• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دیم دام جان، این که من فهمیدم شلپی (اسم دیگه ای هم داره؟) از آب هست که شعله های آتش و البته چیزهای دیگری (پرتره! یک یا دو نفر شاید هم بیشتر) در آن منعکس شده است.

اگر درست گفتم، مشخصات عکس رو هم بنویس. فلاش هم زدی، درسته؟

دریا جان اون شعله های آتشی که میگی با استفاده از لامپ بدست امده که پشت آب هست ولی در مورد پرتره یک یا دونفری که گفتی متوجه نشدم ؟؟؟ یکم بیشتر توضیح میدی:rolleyes: ممنون :)

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
دریا جان اون شعله های آتشی که میگی با استفاده از لامپ بدست امده که پشت آب هست ولی در مورد پرتره یک یا دونفری که گفتی متوجه نشدم ؟؟؟ یکم بیشتر توضیح میدی ممنون

جدی؟ با لامپ؟ خیلی خوب دراومده . . . فکر کردم آتش هست. پرتره . . . منظورم اینه که صورت یک یا دو نفر هم توش منعکس شده که شاید خود عکاس باشه

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
سلام به همه دوستان:)

عکس امروز من بدونه چکوچونه :D
در مورد این عکس توضیح نمی دم ببینم کسی متوجه میشه اصلا چیه ؟؟:p:rolleyes:

عنوان : آب و آتش

مدل دوربین : Canon PowerShot A640
دیافراگم : F8
شاتر : 1/500 ثانيه

فوق العاده است تبریک میگم . مدتها بود عکسی به این دقت و با کلاس متفاوت ندیده بودم . موفق باشی.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
سلام
من تا بحال چند تا عکس تو این مایه ها ازتون دیدم
میشه بگید چطوری میگیرید ما هم یاد بگیریم :D
بهش میگند نقاشی با نور با استفاده از شاتر بالا . مثلا 15 ثانیه .
دوربین روی 3 پایه قرار میگیره و شاتر 15 ثانیه باز میمونه . دیافراگم به بسته ترین حالتش باید بره تا همه چیز در فکوس باشه .
این عکس حاصل مرج 3 نوع نور دهی تو 3 عکس متفاوته .
نور اول از بالا توسط با نور سفید توسط چراغ قوه به سوژه تابیده میشه . (نور سفید پایین سوژه )
نور دوم از پشت روی سوژه با چراغ قوه تابیده میشه (نور صورتی )
نور سوم توسط پوینتر پشت کادر تابیده میشه و کشیده میشه (نور ابی)
تو فتوشاپ 3 نور باهم میکس میشند و عکس رو تشکیل میدند .
اسم تکنیک light painting هستش.

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
169fs795632_th.jpg
ایده خوبه. نورپردازی و افکت پشت کادر جالبه. ولی چرا جزئیات سوژه از بین رفته؟ سفیدی داخل شیشه، عمدی بوده؟

mgs

Registered User
لایک‌ها
47
بهش میگند نقاشی با نور با استفاده از شاتر بالا . مثلا 15 ثانیه .
دوربین روی 3 پایه قرار میگیره و شاتر 15 ثانیه باز میمونه . دیافراگم به بسته ترین حالتش باید بره تا همه چیز در فکوس باشه .
این عکس حاصل مرج 3 نوع نور دهی تو 3 عکس متفاوته .
نور اول از بالا توسط با نور سفید توسط چراغ قوه به سوژه تابیده میشه . (نور سفید پایین سوژه )
نور دوم از پشت روی سوژه با چراغ قوه تابیده میشه (نور صورتی )
نور سوم توسط پوینتر پشت کادر تابیده میشه و کشیده میشه (نور ابی)
تو فتوشاپ 3 نور باهم میکس میشند و عکس رو تشکیل میدند .
اسم تکنیک light painting هستش.
بله من این کار رو خیلی امتحان کرده بودم ولی خوب چنین نتیجه تر و تمیزی نمیداد
:blush:
البته بدون ویرایش تو فتو شاپ ما زیاد ادیتمون مثل شما خوب نیست
خیلی خوب میشه دوستانی که وارد هستن یک تاپیک برای اموزش ادیت بزنن
فکر کنم خوب استقبال بشه و خیلی چیزها بشه از هم یاد گرفت
نظر دوستای دیگه چیه ؟

:)
یعنی همش نوره فقط؟اون لیوانه چی؟لیوانه چیه؟یا همش کلا نوره؟
شبیه شیشه ادکلن هستش :D

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
ایده خوبه. نورپردازی و افکت پشت کادر جالبه. ولی چرا جزئیات سوژه از بین رفته؟ سفیدی داخل شیشه، عمدی بوده؟
دلیلش تداخل نوری نور سوم و دوم بود . تو ادیت ناچار شدم یکم توی جزییات دست ببرم تا عکس رو بهتر در بیاد.

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزیز :(

چند وقت پیش بود دوستان اینجا سر سرقت عکسها با هم بحث می کردند که ایا درست عکسها رو با اگزیف بزاریم یا نه و...
با خودم گفتم دیگه عکس رو که سرقت نمی کنن اونم تو ایران فوقش یه ایمیل می زنن که آقا از این عکس می خوایم با ذکر نام عکاس فلان جا استفاده کنیم اما امروز با کمال تعجب دیدم که عکس یکی از دوستانم به راحتی دزدیده شده اونم کجا:blink: تو صفحه اول روزنامه:blink: اونم چه روزنامه ای :blink::blink: همشهری :blink::blink::blink:
دوستان عکسهاتونو دودستی بچسبید که چیزی که زیاد دزد ه
شاید بعضی از دوستان براشون مهم نباشه بگن خب حالا مثلا عکسمونو اول صفحه روزنامه بزنن مگه چی میشه خیلی دلمونم بخواد ولی این یه توهین به عکاس و جامعه هنری فکرشو بکنید عکسی که واسه گرفتنش کلی زحمت کشیدین و ثبتش کردین یکی دیگه با اسم خودش بیاد بزاره اینجا اونموقع چه احساسی پیدا میکنید اینو گفتم چون یکی از دوستان در رابطه با همین بحث اینجا گفته بود برای من مهم نیست کسی از عکسم استفاده (سوءاستفاده )کنه:wacko: http://www.aks.akkasee.com/photoFull.php?photo_id=12830 اینجا میتونید نظر دیگر دوستان رو ببینید

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جای تاسفه. البته ما کپی رایت چه چیزی را رعایت می‌کنیم که برای این مورد هم رعایت کنیم. ولی به هر حال کار عجیبی بود که یک روزنامه‌ی وابسته به یک سازمان دولتی ادعای کار فرهنگی دارد، چنین اقدامی بکند. آن هم به این شکل در صفحه اول.

و اما عکس:
مشاهده پیوست 25597
عنوان: طراوت
مشخصات عکس:
F/4
1/400 ثانیه
ISO-80

در این عکس، ترکیب رنگ‌ها و عناصر، ده چشمم زیبا آمد. سعی کردم با یک کادر بسته، این عناصر را به شکلی مناسب در کنار هم قرار دهم. امیدوارم موفق بوده باشم.
راستی چرا کسی درباره‌ی کارهای بنده نظر نمی‌ده؟ امیدوارم علاوه بر اینکه از عکس‌های دوستان بهره می‌بریم، از نظراتشان هم استفاده کنیم.
ممنون

بالا