خیلی زیبا بود عکس های این دوره ...
فقط دوستان اگر لطف کنن یه مقدار سایز و حجم عکس ها رو کمتر کنن
من با اینترنت یک مگ هم به مشکل خوردم برای دیدن عکس ها ...
اگر با فتوشاپ کار میکنید برای کوچک کردن عکس میتونید از منوی image
image size رو انتخاب کنید
و طول یا عرض عکس ( هر کدوم که بیشتره ) برابر 1000 ( حداکثر ) قرار بدید .
دقت کنید در پایین کادر constrain proportions تیک خورده باشه
برای کاهش حجم هم میتونید از منوی file
save for web & devices رو انتخاب کنید ... نوع فایل رو JPEG و کیفیت رو روی medium بذارید
-------------------------------------
در مورد عکس های دوستان هم ، البته باید بگم من خودم تازه کار تر از اونی هستم که نظر بدم ... ولی ایرادات کوچکی بود که اگه رفع بشه عکس ها خیلی زیبا تر میشه
حسین عزیز ( morteza137 )
با اینکه عکس ها و همینطور سوژه ها بسیار زیبا بود ولی هنوز هم مشکل کادر بندی در اکثر عکس ها وجود داره ... بعضی سوژه ها کاملا در عکس گم شدن .. همینطور در بعضی موارد خود سوژه یا کاملا در کادر نیست یا جای مناسبی در کادر نداره .
مشکل عمق میدان هم به خصوص در عکس های مربوط به گل به چشم میخوره ... بهترین کار اینه که برای جدا کردن سوژه از بکگراند ( محو کردن بکگراند ) دیافراگم رو باز کنید ( مقدار F رو کم کنید )
معمولا برای عکس هایی به این شکل ، بکگراند شلوغ چشم رو از سوژه منحرف میکنه ...
در مورد اون دو عکس از طبیعت که خیلی زیبا بودن (
این پست ) اختلاف نور زیاد بوده و عکس ها مخصوصا عکس اول در قسمت های زیادی اوراکسپوز شدن ( به دلیل نور زیاد ، جزئیات عکس در قسمت هایی از بین رفته ... مثلا آسمان کاملا سفید شده ) در چنین مواردی بهترین راه اینه که از HDR استفاده کنید .. البته تنظیم بهتر نور هم میتونست به عکس کمک کنه ...
در مورد چند عکس آخر هم اول از همه پیشنهاد میکنم کمتر دوربین رو مقابل نور خورشید بگیرید ... ممکنه به سنسور آسیب بزنه ... و اینکه در این عکس ها هم وجود فضا های غیر مفید و کادر بندی نامناسب دیده میشه .
برای مثال
در این عکس
به سادگی میشد با یه مقدار حرکت دوربین اون تیر برق رو از کادر بیرون برد ...
باز هم تاکید میکنم در کل عکس ها بسیار زیبا بود و از دیدنشون لذت بردم ...
hwt عزیز ( شرمنده من اسم شما رو نمیدونم )
سوژه و عکس بسیار زیباست ... فقط اگر جسارت نباشه به شخصه ترجیح میدادم کادر رو از سمت راست بیشتر میبستید و از سمت چپ ادامه میدادید ( در صورت امکان ) که هم اون خطی که روی بکگراند وجود داره ( در سمت راست ) حذف بشه و هم کادر از طرفی ادامه پیدا کنه که سوژه به اون سمت نگاه میکنه ...
در واقع در این عکس قسمت پشت به نگاه سوژه کاملا بدون استفاده است ... کادر عمودی هم در مورد این عکس میتونست مناسب باشه در صورتی که سوژه یه مقدار پایین تر قرار داشت در کادر .
kandishmk عزیز ... قبل از اینکه از عکس هاتون گله کنم ( به دلیل حجم زیاد ) باید به خاطر عکس های زیبایی که گرفتید و در این تاپیک قرار دادید تشکر کنم ...
فقط کاش عکس ها یه مقدار ادیت میشد و البته کادر به خصوص در عکس رودخانه از بالا و پایین کراپ میشد .
در آخر هم ممنون از تمام دوستان به خاطر عکس های زیبایی که ارسال کرده بودن