بله ادیت داشت بعضیاش ولی بقول خودت خیلی کم! در کل لطف داری ولی من هنوز خیلی چیزها مونده که از عکاسی بدونم یه روز باید در محضر
حسین خان باشم و بعضی خصوصیات دوربینمو برای عکس برداری بهتر یاد بگیرم
:blush:
سلام بهزاد جان.راستش با این همه شرمندگی از طرف شما نمیدونم چه کنم.بابا من هم اطلاعات خاصی ندارم و اگر حرفی میزنم فقط نظر شخصیمه.به قول علی: لااقل زودتر بگو میخوای شرمنده مون کنی ما آماده باشیم.
عکس هات بسیار زیبا بود بهزاد جان.این رو واقعا" میگم.دوربین شما نسبت به استفاده تون خیلی خوبه (فکر میکنم همون g10 رو هنوز داشته باشید)
یه سری نظرات شخصی میدم که امیدوارم خوشتون بیاد و جنبه ی "خان " بودن من رو نداشته باشه :دی
از اول :
منظره ی زیبایی رو انتخاب کردید.رنگ بندی عکس و کادر بندی نسبتا" خوبه منتها رنگ گل ها (قرمزش) از بین رفته.فکر میکنم اگر برای این مدل عکس ها از مود رنگ بندی دستی (با تنظیم مقدار اشباع و ... ) استفاده کنید بهتر باشه.یعنی شما برای این جور عکس ها اشباع رو به صفر برسونید.چون توی رنگ قرمز زیاد جالب نمیشه.و خصوصیات گل رو (مثل خط ها و تیره و کم رنگ بودن رنگش) از بین میبره.توی این جور عکس ها( مخصوصا" رنگ قرمزی مثل این گل من پیشنهادم تست کردن مود های مختلف برای رسیدن به بهترین نتیجه است.چه بسا اگر این تنظیم رو زودتر انجام میدادید الان یک عکس حرفه ای میشد.
عکس دوم: رنگ بندی این گل خوبه منتها اون گیاه جلو باعث شده سوزهی شما دورتر به نظر بیاد و عکستون شلوغ بشه.برای این جور عکس ها( که سحط نور خیلی تفاوت داره.مثل وجود خورشید که الان اوور شده) من پیشنهاد میکنم از عکس های hdr استفاده کنید.البته چون مود hdr نداره دوربینتون باید از سه پایه استفاده کنید و چند تا عکس با نورسنجی مختلف بگیرید.و بعد با برنامه هایی که مربوط به این کار هستند عکس ها رو با هم به یک عکس با رنج رنگ بالا تبدیل کنید.
عکس چهارم: این یه جورایی هنری به حساب میاد و سلیقه ای هست و نظری در موردش ندارم.ولی عکس زیبایی شده
عکس پنجم: به خاطر وجود عوامل انسانی (مثل ماشین و تیر برق و .... ) ارزش عکستون یه کم کم شده.اگر کادر بهتری میگرفتید فکر میکنم عکستون زیبا تر میشد
عکس ششم: این عکس خیلی خیلی زیباست.جدا" خوب گرفتی این رو
عکس هفتم: باز هم عوامل انسانی که باعث شده عکستون از زیبایی اش کاسته بشه.اگر اون تیر برق نبود الان خیلی خیلی زیبا میشد
عکس هشتم:اون علفی که گوشه ی تصویر هست بهتر بود نباشه.و سوژه نزدیک تر به دوربین بود.
عکس نهم: به نظرم بهترین عکسی هست که تو این مجموعه دیدم.خیلی خیلی زیباست
عکس یازدهم: پس زمینه شلوغه و از این بابت سوژه کمتر مطرح شده.بک گراند خلوت تر زیباترش میکرد
-----------------------
من فکر میکنم با همین دوربین و تست کردن مود های دستی تو شرایط مختلف عکس هاتون روز به روز زیبا تر و حرفه ای تر میشه.ببخشید اگر زیاد انتقاد کردم.این ها همه نظر شخصی بنده بود.
روزت خوش بهزاد عزیز
-------------------------------------------------------
فرزاد هم عکس اولش بسیار زیبا بود.کلی کیف کردم از دیدن عکس هاتون.واقعا" ممنونم