تو اين عكس يه نكته نهفته هست ،،، هر كي بتونه اون رو بفهمه يه جايزه داره
جايزش هم به خاطر اونه كه مطمئنم كسي نميتونه اون رو كشف كنه !!
در این مدتی که به این تاپیک سر نزده بودم، عکسهای خوبی ارسال شده. از این بابت خوشحالم.
بعد از مدتی، فرصت کردم این عکس را آماده ارسال کنم. عکس، حدود سه هفته پیش ثبت شده. در آخرین ساعات روز.
http://************/files/kxcd5bd5udbzz8hjapu3_thumb.jpg
تو اين عكس يه نكته نهفته هست ،،، هر كي بتونه اون رو بفهمه يه جايزه داره
جايزش هم به خاطر اونه كه مطمئنم كسي نميتونه اون رو كشف كنه !!
با سلامی نو به زیبایی و سپیدی برف زمستان و به گرمی کرسی دل های دوستان خوبم
انشاءالله که همگی عالی هستید و ایام رو زیبا و زیباتر پشت سر می زارید.
خیلی دلم برای اینجا تنگ شده بود. مشغله زیاد به من هم،مثل خیلی از شما عزیزان مجال با هم بودن رو نمی ده. ولی ولی تصمیم دارم که یواش یواش وقتی رو اختصاص بدم به خودم و علایقم. امیدوارم که مثل گذشته در این انجمن با خوشی و موفقیت روز افزون به پیش بریم.
استاد عزیز، بنده هم به نوبه خودم از بازگشت شما بی نهایت مسرورم. امیدوارم که با مدیریت عالی شما و اطلاعات مفیدتون بتونیم پیشرفت کنیم.
تا سلامی دوباره
...خوش باشید و موفق...
دوست من نمی دونم نکته نهفته چیه!!؟ متاسفانه من نکته سنج نیستم که متوجه بشم. عکاس خوبی هم نیستم که باز هم بتونم متوجه بشم. ولی چند تا مورد:
1: دوست داشتم که یا آسمان فضای بیشتری به خودش می گرفت و یا برکه. بالاخره باید مشخص بشه مفهوم چیه!؟
2:بعد اینکه این سیاهی ها خوب سیاه نشده ببخشید منظورم اینکه تصاویر پای درختها مشخصه. بهتر بد کاملاً حذف می شد.
3: بعد اینکه کنتراست رو موضعی انجام میدادید. کل تصویر وقتی با هم افزایش کنتراست پیدا می کنه مثل اینجا رنگهای دیگه اون طور که باید نیستند و به سیاهی میرن. کنتراست آسمان و اینها رو بهتر که جدا انجام بدید تا مثلاً مثل گوشه سمت راست پایین نشه!!! (خودم هم خوب موتوجه نشدم چی گفتم )
4: عنوان فراموشتون شد. ( یه مدت نبودم که به عنواوین کلید کنم )
امتیاز کلی فعلاً: 35 تا بعد
ببين داش جواتيماشالا اونقدر با کیفیته که همه چی توش معلومه. یه نفر سمت راست عکس پشت درخت ها چراغ قوه انداخته داره دنبال ساعتش که رو زمین افتاده می گرده. نه؟ دلیلش هم واضحه . یه نور تودرخت ها معلومه، یه نورضعیف هم پائینه که حاصل انعکاس صفحه ساعته
نمره عکس به نظرم 49 هست چون رعایت نکردن 1/3 و 2/3 بالا پائین در این عکس، قشنگ شده .
شرح عکس هم که....
....
خوب قضيه اينه كه اينجا نه دريا هست ونه درياجه ونه رودخونه و.. .. ويه جاي خاكي وشبيه كوير هست !!
واين انعكاس هم كاملا طبيعيه وبا فوتوشاب نيست !
آره قربونش !!
بی خیال !
مگه میشه ؟!
پس اون رد سفید که احتمالا در اثر برخور آب با ساحل به وجود اومده چیه ؟
اگه خاکه پس چرا مثل آبه ؟!!!
.................
آرش جان عکس شما بسیار زیبا شده
البته اگه اون یه نمه شاخه سمت راست هم توی کادر بود جالب تر میشد
.................
دوستان با توجه به بارش برف در سراسر کشور منتظر عکسهای برفی شما هستیم !
خوب منظورم از اون نكته نهفته همينه ديگه !!
به سلامتي ورود مجدد ريتا خانم و ارسلان عزيز اولين پلانتي که ساختم رو ارسال ميکنم. هر چند پر از ايراده ولي به بزرگي خودتون ببخشيد :happy:
![]()
تا به حال چنين كاري نديده بودم.لينک به سايز بزرگتر
http://imgbolt.com/files/view/101652/Planet_1.jpg