• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
مــگـــس

Olympus C-8080 Wide Zoom

149fs325497.jpg

نظرتون چيـــه ؟؟؟

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
سلام بر دوستان خوبم
انشاء الله که پایان هفته خوبی رو پشت سر گذاشته باشید و همینطور هفته بسیار با نشاط و زیبایی رو شروع کرده باشید. :)
پنجشنبه ناچار شدم با عجله برم. عذر می خوام. می گفتم که این سیستم امتیاز دهی در تمامی سایتهای عکاسی هم وجود داره و اینطوری بهتر میشه نظر رو انتقال داد. البته به هیچ وجه smiley جان قصد نداریم که انتقادات و پیشنهادات رو حدف کنیم. بلکه از دوستان خواهشمندم حتماً دلیل امتیاز دهی رو ذکر کنن. چرا که هدف پیشرفت در کار هست که بدون راهنمایی عزیزان امکان پذیر نیست. با تشکر از همگی :happy:

انشاءالله در کارهای بعدی جبران می کنید :happy:;)

Smiley و Rita ی عزیز، هر دو از کاربرهای کاردرست PT هستند. امیدوارم اختلاف نظر به دلخوری یی چیزی بین بر و بچ منجر نشه.
grouphugg.gif
flowerysmile.gif

در مورد این اختلاف نظری که بینتون هست به نظر من سیستم امتیازدهی کاربرهای تازه وارد رو بیشتر از این که مایوس کنه، تشویق به ارائه کارهای بهتر و گرفتن امتیاز بالاتر می کنه و من با این سیستم موافقم، ولی میشه یه راه حلی ارائه کرد که هم محاسنی که ریتا میگه رو داشته باشه و هم فاقد معایبی که اسمایلی میگه باشه.
پیشنهاد من اینه:
هر عکسی که گذاشته میشه، توسط ریتا خانم، از چند لحاظ بررسی بشه و بهش نمره داده بشه. مثلا چند معیار مهم برای یه عکس خوب از طرف ایشون تعیین بشه و بعد هر عکسی رو که می خوان بهش امتیاز بدن، از این چند لحاظ بهش نمره بدهند. عین این کار در خیلی جاهای اینترنت برای بررسی (Review) همه چیز داره استفاده میشه. مثلا این Review از سایت معروف Gamespot (یکی از بهترین بررسی کننده های گیم
gamer4.gif
) رو ببینید:
http://www.gamespot.com/pc/adventure/residentevil4/review.html?sid=6171356
پنج تا فاکتور مهم برای یه گیم (میزان لذت بخش بودن بازی-گرافیک زیبا-سیستم صدا و موزیک ها-طولانی بودن بازی و سلیقه خود شخص بررسی کننده) رو بررسی می کنه و به هر کدومشون از 10 نمره میده و بعد یه نمره کلی از روی این نمرات جزئی تر میده.
میشه این کار رو اینجا هم پیاده کرد. مثلا 5 ویژگی مهم یه عکس در نظر گرفته بشه و به هر عکسی از اون 5 لحاظ نمره داده بشه. مثلا کادربندی: 7 از 10، سوژه: 6 از 10،... و در صورت لزوم یه نمره کلی در انتها.
این جوری هر کسی حتی اگه گردن کلفت هم نباشه(!)، هم از جنبه های مثبت عکسش که نمره خوبی گرفتند تشویق میشه و هم به این فکر می افته که نکات منفی عکسش رو که امتیاز پایینی گرفتند اصلاح کنه. برای ریتا خانم هم نباید انجامش خیلی سخت باشه. :happy:
نظرتون رو بگید بچه ها!
ممنون.
thankyou.gif

فعلا.

amorous

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
mahi58 من با نظر شما موافقم اینجوری حرفه ای تره
Rita-Rad یازم از شما ممنونم، وقتی رک تر میگین نظرتونو من خوشحال میشم، به مورد های خوبی اشاره کردین بعضی هاش رو نمیدونستم بعضی هاش رو هم میدونستم ولی کاری از دستم بر نمیومد!
لطفا از عکس های خودتونم بذارید(میدونم قبلا گذاشتید ولی من تازه اومدم تو این تاپیک چند صفحه قبل هم که رفتم ببینم، عکسهای شما انگار del شده بود یا فیلتر بود به هرحال منتظر عکس های جدید شما هستم)

قمصر - کاشان

این عکس رو در حال حرکت ماشین گرفتم بلورش بیشتر به خاطر اینه.

CaptainArmin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم موافقم mahi 85 البته باید فاکتورهایی که به اونا امتیاز میدیم مشخص باشند و هر کسی که امتیاز میده به همه اونا اشاره کنه.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
مرسی بچه ها.
rose.gif

امیدوارم ریتا هم موافق باشه به نظر من که تاپیک رو خیلی بهتر می کنه. :)

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
Smiley و Rita ی عزیز، هر دو از کاربرهای کاردرست PT هستند. امیدوارم اختلاف نظر به دلخوری یی چیزی بین بر و بچ منجر نشه.
grouphugg.gif
flowerysmile.gif

در مورد این اختلاف نظری که بینتون هست به نظر من سیستم امتیازدهی کاربرهای تازه وارد رو بیشتر از این که مایوس کنه، تشویق به ارائه کارهای بهتر و گرفتن امتیاز بالاتر می کنه و من با این سیستم موافقم، ولی میشه یه راه حلی ارائه کرد که هم محاسنی که ریتا میگه رو داشته باشه و هم فاقد معایبی که اسمایلی میگه باشه.
پیشنهاد من اینه:
هر عکسی که گذاشته میشه، توسط ریتا خانم، از چند لحاظ بررسی بشه و بهش نمره داده بشه. مثلا چند معیار مهم برای یه عکس خوب از طرف ایشون تعیین بشه و بعد هر عکسی رو که می خوان بهش امتیاز بدن، از این چند لحاظ بهش نمره بدهند. عین این کار در خیلی جاهای اینترنت برای بررسی (Review) همه چیز داره استفاده میشه. مثلا این Review از سایت معروف Gamespot (یکی از بهترین بررسی کننده های گیم
gamer4.gif
) رو ببینید:
http://www.gamespot.com/pc/adventure/residentevil4/review.html?sid=6171356
پنج تا فاکتور مهم برای یه گیم (میزان لذت بخش بودن بازی-گرافیک زیبا-سیستم صدا و موزیک ها-طولانی بودن بازی و سلیقه خود شخص بررسی کننده) رو بررسی می کنه و به هر کدومشون از 10 نمره میده و بعد یه نمره کلی از روی این نمرات جزئی تر میده.
میشه این کار رو اینجا هم پیاده کرد. مثلا 5 ویژگی مهم یه عکس در نظر گرفته بشه و به هر عکسی از اون 5 لحاظ نمره داده بشه. مثلا کادربندی: 7 از 10، سوژه: 6 از 10،... و در صورت لزوم یه نمره کلی در انتها.
این جوری هر کسی حتی اگه گردن کلفت هم نباشه(!)، هم از جنبه های مثبت عکسش که نمره خوبی گرفتند تشویق میشه و هم به این فکر می افته که نکات منفی عکسش رو که امتیاز پایینی گرفتند اصلاح کنه. برای ریتا خانم هم نباید انجامش خیلی سخت باشه. :happy:
نظرتون رو بگید بچه ها!
ممنون.
thankyou.gif

فعلا.

محمود خان ... ماهي عزيزم :happy: من افتخار شاگردي ريتا جان رو دارم و هيچ وقت همچين جسارتي نميكنم اون مساله يه سوء تفاهم كوچيكي بود كه ازشون پرسيده بودم
در مورد معيار بررسي ، خود عكاسي يه چند تا معيار مشخص داره . مثلا كادر بندي - نور - تركيب رنگ - سوژه مناسب و ... . ريتا خانوم هم عكسهارو با همين معيارهاي بررسي ميكنند و نكاتي رو كه ميبينند به دوستان آموزش ميدند

از حسن نظرتون هم بسيار ممنون :happy: جدا كه خيلي" ماهي "

[E2]

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام اینم ما گرفتیم نظر فراموش نشه با K750 (جـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوات)

2nbet6a.jpg

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
محمود خان ... ماهي عزيزم :happy: من افتخار شاگردي ريتا جان رو دارم و هيچ وقت همچين جسارتي نميكنم اون مساله يه سوء تفاهم كوچيكي بود كه ازشون پرسيده بودم
در مورد معيار بررسي ، خود عكاسي يه چند تا معيار مشخص داره . مثلا كادر بندي - نور - تركيب رنگ - سوژه مناسب و ... . ريتا خانوم هم عكسهارو با همين معيارهاي بررسي ميكنند و نكاتي رو كه ميبينند به دوستان آموزش ميدند

از حسن نظرتون هم بسيار ممنون :happy: جدا كه خيلي" ماهي "

130fs1258263.gif

دقیقا! می دونم که ریتا هم از این لحاظ ها بررسی می کنه، ولی به نظرم جالب میشه به جای یه نمره کلی دونه دونه هم نمره بده، فکر کنم براشون امکان پذیر هم باشه.
در ضمن من از این ماهی ها هستم:
shrk.gif

:lol:
;)

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من فکر میکنم كادر بندي - نور - تركيب رنگ - سوژه مناسب و.... که smiley عزیز گفتن معیارهای خوبی برای بررسی عکسا هست
فقط پیشنهادی که دارم دوستانی که واردن فقط نگن مثلا کادر بندی مشکل داره بلکه راه حل ارائه بدن مثلا خیلی بهتر بود اکه کادرت از اینجا شروع میشد و سوژه اینجا قرار میگرفت
و یا در مورد میزان نوردهی و دیاف و ... با نگاه کردن به EXIF عکسها بگن که اگه تو این عکس نوردهی چقدر بود بهتر میشد و ....

امید وارم منظورم رو رسونده باشم

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان قشنگم :D
امروز دوتا عکس گذاشتم البته چشم ریتا جان رو دور دیدم یکم شیطونی کردم:blush:(منظورم ادیت )

نمره 30
نمره 35

نمره 35

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بس كسي راجع به عكس من نظري نداره ؟؟!!؟!:blush:;)

راستي نمرهايي كه ميدين از چنده ؟؟؟

سلام bahrainجان
خدلیی عکس قشنگی گرفتی حتما خیلی هم زحمت کشیدی خسته نباشی این مگس ها خیلی مگسن امروز با یه مگس کش کلی جون کندم تا یکیشو بکشم آما آخر نشد فرار کرد:D چه برسه که آدم بخواد ازشون عکس بگیره اما خیلی دوست دارم بدون ادیت هم ببینمش
یه لطفی هم بکن یه توضیحاتی هم در مورد عکس بده خیلی دوست دارم بدونم رو چی نشسته نور دهی کنترل شده یا طبیعی از کجا امده به کجا میره چند سال داره مدرکش چیه و ...:D:p
در کل من نمره 45 می دم البته باید وایستم ببینیم خانم معلم چند می ده
ولی من با عکست خیلی حال کردم دمت گرم;)
راستی نمره ها از 10 تا 50 هست

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
مثل اینکه هیچ کس اینجا نیست ! سعی کنید بیشتر به اینجا سر بزنید

bahrain جان به نظر من عکس قشنگی شده و حالا که مشخص شد که ادیت هم نداره دیگه هنر شما توی انتخاب زاویه جلوه بیشتری پیدا میکنه !

کلا کار زیبایی هست من هم فکر میکنم نمره شما بین 40 تا 45 باشه ( کی از من نظر خواست ؟! )

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
سلام bahrainجان
خدلیی عکس قشنگی گرفتی حتما خیلی هم زحمت کشیدی خسته نباشی این مگس ها خیلی مگسن امروز با یه مگس کش کلی جون کندم تا یکیشو بکشم آما آخر نشد فرار کرد:D چه برسه که آدم بخواد ازشون عکس بگیره اما خیلی دوست دارم بدون ادیت هم ببینمش
یه لطفی هم بکن یه توضیحاتی هم در مورد عکس بده خیلی دوست دارم بدونم رو چی نشسته نور دهی کنترل شده یا طبیعی از کجا امده به کجا میره چند سال داره مدرکش چیه و ...:D:p
در کل من نمره 45 می دم البته باید وایستم ببینیم خانم معلم چند می ده
ولی من با عکست خیلی حال کردم دمت گرم;)
راستی نمره ها از 10 تا 50 هست

45 از 50 ؟!! خيلي خوبه ..

ممنون dim_dam جان ..

راجع به عكس هم ،،، اصلا اديت نشده ،،، خودم هم باور نميكردم اينطوري دربياد

با وضعيت اتو ماتيك هم هست (( نه تنضيم نور سفيد ، نه ايزو ، نه ......)))

مگسه روي آينه اي كه به ديوار وصل بود نشسته بود ، روي آينه انعكاس پنجره افتاده

اينهم عكس اصلي با حجم 8 ميگابيكسل :

البته اون عكس اولي كه قرار داده بودم Crop كرده بودم !!

در كل خيلي ممنون از نظرتون !! خوشحال شديــــم

bahrain جان به نظر من عکس قشنگی شده و هم ادیت خوب و مناسبی روش انجام دادی
کلا کار زیبایی هست من هم فکر میکنم نمره شما بین 40 تا 45 باشه

مرسي .... اتفاقا اصلا هم اديت نشده ، عكس اصلي رو هم قرار دادم
از بابت نمره هم ممنون

( کی از من نظر خواست ؟! )
من

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
بس كسي راجع به عكس من نظري نداره ؟؟!!؟!:blush:;)

راستي نمرهايي كه ميدين از چنده ؟؟؟

سلام
بحرینی جان عکست خیلی خوب شده ولی زیبا نیست اصلا:D
من هنوز تو مد نمره دادن قرار نگرفتم وگرنه یه نمره خوب بهت می دادم. ضمن ستودن هنرت و اینکه کلا خوب عکاسی می کنی، من می گم این 8080 شاهکاره:happy: شما که این همه وسیله رو توی امضات گذاشتی، این یکی رو هم بذار، به جان خودم کلاسش از همه اینها بالاتره.

amorous

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان قشنگم :D
امروز دوتا عکس گذاشتم البته چشم ریتا جان رو دور دیدم یکم شیطونی کردم:blush:(منظورم ادیت )

نمره 30
نمره 35

نمره 35

عکسهای قشنگی هستن فقط بگو این جکو جونورا رو از کجا اوردی:D

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
45 از 50 ؟!! خيلي خوبه ..

ممنون dim_dam جان ..

راجع به عكس هم ،،، اصلا اديت نشده ،،، خودم هم باور نميكردم اينطوري دربياد

با وضعيت اتو ماتيك هم هست (( نه تنضيم نور سفيد ، نه ايزو ، نه ......)))

مگسه روي آينه اي كه به ديوار وصل بود نشسته بود ، روي آينه انعكاس پنجره افتاده

اينهم عكس اصلي با حجم 8 ميگابيكسل :

البته اون عكس اولي كه قرار داده بودم Crop كرده بودم !!

در كل خيلي ممنون از نظرتون !! خوشحال شديــــم

پس آفرین به تو و 100 آفرین به دوربینت :D
منتظر کارهای قشنگترت هستم با این دوربین انتظارات ما رو بالاتر بردی البته خودتم می دونی حرف اولو عکاس میزنه در درجه دوم دوربین هم که خوب باشه نورعلی النور ;)

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15

عليكم السلام

بحرینی جان عکست خیلی خوب شده ولی زیبا نیست اصلا:D
دست شما درد نكنه :(:eek:

من هنوز تو مد نمره دادن قرار نگرفتم وگرنه یه نمره خوب بهت می دادم. ضمن ستودن هنرت و اینکه کلا خوب عکاسی می کنی، من می گم این 8080 شاهکاره:happy: شما که این همه وسیله رو توی امضات گذاشتی، این یکی رو هم بذار، به جان خودم کلاسش از همه اینها بالاتره.

فكر بسيار خوبيه !!! انشاء الله در اسرع وقت درست ميكنم !!!!:rolleyes::):cool:

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
پس آفرین به تو و 100 آفرین به دوربینت :D
منتظر کارهای قشنگترت هستم با این دوربین انتظارات ما رو بالاتر بردی البته خودتم می دونی حرف اولو عکاس میزنه در درجه دوم دوربین هم که خوب باشه نورعلی النور ;)

متشكرم دوست عزيز از لطفتون ...:):cool:

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عکسهای قشنگی هستن فقط بگو این جکو جونورا رو از کجا اوردی:D

سلام amorous جان
راستش این عنکبوت که می بینی اسمش جسی اینو استختام کردم منو از شر این پشه ها خلاص کنه می گن کارش خیلی درسته:f34r: گفته عکس بده جنازه تحویل بگیر منم عکس پشه رو دادم بهش حالا باید منتظر نتیجه باشم :D;)

بالا