• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

keykavoos

Registered User
لایک‌ها
267
سلام کیکاووس جان.
راستش چاره ی دیگه ای ندارم :D شوخی کردم.من خودم هم آخر کار حدس میزدم که رنگ بندی تو این عکس یه کم غیر واقعی بشه.ولی میخواستم سوژه ام توی چشم باشه و اگر هم مشکلی هست توی بگ گراند ایجاد بشه.تو بیشتر عکس ها همین طوره.و جدا از اون من اون روز بیشتر به فکر مسابقه بودم و برای همین تلاشم رو کردم که بتونم ماکروی خوبی بگیرم که باز هم نشد.البته همین الان هم باید بهتون بگم که اندازه ی این گل حدود 3 سانتی متر بیشتر نیست و میشه گفت شبیه یه عکس ماکرو شده.مشکل بعدی بک گراند شلوغ بود که با هر حالتی (گذاشتن سوژه تو محیطی که بگ گراند ازش دور باشه ) باز هم شلوغی اش خیلی توی چشم بود.برای همین دست به دامن ادیت شدم:D

ممنون از نظرت دوست قدیمی :f34r:

میتونی گل رو با ابزار Lasso Tool توی فتوشاپ سلکت کنی بعد Invert کنی و با استفاده از Lens Blur بکگراند رو تار کنی. یه چی تو این مایه ها:

_MG_4177.JPG
با این فرق که این سیاه و سفید شده.

به هر حال این عکست یه ماکرو به حساب میاد به نظر من.

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
حامد جان خیلی خوب شده. عکس اول اگه بالای کادرت قسمت بیرون آب پیدا نبود خیلی بهتر می شد. کلا هم این رفلکس آبی رنگ آب (قاعدتا باید از دیوار پشتی باشه دیگه؟) نبود مثلا سفید بود بازم به نظرم بهتر می شد. حالا نمی دونم امتحان کردی یا نه.

![/COLOR] :f34r:

مرسي كي كاووس جان واسه نظر
در مورد كراپ سطح بالاي آب حق داري اگه كراپ ميكردم بهتر ميشد واسه بك گرانيد هم نه رنگ ديوار نيست يه ظرف بلوري بود دورش رو كاغذ آبي چسبوندم با رنگهاي ديگه امتحان نكردم اما سفيد هم فكر كنم خوب ميشد تازه قلق اين مدل عكس ها رو دارم ياد ميگردم سري بعد ايشالا هم با رنگهاي مختلف ميندازم هم با فوكوس بهتري
ممنون از همه دوستاني كه نظر ميدن در مورد عكس ها

Last edited:

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
با سلام خدمت دوستان عزیز

من قبلا زیاد توی این تاپیک شرکت میکردم منتها مدت زیادی هست که دیگه کلا این فروم نمیام و خیلی وقته که شرکت نکردم در این تاپیک

اما امروز همینطوری اومده بودم یه سری بزنم که دوست عزیز جناب hameddam واسم پیغام فرستادند که چرا دیگه عکس نمیگذاری !

حالا فعلا این دو تا عکس رو از ما قبول کنید تا ایشالا از این به بعد بازم در تاپیک مشارکت داشته باشیم .

DSC_0795.jpg

DSC_0111.jpg

هر دو عکس گرفته شده با دوربین نیکون دی 5100 با لنز سیگما 18-200

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
با سلام خدمت دوستان عزیز

من قبلا زیاد توی این تاپیک شرکت میکردم منتها مدت زیادی هست که دیگه کلا این فروم نمیام و خیلی وقته که شرکت نکردم در این تاپیک

اما امروز همینطوری اومده بودم یه سری بزنم که دوست عزیز جناب hameddam واسم پیغام فرستادند که چرا دیگه عکس نمیگذاری !

حالا فعلا این دو تا عکس رو از ما قبول کنید تا ایشالا از این به بعد بازم در تاپیک مشارکت داشته باشیم .

هر دو عکس گرفته شده با دوربین نیکون دی 5100 با لنز سیگما 18-200

هر چند شما خودت ایجا پیشکسوتی اما خب لازم شد ازت تشکر کنم:)
ممنونم ازت داداش در درجه اول واسه عکس ها خوبت درجه دوم هم واسه اینکه لطف کردی و به pm ام توجه کردی و رومو زمین نزدی:):rolleyes:

هر دو عکست هم بسیار زیباست امید وارم بازم بهمون لطف کنی و عکس هات رو اینجا هم بزاری:happy:

m3hRa

Registered User
لایک‌ها
261
این 2تا عکس هم از سر بیکاری گرفتم. زیاد خوب نشده ولی شما ببخشـــید.

فایل های ضمیمه

• IMG_0080.jpg
    IMG_0080.jpg
    248.6 KB · نمایش ها: 86
  • IMG_0097.jpg
    IMG_0097.jpg
    302.7 KB · نمایش ها: 85

A R @ M

همکار بازنشسته خاطرات ، سینما و تلویزیون
کاربر فعال
لایک‌ها
5,482
حسین توام میدونی من عاشق غروب و طلوع خورشیدم هی میزاری دلم اب میشه:D

m3hRa

Registered User
لایک‌ها
261
این عکس داغ داغه :دی
همین الان گرفتم.من کلا" عاشق این ابر ها و خورشید و .... هستم :blush:

وااااااای چه جای قشنگی ... حیف تو تهران جای بدرد بخور گیر نمیاد زیاد واسه عکس.......

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
حسین توام میدونی من عاشق غروب و طلوع خورشیدم هی میزاری دلم اب میشه:D

:D
چی کار کنم خوب.باید یه وقت هایی یه کاری بکنم :دی.الان زد به سرم که از کوه روبه رومون عکس بگیرم

وااااااای چه جای قشنگی ... حیف تو تهران جای بدرد بخور گیر نمیاد زیاد واسه عکس.......

راستش جای همچین قشنگی هم نیست.یه کوه معمولیه.من یه کم ادیتش کردم.البته شعاع های نور باعث شد یه کم عکس بهتر بشه.
راستش الان دیگه حساب خورشید اومده دستم.و همش هم به ابرها نگاه میکنم.بعد از بهار همیشه از این طرف غروب میکنه.و تو فصل های دیگه بر عکس.رو همین حساب من هر روز یه نگاهی به کوه روبه رومون میکنم.:D
ممنونم

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
محسن جان عکس دومت خیلی خوب شده.آفرین پسر :)

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
مرسی حسین جان

بازم دارم بذارم ؟ :دی

بذار عزیز دلم.منتها اگر تعدادش زیاده جوری بذار که صفحه سنگین نشه.میدونی که.الان سرعت ها افتضاحه و برای همین بچه ها اذیت میشن.
اگر بتونی توی یک آپلود سنتری آپ کنی که قابلیت بند انگشتی نشون دادن هم داشته باشه خیلی بهتر میشه. :)

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
منم یه عکس بذارم , دیروز که رفتم Extension بخرم و ضایع شدم برگشتنه رفتم یه عکس گرفتم که البته ۳ پایه نداشتم و همشون بد شدند ولی کلا حالم بهتر شد
الان هم حامد اینجوری شد عکس که سوژه ندارم بگیرم برای همین یه عکس آپلود می کنم حالم بهتر شه

اینم برای دیشب بود

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
این عکس داغ داغه :دی
همین الان گرفتم.من کلا" عاشق این ابر ها و خورشید و .... هستم :blush:

[]

حسین عکست فو.ق العاده زیباست
عالیه
رنگها
تکنیک ضد نور
زاویه
کادر
و حتی خود منظره و زمانش
واقعا کیف کردم دمت گرم

منم حــــسودیم گرفت گفتم یه عکس بزارم ( این عکس رو هم 13بدر گرفتم
[]

یه نموزه زاویه عکستون یه طوریه
اون شاخا های درخت رو باید یا کامل تر تو کادر میذاشتین یا کادر و زاویه رو جوری می بستین که نیفتان
اما سوژه رنگها و میزان نوردهی به نظرم خوب هست
عکس دوست داشتنی ای هست

منم یه عکس بذارم , دیروز که رفتم Extension بخرم و ضایع شدم برگشتنه رفتم یه عکس گرفتم که البته ۳ پایه نداشتم و همشون بد شدند ولی کلا حالم بهتر شد
الان هم حامد اینجوری شد عکس که سوژه ندارم بگیرم برای همین یه عکس آپلود می کنم حالم بهتر شه

اینم برای دیشب بود

داداش عکس هات واقعا زیبا بود
خصوصا اون پرده کرکره ای
نمیدونم چرا تا حالا اینطوری بهشون نگا نکرده بود
خیلی قشنگ بود عکست واقعا دمت گرم
واسه اون قضیه هم ممنون که به یادم بودی داداش

بالا