• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
اینم چند تا عکس
فک کنم مال پیکی دوسال پیش باشند البته
دوربینم w810
[

عکس دوم کادرتون رو خیلی دوست دارم اما کاش عکس رو یه کم ادیت میکردین خیلی عکس خوبی میتونست باشه

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
سلام
عکس های این صفحه بیشترش خوب بودند.
عکس دوم rommatti بهتر از اولی بود.رنگ بندی نسبتا" خوب بود و میشد با کمی دست کاری بهتر هم بشه.
دوست خوبم hamid_shab2000 هم عکس های قشنگی گذاشته بودند.با مشخصات لنز این دوربین باید بگم که عکس هاتون خوب شده.مخصوصا" این که دوربینتون مود های دستی و همچنین av و tv هم داره.فکر میکنم میتونستید حتی بهتر از این عکس بگیرید.
در مورد مشخصاتش هم بنده اطلاعی ندارم.منتها اگر پورت usb داره میتونید با وصل کردنش به سیستم بفهمید که از کدوم شرکت هست.
-------------------
خوب این هم این سری عکس من.البته باید بگم که هیچ کدوم مطابق میلم نشد.به جز یکی دو تاش.
چند تا عکس دریا هم هست که بعدا" قرار میدم.خوشحال میشم مشکلاتش رو بگید.
لب دریا باد زیاد می اومد.و راستش رو بخواید برای من عکاسی از این شقایق ها خیلی سخت بود.برای همین ممکنه زیاد خوب نشده باشه.
یه عکس هم مربوط به طلوع ورشید هست که متاسفانه مشکلاتی پیش اومد و هم این که دیر بهش رسیدم.برای همین زیاد جالب نشده.
همه ی عکس ها ادیت شدند.دوربینم هم sx210 بود

این ماه پدرمو در آورد.یه بار میرفت پایین یه بار میومد بالا.یه بار نورش کم میشد یه بار زیاد.در کل شب عجیبی بود :دی
دوربینم هم بیشتر از این زور نداشت که بتونه جزییات رو ثبت کنه

[

خب حسین جان
ایاشالا که مسافرت خوبی بوده باشه و خاطر انگیز

یه چندتا نظر شخصی میدم اگه اجازه بدی
عکس اولت خیلی قشنگ شده ، خورشید از این پایین تر نیومد؟ راستی اچ دی آر نزدی تو این حالت؟
عکس چهارم هم عکس خیلی خوبی شده داداش نور سنجی ، دیاف ، فوکوس ، همه چیز به نظرم خوب هست دمت گرم اما ای کاش تیر برق اول رو هم کامل تو کادر میزاشی
یه سوال سلیقه ای دیگه چرا شقایق ها رو رنگش رو تو ادیت بیشتر نکردی ؟
مثل او توت فرنگی که تو دست گذاشته بودی شقایق ها رو هم ادیت میکردی به نظرم خوب میشد:)
نظراتم کاملا سلیقه ای هست :)

پ ن : ای بابا چرا این صفحه تموم نمیشه بریم صفحه بعد :D

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
خب حسین جان
ایاشالا که مسافرت خوبی بوده باشه و خاطر انگیز

یه چندتا نظر شخصی میدم اگه اجازه بدی
عکس اولت خیلی قشنگ شده ، خورشید از این پایین تر نیومد؟ راستی اچ دی آر نزدی تو این حالت؟
عکس چهارم هم عکس خیلی خوبی شده داداش نور سنجی ، دیاف ، فوکوس ، همه چیز به نظرم خوب هست دمت گرم اما ای کاش تیر برق اول رو هم کامل تو کادر میزاشی
یه سوال سلیقه ای دیگه چرا شقایق ها رو رنگش رو تو ادیت بیشتر نکردی ؟
مثل او توت فرنگی که تو دست گذاشته بودی شقایق ها رو هم ادیت میکردی به نظرم خوب میشد:)
نظراتم کاملا سلیقه ای هست :)

پ ن : ای بابا چرا این صفحه تموم نمیشه بریم صفحه بعد :D

سلام حامد جان.سفر بد نبود ولی عالی هم نبود.هم برای این که بریم صفحه ی بعد و هم به خاطر نظراتی که دادی من هم پست میدم :دی
اون عکس اول مال طلوع بود.متاسفانه دیر رسیدم و خورشید اومده بود بالا.همون موقع هم یک زن و مرد داشتند مماس این صحنه خیلی راحت پیاده روی میکردند :دی و همین طور کادرم بسته بود.چون بعد از این صحنه یک سری نرده بودند که نمیخواستم تو عکس بیفته. تو این حالت و با چشم های خواب آلود :دی نتونستم اچ دی آر بگیرم.هر چند میدونم خوب میشد.
در مورد عکس چهارم باهات موافقم.یه جورایی بد شده این طوری.
و در مورد شقایق ها: راستش رنگ بندی این ها خیلی حساس بود.من هیچ مود خاصی رو برای رنگ بندی استفاده نکردم و باز هم فکر میکنم رنگ واقعی اش رو نتونست نشون بده.تو فوتوشاپ هم همین طور بود.یه کم روش میخواستی کار کنی جزییات به هم میریخت.مثلا" رگه های مشکی تو خود گلبرگ ها.که باز هم اون طور که میخواستم نشد.واقعا" عکاسی ازشون سخت بود.تا روی سوزه فوکوس میکردی باد میومد و تکونش میداد.نمیخواستم برای سرعت شاتر بیشتر از ایزوی بالاتر استفاده کنم تا نویز به وجود بیاد.
از دریا چند تا عکس اچ دی آر گرفتم که چند روز دیگه میذارم.همچنین یک پانوراما هم گرفتم.نمیدونم خوب میشه یا نه.
منتظر عکس هات هستم.
ممنونم بابت نظرت و وقتی که گذاشتی :)

hamid_shab2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام حسین جان - سلام حامد جان. شبتون بخیر. حامد جان چرا ناراحت بشم؟ تا انتقاد و نقد نباشه که چیزی درست نمیشه! بابت سایز عکس ها کلا شرمندم! بزارید به حساب آماتور بودنم.

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
خب انگار باید از همین صفحه شروع کنم :D
سعی کردم عکس ها رو فوق العاد کم حجم کنم دیگه کمتر از این نمیشد شرمنده
با عکس های کم حجم تر شروع میکنم
عکسها مربوط به دماوند روز جمعه هست
اولین عکس یه پانوراما کم حجم شده (حجم اصلی 30 مگ هست :blink: ) از شهر دماوند
واسه عکس یه نموره بزرگتر رو عکس میتونید کلیک کنید

دومین عکس یه نی نی کوچولو ، قصد از این عکس بازتاب عکس عکاس تو چشم کودک بود :D
این عکس رو واسه این گذاشتم چون یکی از بچه های تاپیک گفت گوی طرفداران عکاسی میگفت یه عکس بذار که از خودت انداختی :p

webIMG_0089.jpg

بقیه عکس ها رو تو پست بعد میدم به امید اینکه بیم صفحه بعد :D

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
عکس اچ دی آر شده متشکل از 3 شات روی دست با فاصله +2 0 -2
حجم عکس یه خورده زیاد هست 300 کیلو بایت شرمنده
web-IMG_0058_59_60_tonemapped.jpg
باز هم 3 شات روی دست
web-IMG_0241_2_3_tonemapped.jpg

web-IMG_0238_39_40_tonemapped.jpg

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
خب انگار باید از همین صفحه شروع کنم :D
سعی کردم عکس ها رو فوق العاد کم حجم کنم دیگه کمتر از این نمیشد شرمنده
با عکس های کم حجم تر شروع میکنم
عکسها مربوط به دماوند روز جمعه هست
اولین عکس یه پانوراما کم حجم شده (حجم اصلی 30 مگ هست :blink: ) از شهر دماوند
واسه عکس یه نموره بزرگتر رو عکس میتونید کلیک کنید

این رو با فوتوشاپ انجام دادید ؟از Raw استفاده کردید؟
آخه من هم با پانوراما آخرم این مشکل رو داشتم که آسمون رنگاش متفاوت می شد JPEG دادم بهش حل شد

دومین عکس یه نی نی کوچولو ، قصد از این عکس بازتاب عکس عکاس تو چشم کودک بود :D
این عکس رو واسه این گذاشتم چون یکی از بچه های تاپیک گفت گوی طرفداران عکاسی میگفت یه عکس بذار که از خودت انداختی :p

بقیه عکس ها رو تو پست بعد میدم به امید اینکه بیم صفحه بعد :D

خوب افتادی :D

عکس اچ دی آر شده متشکل از 3 شات روی دست با فاصله +2 0 -2
حجم عکس یه خورده زیاد هست 300 کیلو بایت شرمنده

باز هم 3 شات روی دست
باز با دست ؟ خوب شده ولی ، باید تو زوم بالا دید
شما تولدت کی هستش یه عکس از 3 پایه بذاریم برات :D
دومی خیلی جالب و قشنگ شده
سومی روی زمین هم HDR شده و یه جاهایی تاریک و روشن شده که بنظر من بهتر بود نمی شد:cool:
زنبود عسل روی گیاه معروف به چای کوهی
ای کاش لنز ماکرو داشتم

زنبوره خیلی خوب شده ولی دومی ...!!

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
عکس دوم کادرتون رو خیلی دوست دارم اما کاش عکس رو یه کم ادیت میکردین خیلی عکس خوبی میتونست باشه
تشکر حامد جان
راستش کلا عکسهایی که میگیرم مخصوصا از طبیعت و محیط اطراف را دوس ندارم ادیت کنم و تخصص چندانی هم در این زمینه ندارم:blush:
یه جورایی سند تاریخین الان بعضی وقتا از بعضی جاها که رد میشم و عکساشون رو دارم باور نمی کنم قبلا اونجوری بودن

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
این رو با فوتوشاپ انجام دادید ؟از Raw استفاده کردید؟
آخه من هم با پانوراما آخرم این مشکل رو داشتم که آسمون رنگاش متفاوت می شد JPEG دادم بهش حل شد

خوب افتادی :D

باز با دست ؟ خوب شده ولی ، باید تو زوم بالا دید
شما تولدت کی هستش یه عکس از 3 پایه بذاریم برات :D
دومی خیلی جالب و قشنگ شده
سومی روی زمین هم HDR شده و یه جاهایی تاریک و روشن شده که بنظر من بهتر بود نمی شد:cool:

زنبوره خیلی خوب شده ولی دومی ...!!

در مورد پانوراما کاملا حق باهات هست
پانوراما رو الان خودم دیدم :blink: عجب فاجعه ای خلق کردم واقعا کلا دمای رنگ سمت چپ تا راست زمین تا آسمون فرق داره :wacko: واقعا افتضاح شده ولی دیشب شاید چون خوابم میومده اصلا اصلا دقت نکردم واقعا معذرت میخوام
آره عکس ها raw هست متشکل از 25 عکس با نرم افزار 6 panorama maker زدم ولی اشتباهم این بوده که عکس ها رو اصلا ادیت نکرده بودم

مرسی :) عکس دوم رو واقعا به نیت سلف پرتره گرفتم :D اینم یه جوره دیگه :D

تو زوم بالا عکس ها خیلی بهتر از این هست :blush:
سه پایه دارم اتفاقا چیز خوبی هم هست :rolleyes: اما ....
آخه ما میریم پیک نیک من همیشه تنبلیم میاد سه پایه رو بر دارم :D

والا سومی رو از عمد اینکارو کردم میخواستم هم زمین و هم آسمان رو داشته باشم نمیدونم شاید به قول شما نبود بهتر بود :) اما خب عمدا این کادر رو اینطوری بستم

ممنون از نظراتت و وقتی که واسه عکس هام گذاشتی حسین جان :)
ممنون

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
پانوراما رو الان خودم دیدم
blinksmiley.gif
عجب فاجعه ای خلق کردم واقعا کلا دمای رنگ سمت چپ تا راست زمین تا آسمون فرق داره
wacsmiley.gif
واقعا افتضاح شده ولی دیشب شاید چون خوابم میومده اصلا اصلا دقت نکردم واقعا معذرت میخوام

نه بابا خیلی هم بد نشده
ادیت هم کنی شاید همین بشه چون نرم افزار ها ( فوتوشاپ که اینجوری بود ) هر فایل رو جدا Auto color می کنه برای همین وقتی خودت می ذاری کنار هم مشکلی نداره ولی اینجوری می ریزه بهم jpg راه چارش هستش

تو زوم بالا عکس ها خیلی بهتر از این هست
blushsmiley.gif

عجیبه - آخه لرزش دست و تکون خوردن HDR رو بدجور خراب می کنه شما چقدر ثابتی :D

والا سومی رو از عمد اینکارو کردم میخواستم هم زمین و هم آسمان رو داشته باشم نمیدونم شاید به قول شما نبود بهتر بود
smilingsmiley.gif
اما خب عمدا این کادر رو اینطوری بستم

نه کادر بندی به نظر من هم خوبه . منظورم منتظقه ای هستش که HDR شده . البته چون ما همه کار رو می سپاریم به نرم افزار و اون اتوماتیک انجام میده کاریش نمیشه کرد ولی منظورم این بود که پایین یعنی زمین با 1 شات باشه و آسمون با 3 شات

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
عجیبه - آخه لرزش دست و تکون خوردن HDR رو بدجور خراب می کنه شما چقدر ثابتی :D

نه کادر بندی به نظر من هم خوبه . منظورم منتظقه ای هستش که HDR شده . البته چون ما همه کار رو می سپاریم به نرم افزار و اون اتوماتیک انجام میده کاریش نمیشه کرد ولی منظورم این بود که پایین یعنی زمین با 1 شات باشه و آسمون با 3 شات

واسه خنثی کردن لرزش دست دوربین رو میذارم رو براکتینگ (متاسفانه دوربین بنده فقط تا سه گام براکت پیاپی داره) از سرعت شاتر سریع استفاده میکنم و عکاسی متوالی تو صدمی از ثانیه کلا هر 3 عکس ثبت میشه واسه همین تقریبا لرزش دست صفر میشه :blush:

واسه عکس دوم هم اگه بخوام روشی که گفتی رو تست کنم ایده ای که به ذهنم میرسه به نظرم این هست که عکس hdr رو باعکس حالت نرمال تو فوتوشاپ ترکیب کنم فکر کنم نتیجه خوبی بشه :)

doei

Registered User
لایک‌ها
14
سلام دوستان
من يه فروشگاه اينترنتي دارم و اين عكس رو از يكي از محصولاتم گرفتم با دوربين canon sx150

ميخواستم نظر بدين ببينم چطوره

خوب هست يا بد؟
واسه نور ار همين لامپ هاي كم مصرف سفيد رنگ استفاده كردم

يه خيمه نور( light box كوچيك خودم ساختم
حالا موندم واسه مخصولاتي كه توي خيمه جاش نميشه چيكار كنم؟
خواهشا اگه نظري دارين بفرماييد تا به كار ببندم
IMG_0239.jpg

پيشاپيش ممنونم

A R @ M

همکار بازنشسته خاطرات ، سینما و تلویزیون
کاربر فعال
لایک‌ها
5,482
این عکس رو واسه این گذاشتم چون یکی از بچه های تاپیک گفت گوی طرفداران عکاسی میگفت یه عکس بذار که از خودت انداختی

گفتم از خودت نه انعکاست:D

این نی نی کوچولو هم شدیدا بانمکه!

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام دوستان
من يه فروشگاه اينترنتي دارم و اين عكس رو از يكي از محصولاتم گرفتم با دوربين canon sx150

ميخواستم نظر بدين ببينم چطوره

خوب هست يا بد؟
واسه نور ار همين لامپ هاي كم مصرف سفيد رنگ استفاده كردم

يه خيمه نور( light box كوچيك خودم ساختم
حالا موندم واسه مخصولاتي كه توي خيمه جاش نميشه چيكار كنم؟
خواهشا اگه نظري دارين بفرماييد تا به كار ببندم

پيشاپيش ممنونم

سلام به همه ی بچه ها.
عکست خوب شده دوست من.رفتم تو فکرش که من هم یه باکس بسازم برای این کار.
راستش برای محصولات بزرگتر تنها چیزی که به ذهنم میرسه جعبه ی بزرگتر هست.همین.شرمنده
------------------------------
حامد hdr هات خیلی عالی شده.فقط چرا برای منطقه های سبز رنگ تو عکس هات از این مود استفاده میکنی؟ طبیعی باشه بهتر نیست؟
البته این فقط یه سواله
-------------------------
این سه تا hdr رو از دریا گرفتم.متاسفانه چون سرعت شاتر کم بود تو سایز بزرگ یه کم تار شده.ولی سایز کوچیکش خوبه.
فکر میکنم با 4 یا 5 تا شات گرفتم(عجیبه که اون جا مود av و tv با تنظیم شدت رنگ کار نمیکرد و تو هر مودی خودش عمق میدان و شاتر دلخواهی رو انتخاب میکرد تا عکس یک رنگ باشه.برای همین من هم مجبور شدم تنها با کم و زیاد کردن سرعت شاتر این کار رو بکنم)

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
حامد hdr هات خیلی عالی شده.فقط چرا برای منطقه های سبز رنگ تو عکس هات از این مود استفاده میکنی؟ طبیعی باشه بهتر نیست؟
البته این فقط یه سواله
-------------------------
این سه تا hdr رو از دریا گرفتم.متاسفانه چون سرعت شاتر کم بود تو سایز بزرگ یه کم تار شده.ولی سایز کوچیکش خوبه.
فکر میکنم با 4 یا 5 تا شات گرفتم(عجیبه که اون جا مود av و tv با تنظیم شدت رنگ کار نمیکرد و تو هر مودی خودش عمق میدان و شاتر دلخواهی رو انتخاب میکرد تا عکس یک رنگ باشه.برای همین من هم مجبور شدم تنها با کم و زیاد کردن سرعت شاتر این کار رو بکنم)

[]

والا حسین جان این مود رو خیلی دوست دارم
یه حالت فوق سو رئال داره
نمیدونم شاید بقیه بگن زیادی فوتوشاپی و غیر واقعی هست ولی در حقیقت واقعیت با بیت رنگی فراتر از چشم انسان هست کلا خیلی دوست دارم این حالت رو اگه یادت باشه یه نمونه دیگه هم همینطوری تو سایت گذاشته بودم قبلا

عکس های خیلی خوب شده حسین
جدی دیگه باید یواش یواش دوربین رو عوض کنی ها :) دیگه جواب نیاز های عکاسیت رو نمیده به نظرم ، به نظرم از دوربین خیلی جلو زدی ;) دمت گرم

اینم یه چند تا عکس دیگه
آخرین hdr روز جمعه باغ دماوند سه شات روی دست بازم (هیچ نیازی نبود این عکس hdr گرفته شه به نظر خودم م اگه ساده میگرفتم بهتر بود الکی گرفتم :p )
web-IMG_0384_5_6_tonemapped.jpg

عکس های نمایشگاه گل رو هم به مرور طی چند روز آینده خواهم گذاشت
فعلا از جلو درب نمایشگاه شروع میکنم :D
web-IMG_9996_Compressor.jpg
اینم یه تک شاخه رز با ادیت تک رنگ
web-IMG_9691a.jpg

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
والا حسین جان این مود رو خیلی دوست دارم
یه حالت فوق سو رئال داره
نمیدونم شاید بقیه بگن زیادی فوتوشاپی و غیر واقعی هست ولی در حقیقت واقعیت با بیت رنگی فراتر از چشم انسان هست کلا خیلی دوست دارم این حالت رو اگه یادت باشه یه نمونه دیگه هم همینطوری تو سایت گذاشته بودم قبلا

عکس های خیلی خوب شده حسین
جدی دیگه باید یواش یواش دوربین رو عوض کنی ها :) دیگه جواب نیاز های عکاسیت رو نمیده به نظرم ، به نظرم از دوربین خیلی جلو زدی ;) دمت گرم
اینم یه چند تا عکس دیگه
آخرین hdr روز جمعه باغ دماوند سه شات روی دست بازم (هیچ نیازی نبود این عکس hdr گرفته شه به نظر خودم م اگه ساده میگرفتم بهتر بود الکی گرفتم :p )

عکس های نمایشگاه گل رو هم به مرور طی چند روز آینده خواهم گذاشت
فعلا از جلو درب نمایشگاه شروع میکنم :D
اینم یه تک شاخه رز با ادیت تک رنگ

ممنون حامد جان.
از یه نظرایی این مود خیلی جالبه.اون عکس رو هم یادمه.که گفتی سه پایه نداشتی.یه طبیعت بود که درخت ها فاصله داشت و از بالای یه کوه گرفته بودی(درست گفتم؟ )
پسر عکس هات خیلی خوب شده.اون گل مخصوصا"
62izy85.gif

عکس اول رو به نظر من هم معمولی هم خوب میشد.ولی این هم برای خودش جالب شده.
نمایشگاه گل چالوس رو میگی؟ حیف که من از اون طرف نرفتم.خانواده رفته بودند ولی عکس هاشون خوب نبود.خیلی زیبا بود
دوربین رو هم تو فکرشم.یه کم وضع اقتصادی ام خوب نیست.تو اولین فرصت میخوام یه 600d بگیرم.امان از دست این بازار نامرد :eek:

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
ممنون حامد جان.
از یه نظرایی این مود خیلی جالبه.اون عکس رو هم یادمه.که گفتی سه پایه نداشتی.یه طبیعت بود که درخت ها فاصله داشت و از بالای یه کوه گرفته بودی(درست گفتم؟ )
پسر عکس هات خیلی خوب شده.اون گل مخصوصا"
62izy85.gif

عکس اول رو به نظر من هم معمولی هم خوب میشد.ولی این هم برای خودش جالب شده.
نمایشگاه گل چالوس رو میگی؟ حیف که من از اون طرف نرفتم.خانواده رفته بودند ولی عکس هاشون خوب نبود.خیلی زیبا بود
دوربین رو هم تو فکرشم.یه کم وضع اقتصادی ام خوب نیست.تو اولین فرصت میخوام یه 600d بگیرم.امان از دست این بازار نامرد :eek:

مرسي حسين جان
نه اون نمايشگاه گل لاله تو گچسر جاده چالوس هست با اينكه خيلي بهم نزديك هست و خيلي دوست داشتم برم اما تا حالا قسمت نشده برم
اين نمايشگاه گلي كه من رفتم تو تهران بود نمايشگاه بين المللي گل و گياهان كه توسط شهرداري برگزار ميشه هر سال ، بوستان گفتگو بود

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام به همه.
مجید جان عکست واقعا" خوبه.تنها اشکالی که من میتونم بهش بگیرم فوکوس نامناسب روی قطره است.و همچنین اگر عمق میدان بیشتری رو انتخاب میکردی فکر میکنم زیبا تر میشد.
خوب باز هم من و باز هم کوه روبه روی خونه مون.و باز هم غروب.فکر کنم دیگه خسته شدید از دست این عکس های من :D
عکسی که به صورت بزرگ گذاشتم رو همین الان گرفتم و بقیه ی عکس ها مال چند وقت پیشه.
این نی نی با نگاه مرموز هم دختر عمه ام هست
4ytbp1d.gif

خودم فکر میکنم یه کم تو ادیت زیاده روی کردم.همه ی این رنگ ها تو تصویر نبوده و اضافه شون کردم.حالا امیدوارم خوشتون بیاد و نظراتتون رو دریغ نکنید

بالا