المبوس يك ساعت طول ميكشه تا فوكوسش تنظيم بشه ... تازه اگه سر ماكروي خيلي نزديك باشه فلاش نميزنه !!بیشتر سعی کن محمد
(واسه چی نمی شد با المپوس عکس قطره بگیری؟!)
خيلي ممنون بهين جان ...زنده باد بحرین
سلام به دوستان قشنگم![]()
بچه ها دلم هیلی برای اینجا تنگ شده بود . همونطور که می دونید این روزها فصل امتحان و حسابی داره پدرمون در می یاد فردا 3تا امتهان دارم :wacko:
behin-nجان وقتی عکست رو دیدم خیلی دوست داشتم این کارو تجربه کنم و رفتم همه چیز رو آماده کردم وشروع کردم به عکاسی (گور پدر امتحان) عکسهای زیادی گرفتم که امروز یکیشو براتون می زارم البته با اجازه behin-n جان و اینو همینجا اعلام می کنم که فکر این کارو کاملا از عکس behin-nجان گرفتم
انعکاس
![]()
EDIT شده:blush:
Radiohead عکس شما هم خیلی زیبا شده..
خوبه؟!!!
سلام دوست عزیز. من از آماتور ترین عکاسان هستم(دوربینم canon powershot A640) و حسابی شیفته ی این عکس شما شدم . قبل از اینکه به مشخصات کار شما نگاه کنم با خودم گفتم که آیا با دوربین نسبتا آماتور خودم هم میشه چنین عکسی رو گرفت . بعد متوجه شدم که شما هم از همین مدل دوربین استفاده کرده اید و به این مطلب پی بردم که شما دارای تجربه و مهارت بالایی هستید که با یک دوربین نسبتا آماتور چنین عکسی رو گرفتید . میشه توضیحی از نحوه ی عکاسیتون از این صحنه بدید ؟
دوست عزیز چوب کاری میفرمایید !مثل همیشه فوقالعاده !!!آقا محمد شما آموزشگاه ندارین؟یا خصوصی آموزش نمیدین؟!
(دوربینم canon powershot A640) قبل از اینکه به مشخصات کار شما نگاه کنم با خودم گفتم که آیا با دوربین نسبتا آماتور خودم هم میشه چنین عکسی رو گرفت . بعد متوجه شدم که شما هم از همین مدل دوربین استفاده کرده اید و به این مطلب پی بردم که شما دارای تجربه و مهارت بالایی هستید که با یک دوربین نسبتا آماتور چنین عکسی رو گرفتید
میشه انقدر نزنی تو سر مال؟!![]()
با همبن PowerShot میشه زیباترین عکس ها رو گرفت چون به اندازه کافی امکانات در اختیار عکاس قرارداده... همه چیز به عکاس بستگی داره.
در توانایی و تجربه dim-dam شکی نیست، ولی این دوربین به هیچ وجه آماتور محسوب نمیشه !!!
یکی از دوربینهای خیلی خوب کنون هست و احتمالا شما دوربینت رو خوب نشناختی !!!
بچه ها چرا عکس نمیزارید ؟
خوشهالم که تاپیک داره فعال میشه ! ( کاشکی همیشه امتحان داشتید !! )
Fairyj به این تاپیک خوش اومدی امیدوارم بتونیم با کمک هم مهارت عکاسی مون رو بیشتر کنیم
عکس شما هم خوبه فقط اگه یه مقدار نویز رو کم میکردی و از یه بک گراند خوب هم استفاده میکردی عالی میشد در مورد کادر بندی هم چون خودم هنوز مشکل دارم میزارم به عهده اساتید
عکس قشنگیه ولی کاشکی کادرتون صاف و یه مقدار پایین تر بود !خب .. نظرتون راجع به این چیه ؟!
ما هم خوشهال میشیم که عکسهای شما رو ببینیمبه زودی هم یه دوربین می خرم میام به جمعتون(البته اگه اجازه بدید)
آقا محمد شما از s9600 راضی بودید تا حالا یا نه؟؟؟
ضعف این دوربین در چیه؟؟
به احتمال زیاد این s9600 رو می خرم!!
خیلی قشنگهسلام بر جناب محمد و سایر دوستان
روی چشم محمدحان، عکس میفرستیم
اینهم 1-2 تا از من
سلام
خیلی قشنگه
حالت دود در عکس اول خیلی زیبا شده ولی کادر بندی رو نمیدونم (از دوستانی که در مورد کادر بندی اطلاعات دارن تقاضا میشه یه مطلب جامع در این مورد بنویسن)
عکس دوم هم خیلی عالیه به نظر من بهتر از اولی شده هم چیز عالیه فقط اون حاله نارنجی پشت شمع نمیدونم مال چیه ؟! فکر کنم اگه نبود عکس خیلی زیبا تر میشد
مرسی از توضیحمن برای گرفتن این عکس شمع رو روشن کردم، سرعتو روی 5 ثانیه کذاشتم ، شاتر رو چگوندم، شمع رو فوت کردم تا خاموش بشه ودود کنه و بعد فلاش زدم. اون حاله نارنجی پشت شمع مربوط به لحظه فوت کردن شمعه . میشه با فوتوشاپ حذفش کرد ولی ترجیح میدم عکسهامو حتی المقدور دستکاری نکنم.
خیلی عالی بود!!! اگه یه ساعت آدم به دوربین ور بره چنین چیزی در نمیاد!!سلام بر جناب محمد و سایر دوستان
روی چشم محمدحان، عکس میفرستیم
اینهم 1-2 تا از من