Rita-Rad
Registered User
- نوشتهها
- 234
- لایکها
- 0
:happy:
این هم عکس اصلی:
![]()
ریتا خانم خیلی خوشحالم که کسالت برطرف شده، امیدوارم همیشه سالم باشین. درسته که من زیاد عکس نمی ذارم ولی پیگیر اینجام و از دیدن عکس های دوستان و نظرات شما لذت می برم و استفاده می کنم. فکر می کنم بزرگترین دلیلی که دوباره این بخش فعال شده و بچه ها با اشتیاق عکس می گذارن، نظرات خوب شماست![]()
این چطوره؟...
زمستان 84
Canon A310
سلام بر تمامی عزیزان
خوب Arkdvi عزیز هم موافقن. از همین حالا شروع کنیم. امیازات رو هم به نظرم از 10 تا 50 ، 10 تا 10 تا بزاریم. اگه گاها نیاز هم شد می شه مثلاً 25 یا 45 هم گذاشت به معنی نیم
Narcis جان ممنون که عکس اصلی رو گذاشتین.
ادیتی که روش انجام داده بودید خیلی خوب بود. فقط یه چی بگم. وقتی می خواین از اجسامی که دارای برجستگی هستن عکس برداری کنین حتماً توی نور این کار رو انجام بدید نه توی سایه. نور هم باید متمایل باشه و از پهلو تا برجستگی ها رو نشون بده. اگه این جسم در دسترستون هست باز هم ازش عکاسی کنید. با نور بازی کنید. چندین عکس از زوایای(هرچند که چون کوچیکه جای مانور زیادی نداره) مختلف. بعد اونی که از همه به نظرتون بهتر شده رو اگه نیاز بود ادیت کنید و بزارید تا ما هم مستفیض بشیم. ممنون دوست عزیز
Ahmad Reza عزیز خیلی ممنون از لطق بی نهایتتون. :blush:
من هم از بودن در اینجا و دیدن کارهای دوستان واقعاً لذت می برم. امیدوارم که همگی دوستان خوبی برای هم باشیم.
Tehranshahr عزیز کار قشنگی شده با این رنگهای زیبا. سال 84 سالی توام با غروبهای زیبا برای شما بوده
اگه یه مقدار کنتراست رو بیشتر کنید تا نمای شهر هم تاریک بشه(یعنی کار کاملاً ضدنور بشه) و کمی هم از پایین کراپ بشه(فضا پایین خیلی زیاد) بهتر میشه(در راستای ادیت).
شاخه ای که برای نقطه اتکا انتخاب کردید خیلی پر نیست. چیز زیادی برای گفتن نداره. درست هم وسط تصویر قرار گرفته. درسته که خواستین جلوی خورشید قرار بگیره ولی بهتر بود که گوشه ای از تصویر هر دو رو جا میداد(در رابطه با این موضوع و نقاط طلایی در پستهای قبلی نکته هایی ذکر شده). کادر رو بهتر می تونستید ببندید. خوب این مال چند سال پیش. مطمئناً اگه الان می خواستین عکاسی کنید بهتر کار می کردید.من به این کار شما امتیاز 25 می دم.
از تمامی دوستان تشکر می کنم.
...خوش باشید و موفق...