• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
کاپتان آرمین اینا رو خودت گرفتی؟؟؟
24.gif

خیلی خیلی خوشگلند!!
43.gif

به به و چه چه... بالاخره Mahi58 عزیز ما هم یه پست زدن. کجائین دوست عزیز!؟ نمی گین دلتنگتون میشیم. هم برای کارهاتون هم برای نظرات و هم برای خودتون... به ما هم سر بزنید خوشحال می شیم...

استاد زمان عزیز و Usb گرامی و دریا خانم گل شما هم کم پیدا شدین. همواره به یادتون هستیم و منتظر حضور گرم شما.

راستی Captan Armin اسمتون رو در پست قبل اشتباه نوشتم. عذر می خوام

دوستان از همگی درخواست مشارکت در نظردهی و بالا بردن سطح تایپیک رو دارم. " هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم..." ;):happy:
...خوش باشید و موفق..
.

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
احمد رضاي عزيز كارهاتون خيلي قشنگن .... خلاقيت خيلي خيلي خوبي دارين و نقطه قوت كارهاتون پرداخت عالي سوژه هست . صد البته من شاگردي بيش نيستم ولي براي بهبود كارهاتون اين نكات به ذهنم ميرسه كه ميگم خدمتتون :happy:
كادرها كمي شلوغ هستند به طوري كه سوژه اصلي چشم رو كامل جذب نميكنه مثلا عكس گل بنقش رنگ ( !! ) درختي كه پشت گل هست به اندازه خود گل جلب توجه ميكنه ولي چون به نظر ميرسه كه درخت نسبت به زمين كمي زاويه دار باشه شما ميتونستين كمي از گل دور بيشن و دوربينتون رو كمي كج كنين كه درخت و گل روي يك خط صاف ، و متمايل نسبت به افق قرار بگيرند .... اينطوري به نظرم كار قشنگتري در ميومد
عكس گل سرخ خوب فوكس شده ولي نور خيلي شديد بوده اگر نور دهي رو كم ميكردين خيلي بهتر بود . اگر هم ميتونستين غنچه هارو با دست كمي نظم بدين كه يه نيم دايره دور گل بزنند باز گل بيشتر جلب نظر ميكرد
اثر تاريخي هم خيلي تركيب رنگ خوبي داره ولي سهم آسمان و گندم توي عكس زياد هستند . بهتر بود براي اين كار نمينشستين كه گندم زردي گندم ها و آجر هاي مسجد با هم همخواني داشته باشند و يك سوم بالايي هم آسمان آبي .... از بين عكسهاتون من اين عكس رو بيشتر از بقيه پسنديدم

در كل هيچ كدوم از اينها ارزش كار شما رو كم نميكنه و صادقانه بگم عكسهاتون خيلي قشنگ بودند من مدتهاست ميخوام اينطوري سوژه رو پرداخت كنم و نميتونم :blush:

:p
مرسی دوست عزیز، از بابت نظرات و راهنمایی ها هم ممنون، بعد هم اینکه شما نمی دونین نباید به گل دست زد؟! هان؟ نشنیدین می گن: هرکی به گل دست بزنه....:D

Ahmad Reza عزیز خیلی خوشحالم که دوباره شاهد کارهای زیباتون هستم.
این گل رز خیلی خوشرنگه. و امتیاز 35. دلیلش هم تکرار
دوست خوبم چرا یه گل زیبا رو انتخاب نمی کنید و خونه نمی برید تا با خیالی آسوده تر عکاسی کنید. می تونید با نور و گل بازی کنید. با بکگراندهای متفاوت باهاش بازی کنید تا بالاخره یه کار عالی به دست بیارید. مطمئنم با کمی حوصله کار بسیار زیبایی از شما خواهیم دید. پس دیگه از شما انتظار ما چیز دیگه ای... زیاد هم منتظر نگذارید لطفاً
و اینکه با دیاف بیشتر کار کنید. منظورم فوکوس. عکسهایی همینجوری با دیافهای مختلف برای اینکه عمق و میدانها رو خوب بدست بیارید پیشنهاد می کنم.:)
شبیه به گل پیاز!! درسته؟ 25 به دلیل لرزش - افقی کج - و نیاز به کمی رفتن دوربین به سمت بالا. تا از پایین زمین 1/3 باشه و منظر زیبایی از آسمان رو هم بشه به نمایش گذاشت.
بهتر بود دور تا دور این بنا رو می گشتید و از تمامی زوایا میدید. فکر می کنم نماهای بهتری میشد ازش گرفت. شاید میشد با درختها قاب بندیش کرد. اگر هم یه درخت بوده با شاخه ها. یه مقدار هم نویز داره. فکر می کنم به دلیل ادیت(افزایش کنتراست و کاهش سایز عکس) مسئله فوکوس رو اینجا هم میشه دید. با فوکوسی مناسب زیباتر میشد. اینطور نیست؟ امیدوارم یه وقت از جسارتم نرنجید(همگی دوستان) امتیاز هم 30 فکر می کنم... :) همش بخاطر انتظار بیشتر :happy:
)

:happy[/B][/COLOR]:

ممنون ریتای عزیز. در مورد اینکه چرا یه گل رز نمی خرم و نمی برم خونه :blink:خب راستش این عکس رو تو خونه گرفتم، این رز باغچه خودمونه:D و راستش اینکه اصلا دوست ندارم، یه چیزهایی درست کنم و ازشون عکس بگیرم، یه چیز زیبا توجهم رو جلب میکنه و ازش عکاسی می کنم، همین.
در مورد مشکل عمق میدان و بوکه؛ البته حق باشماست، ولی به دوربین نگاه کنید، یک آلترا کامپکت. دیافراگم تا آخرین درجه باز بوده ولی متاسفانه کافی نبوده، به امید خدا تا چند ماه دیگه قصد خرید یه DSLR رو دارم که بتونم بشتر مانور بدم.
در مورد بنا؛ راستش بیشتر نشد نزدیک بشم، چند تا آدم مشکوک و خشن البته نزدیک بنا اتراق کرده بودن، عکس ها را سریع گرفتم و در رفتم:D

amorous

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
dim_dam /Rita-Rad /Smiley
خیلی ممنون از نظرات شما دوستان عزیزم
خیلی به من کمک کرد، سعی میکنم در کارهای بعدی از تجربیات شما استفاده کنم.

CaptainArmin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Rita-Rad عزیز از نظراتت ممنونم. به هر حال خوب میدونیکه عکاسی از یه سوژه ی متحرک (مخصوصا پروانه ها) کار سختیه و تا آدم بخواد کادربندی ،عمق میدان و... رو عالی تنظیم کنه سوژه از دست رفته به هر حال نظراتت کاملا درسته و سعی می کنم دفعه ی بعد بیشتر دقت کنم. راستی من چون چند وقت نبودم از نحوه ی امتیاز دهی خبر ندارم می شه بگین رنج امتیاز ها از چند تا چنده ؟ 1 تا 100؟

CaptainArmin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Rita-Rad عزیز از نظراتت ممنونم. به هر حال خوب میدونیکه عکاسی از یه سوژه ی متحرک (مخصوصا پروانه ها) کار سختیه و تا آدم بخواد کادربندی ،عمق میدان و... رو عالی تنظیم کنه سوژه از دست رفته به هر حال نظراتت کاملا درسته و سعی می کنم دفعه ی بعد بیشتر دقت کنم. راستی من چون چند وقت نبودم از نحوه ی امتیاز دهی خبر ندارم می شه بگین رنج امتیاز ها از چند تا چنده ؟ 1 تا 100؟
در ضمن جناب amorous عکس فوقالعاده ای انداختی شاید با iso کمتر میشد نتیجه ی بهتری گرفت البنه شاید!

amorous

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ضمن جناب amorous عکس فوقالعاده ای انداختی شاید با iso کمتر میشد نتیجه ی بهتری گرفت البنه شاید!
ممنون از اظهار نظر شما،
متاسفانه دوربینی که باهاش این عکس رو گرفتم همچین امکانی رو نداشت(تنظیم ISO)

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
بالاخره من هم به جرگه دوربین داران پیوستم !!! بعد از حدود 20 سال !
همین الان این عکس ها رو گرفتم یعنی داغ داغه ! :blush:
هنوز به دوربین کامل مسلط نیستم یعنی خیلی باهاش کار نکردم :blink:
دوستان اگه لطف کنن بگن تو این نوع عکسا بهترین میزان نور دهی و دیافراگم چقدر هست ممنون میشم
فقط مشکلی که من داشتم این ابرها داشتن تکون میخوردن و وقتی با 4 ثانیه نور دهی عکس میگرفتم عکس تار میشد :wacko:

فوکوسش خوبه یا مشکل داره ؟!

تا جایی که یادمه دوستان میگفتن عکس رو با سایز و حجم کم بزارم اگه دیدید دیگه کیفیت خیلی کمه بگید میتونم سایز اصلیش رو بزارم 3488*2616
منتظر نظر های شما هستم

ای کاش دوستانی که در ضمینه عکاسی تجربه بیشتری دارن یه مقدار بیشتر روی آموزش کار میکردن !

amorous

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مزارع کلزا - گنبد کاووس

6bkx0n5.jpg

البته به نظر خودم یکی از اشکالهاش میتونه Exposure بدش باشه، به هرحال دوست دارم نظر شما رو هم بدونم.

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
مزارع کلزا - گنبد کاووس

6bkx0n5.jpg

البته به نظر خودم یکی از اشکالهاش میتونه Exposure بدش باشه، به هرحال دوست دارم نظر شما رو هم بدونم.

عکستون زیباست. من از این ترکیب رنگ و فضای رویایی خوشم می آد.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289

به به و چه چه... بالاخره Mahi58 عزیز ما هم یه پست زدن. کجائین دوست عزیز!؟ نمی گین دلتنگتون میشیم. هم برای کارهاتون هم برای نظرات و هم برای خودتون... به ما هم سر بزنید خوشحال می شیم...

سلام از ماست ریتای عزیز.
281.gif

اصل حالتون چطوره؟ خوبید؟ خوشید؟ چه خبرها؟
تاپیک رو همیشه می دیدم و ازش لذت می بردم. بابا اینجا که به لطف شما، ماشاء الله با ما یا بدون ما از فعالترین جاهای پی تی است. :happy:
فقط زیاد جرات نکردم عکس هامو بذارم ترسیدم صفر بگیرند! :lol:
هی مردد بودم بذارم نذارم! خلاصه دلمو زدم به دریا و یه دونه دیگه گذاشتم. عکس رو توی یکی از سفرهامون به اصفهان، توی یکی از خونه های قدیمی گرفتم. از لحاظ حرفه ای شاید چیز خاصی نداشته باشه، ادیت هم نشده، ولی خودم دوستش دارم!! یه کم بفهمی نفهمی شکار لحظه است! :happy:
یه نمره عادلانه بهش بدید، صفر هم شد عیب نداره چوب معلم گله!!
126fs4847976.gif

ممنون.

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
وای ماهی(شما اسمتون ماهیه؟)این گربه ات چقدر شبیه کاستور منه:rolleyes:

قبلا از کاستور عکس گذاشتم، این هم یه عکس دیگه از کاستور و داداشش پولکس:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289

چه گربه باحالی دارید! عجب قیافه شیطون و موزی یی داره خدا به دادتون برسه از دستش! :lol:
درسته خیلی هم شبیه این بچه گربه ای که من عکس گرفتم ازش هست! شاید گربه شما یه سفر به اصفهان داشته و اونجا ازدواج موقت کرده (!!) و بعد بدون اینکه بدونه این بچه رو پیدا خواهد کرد به تهران پیش صاحبش برگشته!! (یاد داستان رستم و سهراب افتادم)! :lol:

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
چه گربه باحالی دارید! عجب قیافه شیطون و موزی یی داره خدا به دادتون برسه از دستش! :lol:
درسته خیلی هم شبیه این بچه گربه ای که من عکس گرفتم ازش هست! شاید گربه شما یه سفر به اصفهان داشته و اونجا ازدواج موقت کرده (!!) و بعد بدون اینکه بدونه این بچه رو پیدا خواهد کرد به تهران پیش صاحبش برگشته!! (یاد داستان رستم و سهراب افتادم)! :lol:

سلام
1. جواب سوال من رو ندادین، من شما رو ماهی صدا کنم؟ اسمتون همینه؟
2. نه! اتفاقا خیلی گربه مظلوم و خوبیه، فقط وقتی داری نوازشش می کنی باید حواست باشه که پنجول مال نشی:D
3. عجب! عجب! طفلک گربه من، هنوز بچه ست طفلکی. ازدواج نکرده ...
4. صاحبش هم تهران زندگی نمی کنه ها...

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون ریتای عزیز. در مورد اینکه چرا یه گل رز نمی خرم و نمی برم خونه :blink::D

سلام دوباره بر همگان. وقت گرانبهای همگی بخیر و شادی :)
خوب قبلاً هم گفته بودید که دوست دارید که طبیعی کار کنید نه اینکه چیزی رو درست کنید و بعد عکاسی کنید. هرطور که دوست دارید و برای نظر شما احترام قائلیم. ولی خوب اینکه بتونید با نور و یا چیزهای دیگه با ترکیبات خاص کار کنید هم خیلی خوبه و توی پیشرفت کمک شایانی داره. به هر حال هر طور که مایلید. :) منتظر کارهای زیبا هستیم.
راستی یادم رفت... ولی دوست من دیاف باز باعث عدم عمق و میدان میشه. هر چه دیاف بازتر باشه عمق و میدان کمتر میشه و تنظیمش هم سخت تر.

غروب - بندر ترکمن
6cn2vec.jpg

این کار شما هم زیباست. به خصوص انعکاسها و تکرار شدن تیرها و درختها پشت هم... ادیتهایی که انجام میدید یه مقدار به عکس صدمه می زنه. بیشتر رو ادیت دقت کنید. یه مقدار هم اگه به سمت چپ می رفتید. یه چند قدمی بهتر می بود. امتیاز 40 :)

Rita-Rad عزیز از نظراتت ممنونم. به هر حال خوب میدونیکه عکاسی...

حق باشماست و کار سختیه. ولی خوب باید توجه کرد. اگه دیافتون بسته تر بود فکر می کنم 8 یا کمی بالاتر هم مسئله اور شدن و نور زیادتون حل می شد و هم عمق و میدان جواب میداد... به هر حال از دیدن کارهای زیباتون جداً لذت بردیم. رنگهایی بسیار زنده و زیبا. ممنونم عزیز جان :happy: راستی امتیاز دهی هم از 10 تا 50 هست.

سلام به همه دوستان
بالاخره من هم به جرگه دوربین داران پیوستم !!! بعد از حدود 20 سال !

ای کاش دوستانی که در ضمینه عکاسی تجربه بیشتری دارن یه مقدار بیشتر روی آموزش کار میکردن !

به به... به سلامتی مبارکه. و خوش آمدید :happy:
خوب توی عکاسی در شب دیافتون رو تا می تونید باز کنید، صد البته بهتره:)
خوب محوی بخاطر حرکت ابرها هم هست...ولی 4 ثانیه نور دهی خیلی کمه. فکر می کنم 10-15 ثانیه مناسبتر باشه. که مطمئناً نویز هم ایجاد خواهد شد. ولی مسئله نویز رو با نرم افزارها می تونید حل کنید
راستی بهتر که فاصله کمتر باشه. یعنی زوم تر باشه و موضوع رو بهتر نمایش بدین. هنوز به دوربین مسلط نشدین و شاید نشه امتیاز داد... ولی 25. یه مقدار محوی و نویز و همینطور نیاز به کراپ...
.

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76

سلام دوباره بر همگان. وقت گرانبهای همگی بخیر و شادی :)
خوب قبلاً هم گفته بودید که دوست دارید که طبیعی کار کنید نه اینکه چیزی رو درست کنید و بعد عکاسی کنید. هرطور که دوست دارید و برای نظر شما احترام قائلیم. ولی خوب اینکه بتونید با نور و یا چیزهای دیگه با ترکیبات خاص کار کنید هم خیلی خوبه و توی پیشرفت کمک شایانی داره. به هر حال هر طور که مایلید. :) منتظر کارهای زیبا هستیم.
راستی یادم رفت... ولی دوست من دیاف باز باعث عدم عمق و میدان میشه. هر چه دیاف بازتر باشه عمق و میدان کمتر میشه و تنظیمش هم سخت تر.

.

سلام و ممنون ریتا جان.
دقیقا منظورم همین بود، توی اون عکس گل می خواستم تا اونجایی که ممکنه، عمق میدان کم بشه و غنچه ها محو بشن که لنز بیشتر از این اجازه نداد.
باز هم ممنون از توجه ات:)

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
ریتا جان ممنون از لطلفت من جدید نیستم قبلا هم بودم !!!

سعی کردم نور دهی بیشتر رو تست کنم ولی به دلیل همون حرکتی که ابرا داشتن دیگه بیش از حد محو میشدن و اون موقع دیکه 2 هم نمیگرفتم !!!

ولی حتما امشب هم تست میکنم و دوباره عکسها رو میزارم !

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
مزارع کلزا - گنبد کاووس

6bkx0n5.jpg

یه مقدار رنگها - فوکوس و پرسپکتیو مورد داره. احتمال میدم مسئله رنگها به ادیت مربوط بشه. مثل اینکه نور زیاد بوده(عدم کنترل نور. نیاز به دیاف بسته تر) بعد خواستید با ادیت درستش کنید که به رنگها هم صدمه زده. فکر می کنم همچین چیزی بوده.
اگه کمی بالاتر می رفتید تا آسمان در 1/3 بالایی قرار می گرفت و یه مقدار از اینی که هست سهمش بیشتر بود زیباتر میشد. مشکل فوکوس هم به دیاف باز مربوط میشه. امتیاز 28-30. ببخشید که انقدر صریح گفتم. همچین مزرعه ای رو یه روز که از گردش میامدیم دیدم. خیلی زیبا بود. پیاده شدیم و همگی رفتیم تا ازش عکس بگیریم. خیلی قشنگ بودن. :) راستی یه نقطه اتکا (تاکیدی) هم اگه تو عکس باشه قشنگتر میشه. :
)

سلام از ماست ریتای عزیز.
281.gif

اصل حالتون چطوره؟ خوبید؟ خوشید؟ چه خبرها؟
تاپیک رو همیشه می دیدم و ازش لذت می بردم. بابا اینجا که به لطف شما، ماشاء الله با ما یا بدون ما از فعالترین جاهای پی تی است. :happy:
فقط زیاد جرات نکردم عکس هامو بذارم ترسیدم صفر بگیرند! :lol:
هی مردد بودم بذارم نذارم! خلاصه دلمو زدم به دریا و یه دونه دیگه گذاشتم. عکس رو توی یکی از سفرهامون به اصفهان، توی یکی از خونه های قدیمی گرفتم. از لحاظ حرفه ای شاید چیز خاصی نداشته باشه، ادیت هم نشده، ولی خودم دوستش دارم!! یه کم بفهمی نفهمی شکار لحظه است! :happy:
یه نمره عادلانه بهش بدید، صفر هم شد عیب نداره چوب معلم گله!!
126fs4847976.gif

ممنون.

ممنون. خدا رو شکر. ایام در گذرند و ما هم در حال استفاده از روزهای زیبا :)
والله با صحبتهای شما ناراحت شدم. آخه ما هیچ وقت قصد نداریم که کاری کنیم دوستان از گذاشتن عکس دوری کنن. دوست داریم عکس هرچی که هست باشه. بالاخره که پیشرفت خواهیم کرد. اگه چیزی می گیم و انتقاد می کنیم برای اینکه کارها بهتر بشن. وگرنه تمامی عکسها زیبا هستن و با ارزش. دوست خوبم کارهای شما که زیبا هستن چرا می خواید ما رو از دیدنش محروم کنید. راستش از خودم ناراحت شدم که چرا کاری کردم که باعث بشه شما و چه بسا دوستان دیگه عکس نذارن... :( امیدوارم ببخشید و اصلاً فکر اینکه این مسائل رو نکنید و کارهاتون رو به نمایش بزارید. اینجا قبل از اینکه جایی برای نقد کارها باشه یه محیط زیبای دوستیه. با بچه هایی صمیمی و مهربان. بخاطر دوستی ها فعال باشید :happy: ممنون :)
حق دارید این پیشی کوچولو رو دوست داشته باشید. خیلی ملوس و بامزه ست. چه دلهره ای هم داره تو چشماش. کادر اگه بسته تر بود خوشگل تر بود. بعدشم همه دوستان فراموش کردیم مثل اینکه توی عکاسی فوتو گرافیک هم داریم. گاهی میشه عکسهایی که به تنهایی حرفی برای گفتن ندارن رو با عکس دیگه ای تلفیق کرد و تو دسته فتو گرافیک گذاشت. اون زمان عکس زیباتر و با ارزشتر خواهد بود. این یه شاخست و نمی شه گفت که اونوقت عکس نیست و یه کار گرافیکی چرا که در تمام دنیا هم پذیرفته شده. :)
همین جوری به این پیشی خوشگل اگه امتیاز بدیم 25 میدم ولی اگه یه اسم که احساس گربه رو بخواد نشون بده یا احساسی که شما نسبت بهش دارید رو نشون بده مطمئن باشید بخاطر اسم و حسی که انتخاب کردید امتیازی خیلــــــــــی بالاتر خواهید گرفت. مثلاً من اون موقع 40 امتیاز میدادم. چون از ویژگیهای عکس خوب بروز احساس هم هست. :)

این دو تا داداش چه ژستی گرفتن. :happy: خیلی با نمکن. این پیشی ها رو انقده دوست دارم. :blush: ممنون از اینکه عکسشون رو گذاشتین. :) امتیاز 40. کار خیلی قشنگیه ولی چون عالی نیست 40. :)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
والله با صحبتهای شما ناراحت شدم. آخه ما هیچ وقت قصد نداریم که کاری کنیم دوستان از گذاشتن عکس دوری کنن. دوست داریم عکس هرچی که هست باشه. بالاخره که پیشرفت خواهیم کرد. اگه چیزی می گیم و انتقاد می کنیم برای اینکه کارها بهتر بشن. وگرنه تمامی عکسها زیبا هستن و با ارزش. دوست خوبم کارهای شما که زیبا هستن چرا می خواید ما رو از دیدنش محروم کنید. راستش از خودم ناراحت شدم که چرا کاری کردم که باعث بشه شما و چه بسا دوستان دیگه عکس نذارن... امیدوارم ببخشید و اصلاً فکر اینکه این مسائل رو نکنید و کارهاتون رو به نمایش بزارید. اینجا قبل از اینکه جایی برای نقد کارها باشه یه محیط زیبای دوستیه. با بچه هایی صمیمی و مهربان. بخاطر دوستی ها فعال باشید ممنون
نه اونها رو همشو شوخی کردم.
22.gif

کسایی که اینجا عکس می ذارند قطعا از انتقادی که از عکس هاشون میشه استفاده می کنند و اشتباهاتشون رو توی عکس های دیگه تکرار نمی کنند.
دست شما هم که زحمت می کشید درد نکنه.
flowerysmile.gif

سلام
1. جواب سوال من رو ندادین، من شما رو ماهی صدا کنم؟ اسمتون همینه؟
2. نه! اتفاقا خیلی گربه مظلوم و خوبیه، فقط وقتی داری نوازشش می کنی باید حواست باشه که پنجول مال نشی
3. عجب! عجب! طفلک گربه من، هنوز بچه ست طفلکی. ازدواج نکرده ...
4. صاحبش هم تهران زندگی نمی کنه ها...
- من Mahi (محمود) هستم، موقعی که عضو شدم خواستم خلاصه اش کنم که هر بار خواستم وارد شم مجبور نباشم یه تایپ طولانی بکنم!(
romansmile.gif
) ولی از بس اینجا همه بهم گفتند ماهی دیگه خودم هم باورم شده ماهی هستم! :lol:
شما هر جور دوست داشتید صدا کنید. :happy:
- عجب گربه مظلومی!!
24.gif

- بچه های این دوره زمونه عوض شدن، حواستون خیلی بهش باشه!!
- هر جای ایران هستید ما مخلصیم!
2lxe53l.gif

بالا