• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
بک گروند : بشقاب بزرگ:D به علت نداشتن آتلیه بعد اطرافشو با فوتو شاپ پاک کردم
نور : فلاش سر خود دوربین
سرعت شاتر:500/1
دیاف: f8
ایزو :80
سنسور: 10mp
امید وارم کامل باشه
ممنون از توضیحات؛ بله کامل بود:happy:
فقط این مایه سبز رنگ چیه؟!;)

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
چیزی که توی سفر به نپال وتانزانیا خیلی برایمان جالب بود ، رابطه دوستانه آدمها با محیط اطرافشون بود طوریکه حتی کلاغها وگنجشکها هم از آدما نمیترسیدن و از توی دستمون غذا میخوردن. هیچکدوم از این عکسها توی باغ وحش نیست . همه توی محیط طبیعی زندگی این حیوانات هست. (عکسها از آقای صادقیان )

سلام و روز بخیر خوبان :)
دوست عزیز خیلی ممنونیم که از این مناظر زیبا برامون می زارید. :happy: انشاالله که همیشه خوش باشید.

دوست عزیز کار زیبایی فقط حیف که کیفیت خوبی نداره. البته فرمودین که کوچیکش کردین. و اینکه رنگها مرده به نظر میرسن. یه ادیت رنگ حسابی نیاز داره. امتیاز 40. ممنون :)

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
يك غروب.
البته اگه تكراري نباشه

ُArkdvi جان عکس و غروب بسیار زیباییست. دستتون درد نکنه :) امتیاز 45. فقط می دونید کاش با ادیت به ابرها جلوه بیشتری میدادید.
مثل اینکه اون درخت خورشید رو تو آسمون نگه داشته و می خواد که همیشه روشنایی باشه...

اینم یک عکس خنک برای دوستان گرمازده ;)

همنشین

زمان عزیز واقعاً این عکس می چسبه. عنوان عالی. به همین دلیل 50. ممنون :) خیلی دوستش دارم.

اینم کار من :D
تازه کارم نظر یادتون نره ;)
دوربین Sony SuperSteadShot DSC-T30

آقا احسان به جمع ما خوش آمدید. :)
کار قشنگ و بنای بی نهایت قشنگی. ممنون. امیدوارم که همیشه پابرجا باشه و سالم. :)
کاش کمی صبر می کردید تا این جمع از اونجا رد می شدن و خلوت تر می بود. فکر می کنم شب هم منظره قشنگی بشه در اینجا دید. با نور لامپهایی که می زارن. و یا با ماه. آثار تاریخی وقتی زیر نور مهتاب هستن و ماه هم در گوشه ای خود نمایی می کنه باعث می شه اون ابهت و مرموزی و کهنگی رو بیشتر نشان بده. امتیاز به عنوان کار اول 35. بهتر کارهاتون رو با پاسپارتو و عنوان هم بزارید.
امیدوارم بیشتر شاهد فعالیت جاویدتون در این تایپیک باشیم :)

اگه فنجان رو حذف می کردید چطور می شد؟ اگه از زاویه بالا بود چطور؟ من امتیاز 38-40 میدم. ممنون دوست عزیز از ارسال. :happy:

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

اگر کسی یزد اومده باشه حتما این کوه رو میشناسه !
کوه عقاب یا عقاب کوه
البته منقارش تو زلزله شکسته !!!

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
یه سری از عکس های من ...

------------ نمونه ------------

برای بقیه عکس هام می تونی این صفحه موقت رو فعلا ببینی
کلیک
-------------------------​

اگه به هر دلیلی عکس خام رو با اگزیف خواستید یا لازم داشتید بهم پی ام بدید بگید تا براتون بفرستم !
lookheref.gif

من یه مشکلی برام پیش اومده اگه ممکنه اینجا رو یه نگاهی بندازید شاید بتونید کمک کنید

mgs

Registered User
لایک‌ها
47

منتظر ایرادهای کارم هستم
متشکر از شما دوستان

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
یه سری از عکس های من ...

کلیک

اگه به هر دلیلی عکس خام رو با اگزیف خواستید یا لازم داشتید بهم پی ام بدید بگید تا براتون بفرستم !
lookheref.gif

من یه مشکلی برام پیش اومده اگه ممکنه اینجا رو یه نگاهی بندازید شاید بتونید کمک کنید

Gt_Max اين عكس ها واقعا شاهكارند مخصوصا دو تاي وسطي رو بيشتر مي پسندم . راستي عكس هات exif نداره فكر كنم با A630 يا A640 گرفته باشي. در هر صورت كارهاي جالبي بودند.

منتظر ایرادهای کارم هستم
متشکر از شما دوستان

فكر كنم اگر عكس رنگي رو ميذاشتيد بهتر بود . اين عكس خيلي شلوغه . در ضمن سوژه خاصي نداره. يك شي يا موجودي كه در عكس متمايز باشه و سياه و سفيد بودن عكس اين ايراد رو تشديد مي كنه.
موفق باشيد

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
Gt_Max اين عكس ها واقعا شاهكارند مخصوصا دو تاي وسطي رو بيشتر مي پسندم . راستي عكس هات exif نداره فكر كنم با A630 يا A640 گرفته باشي. در هر صورت كارهاي جالبي بودند.

لطف داری :happy:
در مقابل کار های بقیه بچه ها چیز های خیلی ساده ای هستن...
راستش دوربین من SD550 ...
onion030.gif

خیلی وقت بود می خواستم یه دوربین حرفه ای بگیرم با یه سری لنز مخصوص برای اون ولی سر رشته ای در این باره ندارم...
ممنون میشم اگه از بچه ها کسی تو خرید یه دوربین حرفه ای slr با یه سری لنز کمکم کنه...
onion025.gif

EhsanETS

Registered User
لایک‌ها
1

آقا احسان به جمع ما خوش آمدید. :)
کار قشنگ و بنای بی نهایت قشنگی. ممنون. امیدوارم که همیشه پابرجا باشه و سالم. :)
کاش کمی صبر می کردید تا این جمع از اونجا رد می شدن و خلوت تر می بود. فکر می کنم شب هم منظره قشنگی بشه در اینجا دید. با نور لامپهایی که می زارن. و یا با ماه. آثار تاریخی وقتی زیر نور مهتاب هستن و ماه هم در گوشه ای خود نمایی می کنه باعث می شه اون ابهت و مرموزی و کهنگی رو بیشتر نشان بده. امتیاز به عنوان کار اول 35. بهتر کارهاتون رو با پاسپارتو و عنوان هم بزارید.
امیدوارم بیشتر شاهد فعالیت جاویدتون در این تایپیک باشیم :)

ممنونم
در مورد رد شدن جمعیت که اصلا امکانش نبود :cool: آخه مدرسه بود و تازه هم اومده بودن.
اینم یکی دیگه که همون روز گرفتم.
عنوان خاصی در نظرم نیومد فقط یاد این مصرع افتادم:
پی افکندم از نظم کاخی بلند ....

راستی ببخشید منظورتون از پاسپارتو چیه؟:blush:

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من یه مدت نبودم
الان با کوله بار خالی برگشتم !!!
اینم یکی از عکسهایی که به ته کوله بارم چسبیده بود !!!

سلام سلام. انشاءالله که همگی خوب و خوش و سلامت باشین :)
کار جالب شده. با یه مقدار ادیت رنگ و عنوان قشنگتر می شد. ببخشید ها... ولی به نظرتون همینطوری و بدون هیچ توضیحی بیننده گیج میشه و براش عکس بی معناست و به راحتی از کنارش رد نمی شه!!؟ با کمی وقت میشه ارزش کار رو چند برابر کرد. شما که دیگه استادین دوست عزیز. حالا کوله بار خالیتون رو می بخشیم به شرطی که از کارهای قبلی و قدیمی بزارید ولی با صرف وقت و انرژی بیشتر. یعنی به نظرم فرصت مناسبی که روی ادیت تمرین کنید. نظرتون چیه!؟ ;)
راستی امتیاز یادم رفت.30... بازم راستی از Bloody عزیز دیگه خبری نیست که شما رو بیشتر از پیش تشویق کنه!!!؟ نکنه شما خسته شدید و یه بلایی سرش آوردید!!!؟ :eek::blink::happy:

سلام به همه دوستان :rolleyes:
arkdvi جان پی ام رو چک کردم از لطفی که کردی ممنونم
adi1358 جان با :wub:DSLR خیلی خیلی موافقم اما دونبال یه دوست لارج فداکار مهربون خوش تیپ با معرفت فتوژنیک وپولدار می گردم که روز تولدم برام بخره و بدون که هیچ وقت این لطفشو فراموش نمی کنم :happy:و اگه یه وقت کسی شدم می گم که مشوق اصلی من اون بوده ;)آخه من اگه بخوام برای خریدن DSLR رو بودجه خودم حساب کنم تقریبا هیچ وقت به آرزوم نمی رسم :( ( قابل توجه دوستان عزیز تولد من 10 مهر :D همکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم) راستی من خیلی EOS 1D MK III رو دوست دارم:p
راستی ریتا جان من تازه دیروز پی امی که داده بودی خوندم واقعا ممنونم فردا می خوام برم جفت کتابارو بخرم البته اگه مجود باشه راستی سایتی که معرفی کرده بودی توش عضو هستم قبلا همه مقاله هاشو خونده بودم ولی بازم بابت اون هم ممنونم خیلی وقت پیدات نیست کجایی ؟؟؟

و اما برسیم به عکسی که امروز می خوام بزارم
این عکس رو تو طبقه بندی مفهومی قرار می دم
با سرعت شاتر 1/60
دیاف :2.8
تاریخ ثبت 28/4/1386
و عنوان جاده زندگی

دوستان عزیز لطفا اگه با عنوان اارتباط بر قرار نکردین حتما بگین و بگید که خودتون چه عنوانی رو می پسندید:)
با تشکر :rolleyes:

دوست جونم آفرین به این هواس جمعی. این پی ام می دونید مربوط به چند وقت پیش بود!!! :blink: کمی به خودم و هواس پرتی هام امیدوار شدم :happy:
خوشم میاد دوت خوبم همه چی رو رعایت می کنید و تمام سعی تون رو می کنید که بهترین کارها رو ارائه بدید. انشاءالله که همیشه با پشتکار به اوج قله برسید :)
عنوان عالی :)
ادیت عالی :) فقط کمی روی ادیت نور بیشتر باید کار کنید. زمان عکاسی هم البته باید هواستون باشه که نور خوب کنترل بشه که نیاز به ادیت زیاد نداشته باشه. که مهم هم همینه. انتخاب محیط سپیا هم کاملاً بجا بوده. :)
در کل عالی و متیاز 50. راستی امضاتون رو فراموش کردید :happy:
با لنز واید هم کار خوبی میشد. البته اون یه سبک دیگه میشد ولی با همین مفهوم. ممنون دوست عزیز. پیروز باشید. :)

سلام
مرسی ولی به جان خودم من قبلا خوش اومده بودم !!!

نفهمیدم منظورت از سازگار نبودن عکس با دوربین چیه ؟!
نگفتم که همین یه عکس رو گرفتم ولی قرار بود تا تبریز هم برم که بنزین این جوری شد خورد تو پرمون دیگه حال و حوصله عکاسی نداشتم !!!
شما خودت بهتر میدونی که لرزشگیرهای دوربینهای شبه slr کارایی خاصی ندارن و قرار نیست لرزش دست رو بگیرن
اتفاقا من لرزش دستم خیلی زیاده ولی با زوم کامل هم عکس هام تار نمیشه

اینم یکی دیگه
یه جوری نگاه میکرد که میخواستم در قفسش رو باز کنم !!! ولی خودم رو کنترل کردم
من اسمش رو میزارم در انتظار رهایی !!!

چه حیف که نرفتین تبریز ولایت ما. :) بله من هم آذری هستم. هر کسی که تا به حال نرفته تبریز بگم که سرش کلاه رفته. به قدری جاهای دیدنی و قشنگ داره که... بعد از این همه سال هنوز کل استان رو نگشتم و تمام مناظر رو ندیدم. روستاهایی که بین کوه ها و ته دره ها وجود داره. آب گرم. آثار تاریخی. از همه قشنگ تر روستای توریستی کندوان. واقعاً زیباست. لازم بگم که این روستا توی سنگها ساخته شده و خونه ها به شکل کله قند. خیلی جالبه. یه هتل بسیار زیبا هم ساخته شده که اون هم توی سنگها تراشیده شده. حتماً سر بزنید. :)
نازی. اینقدر دلم برای این حیوانات توی قفس می سوزه که نگو نپرس... :( پسر عمع جانم یه قرقی داره توی قفس. اون دیگه خیلی ظلمه. هر دفعه می بینم اشک تو چشام جمع میشه. قرقی با اون ابهتش تو قفس. تصور کنید. البته هنوز سنش کمه. برای همین پسر عمه جان آزادش نمی کنه. می گه با سن کمش تو این دنیای وحشی زود می میره.
تقویت رنگ تو این گونه عکسها و سوژه ها خیلی مهمه. میشد این میله رو هم از این وسط حذف کرد. زویای دیگه ای رو هم حتماً امتحان کردید. خوشحال می شیم که با ما سهیم بشید. :) میله های پشتی رو هم میشد با تغییر زاویه ترتیب بهتری بهش داد. دوست داشتم نور هم همه جا یکسان باشه. در کل امتیاز 35. عنوان هم بسیار زیباست و درخور. :) ممنون محمد عزیز :)

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
خوش اومدی ریتا
flowersmile.gif

ممنون احمد رضا عزیز. دوست خوبم کجائین؟ نیستین؟ بیشتر به ما سر بزنید. دلمان تنگ می شود. :happy:

سلام ريتا
خوشحالم برگشت:happy::happy::happy:ي فكر كردم شما هم از اينجا دلسر شدي . بايد ازت قول بگيريم از اين بعد خواستي غيبت كني به ما هم بگي:p

ممنون دوست عزیز. من از اینجا دلسر بشم!!؟ تازه کلی دوست خوب پیدا کردم و کلی هم از درکنارشون بودن لذت می برم. و از همگی ممنونم :)
چشم قول میدم که خواستم غیبت کنم اجازه بگیرم. :)

Rita-Rad عزیز بابت نظرتون ممنون
عرض کنم که در اون عکسه بدون شرح! ، من کلی سریع اقدام کردم تا بتونم همون عکس رو هم بگیرم دیگه افتاده بودم دنبال اون ماشینو جرثقیل و ...
واما چند عکس .......

به هر حال ممنون بابت سهیم شدنش. :) می دونم که زحمت زیاد داشته. خدا قوت.
عکس اول 40. :) کمی کراپ از پایین و راست. کمی هم نور زیاد. و خورشید به کل اور شده و اینکه بهتر بود درست وسط کادر نمی بود. ( این یه نظر شخصی: می تونستید ابرها رو بیشتر نمایش بدید. و توقیت شون کنید.) یه دلیل هم اینکه این موضوعات کمی تکراری شده به همین دلیل وقتی از یه موضع تکراری داریم عکاسی می کنیم بهتره که یه دید و زاویه و رنگ و هر چیز جدید تری از اون سوژه رو به نمایش بزاریم. ممنون. :)
عکس دوم 30. خیلی بامزست. خورشید دقیقاً بین اون دو تیرک :)
کادر خوب بسته نشده. نیاز بود که دوربین کمی به سمت چپ و بالا متمایل می شد. تا مزاحم های پایین کادر حذف بشه و اون رنگها و ابرهای بالای کادر کامل می شد. و همین که ستون سمت راست فاصلش از لبه راست کادر کمتر می شد. فکر نمی کنید کمی عجله می کنید و به کادرهاتون خیلی دقت نمی کنید!!؟

...

واما یه عکس هم از طوطی گرفتم که طوطیش به قشنگیه طوطی دوست عزیزمون Mohammad.d نیست !

عکس اول حرفی برای گفتن نداره و چیزی رو نمی رسونه. شاید با کمی توضیح بهتر میشد. و البته نویز زیادی داره.
عکس دوم خیلی دوستش دارم. :) 45. فقط این برگ جلویی اون عقبی ها رو پوشونده. کمی هم افزایش کنتراست خوبه براش. خیلی دوستش دارم. خیلی ممنون :)
این طوطی چه با نمکه. داره اون بند رو گره می زنه!!؟ آفرین.
فوکوس نداره. و کادر خوب بسته نشده. بهتر از این می تونست باشه. امیدوام امکان تکرار باشه. امتیاز 30.
خیلی ممنون دوست فعال من. :) منتظر کارهای بعدی هستیم. :happy:

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
به به ریتا خانوم ، مشرف فرمودین قربان منتظر نظرات شما هستیم

این یکی مال کول بار قبلیمه !!!

تنها

ممنون قربانت گردم. لطف دارین :)
این گنجه خوب چیزیه برای نگه داشتن کوله بارها از گذشته تا امروز :).
امتیاز 40. خیلی جالب شده. دستتون درد نکنه. عنوان هم خیلی قشنگ و براحتی میشه باهاش ارتباط برقرار کرد. :) فقط دوست دارم که روی رنگها توی ادیت بیشتر کار کنید. رنگ و لعاب دیگه خودتون می دونید که نیاز نیست من چیزی بگم...

سلام خدمت همه دوستان :rolleyes:
ریتا خوشحالم كه دوباره اومدی و ما می تونیم از نظرات سازندت استفاده كنیم .:)
بدون پر حرفی میرم سراغ عكس امروزم ;)

مدل دوربین : Canon PowerShot A640
دیافراگم : F8
شاتر : 1/60 ثانيه
دسته‌بندی : ماكروگرافي

با عنوان استتار :f34r:

توضیحات:میدونم نور فلاش کمی از تاثیری رو که باید بزاره کم کرده چون سوژه رو تخت کرده.اما دیگه راه دیگه نداشتم چون تغریبا غروب شده بود و نور از دست رفته بود و من هم دوست نداشتم ثبت این لحظه رو از دست بدم . در رابطه با عنوان لطفا به قرار گرفتن یکی از خطوط اصلی برگ با خط روی پشت سوژه دقت كنید من نمی دونم این حشرات چه جوری این كارو میكنن آیا واقعا از رو غریزه یا نه اینا فهم و شعور دارن ؟؟؟ شایدم فقط یك اتفاق باشه ...خدا یا واقعا شكرت

ممنون دوست عزیز از ابراز احساسات. شما و باقی دوستان خیلی لطف دارین :)
تا به حال از این حشرات ندیده بودم. عالیه... :)
امتیاز 50. رنگ و لعاب و سوژه و... همه چی برای بهتر شدن و بهتر نمایش دادن این حشره تلاش کردن. فوکوس بهتر از این می تونست باشه ولی باز هم قشنگه. ممنون دوست عزیز. عنوان هم خیلی قشنگ انتخاب شده.

نظر یادتون نره
ممنون از کمکهاتون دوستهای عزیز

معلومه که نظر یادمون نمیره. :) اتفاقاً خوشحال هم هستیم از اینکه شما در کنارمون هستید و کارهاتون رو نشونمون می دید :)
فوکوس بهتر از این باید می بود. :) دوست داشتم رنگ و روی این شاخه خشکیده رو کمی مرده تر می دیدم. البته نظر شخصی. امتیاز 35. فکر می کنم اولین کار ماکرو تون بوده. بیشتر کار کنید تا روشش دستتون بیاد. منتظریم. :happy:

این کار هم زیبا شده. امتیاز 43.

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

اگر کسی یزد اومده باشه حتما این کوه رو میشناسه !
کوه عقاب یا عقاب کوه
البته منقارش تو زلزله شکسته !!!

چه جالب و خوشگل. و چه حیف که منقارش شکسته.
امتیاز 40. کوه نیاز بود که کاملاً تیره می شد. آسمان خوشگله. فقط کمی ابرها نا واضح هستن که با ادیت درست میشد. رنگهای گرم قشنگی داره. دوست دارم با نور روز هم ببینمش. اگه بشه و لطف کنید.
1-2 ماه پیش همکارم رفته بودن یزد. خیلی ازش تعریف کردن و عکسهای قشنگی هم گرفتن. البته چون مدت کوتاهی رو رفته بودن خیلی فرصت نداشتن که همه جا رو خوب بگردن. فقط 4-5 تا از ساختمان های قدیمی که فکر می کنم توپ خونه هم توش بود رفته بودن + زور خونه. این ها یادمه. که اتفاقاً اخبار دیشب زورخونه رو هم نشون میداد. به قدری از این شهر خوششون آمده بود که می گفتن خیلی دوست دارم فرصت بشه و یه بار دیگه هم برم. انشاءالله که قسمت هر دومون بشه :happy:

اعدام

امتیاز 30.
بهتر نبود پشت رو با یک پارچه یا هر چیز دیگه ای پوشش میدادید. ایده جالبیه. ولی اجرا می تونست بهتر باشه.
عنوان هم جالبه. با دیدن این عنوان و این عکس به یاد داستان ملا نصرادین افتادم. همونی که می خواستن تنبیهش کنن گفتن گوشت رو می گیریم و تمام کوه رو بالا می بریم و پایین میاریم. که در این صورت طرف جلاد بیشتر آزار می دید. مثل همین که برای اعدام یکی کس دیگه ای هم باید از بین بره...
امتیاز 35.
اجرا بهتر از قبلی ولی با عنوان نمی تونم ارتباط برقرار کنم. چیدمان های بهتری رو با تعداد بیشتر هم میشه بدست آورد. شما توی این کارها تبحر دارید. پس انتاظر بیشتری داریم و منتظر عکسهای بهتری در همین زمینه هستیم :)

پاسوز

یه سری از عکس های من ...

کلیک

lookheref.gif

به به. چه خوشگل...فقط امتیاز رو می گم. باقی رو هم دیدم و لذت بردم. دستتون درد نکنه :)
به ترتیب: 1- 45. خوشگله. با عنوان عالی می شد.
2- 50. فیلتر خوش رنگی برای اتخاب کردید. یه پرنده هم اون ورا بود عالی می شد.
3- 40. قبلی بهتر کار شده بود. وضوح کمی داره.
4- 45. خیلی خوش رنگه. اگه کمی دیگه به دیوار نزدیک می شدید عالی میشد :)
ممنون از ارسال :happy:
مسئلتون هم مثل اینکه حل شده. خدا رو شکر. :)

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0

منتظر ایرادهای کارم هستم
متشکر از شما دوستان

با صحبتهای Arkdvi عزیز موافقم. امتیاز 25. فکر می کنم رنگیش جالب تر باشه.

ممنونم
در مورد رد شدن جمعیت که اصلا امکانش نبود :cool: آخه مدرسه بود و تازه هم اومده بودن.
اینم یکی دیگه که همون روز گرفتم.
عنوان خاصی در نظرم نیومد فقط یاد این مصرع افتادم:
پی افکندم از نظم کاخی بلند ....

راستی ببخشید منظورتون از پاسپارتو چیه؟:blush:

منظور از پاسپارتو دوست عزیز کادر دور هست.
چه جالب مدرسه بوده. اصلاً فکرش رو نمی کردم :blink:
ببینید سمت راست بنا نور خوبی هست فقط کمی سایه بلند هست. فکر می کنم کمی اگه به سمت راست می رفتید بهتر می شد. روی بناها و نورهای اونها بیشتر دقت کنید. امتیاز 30. وضح خوبی هم نداره.

اینم مجمع میوه ها:

اینها چقدره بامزن. چه میوه فروشی قشنگی. کادر بسته تر رو پیشنهاد میدم. امتیزا 38. ممنون خیلی خوشم آمد ازشون. کدوها شکلهای بامزه ای دارن. اینقده دوست داشتم اون طرفها و توی یه روستا زندگی می کردم و همچین کارهایی می کردم. از روستایی بودن بی نهایت لذت می برم. اگه امکانش بوجود بیاد حتماً می رم و تو روستا زندگی می کنم و لذت می برم. و از این دنیای زشت و سیاه دور می شدم... حس قشنگی رو بهم دادین. بی نهایت سپاسگذارم از این بابت :)

ای دیو سپید پای در بند / ای گنبد گیتی ای دماوند

چه دیو زیبایی. بی نهایت زیبا و دوست داشتنی. :)
نویز زیادی داره. با یه مقدار کراپ از پایین هم موافقم. با کمی ادیت زیباتر هم میشد. امتیاز 45. ممنون از ارسال دوست خوبم احسان عزیز

خوب بالاخره تموم شد و رسیدم به شما دوستان.
از همگی ممنونم برای تلاش و فعالیت در این تایپیک. :)
... خوش باشید و موفق عزیزان...

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
به . . . به . . . چه خبر شده اینجا، چقدر فعال شده.
فعلا که اوضاع کامپیوترم رو به راه نیست، برمیگردم و همه رو میخونم، شاید هم یک عکس گذاشتم :rolleyes:
موفق باشید دوستان و امیدوارم همیشه این تاپیک رو شلوغ و فعال ببینم.

بالا