• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

miladkalantar

Registered User
لایک‌ها
1,710

داداش این جاده کجاس؟
کاش اونجا بودم میتونستم عکس بگیرم.انتخاب سوژت خوبه اما کادر بندب زیاد جالب نیست.اگه روی خط وسط جاده وایمیسادی و یکم ارتفاع دوربینو میاوردی پایین تر و خط افق رو میزون میکردی شاهکار میشد
ولی بازم قشنگه

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
مال 4 ماهه پیشه حدودا ، آخرین عکسی که گرفتم نیست
این زنه رو من چند روز پیش پیداش کردم دوباره !
r4vuzzk353hmh33dd9s7_1_.gif

IMG_0529.JPG
از اینجا شاید درست معلوم نباشه ولی چکش کردم خودشه :دی

Behzad

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
912
این زنه رو من چند روز پیش پیداش کردم دوباره !
r4vuzzk353hmh33dd9s7_1_.gif

مشاهده پیوست 156376
از اینجا شاید درست معلوم نباشه ولی چکش کردم خودشه :دی
:D

آفرین مسن بعدا آدرس بده جایزتو بفرستم :دی

کاش اونجا بودم میتونستم عکس بگیرم.انتخاب سوژت خوبه اما کادر بندب زیاد جالب نیست.اگه روی خط وسط جاده وایمیسادی و یکم ارتفاع دوربینو میاوردی پایین تر و خط افق رو میزون میکردی شاهکار میشد
ولی بازم قشنگه

IMG_2670.jpg

چشم:)

جنگل نور نیست احیانا؟ :rolleyes:

یه چیزی می خوام پی ام کنم هی فراموش می کنم :دی

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
بهزاد این عکس ها رو خودت گرفتی؟ رسما گرخیدم دیدم شون!!
25804667211940092859.jpg

البته یه خورده ادیت رنگ هم شدن، ولی در هر صورت عالیند...
57273402847490682509.gif

خصوصا دو تا عکس اول که گل بودند، اون عکس طبیعت که توش یه پژو پارس هم بود :)دی)، و اون عکسی که از پشت گندم ها خورشید پیدا بود عالی بودن.
10-1.gif

عکس محسن هم بنده رو به یاد یه روز مه آلود که با دوستام رفتیم قلعه رود خان و توی تمام مسیر به دلیل بارش نم نم باران تنها هم بودیم (و یه جورایی یه روز رو در بهشت گذروندیم) انداخت...
14499370273772493954.gif

Behzad

کاربر فعال
لایک‌ها
912
سلام

بهزاد جان این جاده کجاس؟ ممنون میشم دقیق بگی
مرسی

سلام جناب Agha_Jo0n

این جاده یک روستا در خراسان رضوی هست سمت شهرستان درگز! فکر می کنم خیلی از شما دور باشه :happy:

Behzad

کاربر فعال
لایک‌ها
912
بهزاد این عکس ها رو خودت گرفتی؟ رسما گرخیدم دیدم شون!!
25804667211940092859.jpg

البته یه خورده ادیت رنگ هم شدن، ولی در هر صورت عالیند...
57273402847490682509.gif

خصوصا دو تا عکس اول که گل بودند، اون عکس طبیعت که توش یه پژو پارس هم بود :)دی)، و اون عکسی که از پشت گندم ها خورشید پیدا بود عالی بودن.
10-1.gif

عکس محسن هم بنده رو به یاد یه روز مه آلود که با دوستام رفتیم قلعه رود خان و توی تمام مسیر به دلیل بارش نم نم باران تنها هم بودیم (و یه جورایی یه روز رو در بهشت گذروندیم) انداخت...
14499370273772493954.gif

از چه نظر! :دی این اسمایلی که گذاشتی چیز دیگه ای رو نشون می داد که ..;)

بله ادیت داشت بعضیاش ولی بقول خودت خیلی کم! در کل لطف داری ولی من هنوز خیلی چیزها مونده که از عکاسی بدونم یه روز باید در محضر حسین خان باشم و بعضی خصوصیات دوربینمو برای عکس برداری بهتر یاد بگیرم:)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
از چه نظر! :دی این اسمایلی که گذاشتی چیز دیگه ای رو نشون می داد که ..;)

بله ادیت داشت بعضیاش ولی بقول خودت خیلی کم! در کل لطف داری ولی من هنوز خیلی چیزها مونده که از عکاسی بدونم یه روز باید در محضر حسین خان باشم و بعضی خصوصیات دوربینمو برای عکس برداری بهتر یاد بگیرم:)

لوووول. این رو میگی:
25804667211940092859.jpg
؟

این Meme هستش (Cereal Guy در حالت گرخیدن ناشی از دیدن یه چیز خیلی عالی و تعجب آور)! :دی

کلا عالی بود و خیلی حال داد. البته عکس های حسین هم که حرفه ای هستند و دیگه تعریف نمی خوان.
44965538714934593513.gif

باز هم عکس های خوف خوف گرفتی بذار ای فرد جوان.
77995560671673408197.gif

پ.ن: فرزاد که رسما ترکوند دیگه! اصلا انگار امشب من دارم تو پیج مسابقه عکس های کاندید جایزه جهانی می چرخم!
571419_noooway.gif

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
پ.ن: فرزاد که رسما ترکوند دیگه! اصلا انگار امشب من دارم تو پیج مسابقه عکس های کاندید جایزه جهانی می چرخم!
571419_noooway.gif

بی خیال محمود جان ، به من اینجوری بگی من جنبه منبه ! ندارم باورم میشه ها ؟! :دی

Image(557).jpg

Agha_Jo0n

Registered User
لایک‌ها
2,980
سلام جناب Agha_Jo0n

این جاده یک روستا در خراسان رضوی هست سمت شهرستان درگز! فکر می کنم خیلی از شما دور باشه :happy:

ممنون بابت پاسخت

ولی خداییش خیلی خوشکله (البته عکاسش هم خوب عکس گرفته ها:p)
راستی اسم روستاش چیه؟(یوقت قسمت شد اومدیم:دی)
موفق باشی بهزاد جان

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757

:blush:
سلام بهزاد جان.راستش با این همه شرمندگی از طرف شما نمیدونم چه کنم.بابا من هم اطلاعات خاصی ندارم و اگر حرفی میزنم فقط نظر شخصیمه.به قول علی: لااقل زودتر بگو میخوای شرمنده مون کنی ما آماده باشیم.
عکس هات بسیار زیبا بود بهزاد جان.این رو واقعا" میگم.دوربین شما نسبت به استفاده تون خیلی خوبه (فکر میکنم همون g10 رو هنوز داشته باشید)
یه سری نظرات شخصی میدم که امیدوارم خوشتون بیاد و جنبه ی "خان " بودن من رو نداشته باشه :دی
از اول :

شقایق ها در بهار امسال

منظره ی زیبایی رو انتخاب کردید.رنگ بندی عکس و کادر بندی نسبتا" خوبه منتها رنگ گل ها (قرمزش) از بین رفته.فکر میکنم اگر برای این مدل عکس ها از مود رنگ بندی دستی (با تنظیم مقدار اشباع و ... ) استفاده کنید بهتر باشه.یعنی شما برای این جور عکس ها اشباع رو به صفر برسونید.چون توی رنگ قرمز زیاد جالب نمیشه.و خصوصیات گل رو (مثل خط ها و تیره و کم رنگ بودن رنگش) از بین میبره.توی این جور عکس ها( مخصوصا" رنگ قرمزی مثل این گل من پیشنهادم تست کردن مود های مختلف برای رسیدن به بهترین نتیجه است.چه بسا اگر این تنظیم رو زودتر انجام میدادید الان یک عکس حرفه ای میشد.

عکس دوم: رنگ بندی این گل خوبه منتها اون گیاه جلو باعث شده سوزهی شما دورتر به نظر بیاد و عکستون شلوغ بشه.برای این جور عکس ها( که سحط نور خیلی تفاوت داره.مثل وجود خورشید که الان اوور شده) من پیشنهاد میکنم از عکس های hdr استفاده کنید.البته چون مود hdr نداره دوربینتون باید از سه پایه استفاده کنید و چند تا عکس با نورسنجی مختلف بگیرید.و بعد با برنامه هایی که مربوط به این کار هستند عکس ها رو با هم به یک عکس با رنج رنگ بالا تبدیل کنید.
عکس چهارم: این یه جورایی هنری به حساب میاد و سلیقه ای هست و نظری در موردش ندارم.ولی عکس زیبایی شده
عکس پنجم: به خاطر وجود عوامل انسانی (مثل ماشین و تیر برق و .... ) ارزش عکستون یه کم کم شده.اگر کادر بهتری میگرفتید فکر میکنم عکستون زیبا تر میشد
عکس ششم: این عکس خیلی خیلی زیباست.جدا" خوب گرفتی این رو
عکس هفتم: باز هم عوامل انسانی که باعث شده عکستون از زیبایی اش کاسته بشه.اگر اون تیر برق نبود الان خیلی خیلی زیبا میشد
عکس هشتم:اون علفی که گوشه ی تصویر هست بهتر بود نباشه.و سوژه نزدیک تر به دوربین بود.
عکس نهم: به نظرم بهترین عکسی هست که تو این مجموعه دیدم.خیلی خیلی زیباست
عکس یازدهم: پس زمینه شلوغه و از این بابت سوژه کمتر مطرح شده.بک گراند خلوت تر زیباترش میکرد
-----------------------
من فکر میکنم با همین دوربین و تست کردن مود های دستی تو شرایط مختلف عکس هاتون روز به روز زیبا تر و حرفه ای تر میشه.ببخشید اگر زیاد انتقاد کردم.این ها همه نظر شخصی بنده بود.
روزت خوش بهزاد عزیز
-------------------------------------------------------
فرزاد هم عکس اولش بسیار زیبا بود.کلی کیف کردم از دیدن عکس هاتون.واقعا" ممنونم

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
جنگل نور نیست احیانا؟ :rolleyes:
یه چیزی می خوام پی ام کنم هی فراموش می کنم :دی
نه اونجا نیست
در مورد فیسبوکه یقینا :دی آره ؟
14499370273772493954.gif
آدم اینجور جا ها که میره از بس هواش عالیه وقتی برمیگرده کلا یه احساس عجیبی بهش دست میده ، هوس می کنه یه خونه بگیره وسط همون جنگل ، زندگی عشایری :دی

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
دوباره سلام
راستش من حواسم به عکس محسن نبود(همون جنگل زیبا) که تو این پست قرار داده بود:

http://forum.persiantools.com/t11223-page451.html#post5015762

به نظر من اگر یه کم تاریک ترش میکردی بهتر بود.یه جورایی حالت ترسناک به خودش میگرفت

این رو چند ساعت پیش گرفتم.بفرمایید فالوده شیرازی:

IMG_4171rr.jpg

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
دورود به دوستان
آدم لذت میبره عکس های ناب و دست اول و زیبای دوستان رو میبینه
چقدر خوبه این تاپیک همیشه شلوغ باشه
آدم کیف میکنه
عکس های همه دوستان فوق العاده زیباست
یه خسته نباشید به بهزاد عزیز ؛ فرزاد عزیز و محسن
یه خسته نباشید هم به حسین هم بابت عکس هم بابت نقدش رو عکس ها
منم واسه خالی نبودن عریضه و اسپم نشدن این پستم 3 تا عکس از نمایشگاه گل اردیبهشت میذارم
IMG_9781.jpgIMG_9518.jpgIMG_9484.jpg

miladkalantar

Registered User
لایک‌ها
1,710
بالا