حسین عکست فو.ق العاده زیباست
عالیه
رنگها
تکنیک ضد نور
زاویه
کادر
و حتی خود منظره و زمانش
واقعا کیف کردم دمت گرم
این عکس داغ داغه :دی
همین الان گرفتم.من کلا" عاشق این ابر ها و خورشید و .... هستم :blush:
یه میکروسکوپ به لنز 18-55 بسته شده
اندازه مورچه هم دقیقا 5 میلی متر از روی کاغذ اندازه گیری بود
ممنون حامد جان.عکس های تو هم خیلی عالی بودند.اون شکوفه های اولی فکر کنم مال سیب باشه.درسته؟
--------------------
[[/URL]
کلا شما خیلی قشنگ از غروب عکس می گیری
اون گل اولی هم خیلی قشنگ شده عکسش انگار واسه اون محیط نیست ( واقعا جاش همون جا بود یا شما اونجا نگهش داشتی ؟ )
در مورد اون عکس هم از اون طناب هاست که ازش آویزون می شند میرن اونور رودخونه ؟ دونه هاش شبیه ذرت هستش
ممنون.اون شکوفه رو مکانش رو دست کاری نکردم.لب رودخونه بود و پشت سرش هم درخت هایی بودند که خشک بود.برای همین احتمال میدادم کمی غیر طبیعی به نظر بیاد.البته خودم یه کم تاریک ترش کردم..
و اون مورد رو هم درست حدس زدی
پ.ن: فلسفه ی پرسیدن این سوال این بود که من این عکس رو به چند نفر نشون دادم.هیچ کدوم نفهمیدن کجا این رو گرفتمبرای همین گفتم یه کم هم سر به سر شماها بذارم دیدم نمیشه
ممنون از نظرت حسین جان
این هم یه عکس hdr خیلی آماتوری :blush:
راستش دوربین من raw نمیتونه بگیره و برای همین فقط میتونم با یه برنامه معمولی کار کنم
[
lمرسي حسين
كلا غروب هات واقعا عالي ميشه
به شدت دوست دارم عكس هايي كه از غروب ميندازي
hdr خيلي هم خوبه
چرا الكي انگ آماتوري ميذاري روش
جدا خيلي خوبه
چند شات زدي؟ با چه براكتي زدي ؟رو دست يا 3 پايه؟ چه نرم افزاري ميكس كردي عكس ها رو؟
با سلام خدمت دوستان
بعد از مدتها فرصتی دست داد تا سری به این فروم و بخصوص این تاپیک زده و از دیدن عکسهای زیباتون لذت ببرم. این هم برگ سبزی تقدیم به عزیزان .
l
سيلور بوي (حسين جان) عكست واقعا خوب شده
جسارت نباشه اما بهتر نبود تو كادرش يه كم دست كاري ميكردي؟
ميدونم قانون هاي كلاسيك وضع شدن واسه شكستن اما تو همچين عكس هايي قانون 1/3 واقعا جواب بهتري ميداد به نظرم
بازم اگه جسارت كردم معذرت ميخوام نظرمو گفتم شرمنده
البته محدودیتهایی خیلی زیادی از لحاظ کادربندی بود چون از پشت بام انداختم و موانع زیادی بود...
عکس اخری رو هم ادیت کوچیکی کردم..
غروب افتاب امروز:
[