• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
دیم دام جان، عکسات خوبه. حالت چشمها رو خیلی خوب ثبت کردی. من ادیت بلد نیستم، ولی اولی نسبت به دومی نمیدونم کنتراست پایینتری داره یا برایتنس رو زیاد کردی. کنتراست دومی رو بیشتر میپسندم. ولی کراپ هر دو خوبه، اولی تاثیرگذارتر هست ولی مفاهیمشون بنظر من فرق میکنه.
دومی بیشتر بنظر میاد که نگاهش به دوردست هست. اولی یک کم نا امیدی رو نشون میده در حالیکه دومی مصمم تر بنظر میاد.
این برداشت من بود.

ببخشید اگه زیادی چرت و پرت گفتم.

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
خب از Viewfinder (چشمی دوربین) استفاده نمیکنه مگه؟!

چرا ولي يه مشكل ديگه هم دارم
connie_mini_boycleanglasses.gif
چشمام ضعيفه ! به مدت زياد نميتونم توي چشمي نگاه كنم چون سر درد ميشم !!!!!! از حالا به بعد سعي ميكنم زاويه درست بگيرم كه بعد بشه با كراپ يه كارش كرد :happy: ممنون از راهنمايي هات ... هميشه منتظر نظراتت هستم فرشاد جان

ویژگی خاص این عکس، حالت ایجاد شده توسط موج‌هاست. از موقعیت شما آگاهی ندارم ولی ای کاش می‌تونستید کادری را ببندید که از این امواج به شکل خیلی بهتری استفاده کنید

ممنون سيد جان لطف كردي ولي ميشه در مورد موجها كامل تر توضيح بدي ؟! از اين موقعيتها زياد پيش نمياد توجه من بيشتر به دسته ماهي هاي در حال حركت بود ! زياد توجهي به موجها نداشتم :rolleyes:

عكس كندوي زنبود عكس نسبتا خوبي هست ولي كادر زيادي شلوغه ! بهتر بود كه يك قسمت از موم ها ( كندوها ) + با مود ماكرو و فلش توي پس زمينه سفيد عكس ميگرفتين :) در حالي كه چند قطره عسل هم ازشون ميچكيد :D

به نظرم دوميه بهتر باشه .... جسارتا ديم دام عزيزم ميدونين مشكل چي بوده ؟ اين كه خيلي تخت عكس گرفتين اگر سه رخ كار ميكردين عالي ميشد . سياهي موهاي فالگير در سمت چپ كادر كه با سياهي زمينه تركيب شده خيلي خيلي زيباست ! اگر بيشتر به سمت راست رفته بودين و سمت چپ رو تاريك تر كرده بودين خيلي عالي ميشد
ناگفته نماند كه فالگير هر چي چشماش غمگينه لبش خندونه !

اين عكس رو امروز گرفتم :blush: يك پير مرد نشسته بود روي تاب و خيره شده بود به دريا ... كل بدنش توي سايه هست جز دستاش كه رو به دريا و نوره :cool: مثلا اميد و اين صوبتا ! ولي به نظرم يه چيزيش كمه ! چي ؟!

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون سيد جان لطف كردي ولي ميشه در مورد موجها كامل تر توضيح بدي
در این عکس، به نوعی طیف‌های مختلف رنگ آبی که به کمک موج‌ها حاصل شده‌اند، خیلی زیباست. من که خیلی خوشم اومد. خیلی دوست داشتم یک عکس فقط از همین موج‌ها ببینم. تکرار زیبایی دارند. رنگ‌ها هم خیلی خوب ثبت شده بودند. کاری کردید؟

من اگر زورکی بخوام انتخاب کنم، این رو انتخاب می‌کنم.
168fs276498_th.jpg

کادرش خیلی خوبه. هر چند کراپ شده ولی تقریبا نقطه‌ی پرت نداره.
مسلما پرتره با فلاش مستقیم چندان دل‌چسب نیست.

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام
اين عكس رو يه ساعت پيش گرفتم. به دليل عجله كردن نتونستم تنظيمات رو به درستي انجام بدم.

Shutter Speed : 6 sec
F/2.6
Exposure Compensation : +1

mmkh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
اين عكس رو يه ساعت پيش گرفتم. به دليل عجله كردن نتونستم تنظيمات رو به درستي انجام بدم.

Shutter Speed : 6 sec
F/2.6
Exposure Compensation : +1

علیک سلام آرش جان

می دونم واسه گرفتن این عکس خیلی زحمت کشیدی:happy:
عکس قشنگی شده البته اگه اشتباه نکنم کمی هم ادیت شده عکست ولی خیلی جالبه البته اگه کمی رعدو برق به مرکز تصویر نزدیک تر بود خیلی بهتر می شد ولی خوب اینکه ، دست شما نبوده !:) . مشخصه واسه همین عکس هم کلی زحمت کشیدی
دستت درد نکنه و خسته نباشی

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
روش عکس برداری از رعد و برق، به همین صورتی هست که شما انجام داده‌اید. یعنی دوربین را روی سه‌پایه می‌گذارتد و دیافراگم را باز می‌گذارند. طبیعتا محل قرار گیری رعد و برق در کادر، تا حدود خیلی خیلی زیادی شانسی هست.
نمی‌دونم چرا عکس این قدر روشن شده. یا باید از ISO پایین‌تری استفاده می‌کردی و یا از دیافراگم بسته‌تری. مثلا f5.6.
موفق باشید.

mgs

Registered User
لایک‌ها
47
سلام به همه دوستای عزیز این عکس رو 2-3 روز پیش گرفتم

عمر

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستای عزیز این عکس رو 2-3 روز پیش گرفتم
عمر

فکر می‌کنم به طور دستی blur کرده باشی. اگر این طور باشه، این کار رو خوب انجام ندادید. باید خیلی ملایم‌تر این کار رو انجام می‌دادید.
ولی اگر فرض کنیم این blur ناشی از عمق میدان باشد، من شخصا عمق میدان بیشتر را ترجیح می‌دهم. زیرا تاکید بیشتری روی ترک‌ها می‌شه.
منتظر نسخه‌ی بعدی همین عکس هستم.
ممنون

rezam1385

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه اعضا

ببخشید چطور باید اینجا عکس بذاری ؟:blush:

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه اعضا

سلام دوست عزیز :rolleyes:
خیلی ساده اول عکس تو یه سایت آپلوذ عکس آپلود میکنی بعد هم لینکشو می زاری اینجا
مثلا میتونی از سایت www.FreeShare.us برای آپلو استفاده کنی بعد آپلود 4 تا لینک بهت میده از بالا سومی رو مستقیما تو پستت کپی کن ;)
منتظر عکسهای قشنگت هستیم :rolleyes:

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه اعضا

ضمن عرض خوش‌آمد گویی به شما دوست عزیز، در مورد نحوه‌ی قرار دادن عکس در این فروم، روش به این شکل هست که باید ابتدا عکس را در یک سایت آپلود کنی. لیست یک سری از این سایت‌ها در آپلود سنتر عکاسی دیجیتال موجود است.
من خودم عکس‌هایم را در همین سایت آپلود می‌کنم. یعنی در هنگام ارسال، با استفاده از گزینه‌ی attachment (الصاق) عکس را آپلود می‌کنم و بعد آن را وارد صفحه می‌کنم.

امیدوارم عکس‌های زیبای و همین‌طور نظرات مفیدی از شما در این فروم شاهد باشیم.

rezam1385

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
view

عکس پسرم هستش که حدود 2ماه پیش گرفتم

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

دوستان عزیز لطفا نظر بدید

دوست عزیز باید بگم که واقعا بچه شیرین و قشنگی دارین:rolleyes: تبریک می گم اما در مورد عکستون اولا باید بگم سایز عکس خیلی بزرگ لطفا قبل از گذاشتن عکس سایزش رو با استفاده از یه نرم افزار مثل فتوشاپ کوچیک کنید:)
کادر خوبه اما بهتر هم می تونست باشه مثلا دست سمت راستکادر حذف می شد در عوض سمت چپ کادر دست کاملا داخل بود فوکوس و عمق میدان هم خوبه حالت سوژه هم عالیه باز هم میگم بچه خیلی نازی دارین بنظر 5 یا 6 ماهه مییاد ؟؟؟ منتظر عکسهای بعدی شما هستم ;)
راستی پستهایی که بلا استفاده هستن یا به اشتباه زده شدن رو میشه خیلی راحت پاک کرد برای این کار روی گزینه ادیت زیر همون پست کلیک کرده بعد از صفحه ای باز شده گزینه delete رو انتخاب کنید تازه قبل از ثبت پست می تونید اونو بصورت آزمایشی ببینید تا اگه اشتباهی صورت گرفته همونجا تصحیح بشه برای این کار هم میتونید از گدینه preview post که بغل submit reply هست استفاده کنید با تشکر;)

map

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام
این عکس ها طی مسافرت چند هفته پیش گرفته شده است.لطفا ایراد هایی را که به ذهنتان میرسد بیان کنید.
نوع دوربین SONY H2

[/URL[URL=http://m1.freeshare.us/view/?168fs748768.jpg] ]
با ذخیره ی عکس ها میتوانید مشخصات فنی عکس را مشاهده کنید

mmkh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام
دو تا عکس از غروب آفتاب ( البته می دونم شاید این موضوع تکراری شده باشه ولی خوب به نظرم بازم میشه از غروب آفتاب عکس های زیبا گرفت )
آرش جان شرمنده فرصت نشد جای امضا رو درست کنم

البته انشالله فردا عازم سفریم یه مدتی نیستم و مطمئنا تا از مسافرت برگردم کلی عکس تو این تاپیک گزاشتین:)
پس موفق باشین و فعلا خداحافظ :rolleyes:

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب MAP عزیز. دستتون درد نکنه.
دوربین نسبتا خوبی دارید. من هم از همین دوربین استفاده می‌کنم. در رنج خود، دوربین خوبیه. خیلی بهتری می‌شد از آن استفاده کرد.
موضوعات انتخابی می‌شد خیلی بهتر باشند. مخصوصا گل‌ها.
مشخص است که در برخی عکس‌ها تلاش کرده‌اید کادر را اصولی ببندید. ولی در برخی دیگر، اثر چندانی از کادربندی دیده نمی‌شود.

168fs743924_th.jpg

این عکس از کادر بندی و زاویه‌ی مناسب‌تری نسبت به سایرین برخوردار بود.
ممنون.

map

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستا ن عزیز خواهشمندم عکس ها را با Paint کوچک کنند تا مشخصات عکس از بین نره.CTRL+W <<Shortcut
متاسفانه عکس هایی که دوستان میزارن مشخصات دوربین و نحوه ی عکس گرفتن رو نداره.

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
از عكسهاي غروب ، عكس سمت چپي بهتر بود فقط كمي از پايين كراپ ميخواد

متاسفانه عکس هایی که دوستان میزارن مشخصات دوربین و نحوه ی عکس گرفتن رو نداره

اگر عكس رو به صورت خام و به همراه اطلاعات اگزيف بذارين به معني از دست دادن مالكيت عكس هست :happy: دوستان هم بايد لطف كنند و اطلاعات عكس رو به پستهاشون اضافه بكنند

راستي شما خلاقيت خوبي براي انتخاب سوژه دارين منتظر عكسهاي بيشتري از هستيم

بالا