• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
IMG_0980-as-Smart-Object-1.jpg

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
آقا رضا هنوز خیلی مونده که واژه ی حرفه ای رو برای ما به کار ببری عزیزم
ما تازه عاشق عکاسی شدیم.بسی راه است تا حرفه ای شدن.

بقیه ی عکس ها(این یه دونه از غروب مونده بود)
4 تا عکس بعدیش مال طلوعه.اگه دقت کنید رنگ خورشید موقع طلوع و غروب یکسانه.که نشون میده ایشون چقدر یه رنگ هستند.

zlxftvy4oi87mx7l91u.jpg

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
به به آدم لذت میبره این عکسای دوستان رو میبینه. ایول ایول
connie_24.gif

به خصوص داش مری (مرتضی) کارت درسته عمو :p

@kandishmk

ایــــول شما مقیم نروژی؟

به به واقعاً از این کشور خوشم میاد. زندگی چطوره اونجا؟

سلام ما رو هم به دوستان Opera Software برسون... :p

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
خیلی زیبا بود عکس های این دوره ...

فقط دوستان اگر لطف کنن یه مقدار سایز و حجم عکس ها رو کمتر کنن
من با اینترنت یک مگ هم به مشکل خوردم برای دیدن عکس ها ...

اگر با فتوشاپ کار میکنید برای کوچک کردن عکس میتونید از منوی image
image size رو انتخاب کنید
و طول یا عرض عکس ( هر کدوم که بیشتره ) برابر 1000 ( حداکثر ) قرار بدید .
دقت کنید در پایین کادر constrain proportions تیک خورده باشه

برای کاهش حجم هم میتونید از منوی file
save for web & devices رو انتخاب کنید ... نوع فایل رو JPEG و کیفیت رو روی medium بذارید

-------------------------------------

در مورد عکس های دوستان هم ، البته باید بگم من خودم تازه کار تر از اونی هستم که نظر بدم ... ولی ایرادات کوچکی بود که اگه رفع بشه عکس ها خیلی زیبا تر میشه

حسین عزیز ( morteza137 )
با اینکه عکس ها و همینطور سوژه ها بسیار زیبا بود ولی هنوز هم مشکل کادر بندی در اکثر عکس ها وجود داره ... بعضی سوژه ها کاملا در عکس گم شدن .. همینطور در بعضی موارد خود سوژه یا کاملا در کادر نیست یا جای مناسبی در کادر نداره .

مشکل عمق میدان هم به خصوص در عکس های مربوط به گل به چشم میخوره ... بهترین کار اینه که برای جدا کردن سوژه از بکگراند ( محو کردن بکگراند ) دیافراگم رو باز کنید ( مقدار F رو کم کنید )
معمولا برای عکس هایی به این شکل ، بکگراند شلوغ چشم رو از سوژه منحرف میکنه ...

در مورد اون دو عکس از طبیعت که خیلی زیبا بودن ( این پست ) اختلاف نور زیاد بوده و عکس ها مخصوصا عکس اول در قسمت های زیادی اوراکسپوز شدن ( به دلیل نور زیاد ، جزئیات عکس در قسمت هایی از بین رفته ... مثلا آسمان کاملا سفید شده ) در چنین مواردی بهترین راه اینه که از HDR استفاده کنید .. البته تنظیم بهتر نور هم میتونست به عکس کمک کنه ...

در مورد چند عکس آخر هم اول از همه پیشنهاد میکنم کمتر دوربین رو مقابل نور خورشید بگیرید ... ممکنه به سنسور آسیب بزنه ... و اینکه در این عکس ها هم وجود فضا های غیر مفید و کادر بندی نامناسب دیده میشه .
برای مثال در این عکس
به سادگی میشد با یه مقدار حرکت دوربین اون تیر برق رو از کادر بیرون برد ...

باز هم تاکید میکنم در کل عکس ها بسیار زیبا بود و از دیدنشون لذت بردم ...

hwt عزیز ( شرمنده من اسم شما رو نمیدونم )
سوژه و عکس بسیار زیباست ... فقط اگر جسارت نباشه به شخصه ترجیح میدادم کادر رو از سمت راست بیشتر میبستید و از سمت چپ ادامه میدادید ( در صورت امکان ) که هم اون خطی که روی بکگراند وجود داره ( در سمت راست ) حذف بشه و هم کادر از طرفی ادامه پیدا کنه که سوژه به اون سمت نگاه میکنه ...
در واقع در این عکس قسمت پشت به نگاه سوژه کاملا بدون استفاده است ... کادر عمودی هم در مورد این عکس میتونست مناسب باشه در صورتی که سوژه یه مقدار پایین تر قرار داشت در کادر .

kandishmk عزیز ... قبل از اینکه از عکس هاتون گله کنم ( به دلیل حجم زیاد ) باید به خاطر عکس های زیبایی که گرفتید و در این تاپیک قرار دادید تشکر کنم ...

فقط کاش عکس ها یه مقدار ادیت میشد و البته کادر به خصوص در عکس رودخانه از بالا و پایین کراپ میشد .

در آخر هم ممنون از تمام دوستان به خاطر عکس های زیبایی که ارسال کرده بودن

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
با سلام به آقا سیعد(اگه اشتباه نکنم-استاد بنده) و آقای مسعود
راستش من تمام این عکس ها رو با تنظیمات دستی گرفتم(تو عکسهای خیلی قبل تر از تنظیمات خود دوربین استفاده میکردم).در ابتدای کار یه کم مشکل رو با تنظیمات دستی دارم که کم کم جبران میکنم.
در مورد حجم عکس ها حق با شماست. این سری آپلود سنتر سایت مشکل داشت.دفعه های بعدی سعی میکنم عکس ها رو کوچکتر کنم و یک لینک از عکس بزرگتر بزارم برای کسایی که میخوان بزرگتر ببینند.
در مورد بگ گراند(که در عکس های ماکرو باید محو باشه و تغییر رنگ زیادی نداشته باشیم) باید از فتو شاپ کمک بگیرم که متاسفانه فعلا" وقت یادگیری ندارم. یه کم مشکل سه پایه هم بود(چو ن کمتر از 40 سانت پایین نمیومد و مجبور به زوم میشدم که مطمئنا" یه کم تار میشد و بی کیفیت.تا شد دوربین رو به گل ها نزدیک کردم.البته نه بیشتر از حد.
در مورد نور که به سنسور آسیب میرسونه.یه اطلاعی داشتم و تو تایپیک پرسشها هم سوال کردم که دوستمون کامل توضیح دادند.
ولی خوب نمیشد از اون منظره ها چشم پوشید.:blush:
البته از دوربین من(sx210) نمیشه انتظار زیادی داشت. بعد باید یه دوربین slr بخرم که فعلا" توان مالیش رو ندارم.
در کل از دوستان که نظر دادند تشکر میکنم و امیدوارم با راهنمایی دوستانی که اینجا هستند نواقص رو کم کم جبران کنم.;)

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
حسین عزیز من رو چه به استادی ...

در مورد بگ گراند(که در عکس های ماکرو باید محو باشه و تغییر رنگ زیادی نداشته باشیم) باید از فتو شاپ کمک بگیرم که متاسفانه فعلا" وقت یادگیری ندارم

محو کردن بکگراند نیازی به فتوشاپ نداره و البته مخصوص عکس های ماکرو هم نیست ...
اتفاقا با فتوشاپ خیلی مصنوعی و بی کیفیت میشه ...

کافیه در تنظیمات دوربین مقدار F رو پایین بیاری ... البته نمیدونم دوربین شما تنظیم دستی دیافراگم داره یا نه

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
حسین عزیز من رو چه به استادی ...

محو کردن بکگراند نیازی به فتوشاپ نداره و البته مخصوص عکس های ماکرو هم نیست ...
اتفاقا با فتوشاپ خیلی مصنوعی و بی کیفیت میشه ...

کافیه در تنظیمات دوربین مقدار F رو پایین بیاری ... البته نمیدونم دوربین شما تنظیم دستی دیافراگم داره یا نه

باید تو تنظیماتش باشه.مطمئنم هست.تو سلکتورش اولویت دریچه ی دیافراگم و سرعت شاتر وجود داره.
باید یه چند تا سوژه پیدا کنم و روش کار کنم. ممنون از راهنماییت:happy:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
خیلی زیبا بود عکس های این دوره ...

فقط دوستان اگر لطف کنن یه مقدار سایز و حجم عکس ها رو کمتر کنن
من با اینترنت یک مگ هم به مشکل خوردم برای دیدن عکس ها ...

اگر با فتوشاپ کار میکنید برای کوچک کردن عکس میتونید از منوی image
image size رو انتخاب کنید
و طول یا عرض عکس ( هر کدوم که بیشتره ) برابر 1000 ( حداکثر ) قرار بدید .
دقت کنید در پایین کادر constrain proportions تیک خورده باشه

برای کاهش حجم هم میتونید از منوی file
save for web & devices رو انتخاب کنید ... نوع فایل رو JPEG و کیفیت رو روی medium بذارید

-------------------------------------

در مورد عکس های دوستان هم ، البته باید بگم من خودم تازه کار تر از اونی هستم که نظر بدم ... ولی ایرادات کوچکی بود که اگه رفع بشه عکس ها خیلی زیبا تر میشه

حسین عزیز ( morteza137 )
با اینکه عکس ها و همینطور سوژه ها بسیار زیبا بود ولی هنوز هم مشکل کادر بندی در اکثر عکس ها وجود داره ... بعضی سوژه ها کاملا در عکس گم شدن .. همینطور در بعضی موارد خود سوژه یا کاملا در کادر نیست یا جای مناسبی در کادر نداره .

مشکل عمق میدان هم به خصوص در عکس های مربوط به گل به چشم میخوره ... بهترین کار اینه که برای جدا کردن سوژه از بکگراند ( محو کردن بکگراند ) دیافراگم رو باز کنید ( مقدار F رو کم کنید )
معمولا برای عکس هایی به این شکل ، بکگراند شلوغ چشم رو از سوژه منحرف میکنه ...

در مورد اون دو عکس از طبیعت که خیلی زیبا بودن ( این پست ) اختلاف نور زیاد بوده و عکس ها مخصوصا عکس اول در قسمت های زیادی اوراکسپوز شدن ( به دلیل نور زیاد ، جزئیات عکس در قسمت هایی از بین رفته ... مثلا آسمان کاملا سفید شده ) در چنین مواردی بهترین راه اینه که از HDR استفاده کنید .. البته تنظیم بهتر نور هم میتونست به عکس کمک کنه ...

در مورد چند عکس آخر هم اول از همه پیشنهاد میکنم کمتر دوربین رو مقابل نور خورشید بگیرید ... ممکنه به سنسور آسیب بزنه ... و اینکه در این عکس ها هم وجود فضا های غیر مفید و کادر بندی نامناسب دیده میشه .
برای مثال در این عکس
به سادگی میشد با یه مقدار حرکت دوربین اون تیر برق رو از کادر بیرون برد ...

باز هم تاکید میکنم در کل عکس ها بسیار زیبا بود و از دیدنشون لذت بردم ...

hwt عزیز ( شرمنده من اسم شما رو نمیدونم )
سوژه و عکس بسیار زیباست ... فقط اگر جسارت نباشه به شخصه ترجیح میدادم کادر رو از سمت راست بیشتر میبستید و از سمت چپ ادامه میدادید ( در صورت امکان ) که هم اون خطی که روی بکگراند وجود داره ( در سمت راست ) حذف بشه و هم کادر از طرفی ادامه پیدا کنه که سوژه به اون سمت نگاه میکنه ...
در واقع در این عکس قسمت پشت به نگاه سوژه کاملا بدون استفاده است ... کادر عمودی هم در مورد این عکس میتونست مناسب باشه در صورتی که سوژه یه مقدار پایین تر قرار داشت در کادر .

kandishmk عزیز ... قبل از اینکه از عکس هاتون گله کنم ( به دلیل حجم زیاد ) باید به خاطر عکس های زیبایی که گرفتید و در این تاپیک قرار دادید تشکر کنم ...

فقط کاش عکس ها یه مقدار ادیت میشد و البته کادر به خصوص در عکس رودخانه از بالا و پایین کراپ میشد .

در آخر هم ممنون از تمام دوستان به خاطر عکس های زیبایی که ارسال کرده بودن
ممنون از راهنماییتون . درسته حق با شماست .

kandishmk

Registered User
لایک‌ها
159
به به آدم لذت میبره این عکسای دوستان رو میبینه. ایول ایول
connie_24.gif

به خصوص داش مری (مرتضی) کارت درسته عمو :p

@kandishmk

ایــــول شما مقیم نروژی؟

به به واقعاً از این کشور خوشم میاد. زندگی چطوره اونجا؟

سلام ما رو هم به دوستان Opera Software برسون... :p

درسته نروژ زندگی میکنم و در مورد اینجا تنها چیزی که میشه گفت اینه که فوق العادست این کشور از هر نظری...

جالبه این اپرا چند ساله استفاده میکنم الان گفتی سرچ کردم فهمیدم ساخت نروژه اصلا نمیدونستم:eek:l

دفعه بعد سعی میکنم این موارد رو برطرف کنم مخصوصا حجم عکسا رو:rolleyes:

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
این عکس ها ارزش هنری نداره ولی خوب دوستان دلستر خور میدونند یه لیوان دلستر خنک تو این فصل چه حالی میده.
لینک عکس های بزرگتر رو گذاشتم و با سایز خیلی کوچک اینجا.

http://up.iranblog.com/images/krshrury208z8jch9da.jpg

3tihwgs8wapinhr1sm44.jpg

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757

این دو تا عکس به صورت تستی گرفته شده.
برای اون تنظیماتی که سعید جون گفتند

F روی کمترین عدد گذاشته شده(3.1)
ISO 80

keykavoos

Registered User
لایک‌ها
267
باید تو تنظیماتش باشه.مطمئنم هست.تو سلکتورش اولویت دریچه ی دیافراگم و سرعت شاتر وجود داره.
باید یه چند تا سوژه پیدا کنم و روش کار کنم. ممنون از راهنماییت:happy:
با اجازه از اساتید
البته دوربین شما بخاطر نیمه حرفه ای بودن خیلی بکگراند عکس رو محو نمی کنه اما اگه انشاالله بتونید دوربین dslr بخرید این مشکل خیلی مرتفع میشه.

keykavoos

Registered User
لایک‌ها
267
بچه ها اینجا یه خرابه باستانی بود تو منطقه ای به اسم مراد تپه سمت اشتهارد کرج. خیلی جای توپی بود. بازم عکس هست آپ می کنم.

bd3rswf2gixg8cfk8d.jpg

Last edited:
بالا