• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
ســــــــــلام

:p:):D:Dاينهم يه سري عكس حرفه اي از بحرين جان با لنز المبوس:D:D:):p

عكسها همجين اديت نشدن .... فقط بعضيهاشون رو روشن تر كردم

ببخشيد غير از اين گلها تو خونمون نيست !!! انشاء الله امسال كه اومدم ايران عكسهاي خوبي ميگيرم

عنوان : امتحان - درس - خودكار - و.....

راستي نمره + نظر = فراموش نشه

Bahrain عزیز ممنون از ارسال.
راستش... از این گلهای زیبا خیلی عکس گرفتید و میشه گفت همگی هم در یک سبک بوده... و تکراری... ولی عکس آخری با باقی فرق داره :) نور نرم و دلنشینی روش تابوندید :) فکر می کنم اگه بیشتر روی نور پردازیش کار کنید نتیجه های بهتری می گیرید. فکر می کنم از چراغ قوه های کوچولو و ضعیف استفاده کردید که میشه این نور رو نقاط دیگه گل و از جهات دیگه تابوند... با توجه به خلاقیت خودتون کار کنید. کارهای آتلیه ای خیلی زیبا می تونن باشن. توی این تایپیک اینطور کارها کم شده... در مورد گلهای تکراری هم میشه اونها رو با چیده مان های مختلف و با زوایای مختلف عکاسی کرد. از همون باغچه هم میشه... نیاز به حوصله و وقت، که امیدوارم شما به خرج بدید و ما رو هم مستفیض کنید :)
برای کار آخرتون با اجازه امتیاز میزارم.
1- کادر: شاید 50. خوب بستید. :)
2- نور دهی: 35. مطمئنم با کمی وقت بیشتر بهتر از این می تونستید کار کنید. البته خوب شده و این نور نرم رو خیلی دوست دارم. :)
3- سوژه:30 سوژه ای خوبیه. ولی عنوانی نداره به همین دلیل بیننده نمی تونه فکرش رو متمرکز کنه. از هر دری سخنی میگه... میشه یه کار متوسط و شاید هم کمی ضعیف رو با یه عنوان مناسب بسیار قوی و جذاب کرد.
4- زاویه دید: 40. زاویه روبرو... خوب مناسبه. ولی چون نمی دونیم که چه چیزی رو می خواستید عنوان کنید زاوبه ای دیگه نمیشه پیشنهاد داد. و در کل فکر می کنم نسبت به ابعاد گل جای مانور زیادی نمیشه داشت.
5- نظر شخصی: 40 شخصاً خوشم آمد و ازش لذت بردم :happy:
امتیاز کلی رو میشه میانگین گرفت: جمع امتیاز 195 میانگین میشه 39 که همون 40 امتیاز :)
این نظرم بود دوستان دیگه...؟
USB و Darya و دیگر عزیزان خیلی وقته ازتون بی خبریم. بیشتر منتظر نزارید. :) USB جان از شما توقع داریم ما رو یاری کنید همینطور شما Zaman عزیز...
داشت یادم میرفت برای مشقاتون بگم... :happy:
سوژه خوبی رو انتخاب کردید. فقط ای کاش متنی که نوشتید هم چیز دیگه ای بود...
1- کادر: 50 :)
2- نور: 40 روی تنه یه مقدار اور شده.
3- سوژه: 40 سوژه جالب و خواستنی. اگه متن چیز دیگه ای بود که حرفی رو بزنه و عنوان مناسبی هم انتخاب می کردید اینجا هم 50 می بود.
4- زاویه دید: 50 :)
5- 40 آبستره زیبایی شده. :) ولی این کمی امتیاز به خاطر فوکوس. فکر می کنم زیادی نزدیک شدید به همین دلیل نوک خودکار محو شده...
امتیاز کل: مجموع 220 میانگین 44 که همون 45. تبریک :)
موفق باشید دوست خوبم :)

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر همگی!
2chw5mg.gif
136fs836793.gif
2chw5mg.gif

از داخل ماشین و پشت شیشه گرفتم! در حال حرکت! .. حیف!

به به... بعد از مدتها ما جناب Lenin عزیز رو هم دیدیم. با کارهای زیبا. خیلی خوشحالمان کردید قربان :)
کار اول:
1- کادر: 35. بهتر هم می شد بست. چیزی که تو ذهنم هست. کمی از بالا کراپ بشه تا سر ابر بزرگ! و یا تیرها بهتر تکرار میشد. کار خیلی قشنگیه...
2- نور: 35- چند تا نقطه اور شده.
3- سوژه: 40. غروب بسیار زیبایی. ولی عنوان نداره...
4- زاویه دید: 40 می تونست کمی بیاد پایین... نمی دونم بهتر میشد...
5-نظر شخصی: 40. با کمی ادیت زیباتر میشد.
ممنون :happy: ب اینکه در حرکت بودید ولی خوب درآمده...
عکس دوم:
نمی دونم چی رو می خواستید نشون بدید!!؟ شاید جاده ای بی انتها... شاید سرعت زمان... شاید... ماشین دیگه زیادی اذیت تون کرد نذاشت کارتون رو خوب انجام بدید ;)
آقا جان بیشتر پیش ما بیایید و با نظرات و عکسهاتون خوشحالمان کنید :)

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0

چشم ما روشن... بالاخره تشزیف آوردید. خیلی خوشحالم که دوباره اینجا می بینمتون. حقیقتاً دلم براتون تنگ شده بود :) پس دلیل غیبت مسافرت بوده :) انشاءالله که همیشه در خوشی و موفقیت بسر ببرید :)
راستش مفهوم و حرفتون رو خوب نتونستید برسونید. نمایی از ساوه خواستید نشان بدید ولی شهر خیلی کم توی دید. شاید هم خواستید طبقات رو نشون بدید که اگه اینطور بخواهیم حساب کنیم کار خوبی شده. آسمان- کوهستان- شهر و در آخر پارک و استراحت گاهی که بدست انسان ساخته شده... :)
1-کادر:28 خط افق کج. و کادر بهتری می شد بست. آسمان هم اور شده.
2- نور: 30. اونطور که باید کنترل نشده. از سمت چپ نور بدی ضربه به کار زده.
3- سوژه: 25.مشخص نیست. مفهوم و عنوان رو نتونسته نشون بده...
4- زاویه دید: زاویه مناسبی نداره. هم نسبت به عنوان و هم می شد عقب تر رفت و کمی دوربین رو به سمت راست برد. اینطوری فکر می کنم نور سمت چپ هم کمتر میشد و زاویه ای بهتر تحویل میداد...
5- 30.
ببخشید جسارت کردم و اینطور نظر دادم... شاید با کمی ادیت( کراپ و...) بهتر بشه. شاید هم با کمی توضیح بهتر و بهتر :) به هر حال خوشحامان کردید. همیشه کارهای شما رو دوست داشتم و دارم :happy:

باسلام خدمت بروبچ قشنگ
ریتا جان دستت درد نگنه بابت نظر و نمره در مورد پشه خیلی سخت بو بتونم گسرش بندازم عکس بگسرم نور هم که با فلاش موبایل بود خیلی شدید و قابل کنترل نبود در هرصورت ممنون در رابطه با چسی یه عکس از بابا بزرگش گرفتم الان آماده نیست دفعه بعد می زلرم اونم کمرش فکوس نشده این مریضی مثل اینکه تو خانواده اینا مثریی :D
راستی منتظر عکس های جیید من از قلعه رودخان باشید جاتون خالی فردا به امید خدا اگه زنده باشم قرار برم
و این عکس هم از یه جوجه اوردک (اوردک تک تک تک تک اوردک ) اسمشو گذاشتم تدی:rolleyes:

توضیح : یکم از سوژه دور بودم و آگه حرکت می کردم امکان بهم ریختن ژستش بود بنابراین مجبور شدم از همنجا عکس بگیرم بعد crop کنم بخاتر همین یکم افت کیفیت داره

این تدی اردکی چه با نمکه. چقدر من این حیوانها رو دوست دارم. همینطور تدی رو. یه جوری به نظرم میاد. مثل اینکه می دونه شما دارید عکاسی می کنید که بزارید توی PT گفته ژست بگیرم و لبخند بزنم. واقعاً به نظرم میاد که لبخند به لب داره :lol: دوست داشتنی.
خوب گفتین که کادر و اینا بهتر نمی شد بست. خوب ما هم چیزی نمی تونیم بگیم. ولی خوب خوب شده. نور هم خوبه. با یه چی دیگه ادغام می شد قشنگتر هم میشد. ممنون امتیاز کلی می گم 35 تا 38 :)

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
خوی دوستان باید بگم من عقب موندم از صفحات. کمی هم کار ریخته سرم. انشاءالله باقی کارها رو فردا. به ترتیب باید پیش رفت. منتظر کارهای زیبای همه شما عزیزان هستم. امیدوارم فردا که میام کلی عکس قشنگ ببینم. ممنون از زحمات همگی...
...خوش باشید و موفق... :)

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
محمد عزیز من شیفه کارای شما هستم !!!

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام :rolleyes:دوستان:)
این چشم گذاشتم که بدونین چهار چشمی مواظبتونم پس حواستون باشه (البته 3 تا چشم دیگه رو بعدا می زارم :D)
اسم این کارو میزارم تنها

;)

سلام بر دوستان خوبم. چرا اینجا سوت و کور شد!!!؟ منتظر حضور مجدد تمام عزیزان هستیم :)
Dim-Dam جان خوشحالمان کردید با این عکس. چه خوب که با دوستان یکی شدید و بهترین ادیت رو انتخاب کردید. از شما Mohamad عزیز هم ممنونم :)
یه چی کلی میگم و جزء به جزء نمی کنم با اجازه Dim-Dam جونم:)
اول اینکه اگه بخوایم از نظر یه عکس بگیم که کار خوبی شده و امتیاز 40-45 لایق :) محیط سپیا هم خیلی بهش میاد :) چشم قشنگی هم هست. این نوری هم که توی چشم خورده هم میتونه زیباتر و زنده ترش کنه و هم می تونه یه ایراد باشه. با اینکه یه ایراد ولی کار رو زنده تر می کنه. شخصاً دوسش دارم. شاید بشه یه مقدار از زنندگیش کم کرد. میشه!؟
ولی یه چی کلی بگم. خوب موضوع جالب و خوبی رو انتخاب کردید و خوب هم کار کردید. عنوان هم که انتخاب کردید زیباترش کرده ولی میشه با یه ترکیب و خلاقیت کار رو 100 برابر زیبا کرد. میشه هم فتوگرافیک کار کرد و چند تا عکس رو با هم تلفیق کرد و هم میشه موقع عکاسی این کار رو انجام داد که جزء دسته فتوگرافیک نباشه(اگه از فتوگرافیک خوشتون نمیاد). می شد این چشم رو در گوشه ای از کادر در نظر گرفت و باقی کادر رو چیز دیگه ای. حالا هر چی که دوست دارین. با توجه به تصویری که توی ذهن ساختین از این روش البته در دوربینهای آنالوگ استفاده کنید. من دوربینم آنالوگه و اینطوری کار کردم. نمی دونم با دیجیتال چطور میشه:
چشم رو در گوشه ای که مد نظر هست عکاسی کنید. برای اینکه باقی صفحه تصویرتون خالی بمونه می تونید از ماسک استفاده کنید و هر چقدر که نیاز هست 1/2 یا 3/4 و یا هر چقدر که فضای خالی هست رو پوشش بدین و فقط جای چشم رو باز بزارید و عکاسی کنید. بعد بدون اینکه فیلم رو رد کنید ضامن فیلم رو آزاد کنید و عکس دوم و تصویری که می خواهید که مثلاً چشم روش و یا کنارش باشه رو عکاسی کنید روی همون عمس قبل. اینطوری تلفیق 2 تا عکس رو بدست میارید. حتماً هم نیاز نیست که از ماسک استفاده کنید ولی بهترش اینکه استفاده بشه تا کار تمیز تر بشه. اگر هم که خواستید جدا جدا عکاسی کنید و بعد با نرم افزارها تلفیق کنید. هر طور که دوست دارید. این روشی بود که با آنولوگ کار میکنم. نمی دونم با دیجیتال چطور میشه. اگه اینکار رو با دیجیتال هم کردن برای ما هم بگن. ممنون:)
اینها رو گفتم تا کمی خلاقانه تر فکر کنیم :)

dim dim جان عکس قشنگیه ولی به نظر من یه خورده سرده شاید دلیلش میزان سفیدی اطراف چشم باشه به هر حال من بهت38 میدم.
...

Capitan Armin عزیز. خیلی خوشحالمان کردید قربان. :)
دوست عزیز باید بگم ساعت مناسبی رو برای عکاسی انتخاب نکردید. همونطور که خودتون هم می بینید و می دونید سایه ها به کار لطمه زده. قبلاً ها کمی درباره عکاسی از بناها گفته شده بود. فکر نمی کنم بد باشه به صفحات خیلی قبل یه سری بزنید. :) به هر حال موقع عکاسی از یک بنا بهتر حتماً از قبل بنا رو مورد بازدید قرار بدید و بعد زمانی که به نظرتون نور خورشید مناسبتره انتخاب کنید و اون ساعت حاضر باشید. بهترین زمان صبح زود و یا کمی از ظهر به بعد هست. زمانی که نور مایل باشه تا بتونید برجستگی ها رو خوب نشون بدید.ضد نور شده کار اول. خوب چون رو به نور بودید می تونستید چند قدم بحرکت کنید کادر بهتری ببنید و با قراردادن چند تا چیز دیگه در تصویر حالا نمی دونم آنجا چی بوده. چیزی که فقط روی مجسمه ها تکیه نشه عکاسی کنید. بعد با افزایش کنتراست روی مجسمه ها اونها رو کاملاً تاریک کنید و بعد به پاسپارتو و ادیت روی باقی قسمتها و انتخاب یک عنوان درخور یه کار تحسین برانگیز تحویل بدید. :) البته الان هم دیر نیست. میشه با گذاشتن چند تا عکس درکنار هم این کار رو هم انجام داد. اگه این کار رو کردی ما رو حتماً دعوت به دیدن کنید :) 25
توی کار دوم هم همونطور که دوستان دیگه گفتند مشخص نیست که هدف اصلی شما چی بوده. میشه از پهلوها کار رو کراپ کرد. کمی هم جلوتر می رفتید یا زوم می کردید هم بد نبود. می تونیستید روی قطره های آب هم فوکوس رو انجام بدید و از پشت قطرات شاهد مجسمه باشید و با یه عنوان بسیار زیباتر میشد. اگه امکانش هست که به اون مکان برید پیشنهاد می کنم دوباره برید و دوباره عکاسی کنید. با چند بار عکاسی کردن مطمئن باشید روال کار دستتون میاد و توی کارهای بهترین ها رو اراءه میدید. اگر هم آنجا نمی تونید برید از مجسمه ها و بناهای دیگه عکاسی کنید. چرخ بزنید توی خیابونها ببیندی چی پیدا می کنید. از این کارها زیاد کردیم. توی سرمای زمستون که از سرما یخ می کردیم با خواهرم می رفتیم و دنبال سوژه می رفتیم. گاهی برای عکاسی از یک بنا چندین روز توی سرما می رفتیم و میامدیم تا یه عکس خوب بگیریم. ولی لذتی داشت. هم فال بود هم تماشا. یه باز که یکی از دوستان بی نهایت عزیزم رو نیز با خودمون برده بودیم طفلک دیگه هر وقت با ما می خواست بیرون بره کلی لباس گرم می پوشید و خودش رو برای پیاده روی زیاد از حد حاضر میکرد. روش هم نمی شد چیزی بگه... طفلک... دلم برای این دوستم یه ذره شده. الهی که همیشه شاد باشه و خوشبخت :(

سلام
این اولین عکسی هست که از یک گل میگیرم

لطفا نمره، نظر و اشکالات فراموش نشه
ممنون

Amorous جان خیلی خوشحالم که اینقدر فعالید :)
اولین گل رو هم تبریک می گم. :)
1- کادر: 40. خوب بستید. یه ذره خیلی کم هم اگه راست تر و بالاتر بود بهتر میشد؟ نظرتون چیه زمینه یک رنگتر بود؟ فکر نمی کنید بهتر میشد. زمینه ای که گل رو با این رنگهاش بهتر جلوه بده. اگه با دوربین دور گل می چرخیدید شاید پیدا می کردید!
2- نور: 40 یه مقدار بسته تر بود بهتر بود. کمی زیاد نور. مثلاً جاهای روشن گلبرگها دیگه به سفیدی مزنن. در صورتی که سفید سفید هم نباید باشن. یه مقدار صورتی یواش. ولی اینجا سفید به نظر میاد. لبه های گلبرگ ها ی پایین هم به اور شده.
3- سوژه: 35. سوژه گل همیشه زیباست. سوژه هم خوب دیده میشه و اینطور نیست که مشخص نباشه سوژه اصلی چیه. :) ولی نداشتن عنوان باعث کم شدن امتیاز شده و اینکه گلهای دیگه ای هم میشد انتخاب کرد. یعنی یه جورایی تکراری شده. ;)
4- زاویه دید: 35. خوبه ولی تکراری. شاید هم می شد بهتر دید.
5- نظر شخصی:40. چون اولین کارتون بوده و خوب هم هست. ولی فوکوس روس گلبرگها و یا وسط گل زیباتر میشد. اینجا مثل اینکه روی برگهاست و خود گل کمی محو شده... به هر حال ممنون از ارسال. برای کار اول خیلی خوب بود :) تبریک
امتیاز کلی هم میشه 190 که میانگین 38 :) موفق باشید دوست من :happy:

من با آیتم های مطرح شده صد در صد موافقم. عالیه. هم از لحاظ حرفه ای عکس بررسی میشه، هم از لحاظ سوژه و هم نظر بررسی کننده عکس لحاظ میشه.
البته نظر بقیه دوستان هم مهمه. لطفا نظرتون رو بگید.
clap.gif

Mahi58 عزیزم ممنون از پیشنهاد و ممنون که موافقتتون رو اعلام کردید. :) دوستان دیگه هم لطفاً اعلام کنید.

Bloody عزیز خوش آمدید. ولی همونطور که می دونید این عکسها رو میشه در تایپیک عکاسهای هنری(فکر می کنم اسمش این بود) بزارید. :) ولی عکس قشنگیه. ممنون :)

سلام به همه دوستان
چرا انقدر کم کار شدید طبق آخرین مصوبه هیئت دولت این امتیاز ها جز معدل حساب نمیشه !!!!
پس نترسید !!!

به به... چه عکسی... دست گلتون درد نکنه Mohammad عزیز :)
با Dim-Dam موافقم. کمی کراپ می شد بهتر بود. و کمی هم سطح ماه محو و اونطور که باید شارپ نیست. امتحان کنید شاید بشه شارپترش کرد. :) عنوان هم انتخاب می کردید عالی میشد. عنوانی که دوست جونمون گذاشتن و شما هم گفتید که قصدتون این بوده خیلی برازنست :) نیمه پنهان. قشنگه... :) به همین دلایل امتیاز افت پیدا می کنه و میشه 45 شاید هم 48. برای اینکه دفعه بد حتی شده کوچولو و سریع عنوان یادتون نره ;) ممنون عالی بود :)

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به دوستای قشنگم:D

قرار بود برم قلعه رودخان و از اونجا عکس های قشنگ قشنگ براتون بگیرم اما متاسفانه قسمت نشد:(
ولی یه جا رفتم که از نظر قشنگی به پای قلعه رودخان نمی رسید ولی پر جکو جونور بود جاتون خالی خیلی حال داد کلی عکس گرفتم که امروز براتون 4 تا که به ظاهر شبی به هم هستند ولی در باطن زمین تا آسمون با هم فرق می کنن براتون گذاشتم;)
اسم هر عکس هم بالاش نوشته شده امید وارم که شما هم به اندازه من از این عکسها لذت ببرین و باهاشون ارتباط برقرار کنید:rolleyes:

اعتراض

اتحاد

انسجام

این عکسو خودم اسمهای زیادی براش انتخاب کردم ولی دوست دارم نظر دوستان بدونم یه لطفی بکنین و هرکدوم
از دوستان که فکر می کنن اسمی برازنده این عکس هست بگن:rolleyes: اصلا یه مسا بقه هرکی تونست بهترین اسم واسه این عکس انتخاب کنه ;).به نفر برنده هم تندبس 30 اردک بلورین اهدا می شه :D:p

آخ که اینا چقده نازن... :happy: دست گلت درد نکنه دوست جونم. اینقده خوش به حالم شده با دیدن این بامزه های ناز نازی که خبر ندارید. از ته دل شمادمانم :happy:

هم اسمها هم کادر ها کاعلی شده. خیلی با مزست. عنواین به زیبایی انتخاب شده. من اسم آخری رو میزارم " ساز مخالف" توی تمامی عکسها مثل اینکه این اردکی که اینجا منقارش بازه همه جا اینطوره. مثل اینکه همه رو داره می شورونه. همه می گن بگذر و اینقدر با این آقای متشخص کاری نداشته باش ولی اون میگه نه حق نداره همینجوری از ما عکس بگیره ;) خیلی بامزست. ممنون. فکر می کنم یه مقدار اگه شارپ تر بود بهتر می بود :) امتیاز هم 48. عناوین خیلی کمکشون کرده :) ممنون. هر روز تماشاشون می کنم تا لبخند به لبم بیاد و از خستگیم کاسته بشه :)راستی تندیس ما یادتون نره ;)

با توجه به نبود سه پایه عکس قابل تاملی نشده ولی از این لحظه خوشم اومد
ماه جمکران

امامزاده

استاد زمان عزیز و خوب خودم. کارهای بسیار زیبایی شده. من هم دوستش دارم عکس اول رو. حیف که سه پایه همراهتون نبوده
یه مقدار نورها هم کنترل نشدست. یعنی شاید نمیشد کاریش هم کرد. از طرفی ماه بود و از طرفی هم نور زیاد اینها.
1- کادر: 48 زیباست. یه مقدار از چپ کراپ هم می شد بد نبود. اگه ماه روی یکی از نقاط طلایی مثلاً همین چپ تر و بالاتر می بود خیلی بهتر تر میشد. :) 2- یه مقدار هم بالاتر می رفتید بهتر بود. یعنی قدتون بلند تر میشه. نه اینجوری هم خوبه. یه ابهتی هم به کار گنبد داده.
2- نور: 40. دلیلش رو هم بالاتر گفتم.
3- سوژه:50. عالیه :)
4- زاویه دید همراه با مفهوم: 50. این هم عالیه :)
5- خودم که خیلی خوشم آمد 50 :) ممنون
میانگین 47.6 که همون 48 :)
کار دوم:
1- کادر: 30. بهتر از اینها می شد بست.
2- نور: 45. مناسب
3- سوژه و عنوان: 30. خوب نشون داده نشده. شاید با عنوانی دیگر بهتر می بود. مثلاً کمی کادر بسته تر و با عنوان گنبد فیروزه ای... یا همچین چیزی...
4-زاویه دید: 28. مناسب با موضوع نیست و جای کار بیشتری داشت.
5- نظر شخصی: 30
ممنون. جسارت رو به دل نگیرید. توقعات از شما که کارهای عالی به اجرا میزارید زیاد :)

میانگین : 32.6 :)
ممنون از همه دوستان.
...خوش باشید و موفق... :happy:

amorous

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
dim_dam و Rita
خیلی ممنون از نظرات شما
باشه چشم من سعی میکنم دیگه موضوع تکراری نذارم عکسهای بعدی من جدید خواهند بود مطمئن باشید! ولی فعلا سعی میکنم عکسهایی که دوستان میذارن رو نگاه کنم یکم یاد بگیرم.
اسم هم برای عکسم انتخاب کردم منتها عنوان پستم هست فکر کنم ندیدین شما!!! اسمش نگاه بود.
بازم ممنون موفق باشید.

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ریتا جان :)
قبل از هرچی بابت نظر و نمره وتوضیحاتی که در رابطه با چشم دادی ممنونم:rolleyes:
یه زحمت هم برات داشتم می خواستم اگه برات امکان داره همونطور که توضیح دادی چشم منو فتوگرافی کنی
راستی قرار بود عکس هم بزاری پس شد 2 تا زحمت یه عکس +فتوگرافی چشم من ;):happy:
در مورد اسمی هم که برای عکس انتخاب کردی باید بگم واقعا عالی حق با توی اون اردک سردسته شورشی هاست(تندیستم پیش ما محفوظ به زودی میزارم ):p

و اما امروز یه عکس گذاشتم که واسه خودم خیلی جالب یه مورچه هست که داره آب می خوره من که تا به حال آب خوردن مورچه ها رو ندیده بودم:wacko:
راستی یه توضیح در مورد کیفیت عکسها من از اونجایی که سایز عکسهارو خیلی کم می کنم که دوستان تو دیدنش دچار مشکل نشن خیلی کیفیتشون افت می کنه شما به بزرگی خودتون ببخشید:rolleyes:

تشنه

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
dim_dam و Rita
خیلی ممنون از نظرات شما
باشه چشم من سعی میکنم دیگه موضوع تکراری نذارم عکسهای بعدی من جدید خواهند بود مطمئن باشید! ولی فعلا سعی میکنم عکسهایی که دوستان میذارن رو نگاه کنم یکم یاد بگیرم.
اسم هم برای عکسم انتخاب کردم منتها عنوان پستم هست فکر کنم ندیدین شما!!! اسمش نگاه بود.
بازم ممنون موفق باشید.

سلام amorous جان
من واقعا شرمنده ام اسم عکس ندیدم ولی تو هم حق بده که دیدنش یکم سخته ایکاش اسم عکس بالای عکس بنویسی:rolleyes:
منتظر کارهای جدیدت هستیم ما رو زیاد منتظر نزار می دونی که ما کم طاقتیم:happy: چطوره یه عکس از ماه بگیری و داغ منو تازه کنی :D

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
يك نظر :

به نظر من اين روش جديد (نمره - عنوان - و....)
باعث ميشه كه آدم هر عكسي رو جرأت نكنه بزاره !!
بايد عكس خيلي حرفه اي باشه كه قبول بشه !!
بعدش هم عكسهايي هستن كه اصلا نميشه براشون اسم بزاره

مثل همين اين :

150fs645129.jpg

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15

Bahrain عزیز ممنون از ارسال.
راستش... از این گلهای زیبا خیلی عکس گرفتید و میشه گفت همگی هم در یک سبک بوده... و تکراری... ولی عکس آخری با باقی فرق داره :) نور نرم و دلنشینی روش تابوندید :) فکر می کنم اگه بیشتر روی نور پردازیش کار کنید نتیجه های بهتری می گیرید. فکر می کنم از چراغ قوه های کوچولو و ضعیف استفاده کردید که میشه این نور رو نقاط دیگه گل و از جهات دیگه تابوند... با توجه به خلاقیت خودتون کار کنید. کارهای آتلیه ای خیلی زیبا می تونن باشن. توی این تایپیک اینطور کارها کم شده... در مورد گلهای تکراری هم میشه اونها رو با چیده مان های مختلف و با زوایای مختلف عکاسی کرد. از همون باغچه هم میشه... نیاز به حوصله و وقت، که امیدوارم شما به خرج بدید و ما رو هم مستفیض کنید :)
برای کار آخرتون با اجازه امتیاز میزارم.
1- کادر: شاید 50. خوب بستید. :)
2- نور دهی: 35. مطمئنم با کمی وقت بیشتر بهتر از این می تونستید کار کنید. البته خوب شده و این نور نرم رو خیلی دوست دارم. :)
3- سوژه:30 سوژه ای خوبیه. ولی عنوانی نداره به همین دلیل بیننده نمی تونه فکرش رو متمرکز کنه. از هر دری سخنی میگه... میشه یه کار متوسط و شاید هم کمی ضعیف رو با یه عنوان مناسب بسیار قوی و جذاب کرد.
4- زاویه دید: 40. زاویه روبرو... خوب مناسبه. ولی چون نمی دونیم که چه چیزی رو می خواستید عنوان کنید زاوبه ای دیگه نمیشه پیشنهاد داد. و در کل فکر می کنم نسبت به ابعاد گل جای مانور زیادی نمیشه داشت.
5- نظر شخصی: 40 شخصاً خوشم آمد و ازش لذت بردم :happy:
امتیاز کلی رو میشه میانگین گرفت: جمع امتیاز 195 میانگین میشه 39 که همون 40 امتیاز :)
این نظرم بود دوستان دیگه...؟

خوبه بد نيست ريتا جاان ....

اما قضيه اينه كه من بلد نيستم عنوان بزارم !!
تازه اكَه آدم عنواني هم بزاره خارج از عكس هست !!
كه در عكس تأثيري نداره
البته اين نظر خودم بود

Z@man

Registered User
لایک‌ها
36
ممنون ریتا جان از حسن توجهتان
من فقط یک علاقه مند به عکاسی بوده و هستم و لاغیر. واقعا حیفم میاد لقب استاد در مورد من بکار برده بشه.
توصیه های شما هم حتما بکار خواهم بست.

اینم یک گل کوچک در مد ماکرو

سپیده

دلیل یکسان نبودن فوکوس در جاهای مختلف گل همان مد ماکروست ;)

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
آقا محمد بازم عکس بزار خیلی از عکس های شما خوشم میاد!!

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
آقا محمد بازم عکس بزار خیلی از عکس های شما خوشم میاد!!

سلام
مرسی شما لطف دارید ولی ...
دوست عزیز اینجا این همه عکاس درست و حسابی هست که عکس های همه بدون تعارف واقعا از عکس های منه قشنگ تره منم هم کلا 4 یا 5 تا عکس اینجا گذاشتم و باز هم اگه عکسی داشتم مطمئن باشید که میذارم تا از نظرات شما و دوستان استفاده کنم !
در ضمن الان فصل امتحانات هست و متاسفانه هنوز وقت نشده که برم خارج از شهر و از مناظر طبیعی عکاسی کنم
ایشالا در اولین وقت ممکن حتما این کار و انجام میدم

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0

به به... چه عکسی... دست گلتون درد نکنه Mohammad عزیز :)
با Dim-Dam موافقم. کمی کراپ می شد بهتر بود. و کمی هم سطح ماه محو و اونطور که باید شارپ نیست. امتحان کنید شاید بشه شارپترش کرد. :) عنوان هم انتخاب می کردید عالی میشد. عنوانی که دوست جونمون گذاشتن و شما هم گفتید که قصدتون این بوده خیلی برازنست :) نیمه پنهان. قشنگه... :) به همین دلایل امتیاز افت پیدا می کنه و میشه 45 شاید هم 48. برای اینکه دفعه بد حتی شده کوچولو و سریع عنوان یادتون نره ;) ممنون عالی بود :)

مرسی ریتا جان ممنون از لطفت
عکس کراپ شده ، اگه منظورتون اینه که ماه بیاد وسط کادر بگید اگر نه هم که کاملا توضیح بدید منم متوجه بشم !!!
در مورد شارپ شدن عکس هم فکر کنم نویز عکس خیلی بره بالا ولی تلاش میکنم
چشم از این دفعه دیگه اسم هم یادم نمیره !!!:blush:

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان:rolleyes:
امروز به سفارش ریتا خانم عکس چشم رو فتو گرافیک کردم امید وارم خوب شده باشه ;)

شیدا

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
Z@man

منهم خيلي از اين جور عكسها خوشم مياد ... البته خيلي وارد نيستم .. ميشه يه توضيحي بدي راجع به اين نوع عكسها !!!

در ضمن ... وقتي دوربين روي حالت مايكور هست فلاشش كار نميكنه .. در صورت اينكه همجنين عكسهايي نياز به شاتر قوي داره .. و اكَه فلاش خاموش باشه عكس اينجور درنمياد !!

راستي اين عكسي كه توي آواتارتون هست .. خودتون كَرفتين ؟؟؟ آخه مكَهاميشه از شمع به جاي آتيش آب در بياد !؟؟؟؟

بالا