• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
آقایون وخانم ها شرمنده که بدون عکس پست میزنم ولی حیفم میاد از سعید تشکر نکنم.
روح و روانمون رو شاد کردی سعید جان.مخصوصا" با عکس آخری

Behzad

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
912
عزیزم با این که یه کم قدیمی شده ولی مدلش like-slr هست بهزاد. ومطمئن باش کیفیتش بهتر از دوربین من هست. از من sx210 هست که اگه بری ببینی زیاد هم جالب نیست.
زوم در درجه دوم هست

كيفيت رو از كجاش بايد فهميد اونموقع يادم هست بين Sx10 و اين شك داشتم ولي الان يكم پشيمونم چون اون اگر درست يادم باشه 10x اپتيكال داشت. زوم اپتيكال به نظر من خيلي مهم هست. چون خيلي جاها بهش نياز داشتم ولي به خاطر زوم پايينش عكس جالبي از كار درنيومده!:blush:

عنکبوت و زنبور ...

سعيد بي شوخي اينا رو خودت گرفتي؟:blink: دوربينت چي هست؟ يا خودت خيلي حرفه اي يا دوربينت و من مي گم هردوش به احتمال زياد;)

الحق كه بايد دست مريزاد گفت

A R @ M

همکار بازنشسته خاطرات ، سینما و تلویزیون
کاربر فعال
لایک‌ها
5,482
عنکبوت و زنبور ...

چقدر عالی ..
من شخصا دیگه اینجا عکس نمیزارم:D
ادم در مقابل اساتیدی چون شما جدا کم میاره ..:happy:

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
وقتی بهتون میگم صفحات قبل این تایپیک رو مرور کنید برای همین مدل عکس هاست. مطمئن باشید پشیمون نمیشید.جناب کیکاووس و همچنین hwt هم عکسهای بسیار زیبایی گذاشتند
سعید واقعا" کارش درسته.این ها رو هم اگه اشتباه نکنم با canon 450 d گرفته مثل قبلی ها.
در ضمن آرام شما عکس هات رو بذار تا بچه ها نذر بدند.
خود من با نظرات و توصیه های همین آقا سعید و چندی از دوستان یه کم عکاسیم و اطلاعاتم بیشتر شده.
--------------------------------
بهزاد جان میشه گفت حدودا" دوربینت مثل منه. البته جدا از قضیه ی زوم.
ولی امکان خیلی خوبی که داره عکاسی با فرمت raw هست که تو میتونی با یه کم آموزش رنگ بندی های عکسات رو جوری تغییر بدی که خیلی بهتر از من باشه;)
و این که اگه دوربین زوم بالا با کیفیت میخوای میتونی 400 هزینه کنی و یه دونه sx230 بگیری که 14x زوم اپتیکال داره و کیفیت عکسش هم به مراتب بهتر از مدلهای قبلیش هست

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
روح و روانمون رو شاد کردی سعید جان.مخصوصا" با عکس آخری
جریاناتی داره این عکس آخری ...
حدود 20 دقیقه منتظر بودم تا یه شات توی موقعیت مناسب از این عنکبوت و شکارش بگیرم ( همسرش هم بود افتخار نداد بیاد توی عکس ) وقتی میخواستم آخرین شات رو بگیرم یه مار از زیر کفشم رد شد منم با چنان سرعتی فرار کردم که نزدیک بود با دوربین بیفتم توی همون رودخانه ای که توی عکس اول هستش !

سعيد بي شوخي اينا رو خودت گرفتي؟ دوربينت چي هست؟ يا خودت خيلي حرفه اي يا دوربينت و من مي گم هردوش به احتمال زياد
دوربین 450D کنون هستش و لنز 55-18

ادم در مقابل اساتیدی چون شما جدا کم میاره ..
میگن در کشور کورها ، کسی که یک چشم سالم داره پادشاهه ...
توی فرومی که همه با دوربین کامپکت یا موبایل عکس میگیرن ، منی که از الفبای عکاسی تازه به حرف ب رسیدم شدم استاد ...

A R @ M

کاربر فعال
لایک‌ها
5,482
توی فرومی که همه با دوربین کامپکت یا موبایل عکس میگیرن ، منی که از الفبای عکاسی تازه به حرف ب رسیدم شدم استاد ...

نسبت به ماهائی که هنوز به الف هم نرسیدیم "ب" میشه استاد ..:happy:

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
سعيد بي شوخي اينا رو خودت گرفتي؟:blink: دوربينت چي هست؟ يا خودت خيلي حرفه اي يا دوربينت و من مي گم هردوش به احتمال زياد;)

الحق كه بايد دست مريزاد گفت
"دست مریزاد" رو بگید ولی این جمله "اینارو خودت گرفتی" رو نگید شمارو به خدا. از اون سوال هایی هست که میشه با پ ن پ جواب داد :D عکسهاشون واقعاً زیبا هستند، بعد از سالها دوری از این تاپیک به همه دوستان عزیزم سلام و "دست مریزاد" میگم . کارهای بسیار زیباتون رو ادامه بدید . موفق باشید

damira_e_n_d

Registered User
لایک‌ها
66
"دست مریزاد" رو بگید ولی این جمله "اینارو خودت گرفتی" رو نگید شمارو به خدا. از اون سوال هایی هست که میشه با پ ن پ جواب داد :D عکسهاشون واقعاً زیبا هستند، بعد از سالها دوری از این تاپیک به همه دوستان عزیزم سلام و "دست مریزاد" میگم . کارهای بسیار زیباتون رو ادامه بدید . موفق باشید
درست میبینم؟!
پست شماست ... بعد از چند سال !
منم آخرین پستای اینجام رو با شما زدم ! (آخرین بحث در مورد ماکروگرافی بود فک کنم :دی با جناب دلباز ) به امید اینکه از این به بعد پستهاتون رو بیشتر ببینیم ...
پ.ن: حالا که شما اومدید منم راغب میشم عکسام رو اینجا قراربدم ...

A R @ M

کاربر فعال
لایک‌ها
5,482
از اونجائی که من عاشق شکار لحظه ها هستم
این عکس رو در راستای این علاقم گرفتم ..:happy:

این جناب هدهد یه قورباغه بخت برگشته رو گیر اورده بودن و انقد نوک زدن به کله ی مبارک
که بدبخت ضربه مغزی شد و جان به جان افرین تسلیم نمود ..:D
و در آخر هم غذای این هدهدٍ شکمو شد ..:wacko:

Last edited:

keykavoos

Registered User
لایک‌ها
267
وقتی بهتون میگم صفحات قبل این تایپیک رو مرور کنید برای همین مدل عکس هاست. مطمئن باشید پشیمون نمیشید.جناب کیکاووس و همچنین hwt هم عکسهای بسیار زیبایی گذاشتند
سعید واقعا" کارش درسته.این ها رو هم اگه اشتباه نکنم با canon 450 d گرفته مثل قبلی ها.
در ضمن آرام شما عکس هات رو بذار تا بچه ها نذر بدند.
خود من با نظرات و توصیه های همین آقا سعید و چندی از دوستان یه کم عکاسیم و اطلاعاتم بیشتر شده.
--------------------------------
بهزاد جان میشه گفت حدودا" دوربینت مثل منه. البته جدا از قضیه ی زوم.
ولی امکان خیلی خوبی که داره عکاسی با فرمت raw هست که تو میتونی با یه کم آموزش رنگ بندی های عکسات رو جوری تغییر بدی که خیلی بهتر از من باشه;)
و این که اگه دوربین زوم بالا با کیفیت میخوای میتونی 400 هزینه کنی و یه دونه sx230 بگیری که 14x زوم اپتیکال داره و کیفیت عکسش هم به مراتب بهتر از مدلهای قبلیش هست

لطف داری مرتضی جان. عکسای من که در مقابل عکسای شما و آقا سعید و باقی دوستان شبیه شوخیه تا عکس :D شما خودت استادی.
اما یه نکته ای بچه ها اگه میخواید هزینه کنید برای خرید دوربین اگه واقعا به عکاسی علاقه دارید و دلتون میخواد عکس بندازید یکم بیشتر هزینه کنید و دوربین SLR بخرید چون تفاوتش با SLR-LIKE مث تفاوت زانتیا با ماشین Mercedes-Benz SLR McLaren هست. :دی. حالا نه با این شدت ولی یه دنیای دیگه داره کلا.
دوربین 450D کنون هستش و لنز 55-18

اختیار دارید آقا سعید. عکساتون خیلی محشره. حرف نداره واقعا.

keykavoos

Registered User
لایک‌ها
267
3cIMG-3905.jpg

این عکسم من تو چیتگر تقریبا یک کیلومتر پابرهنه دویدم تا بالاخره یه شات نسبتا خوب زدم.

_Love_Coder_

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
128

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
کیکاووس جان شوخی میکنی؟:blink:
عکسای من تازه کار شما و شما کجا.ما هنوز خیلی راه داریم تا به شما و بقیه برسیم:)
-------------------------------------------------
متاسفانه دو شب پیش اولین تصادف عمرم رخ داد.و باعث شد پام چند تا بخیه بخوره. و همچنین برای دیروز از چند روز قبلش برنامه چیده بودیم که بریم بیرون.
این پای نامرد حال ما رو گرفت و نذاشت یه چند تا عکس خوب بگیریم.
ولی با این حال 17 شات گرفتم که از دوستان میخوام مشکلاتش رو عنوان کنم.در ضمن دوربینم هم sx210 هست.ما رو با نظرات خودتون شرمنده کنید.
البته خودم میدونم که از بین این 17 تا شاید دو سه تاش خوب باشه:)
راستی اون جایی که رفته بودیم یه روستا بود به نام اوره.نزدیکای نطنز.
بعضی از عکس ها رو لینک گذاشتم که صفحه زیاد سنگین نشه:)

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
و این هم دو تا عکس آخر که فکر کنم یه کم بهتر از قبلی ها باشه.
اینجا یه باتلاق بود تو روستای طرق.دور و بر نطنز.

A R @ M

کاربر فعال
لایک‌ها
5,482
خدا بد نده حسین
چی شدی پسر ..؟

عکس اون گل نازه:happy:
همشون قشنگن:happy:

بالا