مــگـــس
Olympus C-8080 Wide Zoom

نظرتون چيـــه ؟؟؟
سلام بر دوستان خوبم
انشاء الله که پایان هفته خوبی رو پشت سر گذاشته باشید و همینطور هفته بسیار با نشاط و زیبایی رو شروع کرده باشید.
پنجشنبه ناچار شدم با عجله برم. عذر می خوام. می گفتم که این سیستم امتیاز دهی در تمامی سایتهای عکاسی هم وجود داره و اینطوری بهتر میشه نظر رو انتقال داد. البته به هیچ وجه smiley جان قصد نداریم که انتقادات و پیشنهادات رو حدف کنیم. بلکه از دوستان خواهشمندم حتماً دلیل امتیاز دهی رو ذکر کنن. چرا که هدف پیشرفت در کار هست که بدون راهنمایی عزیزان امکان پذیر نیست. با تشکر از همگی :happy:
انشاءالله در کارهای بعدی جبران می کنید :happy:
Smiley و Rita ی عزیز، هر دو از کاربرهای کاردرست PT هستند. امیدوارم اختلاف نظر به دلخوری یی چیزی بین بر و بچ منجر نشه.![]()
![]()
در مورد این اختلاف نظری که بینتون هست به نظر من سیستم امتیازدهی کاربرهای تازه وارد رو بیشتر از این که مایوس کنه، تشویق به ارائه کارهای بهتر و گرفتن امتیاز بالاتر می کنه و من با این سیستم موافقم، ولی میشه یه راه حلی ارائه کرد که هم محاسنی که ریتا میگه رو داشته باشه و هم فاقد معایبی که اسمایلی میگه باشه.
پیشنهاد من اینه:
هر عکسی که گذاشته میشه، توسط ریتا خانم، از چند لحاظ بررسی بشه و بهش نمره داده بشه. مثلا چند معیار مهم برای یه عکس خوب از طرف ایشون تعیین بشه و بعد هر عکسی رو که می خوان بهش امتیاز بدن، از این چند لحاظ بهش نمره بدهند. عین این کار در خیلی جاهای اینترنت برای بررسی (Review) همه چیز داره استفاده میشه. مثلا این Review از سایت معروف Gamespot (یکی از بهترین بررسی کننده های گیم) رو ببینید:![]()
http://www.gamespot.com/pc/adventure/residentevil4/review.html?sid=6171356
پنج تا فاکتور مهم برای یه گیم (میزان لذت بخش بودن بازی-گرافیک زیبا-سیستم صدا و موزیک ها-طولانی بودن بازی و سلیقه خود شخص بررسی کننده) رو بررسی می کنه و به هر کدومشون از 10 نمره میده و بعد یه نمره کلی از روی این نمرات جزئی تر میده.
میشه این کار رو اینجا هم پیاده کرد. مثلا 5 ویژگی مهم یه عکس در نظر گرفته بشه و به هر عکسی از اون 5 لحاظ نمره داده بشه. مثلا کادربندی: 7 از 10، سوژه: 6 از 10،... و در صورت لزوم یه نمره کلی در انتها.
این جوری هر کسی حتی اگه گردن کلفت هم نباشه(!)، هم از جنبه های مثبت عکسش که نمره خوبی گرفتند تشویق میشه و هم به این فکر می افته که نکات منفی عکسش رو که امتیاز پایینی گرفتند اصلاح کنه. برای ریتا خانم هم نباید انجامش خیلی سخت باشه. :happy:
نظرتون رو بگید بچه ها!
ممنون.![]()
فعلا.
محمود خان ... ماهي عزيزم :happy: من افتخار شاگردي ريتا جان رو دارم و هيچ وقت همچين جسارتي نميكنم اون مساله يه سوء تفاهم كوچيكي بود كه ازشون پرسيده بودم
در مورد معيار بررسي ، خود عكاسي يه چند تا معيار مشخص داره . مثلا كادر بندي - نور - تركيب رنگ - سوژه مناسب و ... . ريتا خانوم هم عكسهارو با همين معيارهاي بررسي ميكنند و نكاتي رو كه ميبينند به دوستان آموزش ميدند
از حسن نظرتون هم بسيار ممنون :happy: جدا كه خيلي" ماهي "
مــگـــس
بس كسي راجع به عكس من نظري نداره ؟؟!!؟!:blush:
راستي نمرهايي كه ميدين از چنده ؟؟؟
سلام bahrainجان
خدلیی عکس قشنگی گرفتی حتما خیلی هم زحمت کشیدی خسته نباشی این مگس ها خیلی مگسن امروز با یه مگس کش کلی جون کندم تا یکیشو بکشم آما آخر نشد فرار کردچه برسه که آدم بخواد ازشون عکس بگیره اما خیلی دوست دارم بدون ادیت هم ببینمش
یه لطفی هم بکن یه توضیحاتی هم در مورد عکس بده خیلی دوست دارم بدونم رو چی نشسته نور دهی کنترل شده یا طبیعی از کجا امده به کجا میره چند سال داره مدرکش چیه و ...
در کل من نمره 45 می دم البته باید وایستم ببینیم خانم معلم چند می ده
ولی من با عکست خیلی حال کردم دمت گرم
راستی نمره ها از 10 تا 50 هست
bahrain جان به نظر من عکس قشنگی شده و هم ادیت خوب و مناسبی روش انجام دادی
کلا کار زیبایی هست من هم فکر میکنم نمره شما بین 40 تا 45 باشه
من( کی از من نظر خواست ؟! )
بس كسي راجع به عكس من نظري نداره ؟؟!!؟!:blush:
راستي نمرهايي كه ميدين از چنده ؟؟؟
45 از 50 ؟!! خيلي خوبه ..
ممنون dim_dam جان ..
راجع به عكس هم ،،، اصلا اديت نشده ،،، خودم هم باور نميكردم اينطوري دربياد
با وضعيت اتو ماتيك هم هست (( نه تنضيم نور سفيد ، نه ايزو ، نه ......)))
مگسه روي آينه اي كه به ديوار وصل بود نشسته بود ، روي آينه انعكاس پنجره افتاده
اينهم عكس اصلي با حجم 8 ميگابيكسل :
![]()
البته اون عكس اولي كه قرار داده بودم Crop كرده بودم !!
در كل خيلي ممنون از نظرتون !! خوشحال شديــــم
دست شما درد نكنهبحرینی جان عکست خیلی خوب شده ولی زیبا نیست اصلا![]()
من هنوز تو مد نمره دادن قرار نگرفتم وگرنه یه نمره خوب بهت می دادم. ضمن ستودن هنرت و اینکه کلا خوب عکاسی می کنی، من می گم این 8080 شاهکاره:happy: شما که این همه وسیله رو توی امضات گذاشتی، این یکی رو هم بذار، به جان خودم کلاسش از همه اینها بالاتره.
پس آفرین به تو و 100 آفرین به دوربینت
منتظر کارهای قشنگترت هستم با این دوربین انتظارات ما رو بالاتر بردی البته خودتم می دونی حرف اولو عکاس میزنه در درجه دوم دوربین هم که خوب باشه نورعلی النور![]()
عکسهای قشنگی هستن فقط بگو این جکو جونورا رو از کجا اوردی![]()