خب از Viewfinder (چشمی دوربین) استفاده نمیکنه مگه؟!
چرا ولي يه مشكل ديگه هم دارم
چشمام ضعيفه ! به مدت زياد نميتونم توي چشمي نگاه كنم چون سر درد ميشم !!!!!! از حالا به بعد سعي ميكنم زاويه درست بگيرم كه بعد بشه با كراپ يه كارش كرد :happy: ممنون از راهنمايي هات ... هميشه منتظر نظراتت هستم فرشاد جان
ویژگی خاص این عکس، حالت ایجاد شده توسط موجهاست. از موقعیت شما آگاهی ندارم ولی ای کاش میتونستید کادری را ببندید که از این امواج به شکل خیلی بهتری استفاده کنید
ممنون سيد جان لطف كردي ولي ميشه در مورد موجها كامل تر توضيح بدي ؟! از اين موقعيتها زياد پيش نمياد توجه من بيشتر به دسته ماهي هاي در حال حركت بود ! زياد توجهي به موجها نداشتم
عكس كندوي زنبود عكس نسبتا خوبي هست ولي كادر زيادي شلوغه ! بهتر بود كه يك قسمت از موم ها ( كندوها ) + با مود ماكرو و فلش توي پس زمينه سفيد عكس ميگرفتين

در حالي كه چند قطره عسل هم ازشون ميچكيد
به نظرم دوميه بهتر باشه .... جسارتا ديم دام عزيزم ميدونين مشكل چي بوده ؟ اين كه خيلي تخت عكس گرفتين اگر سه رخ كار ميكردين عالي ميشد . سياهي موهاي فالگير در سمت چپ كادر كه با سياهي زمينه تركيب شده خيلي خيلي زيباست ! اگر بيشتر به سمت راست رفته بودين و سمت چپ رو تاريك تر كرده بودين خيلي عالي ميشد
ناگفته نماند كه فالگير هر چي چشماش غمگينه لبش خندونه !
اين عكس رو امروز گرفتم :blush: يك پير مرد نشسته بود روي تاب و خيره شده بود به دريا ... كل بدنش توي سايه هست جز دستاش كه رو به دريا و نوره

مثلا اميد و اين صوبتا ! ولي به نظرم يه چيزيش كمه ! چي ؟!