• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

mgs

Registered User
لایک‌ها
47
ممنون از نظرتون ریتا جان واقعا که به تمام عکسها با دقت نگاه میکنید و با حوصله نظر میدید

وای خدای این ها چقدر با نمکن و همینطور مظلوم :happy: چه چشمهای قشنگی و چه نگاهی... ممنون دوست عزیز :) مخصوصاً این کوچیکتره. ولی مشخصه خیلی شیطونن که سر و صورتشون اینطور زخمی شده ;)
اونقدر ها که باید عکس وضوح نداره. و با صحبت دوستمون در رابطه با سیاه و سفید هم موافقم. البته این مونده که منظور شما از این پرتره چی باشه. ( هی میگم عنوان برای همین مواقع هست که بهتر بتونیم نظر بدیم. پس لطفاً عنوان رو فراموش نکنید) سمت چپ پسرک سمت چپی ;) نور بدی خورده. بهتر بود جاتون رو عوض می کردید.
در کل کار شیرین و شادیه و ازتون ممنونم بابت انتقال این حس شاد و زیبا.
امتیاز یادم نرفته 30. فعلاً. اگه دوباره با تغییرات بزارید ممکنه امتیاز بیشتر هم بشه.

آره خوب ولی انتظاری هم نمیشه ازشون داشت
خوب فکر کن من تو کوه زنگی کنم جایی که از کوهپایه تا اونجا 5 ساعت کوهپیمایی دارهه تفریحاتم چی میتونه باشهه ؟؟؟؟؟؟؟ :D
فکر کنم ما هم بریم اونجا زندگی کنیم سر و صورتمون اینجوری شه
:D
mgs چيزي كه بيشتر از خود عكس توجه من رو جلب كرد سر و صورت زخمي اين بچه ها بود . عجيبه نه؟

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
...
محمد جان فكر كنم اگه كادر عكست به سمت راست مي رفت و جاده در وسط قرار مي گرفت خيلي بهتر مي شد. البته فكر كنم از داخل ماشين گرفته باشي
...

شاید بهتر میشد ، دقیق یادم نیست ولی فکر کنم یه تیر برق یا یه تابلو سمت راست بود ( شاید هم اشتباه میکنم !! )
آره از داخل ماشین گرفتم !

لووول در ضمن من " کاربر فعال " نشدم ریتا و سایر بچه ها شدن !

ببخشید الان که گفتی یادم اومد که شما فعال بودی !

mgs جان به نظرم اگه یه مقدار برای جدا کردن دور تصویر اصلی از بکگراند دقت بیشتری داشتی کار قشنگتر میشد !

این عکس هم برای اینکه فروم فعال بمونه

فکر کنم یه مقدار زیاده روی کردم ؟!

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
...
Gt_Max عزيز به نظر من عكست مشكلي نداره فقط گل بالايي كه قسمتي از اون داخل كادره بايد حذف بشه و همينطور هم اون تكه چوب پايين

با این توضیحاتت یعنی یه چیز این شکلی درسته ؟!
chase.gif

ببخشید الان که گفتی یادم اومد که شما فعال بودی !

منظورت اون آرم کاربر فعال یا نوشته کاربر فعال !؟:blink:
چون من چیزی هم اضافه نشده !!
rainbowed.gif

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80

یه کم در رابطه با این عکست میشه توضیح بدی ؟ :)
برای Background از چه چیزی استفاده کردی و این که عکس طبیعی هستش و یا ادیت شده ؟

164fs893323.jpg

من خودم ایراد خاصی نمی تونم به این عکس بگیرم چون خودم تا به حال عکاسی گل به اون شکل حرفه ای نکردم ولی خوب از نظر من عکست یه خورده تاره و جدا از اون گل برگ های گل همون طور که با فلش ها مشخص کردم به خوبی از پس زمینه جدا نشدن و یه جوری در توی سیاهی فرو رفتن یه جوری که انگار سیاهی ادیت هستش ...
یعنی سرخی گل و تفاوت رنگ اون هیچ کمکی با این حساب به جدا شدن عکس از پس زمینه نکرده..
جدا از اون از نظر من شاید اگر گل رو تو زاویه دیگه ای قرار داده بودی یعنی یه خورده چرخونده بودیش و سمت دیگه ای از اون به روی دوربین بود قشنگ تر میشد اگرچه همین عکست هم در کنار سادگی که داره یه جوری همجنان زیباست...:happy:

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
با عرض پوزش من بدون اجازه به عکس شما دست زدم

فکر میکنم اون مفهومی که میخواستی رو بهتر میرسونه ! نه ؟!

در مورد عکس گل هم اگه بگم کلا ادیته دروغ نگفتم
البته به هیچ وجه گل از پس زمینه جدا نشده
یه کراپ ساده ، یه مقدار هم بازی با Curve
عکس اصلی اینه

من رنگ گل اصلی رو بیشتر میپسندم
ولی میخواستم بدون جدا کردن گل از بکگراند قبلی عکس نهایی رو بسازم که باعث شد یه مقدار رنگ گل هم تیره تر بشه !

mmkh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
و ادامه عکس های آفتابگردان !

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
با عرض پوزش من بدون اجازه به عکس شما دست زدم

فکر میکنم اون مفهومی که میخواستی رو بهتر میرسونه ! نه ؟!
!

این طوری بچه ها گفتن بهتر میشه...!
خودم هم یه کراپ اون بالاتر انجام دادم !

در مورد عکس گل هم اگه بگم کلا ادیته دروغ نگفتم
البته به هیچ وجه گل از پس زمینه جدا نشده
یه کراپ ساده ، یه مقدار هم بازی با Curve
عکس اصلی اینه

من رنگ گل اصلی رو بیشتر میپسندم
ولی میخواستم بدون جدا کردن گل از بکگراند قبلی عکس نهایی رو بسازم که باعث شد یه مقدار رنگ گل هم تیره تر بشه

کلا ادیت هم باشه اصلا شکلی نداره ! خیلی از عکاس های بزرگ تو Da ... اکثر عکس هاشون رو ادیت می کنند
در کل خوب شده فقط یه خورده بلوره... با Unsharp mask خیلی راحت می تونی یه خورده از این حالت درش بیاری :happy:

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80

دوست عزیز... سلام
ورودت رو به فروم عکاسی تبریک می گم...
نمیدونم اگه قبلا عکاسی کار می کردی یا نه ولی از عکس دومت خوشم اومد
اگرچه یه خورده اشکال کوچولو داره...
مهم ترین اون اینه که طرحت تقریبا جایی در وسط عکس وجود داره که این خودش تا جایی یکی از خطاهای عکاسی باشه.. من خودم شخصا بعد تجربه ای که روی یکی از عکس هام داشتم سعی کردم هیچ وقت یک جسم تکی رو تنها وسط تصویر جلو با عمق میدون زیاد در عقب قرار ندم... البته این موضوع تو بعضی شرایط خیلی خوب کار می کنه و نتیجه خیلی قشنگی رو میده ولی همیشگی نیست...:)
در کل با ادیتی که روی رنگ بندی عکس دوم انجام دادی یه جوری زندش کردی و نسبت به عکس های صفحه قبلت خیلی بهتر شده...
با توجه به سیستم نمره دهی که تازه کشف کردم به این عکست به عنوان اولین عکس خوبت توی این فروم 50/30 میدم ولی مطعمن هستم خیلی بهتر از این می تونی کار کنی...

این :

همون عکسی بود که بهت گفتم... جسم در وسط تصویر قرار داره
یک جوری حس تنها بودن و تکی بودن رو هون طوری که می خواستم به خاطر پشت زمینه خالی که داره خوب القا می کنه ولی باز به خاطر همون اشتباه در وسط بودن خودم زیاد قبولش ندارم
cryingbig.gif

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80

سلام بحرین جان...
نمیدونم اگه تو ضمینه عکاسی فعالیت می کنی یا نه ولی این عکست با دوربین عک نسباتا خوبی شده... عکس گل ساده ور در عین حال توی اون سیاهی پست زمینه به خوبی واضح افتاده ... فقط اگر یه خورده تصویر از جلوتر گرفته میشد فکر کنم عکس قشنگ تری میشد اگرچه از دوربین مبایل نباید انتظار خیلی زیادی رو تو عکاسی حرفه ای داشت... فقط یک چیز های سبزی توی اون یاهی به شکل ناواضح دیده میشه من دقیقا متوجه نشدم که ساقه گله و یا چیز دیگه...:wacko:
میشه یه خورده در رابطه با منبع نور و این که از چه چیزی به عنوان پشت ضمینه سیاه استفاده کردی توضیح بدی برامون...

در کل من شاخصا به این عکست با موبایل 50/40 میدم ... خسته نباشی
waving2.gif

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
کلا ادیت هم باشه اصلا شکلی نداره ! خیلی از عکاس های بزرگ تو Da ... اکثر عکس هاشون رو ادیت می کنند
در کل خوب شده فقط یه خورده بلوره... با Unsharp mask خیلی راحت می تونی یه خورده از این حالت درش بیاری :happy:

سینا جان یه بار دیگه یه دستی به سر و روی عکس کشیدم ببین بهتر شد یا نه ؟!

من قبلی رو بیشتر میپسندم !

adi1358

Registered User
لایک‌ها
4
adi جان ، اين عكس غروبه يا طلوع؟ به هر حال خيلي قشنگ شده ولي اگه با نرم افزاري مثل Neat Image نويزش گرقته مي شد بهتر از اينها در مي اومد
ممنون arkdvi جان .این غروبه . این برنامه تو سی دی های کینگ هست یا جای دیگه باید پیداش کنم ؟؟
در ضمن عکس پرتره اون بچه خیلی خیلی قشنگ شده آفرین . راستی arkdvi جان دوربینت چیه

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
فقط جای دریا خالیه:D

وقت باارزش همگی بخیر :)
چرا من دیروز این منظره زیبا رو ندیدم :blink:
بی نهایت زیبـــــــــــــاست :) دست گلتون درد نکنه قربان :) امتیاز 50 برازندست. فقط یه ذره کراپ از پایین هم می تونست بهترش کنه :) ممنون دوست عزیز

سلام دوستان
چند تا عکس جدید با عنوان آفتابگردان!

آقا جان خوشحالیم که دوباره کارهای شما رو می بینیم. فقط خواهشاً یه مقدار کم حجمترش کنید. با اینکه ADSL دارم خیلی طول کشید تا تونستم ببینمشون. دیگه دوستان Dil دیگه... :wacko:
با تقویت رنگ خیلی خوشگل میشه. اون وضوح و شفافیتی رو که باید رو نداره.
یه چی رو هم خدمت تون عرض کنم. هر عکاسی درسته که حق داره هر گونه کادر و موضوعی رو که دلخواهش باشه رو تست کنه و عکاسی کنه. ولی بهتره که تا حدودی هم از گرفتن کادر ها و سوژه های تکراری پرهیز کنه. گاهی ممکنه از یه سوژه کادر و زاویه ای کاملاً متفاوت رو ارائه بده که اون بحثش جداست.
هر دو کارتون نیاز به ادیت داره و با کار اولی که زومتره موافق ترم. البته اگه ماکرو بود که خیلی بهترم هم میشد.
دومی رو می شد با اون گلهایی که سمت راستش ردیف شدن کار کرد. یعنی ردیفی از اینها با دید خودتون. کار جالبی میشد. یا اینکه میشد یه نمای کلی از این آفتاب گردان زار ;):blink: بگیرید اون هم زیبا میشد. البته میشه خوب با هر چیز دیگه ای ترکیبش کرد و یا اشیا با رنگهای دیگه و خیلی ایده های دیگه که همش بستگی به خودتون داره که چی رو دوست دارید :) با اجازتون امتیاز نمیدم فعلاً که اینها رو با ادیت دوباره بزارید. :)

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
اینم یه عکس دیگه

!

راستی این عکست رو الان یادم اومد توی پست قبلی راجبش ننوشتم...
از نظر من عکس قشنگی شده... ترکیب بندی رنگ ها رو خیلی خوب نشون میده رنگ سرد آسمون تضاد خیلی خوبی با رنگ گرم کوه ها ایجاد کرده . پیچ جاده خط نگاه بیننده رو به یک سمت متمرکز می کنه و به غیر از اون چیز خوبه دیگه ای که دیدم امتداد خط کوه ها هم به همون نقطه خطم میشه که با هم تلاقی می کنند ...

این یه مورد رو واقعا خوشم اومد ...
clapping.gif

ولی نمیونم شاید اگه خودم بودم دوربین رو دقیقا 40 درجه به سمت راست میچرخوندم.... اون طوری فکر کنم نتیجه بهتری می گرفتم ولی همین هم عکس خیلی خوبی از آب در اومده !
خسته نباشی
slingshott.gif

----

اون عکس گل رو هم با همون فیلتر Unsharp که تو پست قبلی برات توضیح دادن بودم یه کم تغییر دادم..
خودت می تونی تفاوت رو تو لبه گلبرگ ها و سطح گل ببینی...
chase.gif

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
...

توی فتوشاپ امکان تابش نور هم هست. یعنی شما میتونید ادیتی رو انجام بدید که حالت نورافشانی رو داشته باشه و این موضوع فکر می کنم کمک می کنه تا موردهایی که Gt-Max عزیز گفتن حل بشه. می گردم شاید بتونم چیزی پیدا کنم که راهنمایی کنه. من هم این کار رو بیشتر می پسندم تا کار دومی که ارائه دادید. توی کار اول درسته که رنگش تقریباً همونیه که بوده ولی لبه های برگ ها به کل اور شدست و این به زیبایی گل لطمه میزنه. راستی خوبه که شارپنس رو هم افزایش بدید. Unsharp mask رو میتونید موضعی هم اعمال کنید. دوست دارم بعد از اعمال تغییراتی که خواهید داد ببینمش. ممنون میشم :)

این ها بهتر شدن. :)
1- کادر ( نقاط طلایی و...) : امتیاز 25-30. کادر رو بهتر و زیباتر می شد بست و هم صحبت جناب Gt-Max عزیز در رابطه با نقاط طلایی.
2- نور: 40. کنترل نور خوب بوده.
3- سوژه- مفهوم - عنوان : 30. به خاطر نداشتن عنوان و مفهوم.
4- زاویه دید: زوایای بهتری رو می شد انتخاب کرد که از تکرار هم پرهیز بشه. امتیاز 30.
5- نظر شخص: 40. نسبت به کارهای گل دیگتون بهتر شده :)
امتیاز کلی: مجموع 167.5 میانگین 33.5
:)
عکس دوم:
1- ایرادهایی که توی کادر اول هست اینجا هم هست. البته بکگراند شلوغی رو هم داره. ولی این بهتره. :) 30
2- نور: مثل قبلی 40
3- سوژه...: باز هم همانند قبلی 30 :)
4- زاویه دید. مثل قبلی ولی این بهتر شده. 35. البته زاویه همونه. 3 رخ
5- نظر شخصی: اینجا ادیت بهتر اعمال شده. البته سیاه هم شده که بهش لطمه زده. افزایش کنتراست باعث شده. کنتراست رو هم میشه موضعی انجام داد. ولی وقتی می خوایم توی اینگونه عکسها رنگها رو تشدید کنیم بهتره که تا یه حدی کنتراست بالا بره و باقی روی رنگهای یکی یکی کار بشه و تقویت بشه. اینطوری نتیجه بهتری می گیرین و اینطور هم به سیاهی نمی خورین :) امتییاز 45 میدم چون خیلی بهتر شده نسبت به قبلها و اینکه تازه تازه دارین عکاسی از گلها رو تجربه می کنین. :)
امتیاز کلی: جمع امتیازات 180. میانگین 36. :) :happy:

Nokia N95

Macro Mode - Night

Low ISO - - - Flash On

لطفا نظر بديد

آقا جان رسیدن به خیر. سفر خوش گذشت. ببخشید سلام. اینقدر خوشحال شدم که یادم رفت سلام عرض کنم. :)
مطمئناً خیلی خوش گذشت. خیلی دوست دارم زودتر عکسها و خاطرات در رابطه با اونها رو زودتر ببینم و بخونم :)

من هم موافقم که این کارتون بسیار زیبا شده فقط عیبش وسط بودن سوژه و فضاهای خالی اطرافش. با کراپ میشه حلش کرد. راستی شما نمیخواین گلها رو با زوایای دیگه ای به ثبت برسونید. کاملاً رئالیسم هستین ;)
راستی باز هم بگم عنوان ;)
واقعاً دلم براتون تنگ شده بود. این چند روزه هم همش با خودم می گفتم که دیگه Bahrain جان باید این روزا برگردن :)
داشت یادم می رفت امتیاز به خاطر دلایلی که گفتم 40. ولی واقعاً خوب ازآب درآمده :happy:

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
راستی این عکست رو الان یادم اومد توی پست قبلی راجبش ننوشتم...
از نظر من عکس قشنگی شده... ترکیب بندی رنگ ها رو خیلی خوب نشون میده رنگ سرد آسمون تضاد خیلی خوبی با رنگ گرم کوه ها ایجاد کرده . پیچ جاده خط نگاه بیننده رو به یک سمت متمرکز می کنه و به غیر از اون چیز خوبه دیگه ای که دیدم امتداد خط کوه ها هم به همون نقطه خطم میشه که با هم تلاقی می کنند ...

این یه مورد رو واقعا خوشم اومد ...
clapping.gif

ولی نمیونم شاید اگه خودم بودم دوربین رو دقیقا 40 درجه به سمت راست میچرخوندم.... اون طوری فکر کنم نتیجه بهتری می گرفتم ولی همین هم عکس خیلی خوبی از آب در اومده !
خسته نباشی
slingshott.gif

----

اون عکس گل رو هم با همون فیلتر Unsharp که تو پست قبلی برات توضیح دادن بودم یه کم تغییر دادم..
خودت می تونی تفاوت رو تو لبه گلبرگ ها و سطح گل ببینی...
chase.gif

توی فتوشاپ امکان تابش نور هم هست. یعنی شما میتونید ادیتی رو انجام بدید که حالت نورافشانی رو داشته باشه و این موضوع فکر می کنم کمک می کنه تا موردهایی که Gt-Max عزیز گفتن حل بشه. می گردم شاید بتونم چیزی پیدا کنم که راهنمایی کنه. من هم این کار رو بیشتر می پسندم تا کار دومی که ارائه دادید. توی کار اول درسته که رنگش تقریباً همونیه که بوده ولی لبه های برگ ها به کل اور شدست و این به زیبایی گل لطمه میزنه. راستی خوبه که شارپنس رو هم افزایش بدید. Unsharp mask رو میتونید موضعی هم اعمال کنید. دوست دارم بعد از اعمال تغییراتی که خواهید داد ببینمش. ممنون میشم :happy:

سلام
سینا جان ممنون که انقدر با دقت روی عکسها کار میکنی
سعی کردم با توجه به مطلبی که گفتی دوباره درستش کنم ، البته به قشنگی کار شما در نیومده
باز هم اگه اشکالش رو بگی ممنون میشم

ریتا جان نور رو تست کردم خیلی مورد پسندم نبود !!! شاید هم من نتونستم خوب درش بیارم !
ولی unsharp mask رو استعمال کردم که شد عکسی که الان خدمتتون ارائه کردم ( چی گفتم ؟! )
ببینید الان بهتر شده یا باز هم مشکل داره ؟!

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
آقا محمد عزیز این ادیت و شارپنس به کار لطمه زده. لبه های گلبرگ های داخلی رو می بینید چطور خراب شده!!!
بهتره که از موضعی این ار انجام بشه. لبه های خارجی رو انتخاب کنید و بعد Unsharp رو اعمال کنید.
الان دیرم شده. انشاءالله فردا بیشتر صحبت می کنیم :)

اوقات و شب خوبی رو براتون آرزومندم. :)
...خوش باشید و موفق...

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
آقا جان رسیدن به خیر. سفر خوش گذشت. ببخشید سلام. اینقدر خوشحال شدم که یادم رفت سلام عرض کنم. :)
مطمئناً خیلی خوش گذشت. خیلی دوست دارم زودتر عکسها و خاطرات در رابطه با اونها رو زودتر ببینم و بخونم :)

من هم موافقم که این کارتون بسیار زیبا شده فقط عیبش وسط بودن سوژه و فضاهای خالی اطرافش. با کراپ میشه حلش کرد. راستی شما نمیخواین گلها رو با زوایای دیگه ای به ثبت برسونید. کاملاً رئالیسم هستین ;)
راستی باز هم بگم عنوان ;)
واقعاً دلم براتون تنگ شده بود. این چند روزه هم همش با خودم می گفتم که دیگه Bahrain جان باید این روزا برگردن :)
داشت یادم می رفت امتیاز به خاطر دلایلی که گفتم 40. ولی واقعاً خوب ازآب درآمده :happy:[/B][/COLOR]

وعليكم السلام ورحمة الله . . .:D:)

احوال شما ؟؟؟:cool:

من هنوز ايران هستم وحالا حالاها هستم:cool:

اينترنت اينجا بسيار بسيار كنده ودل آدم رو همخورده ميكنه;):wacko::(

انشاء الله اين روزهاست كه اينترنت ADSL بكَيرم:cool:

در ضمن اين عكس اهميتش در اينه كه با موبايل كَرفته شده وهيج اديت نشده;):cool::wacko:

راجع به زاويه هم يه عكسي كَرفتم ولي فوكوسش خوب تنظيم نشده ، اون موقعي كه اين عكس رو كَرفته بودم حالم خيلي بد بود

165fs145038.jpg

مشهد - طرقبه

باتشكر

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
لبخند مترسک ته باغچه ...!

به نظرم اگه میخواستی لبخندشو نشون بدی یه مقدار به سمت راست میومدی بهتر میشد ! نه ؟!
اگر هم مقدار بیشتری از صورت رو نشون میدادی که مشخص بشه مترسکه بهتر بود !!!

آقا محمد عزیز این ادیت و شارپنس به کار لطمه زده. لبه های گلبرگ های داخلی رو می بینید چطور خراب شده!!!
بهتره که از موضعی این ار انجام بشه. لبه های خارجی رو انتخاب کنید و بعد Unsharp رو اعمال کنید.
...

من اصولا چون سواتی نخوندم متوجه خرابی لبه گلبرگ ها نمیشم ( البته اگه منظور شما غیر از اون سفیدیا هست !! )
ولی چشم دوباره سعی میکنم !

بالا