amorous
کاربر تازه وارد
اگه اینجوریه من بهت پیشنهاد میکنم چند تا مارمولک استخدام کنی فرز تره
عليكم السلام
دست شما درد نكنه
فكر بسيار خوبيه !!! انشاء الله در اسرع وقت درست ميكنم !!!!![]()
دوستان عزيز خودم :happy:
در پايان باز هم از جون گرفتن تاپيك ابراز ذوق ميكنم![]()
بابا بحرین جان منظورم از زیبا نبودن، مگسه بود...(شوخی کردم باهات)
سلام و ممنون ریتا جان.
دقیقا منظورم همین بود، توی اون عکس گل می خواستم تا اونجایی که ممکنه، عمق میدان کم بشه و غنچه ها محو بشن که لنز بیشتر از این اجازه نداد.
باز هم ممنون از توجه ات![]()
برای چی حیف؟؟از داخل ماشین و پشت شیشه گرفتم! در حال حرکت! .. حیف!
Smiley و Rita ی عزیز، هر دو از کاربرهای کاردرست PT هستند. امیدوارم اختلاف نظر به دلخوری یی چیزی بین بر و بچ منجر نشه.![]()
![]()
در مورد این اختلاف نظری که بینتون هست به نظر من سیستم امتیازدهی کاربرهای تازه وارد رو بیشتر از این که مایوس کنه، تشویق به ارائه کارهای بهتر و گرفتن امتیاز بالاتر می کنه و من با این سیستم موافقم، ولی میشه یه راه حلی ارائه کرد که هم محاسنی که ریتا میگه رو داشته باشه و هم فاقد معایبی که اسمایلی میگه باشه.
پیشنهاد من اینه:
هر عکسی که گذاشته میشه، توسط ریتا خانم، از چند لحاظ بررسی بشه و بهش نمره داده بشه. مثلا چند معیار مهم برای یه عکس خوب از طرف ایشون تعیین بشه و بعد هر عکسی رو که می خوان بهش امتیاز بدن، از این چند لحاظ بهش نمره بدهند. عین این کار در خیلی جاهای اینترنت برای بررسی (Review) همه چیز داره استفاده میشه. مثلا این Review از سایت معروف Gamespot (یکی از بهترین بررسی کننده های گیم) رو ببینید:![]()
http://www.gamespot.com/pc/adventure/residentevil4/review.html?sid=6171356
پنج تا فاکتور مهم برای یه گیم (میزان لذت بخش بودن بازی-گرافیک زیبا-سیستم صدا و موزیک ها-طولانی بودن بازی و سلیقه خود شخص بررسی کننده) رو بررسی می کنه و به هر کدومشون از 10 نمره میده و بعد یه نمره کلی از روی این نمرات جزئی تر میده.
میشه این کار رو اینجا هم پیاده کرد. مثلا 5 ویژگی مهم یه عکس در نظر گرفته بشه و به هر عکسی از اون 5 لحاظ نمره داده بشه. مثلا کادربندی: 7 از 10، سوژه: 6 از 10،... و در صورت لزوم یه نمره کلی در انتها.
این جوری هر کسی حتی اگه گردن کلفت هم نباشه(!)، هم از جنبه های مثبت عکسش که نمره خوبی گرفتند تشویق میشه و هم به این فکر می افته که نکات منفی عکسش رو که امتیاز پایینی گرفتند اصلاح کنه. برای ریتا خانم هم نباید انجامش خیلی سخت باشه. :happy:
نظرتون رو بگید بچه ها!
ممنون.![]()
فعلا.
mahi58 من با نظر شما موافقم اینجوری حرفه ای تره
Rita-Rad یازم از شما ممنونم، وقتی رک تر میگین نظرتونو من خوشحال میشم، به مورد های خوبی اشاره کردین بعضی هاش رو نمیدونستم بعضی هاش رو هم میدونستم ولی کاری از دستم بر نمیومد!
لطفا از عکس های خودتونم بذارید(میدونم قبلا گذاشتید ولی من تازه اومدم تو این تاپیک چند صفحه قبل هم که رفتم ببینم، عکسهای شما انگار del شده بود یا فیلتر بود به هرحال منتظر عکس های جدید شما هستم)
قمصر - کاشان
![]()
این عکس رو در حال حرکت ماشین گرفتم بلورش بیشتر به خاطر اینه.
به نقل از [E2];1189884 :با سلام اینم ما گرفتیم نظر فراموش نشه با K750 (جـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوات)
[[/I[/QUOTE
و علیک سلام. دوست من بسیار خوش آمدید
چه عکس قشنگی و چه ماشین قشنگی. من اینقده از این ماشینهای مدل قدیمی البته تر تمیز مثل این خوشم میاد. بخصوص با این تیپ عکاسی :happy: ممنون از اینکه ما رو هم در این لذت سهیم کردین. کاش تو سند ماشین هم سهیم بودیم
راستش برش یه ذره کوچولو ایراد داره و بهتر بگم بهتر می تونست باشه. مثلاً کمی دوربین به سمت چپ و پایین حرکت می کرد که هم فضای خالی بالا و راست رو نداشتیم و هم بریدگی پایین و چپ رو نداشتیم. اگر هم قصد برش حتمی بوده میشد از سمت راست و بالا کات کرد که فضای خالی کلاً حذف بشه و یا عقب تر رفت که بیشتر بشه. و برش از چپ رو کمی بیشتر کرد. توی ادیت بکگراند رو هم می تونستید عوض کنید که البته خوب سایه های روی ماشین رو اونوقت یه جور باید حذف می کردید. اون هم با ادیت بیشتر و سلیقه و خلاقیت میشد. حتی می تونستید توی ادیت هاله نور قشنگی رو روی ماشین بتابونید. این جور کارها چون تبلیغاتی جای مانور ادیت هم می تونه بیشتر باشه. امتحان کنید. خوشحال میشیم ما هم بعد از ایدتش رو ببینیمامتیاز 35. نور روی سپر جلو هم یه کمکی چشم رو آزار میده. ممنون از ارسال. امیدوارم ما رو زیاد در انتظار کارهای بعدیتون نذارید. موفق باشید E2 عزیز :happy:
به به باز هم عزیز جان :happy: این دفعه با حشرات...
راستش من از حشرات خیلی می ترسم:blush::wacko: خجالت آور. یه جور ترس و چندش آور بودن...خوب چه کنم. از هیچ حیوون و جک و جونوری نمی ترسم حتی مارمولک که قبلاً می ترسیدم ولی الان شجاع ترین شدم در خانواده ولی از حشرات چه کنم...:wacko: گاهی اگه مگس هم از حالت طبیعی بزرگتر باشه خوفم می گیره... یادم میاد یه روز یه حشره ای از این دسته هایی که شبیه سوسکن و پشتشون خالهای سفید مشکی دارن! بزرگ و پرنده. آمده بود خونمون. کسی هم خونه نبود. من و خواهرم از ترس رفته بودیم تو اتاقمون و تمام درزها رو گرفته بودیم. این حشره هم همش خودش رو می کوبید به پنجره اتاق ما هم جیغ جیغ... کوچه رو رو سرمون گذاشته بودیم. بالاخره پسر همسایه به دادمون رسید. عجب روزی بود... ما رو به یاد چه خاطره ای انداختی :wacko::lol:
جالب شده. این جسی جان بعد از ادیت خوشگل تر شدن. ولی سرعتتون پایین بوده. به همین دلیل محو شده. بخصوص توی پشه. فوکوس اگه رو کمر جسی بود بهتر می شد. توی عکس پشه هم نور اونطور که باید کنترل نشده.
راستی یه پرتره از جسی هم بگیرید. جالب میشه ها... رو چشمهاش... خیلی دوست دارم ببینیم
امتیاز ها هم به ترتیب: 35-33-28
خوب بود Dim-Dam جونم![]()
Bahrain عزیز تبریک... این عکس مگستون عالی شده. خیلی خوشگله. اول فکر کردم که ادیتش کردید و یه محیط سپیا خوشگل و درخور براش انتخاب کردید. ولی در پستهای بعدی متوجه شدم که خیر... من که ازش لذت بردم. راستی این مگسه مرده. یعنی اول کشتیدش بعد ازش عکس گرفتید... آخه این لکه ها رو آدم فکر می کنه خونه :blush:
اگه یه اسم خوشگلم براش انتخاب می کردید امتیازتون احتمالاً 50 بود. ولی بخاطر اسم من هم امتیاز 45 میدم. با یه اسم خوب می تونستید تاثیر کار رو روی بیننده بیشتر ببینید.موفق باشید و منتظر کارهای زیبای بعدیتون هستیم
چون در حال حرکت بودین خوب کمی سخت میشه نظر داد ولی با اجازه من این مورد رو در نظر نمی گیرم و نظرم رو می گم.
چند موردی که میشه توی کار دید اول اینکه نقطه اتکا و یه جور دیگه بگم نقطه ای که واضح سازی شده رو نمیشه دید. یعنی مشخص نیست سوژه اصلی در کارتون کدامه؟ (این کلی بود در مورد تمامی کارها نه این کار)
دوم اینکه ادیتی که رو کار انجام میدید صدمه میزنه. گاهی وقتی عکسی رو ادیت می کنم و شارپنس رو بیش از اندازه بالا می برم عکس به این شکل در میاد. نمی دونم در مورد کارهای شما هم این صادقه!؟
بعد اینکه کادر رو بهتر می تونستید ببندید. اگر پیاده بودید روبرو برید و سهم بیشتری از آسمان رو به عکس اختصاص بدید بعد اون خطی و دیوار مانندی که پایین درختها هست رو هم میشد یه جوری به عنوان خط افق در نظر گرفت و در جایی شاید پایین تر از 1/6 کادر قرار داد و یا بالاتر و با سایه های شاخه ها بازی کرد... در حال حرکت هم فقط می شد آسمان رو زیباتر جای داد. یه کمی هم مثل اینکه منظره کوتاه بوده و شما از اینکه این قسمت سریع تموم میشه شاتر رو زدید. یعنی با برشی که در سمت چپ خورده آدمی اینطور احساس می کنه.سرعت رو هم میشد بالاتر برد تا از محو شدن جلوگیری کرد... میشه امتیاز رو 28 یا 30 داد بخاطر رنگ قشنگ آسمان.
خوشحالم که صحبتهام باعث رنجشتون نشده. یعنی از خلق زیبا و انتقاد پذیریتون شادمانم![]()
درمورد عکسهای خودم راستش رو بخواید من چون دوربینم آنالوگ به همین دلیل اینکه کارهی چاپ شده رو بیارم و اسکن کنم و بعد ادیت کنم و این حرفا با فرصت کمی که دارم جور نمیشه و هم اینکه از کیفیت کارها کاسته میشه. این مسائل باعث شده بود که فکر اینکه عکس بزارم رو از سرم بیرون کنم. ولی از اونجا که شما خواستین سعی می کنم این کار رو کنم. فقط خواستید امتیاز بدید با ارفاق بدید که یه ذره امیدوار باشم و کمی هم آبروداری بشه :blush[/COLOR:]: