• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

Behzad

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
912
سلام

چند روزی جزیره بودم البته بعلت آب وهوای فوق العاده بد عجله ای که داشتیم خیلی از موقعیت ها رو از دست دادم:worried: اساتید نظر بدن چند سال مونده به الف برسیم:blush:

mimpfm4aqxwtks8kxwm.jpg

Behzad

کاربر فعال
لایک‌ها
912
s1psqsa4c8vb387o8bu.jpg

Last edited:

Behzad

کاربر فعال
لایک‌ها
912
9cpx5suc0zuuat0r8a6z.jpg

Last edited:

Behzad

کاربر فعال
لایک‌ها
912
1ae8499j8ckzgkqbnsbt.jpg

Last edited:

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
حسین جان یه سوالی برام پیش اومده اونم اینکه شما با تنظیمات دوربین عکسی رو می گیرین که بکگراندش تار می شه یا با نرم افزار تارش می کنید ؟؟

پ ن : امیدوارم هر چه زودتر خوب بشی .

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام

چند روزی جزیره بودم البته بعلت آب وهوای فوق العاده بد عجله ای که داشتیم خیلی از موقعیت ها رو از دست دادم:worried: اساتید نظر بدن چند سال مونده به الف برسیم:blush:

سلام بهزاد جان.شما گفتی استاد ولی به عنوان یه دوست من هم دو تا نظر بدم.حالا بگو کی گفت شما نظر بدی که زود خودمونی هم میشی:D

عکس اولت(6323) به نظر من هیچ اشکالی نداره.به موقع عکس رو گرفتی.وقتی که خورشید نورش کم شده و داره غروب میکنه.کادر بندی هم خوبه:happy:

پست 6334 بد نیست.به نظرم اگه اون چند تا آدم که نشستن رو تو کادر نمی انداختی و همچنیم یه کم دیرتر عکس میگرفتی(یا نور زمینه رو با سرعت شاتر یا کم کردن ایزو کم میکردی بهتر میشد)

در ضمن اگه دوربینت رو دوست داری بهتره زیاد مقابل نور مستقیم نگیری.به سنسورش آسیب میزنه(حالا خودمم این کار رو انجام نمیدم ولی بهتره به تو پیشنهاد بدم:rolleyes:)

بالا