشتم از همه تابلو تر خاطر بود:D که این به علت بی سوادیم بود:D:p

amorous

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چون در حال حرکت بودین خوب کمی سخت میشه نظر داد ولی با اجازه من این مورد رو در نظر نمی گیرم و نظرم رو می گم.
چند موردی که میشه توی کار دید اول اینکه نقطه اتکا و یه جور دیگه بگم نقطه ای که واضح سازی شده رو نمیشه دید. یعنی مشخص نیست سوژه اصلی در کارتون کدامه؟ (این کلی بود در مورد تمامی کارها نه این کار)
دوم اینکه ادیتی که رو کار انجام میدید صدمه میزنه. گاهی وقتی عکسی رو ادیت می کنم و شارپنس رو بیش از اندازه بالا می برم عکس به این شکل در میاد. نمی دونم در مورد کارهای شما هم این صادقه!؟
بعد اینکه کادر رو بهتر می تونستید ببندید. اگر پیاده بودید روبرو برید و سهم بیشتری از آسمان رو به عکس اختصاص بدید بعد اون خطی و دیوار مانندی که پایین درختها هست رو هم میشد یه جوری به عنوان خط افق در نظر گرفت و در جایی شاید پایین تر از 1/6 کادر قرار داد و یا بالاتر و با سایه های شاخه ها بازی کرد... در حال حرکت هم فقط می شد آسمان رو زیباتر جای داد. یه کمی هم مثل اینکه منظره کوتاه بوده و شما از اینکه این قسمت سریع تموم میشه شاتر رو زدید. یعنی با برشی که در سمت چپ خورده آدمی اینطور احساس می کنه.سرعت رو هم میشد بالاتر برد تا از محو شدن جلوگیری کرد... میشه امتیاز رو 28 یا 30 داد بخاطر رنگ قشنگ آسمان.
خوشحالم که صحبتهام باعث رنجشتون نشده. یعنی از خلق زیبا و انتقاد پذیریتون شادمانم :)
درمورد عکسهای خودم راستش رو بخواید من چون دوربینم آنالوگ به همین دلیل اینکه کارهی چاپ شده رو بیارم و اسکن کنم و بعد ادیت کنم و این حرفا با فرصت کمی که دارم جور نمیشه و هم اینکه از کیفیت کارها کاسته میشه. این مسائل باعث شده بود که فکر اینکه عکس بزارم رو از سرم بیرون کنم. ولی از اونجا که شما خواستین سعی می کنم این کار رو کنم. فقط خواستید امتیاز بدید با ارفاق بدید که یه ذره امیدوار باشم و کمی هم آبروداری بشه :blush
[/COLOR:]:

به به چه نقد حرفه ای و مفیدی خیلی ممنون
- در مورد نقطه اتکا درست منظورتونو متوجه نشدم ولی اگه اینه که چیو خواستم نشون بدم همون طبیعت کنار جاده بوده.
- این عکس قبل ار ادیتم نویز داشت ولی خب حق با شماست بیشتر شده ، اونم میشد درست کرد ولی دیگه نخواستم زیاد با عکس ور برم.
- در مورد خودتون شکسته نفسی میفرمایید:D

بالا