• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
:happy:
این هم عکس اصلی:
4lt1soo.jpg

ریتا خانم خیلی خوشحالم که کسالت برطرف شده، امیدوارم همیشه سالم باشین. درسته که من زیاد عکس نمی ذارم ولی پیگیر اینجام و از دیدن عکس های دوستان و نظرات شما لذت می برم و استفاده می کنم. فکر می کنم بزرگترین دلیلی که دوباره این بخش فعال شده و بچه ها با اشتیاق عکس می گذارن، نظرات خوب شماست
044.gif

این چطوره؟...
زمستان 84
Canon A310

سلام بر تمامی عزیزان :)
خوب Arkdvi عزیز هم موافقن. از همین حالا شروع کنیم. امیازات رو هم به نظرم از 10 تا 50 ، 10 تا 10 تا بزاریم. اگه گاها نیاز هم شد می شه مثلاً 25 یا 45 هم گذاشت به معنی نیم ;) خوب دیگه دوستان همگی باید حواسمون رو جمع کنیم و برای کارها ارزش و وقت بیشتری بزاریم. اگه نیاز به ادیت هست حتماً ادیت بشه. و اگه ادیت رو دوست ندارین می تونیم هم ادیت شده و هم ادیت نشده رو بزاریم. به هرحال از حالا به بعد از این تایپیک انتظار بیشتری میره. "خدا رو شکر" :happy:

Narcis جان ممنون که عکس اصلی رو گذاشتین. :)
ادیتی که روش انجام داده بودید خیلی خوب بود. فقط یه چی بگم. وقتی می خواین از اجسامی که دارای برجستگی هستن عکس برداری کنین حتماً توی نور این کار رو انجام بدید نه توی سایه. نور هم باید متمایل باشه و از پهلو تا برجستگی ها رو نشون بده. اگه این جسم در دسترستون هست باز هم ازش عکاسی کنید. با نور بازی کنید. چندین عکس از زوایای(هرچند که چون کوچیکه جای مانور زیادی نداره) مختلف. بعد اونی که از همه به نظرتون بهتر شده رو اگه نیاز بود ادیت کنید و بزارید تا ما هم مستفیض بشیم. ممنون دوست عزیز :)

Ahmad Reza عزیز خیلی ممنون از لطق بی نهایتتون. :blush::) شما و دوستان دیگه به این حقیر خیلی لطف دارین.
من هم از بودن در اینجا و دیدن کارهای دوستان واقعاً لذت می برم. امیدوارم که همگی دوستان خوبی برای هم باشیم. :) از هدیه تون هم بی نهایت سپاسگذارم. گل بسیار زیبایی. :)

Tehranshahr عزیز کار قشنگی شده با این رنگهای زیبا. سال 84 سالی توام با غروبهای زیبا برای شما بوده ;)
اگه یه مقدار کنتراست رو بیشتر کنید تا نمای شهر هم تاریک بشه(یعنی کار کاملاً ضدنور بشه) و کمی هم از پایین کراپ بشه(فضا پایین خیلی زیاد) بهتر میشه(در راستای ادیت).
شاخه ای که برای نقطه اتکا انتخاب کردید خیلی پر نیست. چیز زیادی برای گفتن نداره. درست هم وسط تصویر قرار گرفته. درسته که خواستین جلوی خورشید قرار بگیره ولی بهتر بود که گوشه ای از تصویر هر دو رو جا میداد(در رابطه با این موضوع و نقاط طلایی در پستهای قبلی نکته هایی ذکر شده). کادر رو بهتر می تونستید ببندید. خوب این مال چند سال پیش. مطمئناً اگه الان می خواستین عکاسی کنید بهتر کار می کردید.من به این کار شما امتیاز 25 می دم.:) ممنون از ارسال :)

از تمامی دوستان تشکر می کنم.
...خوش باشید و موفق..
.

bshahab

Registered User
لایک‌ها
5
salam
mamnoon az rahnemaeihaye ghablitoon
ye axe dige mizaram

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
Rita-Rad ـــــــــــــ Ahmad reza

ممنونم از نظرتون .....

اينهم يكي ديگه .. فكر كنم از اون قبلي بهتر شده

(((((((در ضمن عكس هم اصلا اديت نشده فقط به بهش قاب اضافه كردم)))))))

148fs589258.jpg

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
سلام ...ريتا خانوم و آرش عزيزم

با عرض معذرت من درست متوجه نشدم ! شما ميخواين عكسهارو ارزش گذاري كنين ؟ خوب به نظرم اين كار دوتا اشكال داره يكي اينكه هر كسي كه تازه كار باشه ( يا خيلي عاميانه پوستش كلفت نشده باشه ) خيلي تو ذوقش ميخوره
دوم اينكه بار علمي تاپيك مياد پايين !

مگر اينكه سيستم نقد و بررسي مثل قبل داشته باشيم و به تازه واردها و كسايي كه به نوعي حساس هستند با روشي مثل روشي كه ريتاي عزيز بگيم :happy:

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
salam
mamnoon az rahnemaeihaye ghablitoon
ye axe dige mizaram

به به... چه رنگ قشنگی و چه گل قشنگی و پری :) بی نهایت از دیدنش با این نور زیبا لذت بردم. ممنون Shahab عزیز:).
به این کار شما نمره 35 الی 40 میشه داد. به خاطر 2 دلیل. البته ببخشید جسارت می کنم. این نظر شخصی و مطمئناً نظهای دوستان متفاوت خواهد بود و کار شما بسیار زیباست. نظر می گیم که کارها بهتر بشه :happy:
1- می شد از یه فوم مشکی استفاده کرد که بکگراند کاملاً تیره بشه و نیازی نباشه که با ادیت به بکگراند تیره رسید. این مسئله از زیبایی کار شما کم کرده.
2- نور رو خوب کنترل کردید ولی اونطور که باید نه. مثلاً روی غنچه و یه جاهایی کوچیکی از برگها اور شده. ترکیب و حالت برگها و همینطور غنچه رو می تونستید بهتر بگیرید. و زیباترش کنید.
ممنون از ارسال. منتظر کارهای بعدی هستیم.

Rita-Rad ـــــــــــــ Ahmad reza

ممنونم از نظرتون .....

اينهم يكي ديگه .. فكر كنم از اون قبلي بهتر شده

(((((((در ضمن عكس هم اصلا اديت نشده فقط به بهش قاب اضافه كردم)))))))

148fs589258.jpg

دوست من این کارتون یه مقدار مشکل فوکوس داره. خودتون هم فکر می کنم متوجه شدین!؟ درسته؟

سلام ...ريتا خانوم و آرش عزيزم

با عرض معذرت من درست متوجه نشدم ! شما ميخواين عكسهارو ارزش گذاري كنين ؟ خوب به نظرم اين كار دوتا اشكال داره يكي اينكه هر كسي كه تازه كار باشه ( يا خيلي عاميانه پوستش كلفت نشده باشه ) خيلي تو ذوقش ميخوره
دوم اينكه بار علمي تاپيك مياد پايين !

مگر اينكه سيستم نقد و بررسي مثل قبل داشته باشيم و به تازه واردها و كسايي كه به نوعي حساس هستند با روشي مثل روشي كه ريتاي عزيز بگيم :happy:

نه امتیاز دهی. دوست من بعضی از دوستان ممکنه که نظر خاصی نداشته باشن یعنی نمی دونن چی بگن که این سیستم خیلی خوبه. و نیز اینطوری میشه به کارها امتیاز و طبقه داد و دوستان رو تشویق کرد.
ادامه بعد می گم
آخر هفته خوبی داشته باشین
خدا نگهدار. باید زود برم.

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15

دوست من این کارتون یه مقدار مشکل فوکوس داره. خودتون هم فکر می کنم متوجه شدین!؟ درسته؟

بله حق باشماست ،،، فوكسش مشكل داره :blush:;)

البته اين عكس رو همينطوري كَذاشتم :p:D

daneshju.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
سایت و انجمن علمی دانشجویان ایران (www.daneshju.ir) اقدام به برگزاری مسابقه عکاسی نموده که اصلی ترین فاکتور انتخاب موضوع وذوق هنریه عکاسه و مهمترین هدف آن ترویج عکس و عکاسیست!
پیشنهاد می کنم حتما در این مسابقه ی جذاب عکاسی شرکت کنید.

آدرس مستقیم تاپیک مسابقه:

http://www.daneshju.ir/forum/f361/t14724.html#post71788

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
خیلی وقته که عکس نگذاشتم؛ این چند تا عکس رو همین امروز گرفتم.
Casio Exilim Z750

amorous

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان، من این عکس رو با یه دوربین فکستنی 50-60 تومنی گرفتم
آبشاری در علی آباد کتول - استان گلستان
لطفا نظرتون رو بگید
6cy41w4.jpg

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
یه عکس از قطره آب گرفتم البته قبلا دوست خوبم ramin_njf هم مشابه همین گذاشته بود که خیلی قشنگ تر از کار من شده راسی به نظر من اگه به عکس خودمون هم نظر بدیم جالب می شه :rolleyes:

نمره من هم به نظره خودم 5/37:D

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
3 تا عکس هم چند روز پیش یاد کوچیکی هام افتادم :)D1346) که با ریکا و آب و یه هلقه که با سیم درست کرده بودیم حباب درست مکردیم فوت می کردیم می رفت هوا و...

و اما نمره 25/40:rolleyes:

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا نظرتون رو بگید
6cy41w4.jpg

سلام دوست من یا دوست من سلام (سس بهروز :D)
من به این کار قشنگت نمره 45 می دم اگه کادر بندی می کردی نمرت بیشتر می شد (یک لحظه غفلت یک عمر پشیمانی :D)

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0

بله حق باشماست ،،، فوكسش مشكل داره :blush:;)

البته اين عكس رو همينطوري كَذاشتم :p:D

سلام بر دوستان خوبم
انشاء الله که پایان هفته خوبی رو پشت سر گذاشته باشید و همینطور هفته بسیار با نشاط و زیبایی رو شروع کرده باشید. :)
پنجشنبه ناچار شدم با عجله برم. عذر می خوام. می گفتم که این سیستم امتیاز دهی در تمامی سایتهای عکاسی هم وجود داره و اینطوری بهتر میشه نظر رو انتقال داد. البته به هیچ وجه smiley جان قصد نداریم که انتقادات و پیشنهادات رو حدف کنیم. بلکه از دوستان خواهشمندم حتماً دلیل امتیاز دهی رو ذکر کنن. چرا که هدف پیشرفت در کار هست که بدون راهنمایی عزیزان امکان پذیر نیست. با تشکر از همگی :happy:

انشاءالله در کارهای بعدی جبران می کنید :happy:;)

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
احمد رضاي عزيز كارهاتون خيلي قشنگن .... خلاقيت خيلي خيلي خوبي دارين و نقطه قوت كارهاتون پرداخت عالي سوژه هست . صد البته من شاگردي بيش نيستم ولي براي بهبود كارهاتون اين نكات به ذهنم ميرسه كه ميگم خدمتتون :happy:
كادرها كمي شلوغ هستند به طوري كه سوژه اصلي چشم رو كامل جذب نميكنه مثلا عكس گل بنقش رنگ ( !! ) درختي كه پشت گل هست به اندازه خود گل جلب توجه ميكنه ولي چون به نظر ميرسه كه درخت نسبت به زمين كمي زاويه دار باشه شما ميتونستين كمي از گل دور بيشن و دوربينتون رو كمي كج كنين كه درخت و گل روي يك خط صاف ، و متمايل نسبت به افق قرار بگيرند .... اينطوري به نظرم كار قشنگتري در ميومد
عكس گل سرخ خوب فوكس شده ولي نور خيلي شديد بوده اگر نور دهي رو كم ميكردين خيلي بهتر بود . اگر هم ميتونستين غنچه هارو با دست كمي نظم بدين كه يه نيم دايره دور گل بزنند باز گل بيشتر جلب نظر ميكرد
اثر تاريخي هم خيلي تركيب رنگ خوبي داره ولي سهم آسمان و گندم توي عكس زياد هستند . بهتر بود براي اين كار نمينشستين كه گندم زردي گندم ها و آجر هاي مسجد با هم همخواني داشته باشند و يك سوم بالايي هم آسمان آبي .... از بين عكسهاتون من اين عكس رو بيشتر از بقيه پسنديدم

در كل هيچ كدوم از اينها ارزش كار شما رو كم نميكنه و صادقانه بگم عكسهاتون خيلي قشنگ بودند من مدتهاست ميخوام اينطوري سوژه رو پرداخت كنم و نميتونم :blush:

لطفا نظرتون رو بگید

سلام ... خيلي خوش اومدين :happy: دوربين اصلا مهم نيست مهم هنر عكاسه ! ميتونستين با كمپيوتر كمي نور رو كم كنين ...كنتراست خيلي خوبه فقط كادر از پايين كمي زيادي داره !!‌ اگر از زير سنگي كه بالاش سبزه هست كراپ كنين بي نقص ميشه . عجب بهشتي دارين اونجا ;)

سلام دوستان
یه عکس از قطره آب گرفتم البته قبلا دوست خوبم ramin_njf هم مشابه همین گذاشته بود که خیلی قشنگ تر از کار من شده

سلام عزيز ... به به عكس كادر نازي :happy: سليقه منه يا به چشم بقيه هم همينطوريه ؟ شما كه اين همه زحمت كشيدين .... كاش براي رفلكسش يه چيز خوبي انتخاب كرده بودين :p

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
سایت و انجمن علمی دانشجویان ایران (www.daneshju.ir) اقدام به برگزاری مسابقه عکاسی نموده که اصلی ترین فاکتور انتخاب موضوع وذوق هنریه عکاسه و مهمترین هدف آن ترویج عکس و عکاسیست!
پیشنهاد می کنم حتما در این مسابقه ی جذاب عکاسی شرکت کنید.

آدرس مستقیم تاپیک مسابقه:

http://www.daneshju.ir/forum/f361/t14724.html#post71788

ممنون دوست عزیز. و کارهای Arkdi عزیز رو هم اونجا دیدم :happy: و بی نهایت خوشحال شدم.

خیلی وقته که عکس نگذاشتم؛ این چند تا عکس رو همین امروز گرفتم.
Casio Exilim Z750

Ahmad Reza عزیز خیلی خوشحالم که دوباره شاهد کارهای زیباتون هستم.
این گل رز خیلی خوشرنگه. و امتیاز 35. دلیلش هم تکرار
دوست خوبم چرا یه گل زیبا رو انتخاب نمی کنید و خونه نمی برید تا با خیالی آسوده تر عکاسی کنید. می تونید با نور و گل بازی کنید. با بکگراندهای متفاوت باهاش بازی کنید تا بالاخره یه کار عالی به دست بیارید. مطمئنم با کمی حوصله کار بسیار زیبایی از شما خواهیم دید. پس دیگه از شما انتظار ما چیز دیگه ای... زیاد هم منتظر نگذارید لطفاً
و اینکه با دیاف بیشتر کار کنید. منظورم فوکوس. عکسهایی همینجوری با دیافهای مختلف برای اینکه عمق و میدانها رو خوب بدست بیارید پیشنهاد می کنم.:)
شبیه به گل پیاز!! درسته؟ 25 به دلیل لرزش - افقی کج - و نیاز به کمی رفتن دوربین به سمت بالا. تا از پایین زمین 1/3 باشه و منظر زیبایی از آسمان رو هم بشه به نمایش گذاشت.
بهتر بود دور تا دور این بنا رو می گشتید و از تمامی زوایا میدید. فکر می کنم نماهای بهتری میشد ازش گرفت. شاید میشد با درختها قاب بندیش کرد. اگر هم یه درخت بوده با شاخه ها. یه مقدار هم نویز داره. فکر می کنم به دلیل ادیت(افزایش کنتراست و کاهش سایز عکس) مسئله فوکوس رو اینجا هم میشه دید. با فوکوسی مناسب زیباتر میشد. اینطور نیست؟ امیدوارم یه وقت از جسارتم نرنجید(همگی دوستان) امتیاز هم 30 فکر می کنم... :) همش بخاطر انتظار بیشتر :happy:
)

لطفا نظرتون رو بگید
6cy41w4.jpg

دوست من درسته که دوربین مهمه ولی میشه کارهای خوبی رو هم با دوربین های سطح پایین گرفت، مثل عکسی که شما گرفتید :happy:. مثلاً دوربین خود من آنالوگ. تا زمانی هم که بتونم عکس های درخور توجهی بگیرم قصد خرید دوربین جدید ندارم. البته دوربینم بد هم نیست. راضیم :)
کار خوبی شده. منم امتیاز 35 میدم. با توجه به اینکه دوربین شما تنظیمات بیشتری نداشت. شاید هم با کمی یاد گرفتن رویش میشد. نمی دونم چه جوریاست. کادرهای بهتری هم میشد بست.
می دونم که رفتید وسط آب تا بتونید مسیری رو که جوی طی می کنه رو نشون بدید. کار خوبی شده. بخصوص رنگ سبز شاخ و برگها عالیه. چقدر دوست دارم که چنین جاهایی برم. که متاسفانه تا به حال قسمت نشده. هرچقدر که من عاشق گشت و گذار توی طبیعت و جاهای تاریخیم فرصت و امکانش نیست. بخصوص اینکه خانم هستم کمتر و شاید هم بگم به ندرت بتونم برم. با خانواده هر جا بریم همونه ولی خبو نهایت استفاده رو می کنم ;) ولی خیلی دوست دارم که همراه با چندین دوست عکاس و همینطور کسانی که کاملاً به کشورمون آشنایی دارن با وسیله شخصی تمامی جاده ها - روستاها و شهرهای ایران عزیز رو طی کنیم و یه آلبوم عالی ماه عسل گشتمون باشه. به امید همچین روزی. ممنون که ما رو با خودتون به این جنگل زیبا بردید Amorous عزیز :) راستی خوش آمدید به این تایپیک :happy
:

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
یه عکس از قطره آب گرفتم البته قبلا دوست خوبم ramin_njf هم مشابه همین گذاشته بود که خیلی قشنگ تر از کار من شده راسی به نظر من اگه به عکس خودمون هم نظر بدیم جالب می شه :rolleyes:

نمره من هم به نظره خودم 5/37:D

نوبتی هم که باشه نوبت Dim-Dam خودمان است :happy:
این قطره قشنگ شده ولی کاش رفلکسش چیز دیگه ای بود. این قطرات رو بعد از بارندگی خیلی خوبه بریم و بیرون به دنبالشون باشیم. چیزهای قشنگی میشه پیدا کرد. 40 کم کردن به دلیل رفلکس و تکراری بودن. ولی گذشته از این حرفها خیلی هم خوشگل شده. ممنون :)

3 تا عکس هم چند روز پیش یاد کوچیکی هام افتادم :)D1346) که با ریکا و آب و یه هلقه که با سیم درست کرده بودیم حباب درست مکردیم فوت می کردیم می رفت هوا و...

و اما نمره 25/40:rolleyes:

در مورد این حبابهای خوشگل دورانی نه چندان دور. :) به به. راستش ما هنوز هم گاهاً بازی می کنیم. یادم نمیره یکی از جمعه های تابستان سال پیش که رفتیم پایین تو حیاط هر 4 تا بچه به سردستگی بنده یه آب بازی و حباب بازی حسابی کردیم :happy: خیلی شیرین بود. خوبه گاهی قاطی بچه های کم سن تر از خودمون به اون دوران بریم.
اولی خوب شده فقط این دیوار پشتش دو تکه شده و کمی از زیبایی کار کاسته. بعدی ها هم خیلی خوب شدن. فقط یکی دو جدا اور شده.
ولی با بکگراندهایی متفاوت هم امتحان کنید. فکر می کنم توی زمینه مشکی هم زیبا میشه. یا یه بچه که داره حباب بازی می کنه... یا هر چیز دیگه... با نورهای موضعی هم باهاش کار کنید.(درست کردن یه منبع نور سادست- چندتا پروژکتور ساده و ابتدایی اگه درست کنیم خیلی کمک می کنن. یه آتلیه کوچولو برای خودمون داشته باشیم گوشه ای از اتاق) منم نمره 40 رو میدم
ممنون دوست جونم. دوران قشنگی رو تداعی کردین. یه دنیای مرسی :) :wub:

CaptainArmin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خیلی وقته که عکس نذاشتم نظرتون درباره اینا چیه؟
1/320
F/2.2
IMG_3382 (Custom).JPG

1/160
F/2.5
IMG_3347 (Custom).JPG

1/320
F/2.2
IMG_3381 (Custom).JPG

1/60
F/2.5
IMG_3348 (Custom).JPG

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
کاپتان آرمین اینا رو خودت گرفتی؟؟؟
24.gif

خیلی خیلی خوشگلند!!
43.gif

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
خیلی وقته که عکس نذاشتم نظرتون درباره اینا چیه؟
1/320
F/2.2

1/160
F/2.5
[
1/320
F/2.2
1/60
F/2.5
[IM/QUOTE
[COLOR="Green"][B]
به به. خوش آمدید به منزل خودتون.:)
چه عکسهای خوش رنگ و لعابی. سپاسگذارم قربان :)
عکس اولی تون پروانه بی نهایت زیبایی. ولی حیف که نیاز به سرعت بالاتری داشت. و کادر بندی هم خیلی جای کار داره. ولی خوشرنگن :) با اجازه به کارهای شما هم امتیاز میدیم 30
دومین عکس: این هم یه مقدار اور (نیاز به دیاف بسته تر) و نیز کادربندری بهتر بود. یه مقدار خیلی کم هم لرزش داشتید. 25
عکس سوم: این یکی قشنگتر از باقی شده. هم خوشرنگ و هم کادر بهتر. لرزش و فوکوس 38
کار آخر هم مثل باقی زیباست. ولی خوب اور شدنش و عدم وجود عمق و میدان و کادر بندی نامناسب از زیباییش کاسته. 25
ولی در کل یه حسته نباشید حسابی بهتون می گیم بابت کارهای بسیار زیبا و زنده و همینطور این حوصله که به خرج دادین و بدنبال پروانه ها بودید تا ازشون عکس بگیرین. می دونم که کار سختیه. مرحبا :happy: باز هم ما رو با ارائه کارهای زیباتون خوشحال کنید. :)
...خوش باشید و موفق دوست عزیز...

[/B][/COLOR]

بالا