• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

javadmjm

Registered User
لایک‌ها
2
جواد جان قسمت home-entertiement سايت webshots براي خيلي ها في*لت*ره . اگه امكانش هست مشخصات پوشه رو اديت كن و دسته بندي رو تغيير بده. ممنون

عکس های من تو good-times , friends&fun هست. چه جوری می تونم category رو عوض کنم.
شما کجای وبشاتس عکس هاتو آپلود می کنی؟ حتی قسمت photography اش هم تو entertainment هست. من خیلی وقت بود از وبشاتس استفاده نمی کردم. البته از سال 2001 عضوش هستم ولی ...

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
عجب عكسهايي Add شده !!

خوب چطور هستيد ؟؟ در صحت وسلامتي كامل به سر ميبريد ؟؟؟ هوووو ؟؟؟

من هم اومدم براتون از خودم يه عكس در كنم ..

:cool::cool:

فایل های ضمیمه

• P1011150.JPG
    P1011150.JPG
    97.9 KB · نمایش ها: 19

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
اینم یه عکس بعد از مدتها به یاد گذشته ها .
http://www.************/files/fot8kjoddd2iapbz18tz_thumb.jpg

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
يعني اين باور كردنيه؟
48.gif
بعده مدتها؟ سلام ارسلان خان. زيبايي اين عكس جاي خودش و حضور شما يه چيز ديگه. واقعا خوشحالم كه بعده مدتها حضور شما رو مي بينم.
34.gif

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0

WOW
سلام
ارسلان جان خوشحالم که دوباره بعد از مدتها برگشتی
امیدوارم این سری بمونی !
اگه لطف کنی در مورد عکست بیشتر توضیح بدی ممنون می شم !
مثلا منبع نور چی بوده ، محل میوه ها کجاست، آب رو چطوری ریختی و ...
مرسی

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5

من هم خیلی خوشحالم که شما رو دوباره اینجا میبینم. امیدوارم باز هم ببینیمتون.

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15

به به عجب عكسي !!

كف كردم ... فقط اگه ممكنه يه توضيحي راجع به تنظيمات اين عكس وشرايط نوري بديد ممنون ميشم

جون كه من هوس كردم همجنين عكسي بگيرم ..

ممنون

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
سلام و ممنون از دوستان عزیزم ، اول از همه بگم اینو که الان ساعت 12و 36 دقیقه روز جمعه هستش و من تا 1 ساعت دیگه عازم شهر دزفول ( دانشگاهم دزفوله) هستم ، برای امتحانات پایان ترم میرم، و تا 27 همین ماه جاری دزفول میمونم . قول میدم برگشتم فعالیتم رو دوباره شروع کنم چون تو عکاسی خیلی عقب افتادم .
در مورد عکس هم بگم اشکالات زیادی داره ( شکست نفسی نیست بخدا ، این عکس برای پروژه یه دانشجوی رشته گرافیکه و حول حولی گرفته شده) در مورد گرفتنش هم از یه فلاش چتری 160 ژول برای فیل لایت ها استفاده شده و از فلاش نیکون sb800 هم برای لایت ها و های لایت ها ، ابو ریختم تو یه بطری نوشابه خانواده و دربشم سوراخ کردم . دوربین روی سه پایست و از سلف تایمر 10 ثانیه استفاده کردم تا زمان داشته باشم اب مناسب روی اشیا بریزم. سرعت شاتر رو حداکثر برای سنکرون شدن که حتما میدونید چقدر بوده( 1/500 و حتما" میدونید که بیشتر از این هم نمیشده ، بخاطر نصب فلاش اکسترنال ( البته دوربینهای حرفه ای مثل سری دی نیکون قابلیت سنکرون شدن تا 1/1500 رو هم دارن ) بودنشه ) دیاف هم از عمد روی 8 گذاشتم تا یه عمق میدان متعادل بهم بده . زاویه هد فلاش اکسترنال هم روی 75 درجه بوده تا نورش بصورت سافت روی سوژه بشینه. زیر میوه ها هم شیشه هست ، از این الکی ها میتونید شیشه طرح دار یا آینه هم بذارید.
در اخر هم از همه ممنونم و بابت نبودنم عذر خواهی میکنم. موفق باشید و بتون خوش بگذره.

mmkh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

سلام ارسلان عزيز ... ممنون كه به فروم برگشتين و البته با چنين عكسي ... به نظر من فروم به افرادي مثل شما نياز داره ... شما استاد ما هستيد ...:)

سلام و ممنون از دوستان عزیزم ، اول از همه بگم اینو که الان ساعت 12و 36 دقیقه روز جمعه هستش و من تا 1 ساعت دیگه عازم شهر دزفول ( دانشگاهم دزفوله) هستم ، برای امتحانات پایان ترم میرم، و تا 27 همین ماه جاری دزفول میمونم . قول میدم برگشتم فعالیتم رو دوباره شروع کنم چون تو عکاسی خیلی عقب افتادم .
در مورد عکس هم بگم اشکالات زیادی داره ( شکست نفسی نیست بخدا ، این عکس برای پروژه یه دانشجوی رشته گرافیکه و حول حولی گرفته شده) در مورد گرفتنش هم از یه فلاش چتری 160 ژول برای فیل لایت ها استفاده شده و از فلاش نیکون sb800 هم برای لایت ها و های لایت ها ، ابو ریختم تو یه بطری نوشابه خانواده و دربشم سوراخ کردم . دوربین روی سه پایست و از سلف تایمر 10 ثانیه استفاده کردم تا زمان داشته باشم اب مناسب روی اشیا بریزم. سرعت شاتر رو حداکثر برای سنکرون شدن که حتما میدونید چقدر بوده( 1/500 و حتما" میدونید که بیشتر از این هم نمیشده ، بخاطر نصب فلاش اکسترنال ( البته دوربینهای حرفه ای مثل سری دی نیکون قابلیت سنکرون شدن تا 1/1500 رو هم دارن ) بودنشه ) دیاف هم از عمد روی 8 گذاشتم تا یه عمق میدان متعادل بهم بده . زاویه هد فلاش اکسترنال هم روی 75 درجه بوده تا نورش بصورت سافت روی سوژه بشینه. زیر میوه ها هم شیشه هست ، از این الکی ها میتونید شیشه طرح دار یا آینه هم بذارید.
در اخر هم از همه ممنونم و بابت نبودنم عذر خواهی میکنم. موفق باشید و بتون خوش بگذره.

مرسي ... بسيار ممنون ... حتما برگشتين ما رو بي نصيب نذارين ...

فقط يه چيزي من شنيدم تو دانشگاه دزفول تيراندازي شده ... مواظب خودت و البته دوربينت باش :happy:

در امتحاناتت موفق باشي

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
چو ایران نباشد تن من مباد

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
آقا هر پست شما خودش یه کلاسه برای من .به امید فعالیت مجدد شما در فروم.

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در این مدتی که به این تاپیک سر نزده بودم، عکس‌های خوبی ارسال شده. از این بابت خوشحالم.
بعد از مدتی، فرصت کردم این عکس را آماده ارسال کنم. عکس، حدود سه هفته پیش ثبت شده. در آخرین ساعات روز.

http://************/files/kxcd5bd5udbzz8hjapu3_thumb.jpg

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
در این مدتی که به این تاپیک سر نزده بودم، عکس‌های خوبی ارسال شده. از این بابت خوشحالم.
بعد از مدتی، فرصت کردم این عکس را آماده ارسال کنم. عکس، حدود سه هفته پیش ثبت شده. در آخرین ساعات روز.

http://************/files/kxcd5bd5udbzz8hjapu3_thumb.jpg

سلام
مصطفی جان خیلی زیباست
با مد سیاه و سفید زیباتر هم شده
مکان کجا بوده ؟
یه سری اطلاعات کلی هم بدی ممنون میشم

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
مصطفی جان خیلی زیباست
با مد سیاه و سفید زیباتر هم شده
مکان کجا بوده ؟
یه سری اطلاعات کلی هم بدی ممنون میشم

ممنونم.
عکس exif داره. در مورد محیط عکاسی هم باید بگم این عکس در آخرین ساعات آخرین روز پاییز 86 گرفته شده. جمعه بود. رفتم پارک. در کنار دریاچه‌ی پارک، در سرمای شدید هوا، چند پرنده در حال آب‌تنی بودند. زاویه هم طوری بود که می‌شد نمایی محو از ساختمان‌هایی آن سوی پارک را در کادر داشته باشم.
آب دریاچه هم تقریبا صاف بود و حرکات پرنده‌ها، منظره‌ی خیلی خوبی را ایجاد کرده بود.
من هم سعی کردم ترکیب خوبی از تمامی عواملی که در محیط وجود داشت در کادر قرار دهم. از بین 15 شاتی که گرفتم، فکر می‌کنم این، بهترین باشه.
مهمترن محدودیت، حساسیت بالای این پرنده‌ها به حرکات و حضور سایرین در اطرافشان بود. لذا امکان تحرک زیاد و نزدیک شدن نداشتم.
مد سیاه و سفید هم در ویرایش ایجاد شده. البته مد رنگی، تفاوت چندانی با همین عکس نداره. فقط کمی رنگ‌مایه‌ی مشابه مد sepia داشت که من ترجیح دادم این عکس را در مد سیاه و سفید به نمایش بگذارم. از این رو، ویرایش خاصی انجام نشده.

بعضی مواقع، برعضی سوژه‌ها چشمک می‌زنند و می‌گن از من عکس بگیر. امیدوارم عکس خوبی از این لحظه‌ی [به نظرم] با شکوه ثبت کرده باشم و تا حدودی این لحظه را با بیننده به اشتراک گذاشته باشم.

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
تو اين عكس يه نكته نهفته هست ،،، هر كي بتونه اون رو بفهمه يه جايزه داره

جايزش هم به خاطر اونه كه مطمئنم كسي نميتونه اون رو كشف كنه !!

:D:D
:cool::cool:

فایل های ضمیمه

• 87dnnu8.jpg
    87dnnu8.jpg
    200.5 KB · نمایش ها: 33

dandelion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بحرين جان شما جان ما يكي عكساتو thumbnail بزار ما اينقده براي لود صفحه و عكستون خودمونو نزنيم جايزتون پيشكش.
ممنون.
همين...!

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
بحرين جان شما جان ما يكي عكساتو thumbnail بزار ما اينقده براي لود صفحه و عكستون خودمونو نزنيم جايزتون پيشكش.
ممنون.
همين...!

انجام شد !
ولي يه عكس 200 كيلوبايتي مكَه جقدر طول ميكشه تا لود بشه ؟؟

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
با سلامی نو به زیبایی و سپیدی برف زمستان و به گرمی کرسی دل های دوستان خوبم
انشاءالله که همگی عالی هستید و ایام رو زیبا و زیباتر پشت سر می زارید.
خیلی دلم برای اینجا تنگ شده بود. مشغله زیاد به من هم،مثل خیلی از شما عزیزان مجال با هم بودن رو نمی ده. ولی ولی تصمیم دارم که یواش یواش وقتی رو اختصاص بدم به خودم و علایقم. امیدوارم که مثل گذشته در این انجمن با خوشی و موفقیت روز افزون به پیش بریم. :)

استاد عزیز، بنده هم به نوبه خودم از بازگشت شما بی نهایت مسرورم. امیدوارم که با مدیریت عالی شما و اطلاعات مفیدتون بتونیم پیشرفت کنیم. :)

تا سلامی دوباره
...خوش باشید و موفق...

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
با سلامی نو به زیبایی و سپیدی برف زمستان و به گرمی کرسی دل های دوستان خوبم
انشاءالله که همگی عالی هستید و ایام رو زیبا و زیباتر پشت سر می زارید.
خیلی دلم برای اینجا تنگ شده بود. مشغله زیاد به من هم،مثل خیلی از شما عزیزان مجال با هم بودن رو نمی ده. ولی ولی تصمیم دارم که یواش یواش وقتی رو اختصاص بدم به خودم و علایقم. امیدوارم که مثل گذشته در این انجمن با خوشی و موفقیت روز افزون به پیش بریم. :)

تا سلامی دوباره
...خوش باشید و موفق...
[/SIZE][/FONT][/COLOR]

سلام
به به !
شما کجا اینجا کجا ؟!
خیلی خوشحالم که شما و پویا عزیز دوباره برگشتید
امیدوارم دیگه با ما قهر نکنید !
و همچنین امیدوارم این سلام دوباره مثل سری قبل 3،4 ماهه نشه !!!

Rita-Rad

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون دوست جونم
انشاءالله که هینطوره که شما گفتید.
الان دارم کارهام رو تند و تند انجام میدم. صفحه رو هنوز نبسته بودم. یه سری زدم و شما رو دیدم. :) ممنون. خوشحالم کردید:happy:

...خوش باشید و موفق...

بالا