سلام
مصطفی جان خیلی زیباست
با مد سیاه و سفید زیباتر هم شده
مکان کجا بوده ؟
یه سری اطلاعات کلی هم بدی ممنون میشم
ممنونم.
عکس exif داره. در مورد محیط عکاسی هم باید بگم این عکس در آخرین ساعات آخرین روز پاییز 86 گرفته شده. جمعه بود. رفتم پارک. در کنار دریاچهی پارک، در سرمای شدید هوا، چند پرنده در حال آبتنی بودند. زاویه هم طوری بود که میشد نمایی محو از ساختمانهایی آن سوی پارک را در کادر داشته باشم.
آب دریاچه هم تقریبا صاف بود و حرکات پرندهها، منظرهی خیلی خوبی را ایجاد کرده بود.
من هم سعی کردم ترکیب خوبی از تمامی عواملی که در محیط وجود داشت در کادر قرار دهم. از بین 15 شاتی که گرفتم، فکر میکنم این، بهترین باشه.
مهمترن محدودیت، حساسیت بالای این پرندهها به حرکات و حضور سایرین در اطرافشان بود. لذا امکان تحرک زیاد و نزدیک شدن نداشتم.
مد سیاه و سفید هم در ویرایش ایجاد شده. البته مد رنگی، تفاوت چندانی با همین عکس نداره. فقط کمی رنگمایهی مشابه مد sepia داشت که من ترجیح دادم این عکس را در مد سیاه و سفید به نمایش بگذارم. از این رو، ویرایش خاصی انجام نشده.
بعضی مواقع، برعضی سوژهها چشمک میزنند و میگن از من عکس بگیر. امیدوارم عکس خوبی از این لحظهی [به نظرم] با شکوه ثبت کرده باشم و تا حدودی این لحظه را با بیننده به اشتراک گذاشته باشم.