اینم چند تا عکس
فک کنم مال پیکی دوسال پیش باشند البته
دوربینم w810
[
عکس دوم کادرتون رو خیلی دوست دارم اما کاش عکس رو یه کم ادیت میکردین خیلی عکس خوبی میتونست باشه
اینم چند تا عکس
فک کنم مال پیکی دوسال پیش باشند البته
دوربینم w810
[
سلام
عکس های این صفحه بیشترش خوب بودند.
عکس دوم rommatti بهتر از اولی بود.رنگ بندی نسبتا" خوب بود و میشد با کمی دست کاری بهتر هم بشه.
دوست خوبم hamid_shab2000 هم عکس های قشنگی گذاشته بودند.با مشخصات لنز این دوربین باید بگم که عکس هاتون خوب شده.مخصوصا" این که دوربینتون مود های دستی و همچنین av و tv هم داره.فکر میکنم میتونستید حتی بهتر از این عکس بگیرید.
در مورد مشخصاتش هم بنده اطلاعی ندارم.منتها اگر پورت usb داره میتونید با وصل کردنش به سیستم بفهمید که از کدوم شرکت هست.
-------------------
خوب این هم این سری عکس من.البته باید بگم که هیچ کدوم مطابق میلم نشد.به جز یکی دو تاش.
چند تا عکس دریا هم هست که بعدا" قرار میدم.خوشحال میشم مشکلاتش رو بگید.
لب دریا باد زیاد می اومد.و راستش رو بخواید برای من عکاسی از این شقایق ها خیلی سخت بود.برای همین ممکنه زیاد خوب نشده باشه.
یه عکس هم مربوط به طلوع ورشید هست که متاسفانه مشکلاتی پیش اومد و هم این که دیر بهش رسیدم.برای همین زیاد جالب نشده.
همه ی عکس ها ادیت شدند.دوربینم هم sx210 بود
این ماه پدرمو در آورد.یه بار میرفت پایین یه بار میومد بالا.یه بار نورش کم میشد یه بار زیاد.در کل شب عجیبی بود :دی
دوربینم هم بیشتر از این زور نداشت که بتونه جزییات رو ثبت کنه
[
خب حسین جان
ایاشالا که مسافرت خوبی بوده باشه و خاطر انگیز
یه چندتا نظر شخصی میدم اگه اجازه بدی
عکس اولت خیلی قشنگ شده ، خورشید از این پایین تر نیومد؟ راستی اچ دی آر نزدی تو این حالت؟
عکس چهارم هم عکس خیلی خوبی شده داداش نور سنجی ، دیاف ، فوکوس ، همه چیز به نظرم خوب هست دمت گرم اما ای کاش تیر برق اول رو هم کامل تو کادر میزاشی
یه سوال سلیقه ای دیگه چرا شقایق ها رو رنگش رو تو ادیت بیشتر نکردی ؟
مثل او توت فرنگی که تو دست گذاشته بودی شقایق ها رو هم ادیت میکردی به نظرم خوب میشد![]()
نظراتم کاملا سلیقه ای هست![]()
پ ن : ای بابا چرا این صفحه تموم نمیشه بریم صفحه بعد![]()
دومین عکس یه نی نی کوچولو ، قصد از این عکس بازتاب عکس عکاس تو چشم کودک بود![]()
این عکس رو واسه این گذاشتم چون یکی از بچه های تاپیک گفت گوی طرفداران عکاسی میگفت یه عکس بذار که از خودت انداختی![]()
بقیه عکس ها رو تو پست بعد میدم به امید اینکه بیم صفحه بعد![]()
باز با دست ؟ خوب شده ولی ، باید تو زوم بالا دیدعکس اچ دی آر شده متشکل از 3 شات روی دست با فاصله +2 0 -2
حجم عکس یه خورده زیاد هست 300 کیلو بایت شرمنده
باز هم 3 شات روی دست
زنبود عسل روی گیاه معروف به چای کوهی
ای کاش لنز ماکرو داشتم
تشکر حامد جانعکس دوم کادرتون رو خیلی دوست دارم اما کاش عکس رو یه کم ادیت میکردین خیلی عکس خوبی میتونست باشه
این رو با فوتوشاپ انجام دادید ؟از Raw استفاده کردید؟
آخه من هم با پانوراما آخرم این مشکل رو داشتم که آسمون رنگاش متفاوت می شد JPEG دادم بهش حل شد
خوب افتادی
باز با دست ؟ خوب شده ولی ، باید تو زوم بالا دید
شما تولدت کی هستش یه عکس از 3 پایه بذاریم برات
دومی خیلی جالب و قشنگ شده
سومی روی زمین هم HDR شده و یه جاهایی تاریک و روشن شده که بنظر من بهتر بود نمی شد
زنبوره خیلی خوب شده ولی دومی ...!!
پانوراما رو الان خودم دیدمعجب فاجعه ای خلق کردم واقعا کلا دمای رنگ سمت چپ تا راست زمین تا آسمون فرق داره
واقعا افتضاح شده ولی دیشب شاید چون خوابم میومده اصلا اصلا دقت نکردم واقعا معذرت میخوام![]()
تو زوم بالا عکس ها خیلی بهتر از این هست![]()
والا سومی رو از عمد اینکارو کردم میخواستم هم زمین و هم آسمان رو داشته باشم نمیدونم شاید به قول شما نبود بهتر بوداما خب عمدا این کادر رو اینطوری بستم![]()
عجیبه - آخه لرزش دست و تکون خوردن HDR رو بدجور خراب می کنه شما چقدر ثابتی
نه کادر بندی به نظر من هم خوبه . منظورم منتظقه ای هستش که HDR شده . البته چون ما همه کار رو می سپاریم به نرم افزار و اون اتوماتیک انجام میده کاریش نمیشه کرد ولی منظورم این بود که پایین یعنی زمین با 1 شات باشه و آسمون با 3 شات
این عکس رو واسه این گذاشتم چون یکی از بچه های تاپیک گفت گوی طرفداران عکاسی میگفت یه عکس بذار که از خودت انداختی
سلام دوستان
من يه فروشگاه اينترنتي دارم و اين عكس رو از يكي از محصولاتم گرفتم با دوربين canon sx150
ميخواستم نظر بدين ببينم چطوره
خوب هست يا بد؟
واسه نور ار همين لامپ هاي كم مصرف سفيد رنگ استفاده كردم
يه خيمه نور( light box كوچيك خودم ساختم
حالا موندم واسه مخصولاتي كه توي خيمه جاش نميشه چيكار كنم؟
خواهشا اگه نظري دارين بفرماييد تا به كار ببندم
پيشاپيش ممنونم
------------------------------
حامد hdr هات خیلی عالی شده.فقط چرا برای منطقه های سبز رنگ تو عکس هات از این مود استفاده میکنی؟ طبیعی باشه بهتر نیست؟
البته این فقط یه سواله
-------------------------
این سه تا hdr رو از دریا گرفتم.متاسفانه چون سرعت شاتر کم بود تو سایز بزرگ یه کم تار شده.ولی سایز کوچیکش خوبه.
فکر میکنم با 4 یا 5 تا شات گرفتم(عجیبه که اون جا مود av و tv با تنظیم شدت رنگ کار نمیکرد و تو هر مودی خودش عمق میدان و شاتر دلخواهی رو انتخاب میکرد تا عکس یک رنگ باشه.برای همین من هم مجبور شدم تنها با کم و زیاد کردن سرعت شاتر این کار رو بکنم)
[]
والا حسین جان این مود رو خیلی دوست دارم
یه حالت فوق سو رئال داره
نمیدونم شاید بقیه بگن زیادی فوتوشاپی و غیر واقعی هست ولی در حقیقت واقعیت با بیت رنگی فراتر از چشم انسان هست کلا خیلی دوست دارم این حالت رو اگه یادت باشه یه نمونه دیگه هم همینطوری تو سایت گذاشته بودم قبلا
عکس های خیلی خوب شده حسین
جدی دیگه باید یواش یواش دوربین رو عوض کنی هادیگه جواب نیاز های عکاسیت رو نمیده به نظرم ، به نظرم از دوربین خیلی جلو زدی
دمت گرم
اینم یه چند تا عکس دیگه
آخرین hdr روز جمعه باغ دماوند سه شات روی دست بازم (هیچ نیازی نبود این عکس hdr گرفته شه به نظر خودم م اگه ساده میگرفتم بهتر بود الکی گرفتم)
عکس های نمایشگاه گل رو هم به مرور طی چند روز آینده خواهم گذاشت
فعلا از جلو درب نمایشگاه شروع میکنم![]()
اینم یه تک شاخه رز با ادیت تک رنگ
ممنون حامد جان.
از یه نظرایی این مود خیلی جالبه.اون عکس رو هم یادمه.که گفتی سه پایه نداشتی.یه طبیعت بود که درخت ها فاصله داشت و از بالای یه کوه گرفته بودی(درست گفتم؟ )
پسر عکس هات خیلی خوب شده.اون گل مخصوصا"![]()
عکس اول رو به نظر من هم معمولی هم خوب میشد.ولی این هم برای خودش جالب شده.
نمایشگاه گل چالوس رو میگی؟ حیف که من از اون طرف نرفتم.خانواده رفته بودند ولی عکس هاشون خوب نبود.خیلی زیبا بود
دوربین رو هم تو فکرشم.یه کم وضع اقتصادی ام خوب نیست.تو اولین فرصت میخوام یه 600d بگیرم.امان از دست این بازار نامرد![]()