با اجازه از اساتید
البته دوربین شما بخاطر نیمه حرفه ای بودن خیلی بکگراند عکس رو محو نمی کنه اما اگه انشاالله بتونید دوربین dslr بخرید این مشکل خیلی مرتفع میشه.
قربون شما. ایشالا زودتر شرایط ردیف شه و بگیرید. اصلا دنیاش متفاوته با نیمه حرفه ای. البته اگه دوربینتون مود سوپرماکرو داشته باشه از حالت ماکرو تنها خیلی بیشتر بکگراند فلو میده بهتون. ولی تا می تونید با دیاف باز عکس بگیرید و تا میتونید به سوژه نزدیک بشید. تو مود سوپر ماکرو تقریبا میتونید سوژه رو به لنز بچسبونید. سعی کنید زاویه ای هم انتخاب کنید که بکگراند حدالمقدور از سوژه اصلی فاصله بیشتری داشته باشه تا بیشتر فلو بشه.سلام
من میگم چرا هر چی زور میزنم نمیشه ها
تو فکر خرید هم هستم چند وقت دیگه.
ممنون
عکسای خوبیه اما بخاطر نبودن سه پایه نتونستی به حدکافی نور بگیری و دوربین هم کج شده. با چه دوربینی عکس می گیری؟ توی کادربندی هم باید بیشتر دقت می کردی. مثلا درخت های سیاه جلوی کادرت قرار گرفتن.
عکسای خوبیه اما بخاطر نبودن سه پایه نتونستی به حدکافی نور بگیری و دوربین هم کج شده. با چه دوربینی عکس می گیری؟ توی کادربندی هم باید بیشتر دقت می کردی. مثلا درخت های سیاه جلوی کادرت قرار گرفتن.
قربان شما.
دوربینم sx210 هست. از یه کامپکت معمولی انتظار زیادی نمیشه داشت.
به غیر از نبودن سه پایه مشکل واید نبودن لنز رو هم داشتم که اگه میخواستم درختا نیفتن ساختمان کامل نمیفتاد:blush:
کیکاوس جان سیبیلت منو کشته :دی
عکسات عالیه بازم بزار
چرا یهو یادم رفت دوربینت چیه؟ :blink: تعطیل شدم! باید مثلا می رفتی بالای عالی قاپو از مسجد میگرفتی یا از وسط میدون می گرفتی زاویه ای که درختا جلوت نباشن.
.
خیلی عالیه ولی کاش یکم کراپش می کردی اون دوتا درخت ناقص از کناره های کادر بره بیرون