سلام کیکاووس جان.
راستش چاره ی دیگه ای ندارمشوخی کردم.من خودم هم آخر کار حدس میزدم که رنگ بندی تو این عکس یه کم غیر واقعی بشه.ولی میخواستم سوژه ام توی چشم باشه و اگر هم مشکلی هست توی بگ گراند ایجاد بشه.تو بیشتر عکس ها همین طوره.و جدا از اون من اون روز بیشتر به فکر مسابقه بودم و برای همین تلاشم رو کردم که بتونم ماکروی خوبی بگیرم که باز هم نشد.البته همین الان هم باید بهتون بگم که اندازه ی این گل حدود 3 سانتی متر بیشتر نیست و میشه گفت شبیه یه عکس ماکرو شده.مشکل بعدی بک گراند شلوغ بود که با هر حالتی (گذاشتن سوژه تو محیطی که بگ گراند ازش دور باشه ) باز هم شلوغی اش خیلی توی چشم بود.برای همین دست به دامن ادیت شدم
ممنون از نظرت دوست قدیمی :f34r:
حامد جان خیلی خوب شده. عکس اول اگه بالای کادرت قسمت بیرون آب پیدا نبود خیلی بهتر می شد. کلا هم این رفلکس آبی رنگ آب (قاعدتا باید از دیوار پشتی باشه دیگه؟) نبود مثلا سفید بود بازم به نظرم بهتر می شد. حالا نمی دونم امتحان کردی یا نه.
![/COLOR] :f34r:
با سلام خدمت دوستان عزیز
من قبلا زیاد توی این تاپیک شرکت میکردم منتها مدت زیادی هست که دیگه کلا این فروم نمیام و خیلی وقته که شرکت نکردم در این تاپیک
اما امروز همینطوری اومده بودم یه سری بزنم که دوست عزیز جناب hameddam واسم پیغام فرستادند که چرا دیگه عکس نمیگذاری !
حالا فعلا این دو تا عکس رو از ما قبول کنید تا ایشالا از این به بعد بازم در تاپیک مشارکت داشته باشیم .
هر دو عکس گرفته شده با دوربین نیکون دی 5100 با لنز سیگما 18-200
این عکس داغ داغه :دی
همین الان گرفتم.من کلا" عاشق این ابر ها و خورشید و .... هستم :blush:
حسین توام میدونی من عاشق غروب و طلوع خورشیدم هی میزاری دلم اب میشه![]()
وااااااای چه جای قشنگی ... حیف تو تهران جای بدرد بخور گیر نمیاد زیاد واسه عکس.......
محسن جان عکس دومت خیلی خوب شده.آفرین پسر![]()
مرسی حسین جان
بازم دارم بذارم ؟ :دی
این عکس داغ داغه :دی
همین الان گرفتم.من کلا" عاشق این ابر ها و خورشید و .... هستم :blush:
[]
منم حــــسودیم گرفت گفتم یه عکس بزارم ( این عکس رو هم 13بدر گرفتم
[]
منم یه عکس بذارم , دیروز که رفتم Extension بخرم و ضایع شدم برگشتنه رفتم یه عکس گرفتم که البته ۳ پایه نداشتم و همشون بد شدند ولی کلا حالم بهتر شد
الان هم حامد اینجوری شد عکس که سوژه ندارم بگیرم برای همین یه عکس آپلود می کنم حالم بهتر شه
اینم برای دیشب بود