• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

majid cg

Registered User
لایک‌ها
116
پارک شهر :

69456112040455400048.jpg

91113706753968803303.jpg

66497099346307294825.jpg

نميدونم ، با اينكه به قول خودتون صحنه هاي شهر تو كادرتون زياد هست اما خب همينش هم يه جورايي زيباست من كه خوشم اومد
ميشد اديت بهتري روي عكس انجام داد اما بازم به نظرم عكس موفق است به نظرم اما رو اديت ميشد خيلي بيشتر كار كرد

ممنون بابت نظری که دادی درسته ادیت جای بیشتری داشت گفتم شاید بهتر باشه همینطوری رهاش کنم..بازم نظر بدی خوشحال میشم.. :)

majid cg

Registered User
لایک‌ها
116
سری بعد:

26301693303511487165.jpg

33973555786177244914.jpg

56988776066833898653.jpg

واقعا گلهای زیبایی تو سراسر پارکهای تهران کاشتن که من زیباترینشون رو تو پارک شهر دیدم ...
متاسفانه وقت زیادی برای عکس گرفتن نداشتم مگرنه عکسهای بهتری میگرفتم ..

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
سری بعد:

واقعا گلهای زیبایی تو سراسر پارکهای تهران کاشتن که من زیباترینشون رو تو پارک شهر دیدم ...
متاسفانه وقت زیادی برای عکس گرفتن نداشتم مگرنه عکسهای بهتری میگرفتم ..

عكس هاي زيبايست
واقعا ماه فروردين پارك ها جذابيت خاصي دارند:)
اما تو همه عكس هاتون عكس اول از سري دوم رو بسيار بسيار خوشم اومد
كادر به نظرم خيلي زيبا ، غير معمول و هوشمندانه است
فوكوس و عمق ميدان خيلي مناسب انتخاب شده
كلا اين عكس به نظرم واقعا عالي است
ممنون

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
گربه خوشگلی بوده ها :)
منم وسوسه شدم عکس های گربه ای که یکشنبه هفته قبل ( قبل از شروع رگبار :) ) تو پارک طالقانی انداختم رو بذارم ( نصف بستنیم رو گربه ه خورد :D ) خیلی دوز داشت گویا :D
دوربین اصلیم نبود دوربین فوجی s1500 هست
DSCF1426web.jpg
DSCF1428web.jpg

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
این هم ۲ تا HDR که ادیت هم شدند

[

با چه نرم افزاري اديت كردين حسين جان؟
به نظرم چندان hdr نشده و يه جورهايي نرمال هست عكس
البته يكي از دلايليش هم وجود آسمان در بخش زيادي از عكس هست كه رنگ تقريبا ثابتي هست

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
با چه نرم افزاري اديت كردين حسين جان؟
به نظرم چندان hdr نشده و يه جورهايي نرمال هست عكس
البته يكي از دلايليش هم وجود آسمان در بخش زيادي از عكس هست كه رنگ تقريبا ثابتي هست

:blink:

با فوتوشاپ ادیت شدن وبا photomatrix HDR شده
من که راهی به جز HDR بلد نیستم که شما دوربین رو به سمت منبع نور بگیری و هم جزییات رو داشته باشی و هم Over expose نشده باشه اگه شما بلدی که به ما هم یاد بده

این عکس رو چند روز پیش ساعت ۷ صبح گرفتم به خاطر آلودگی و خاکی که تو هوا بود اصلا آسمون آبی نبود مجبور شدم با فوتوشاپ برای قشنگی بیشتر فیلتر آبی اضافه کنم
در ضمن قسمتی که نور از شاخه رد شده باز هم به خاطر نور زیاد شکوفه های اون قسمت بدون رنگ شده بود که مجبور شدم رنگش کنم :D

miladkalantar

Registered User
لایک‌ها
1,710
اینم مشق ما
اساتیدببخشن

p.1 (5).JPG

p.1 (8).JPG
این 2تا با کامپکت CANON A2000هست
اینو داشته باشید تا ایشالا عکسای NIKON D3100 رو ریسایز کنم میزارم خدمتتون
خوشحال میشم نظرات رو بشنوم

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
:blink:

با فوتوشاپ ادیت شدن وبا photomatrix HDR شده
من که راهی به جز HDR بلد نیستم که شما دوربین رو به سمت منبع نور بگیری و هم جزییات رو داشته باشی و هم Over expose نشده باشه اگه شما بلدی که به ما هم یاد بده

این عکس رو چند روز پیش ساعت ۷ صبح گرفتم به خاطر آلودگی و خاکی که تو هوا بود اصلا آسمون آبی نبود مجبور شدم با فوتوشاپ برای قشنگی بیشتر فیلتر آبی اضافه کنم
در ضمن قسمتی که نور از شاخه رد شده باز هم به خاطر نور زیاد شکوفه های اون قسمت بدون رنگ شده بود که مجبور شدم رنگش کنم :D

حسین جان نمیدونم گویا من بد گفتم منظورم رو ناراحت شدید از دستم
واسه این میگم عکس خصوصا اولی) hdr خوبی نیست به این دلیل که شما تو عکس hdr میایدچندیدن عکس با دینامیک رنج های مختلف رو ثبت میکنید برای ثبت جزئیات اما تو عکس شما یه آسمان یه دست وجود داره ، چه جزئیاتی ازش ثبت شده؟ (ابر ، شفق ، دورنگی آسمان یا ...)
در ثانی دلیلی نداره عکس حتما به سمت منبع نور باشه خیلی از hdr ها هم تو شب ثبت میشن بدون منبع نور مشخص مثل خورشید یا فلاش عکس اچ دی آر فقط به سمت نور گرفتن و اور اکسپوز نشدن نیست
الان دلیل داینمایک رنجی که استفاده شده فقط واسه ثبت خورشید هست نه جزئات دیکه ای تو آسمون واسه این میگم عکس نرمال هست چون میتونستید با همون عکس نرمال بدون اچ دی آر هم با اضافه کردن رنگ هایی که کردید به همین عکس برسید
در کل بحث من این بود که hdr بودن این عکس دلیلی نداشت و میتونست حتی با یک شات به همین نتیجه رسید
الان از بین عکس های خودتون پست #6648 رو اگه hdr میگرفتید به نظرم واقعا عالی میشد
اما در کل عکس قشنگی است خصوصا با رنگهایی که اضافه کردی

پ ن : بازم معذرت میخوام اگه نقد مناسبی نیست ،

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
حسین جان نمیدونم گویا من بد گفتم منظورم رو ناراحت شدید از دستم
واسه این میگم عکس خصوصا اولی) hdr خوبی نیست به این دلیل که شما تو عکس hdr میایدچندیدن عکس با دینامیک رنج های مختلف رو ثبت میکنید برای ثبت جزئیات اما تو عکس شما یه آسمان یه دست وجود داره ، چه جزئیاتی ازش ثبت شده؟ (ابر ، شفق ، دورنگی آسمان یا ...)
در ثانی دلیلی نداره عکس حتما به سمت منبع نور باشه خیلی از hdr ها هم تو شب ثبت میشن بدون منبع نور مشخص مثل خورشید یا فلاش عکس اچ دی آر فقط به سمت نور گرفتن و اور اکسپوز نشدن نیست
الان دلیل داینمایک رنجی که استفاده شده فقط واسه ثبت خورشید هست نه جزئات دیکه ای تو آسمون واسه این میگم عکس نرمال هست چون میتونستید با همون عکس نرمال بدون اچ دی آر هم با اضافه کردن رنگ هایی که کردید به همین عکس برسید
در کل بحث من این بود که hdr بودن این عکس دلیلی نداشت و میتونست حتی با یک شات به همین نتیجه رسید
الان از بین عکس های خودتون پست #6648 رو اگه hdr میگرفتید به نظرم واقعا عالی میشد
اما در کل عکس قشنگی است خصوصا با رنگهایی که اضافه کردی

پ ن : بازم معذرت میخوام اگه نقد مناسبی نیست ،

اولشم بعد از این همه لطفی که شما داشتی به من ، اگر فحشم بدی من ناراحت نمیشم چه برسه به نقد عکسم ، طرز صحبت کردنم عوض شده :D

سوژه مورد نظر تو اون عکس آسمون یا خورشید نیست بلکه اون شاخه هستش ، که خورشید از پشتش تابیده و مهم ثبت شدن جزئیات شاخه هستش که بنظرم ثبت شده و Over expose هم نشده ( البته زیاد نشده )

کلا من به HDR به یک شکل دیگه نگاه می کنم تا شما
شما برای تصاویر هنری ازش استفاده می کنید من برای ثبت عکس درست در شرایط نادرست:cool:

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
اینم مشق ما
اساتیدببخشن

این 2تا با کامپکت CANON A2000هست
اینو داشته باشید تا ایشالا عکسای NIKON D3100 رو ریسایز کنم میزارم خدمتتون
خوشحال میشم نظرات رو بشنوم

فعلا تا اساتید نظر ندادند منه تازه کار نظر بدم
میگم اگه تو عکس اولی گل های جلو هم فوکوس بود بنظرم قشنگتر بود
ولی در کل خوبه حالا عکسهای دوربین حرفه ایت رو بذار ببینم اونها چیند!
در ضمن اینجا کجاست اینقدر قشنگه ؟ کی عکس رو گرفتی ؟

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
یک بارکد طبیعی

[

مرسي عكس خوبي شده
خواستم گير بدم بگم بهتر نبود يه كادر بندي خلوت انتخاب ميكرديد يه هو ديدم اسم عكس رو گذاشتيد باركد طبيعي دوباره عكس رو ديدم لذت بردم:)
واقعا اسم مناسب خيلي وقت ها مكمل يه عكس هست

بالا