hossein137
مدیر بازنشسته
آقایون وخانم ها شرمنده که بدون عکس پست میزنم ولی حیفم میاد از سعید تشکر نکنم.
روح و روانمون رو شاد کردی سعید جان.مخصوصا" با عکس آخری
روح و روانمون رو شاد کردی سعید جان.مخصوصا" با عکس آخری
عزیزم با این که یه کم قدیمی شده ولی مدلش like-slr هست بهزاد. ومطمئن باش کیفیتش بهتر از دوربین من هست. از من sx210 هست که اگه بری ببینی زیاد هم جالب نیست.
زوم در درجه دوم هست
عنکبوت و زنبور ...
عنکبوت و زنبور ...
جریاناتی داره این عکس آخری ...روح و روانمون رو شاد کردی سعید جان.مخصوصا" با عکس آخری
دوربین 450D کنون هستش و لنز 55-18سعيد بي شوخي اينا رو خودت گرفتي؟ دوربينت چي هست؟ يا خودت خيلي حرفه اي يا دوربينت و من مي گم هردوش به احتمال زياد
میگن در کشور کورها ، کسی که یک چشم سالم داره پادشاهه ...ادم در مقابل اساتیدی چون شما جدا کم میاره ..
میگن در کشور کورها ، کسی که یک چشم سالم داره پادشاهه ...
توی فرومی که همه با دوربین کامپکت یا موبایل عکس میگیرن ، منی که از الفبای عکاسی تازه به حرف ب رسیدم شدم استاد ...
"دست مریزاد" رو بگید ولی این جمله "اینارو خودت گرفتی" رو نگید شمارو به خدا. از اون سوال هایی هست که میشه با پ ن پ جواب دادسعيد بي شوخي اينا رو خودت گرفتي؟:blink: دوربينت چي هست؟ يا خودت خيلي حرفه اي يا دوربينت و من مي گم هردوش به احتمال زياد
الحق كه بايد دست مريزاد گفت
درست میبینم؟!"دست مریزاد" رو بگید ولی این جمله "اینارو خودت گرفتی" رو نگید شمارو به خدا. از اون سوال هایی هست که میشه با پ ن پ جواب دادعکسهاشون واقعاً زیبا هستند، بعد از سالها دوری از این تاپیک به همه دوستان عزیزم سلام و "دست مریزاد" میگم . کارهای بسیار زیباتون رو ادامه بدید . موفق باشید
وقتی بهتون میگم صفحات قبل این تایپیک رو مرور کنید برای همین مدل عکس هاست. مطمئن باشید پشیمون نمیشید.جناب کیکاووس و همچنین hwt هم عکسهای بسیار زیبایی گذاشتند
سعید واقعا" کارش درسته.این ها رو هم اگه اشتباه نکنم با canon 450 d گرفته مثل قبلی ها.
در ضمن آرام شما عکس هات رو بذار تا بچه ها نذر بدند.
خود من با نظرات و توصیه های همین آقا سعید و چندی از دوستان یه کم عکاسیم و اطلاعاتم بیشتر شده.
--------------------------------
بهزاد جان میشه گفت حدودا" دوربینت مثل منه. البته جدا از قضیه ی زوم.
ولی امکان خیلی خوبی که داره عکاسی با فرمت raw هست که تو میتونی با یه کم آموزش رنگ بندی های عکسات رو جوری تغییر بدی که خیلی بهتر از من باشه
و این که اگه دوربین زوم بالا با کیفیت میخوای میتونی 400 هزینه کنی و یه دونه sx230 بگیری که 14x زوم اپتیکال داره و کیفیت عکسش هم به مراتب بهتر از مدلهای قبلیش هست
دوربین 450D کنون هستش و لنز 55-18
میگن در کشور کورها ، کسی که یک چشم سالم داره پادشاهه ...
توی فرومی که همه با دوربین کامپکت یا موبایل عکس میگیرن ، منی که از الفبای عکاسی تازه به حرف ب رسیدم شدم استاد ...
ولی عکس قشنگ و حرفه ای شدهمشاهده پیوست 74078![]()
این عکسم من تو چیتگر تقریبا یک کیلومتر پابرهنه دویدم تا بالاخره یه شات نسبتا خوب زدم.