• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
سلام بعد از مدت ها D:
جاتون خالی تو این تعطیلات یه روز رو رفتم تنگه واشی
جای بسیار زیبا و متنوعی بود
اما به شدت توصیه میکنم دوربین های برزگ نبرید چون امکان نداره بتونید از آب نجاتش بدید
بارها دوربینم خیس شد اما خب یه سری عکس تونستم بندازم

حجم و سایز عکس ها رو به شدت کم کردم

آبشار ساواشی بالاترین نقطه تنگه دوم
IMG_2720.jpg

یک HDR از وردودی تنگه اول
3 شات روی دست

IMG_2186_7_8_tonemapped.jpg

کتیبه ساواشی مربوط به دوره قاجاری داخل تنگه اول

IMG_2238.jpg

یک تصویر 360 درجه از دشت بعد از تنگه اول

خروجی تنگه اول

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
با تشکر از تمام دوستانی که عکس های زیباشون رو فرستادن.
چندتا سوال:

m3hRa عزیز،
شما از چه لنزی استفاده کردید؟ در پست های #6962 #6963 اگر اطلاعات عکس برداری نظیر ISO و سرعت شاتر رو بگذارید ممنون میشم.

hameddam عزیز،
در شرایط عکس برداری شما که فرمودید بارها دوربین شما خیس شد، آیا دوربین weather sealed شده ای مثل کنون 7D از عهده شرایط محیطی برمیاد؟

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
دوست عزیزی که عکس از تنگه واشی گرفته. منظورم عکس اول هست. لینکی از متد عکاسی در این حالت دارید؟ یعنی توضیح داده باشه که چطور ازین نوع عکس میشه گرفت

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
با اجازه از دوست عزیزم hameddam پاسخ میدم: این نوع عکس برداری که قطرات آب در آبشار ثبت میشن با سرعت شاتر بسیار بالا انجام میشن. در عکس اول سرعت شاتر 1/640sec بوده... کافیه دوربین رو در حالت S قرار بدید و با سرعت شاتر نزدیک به 1/1000 عکس برداری کنید.

m3hRa

Registered User
لایک‌ها
261
با تشکر از تمام دوستانی که عکس های زیباشون رو فرستادن.
چندتا سوال:

m3hRa عزیز،
شما از چه لنزی استفاده کردید؟ در پست های #6962 #6963 اگر اطلاعات عکس برداری نظیر ISO و سرعت شاتر رو بگذارید ممنون میشم.

دوست عزیز من اتفاقا بخاطر لنز کلی عزاب کشیدم .. !! چون لنزی که همرام بود 250-55 بود و عکاسی توی جاهای کوچیک برام سخت بود.
عکس اول:
iso :800
1/100sec
بدون فلاش
و عکس دوم
iso: 100
1/250 sec
بدون فلاش

و عکس آخری بیشتر سایه روشن نور برام جالب بود تا خود عکس

iso : 2500
1/100sec
بدون فلاش

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
با اجازه از دوست عزیزم hameddam پاسخ میدم: این نوع عکس برداری که قطرات آب در آبشار ثبت میشن با سرعت شاتر بسیار بالا انجام میشن. در عکس اول سرعت شاتر 1/640sec بوده... کافیه دوربین رو در حالت S قرار بدید و با سرعت شاتر نزدیک به 1/1000 عکس برداری کنید.

عذرخواهی میکنم دوست گرامی منظورم عکس دوم بود. عکس اول لود نشده بود فکر کردم این عکس اولیه:

attachment-197102d1346498889-img_2186_7_8_tonemapped.jpg

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
عذرخواهی میکنم دوست گرامی منظورم عکس دوم بود. عکس اول لود نشده بود فکر کردم این عکس اولیه:
خواهش میکنم
به عکس برداری فوق HDR گفته میشه، شما از یک منظره ثابت سه تا عکس میگیرید با سه Exposure Bias مختلف(مثلا -2, 0, +2 ) و این سه عکس رو در یک نرم افزار HDR نظیر PhotoMatrix به یک تصویر HDR تبدیل میکنید.
دوربین های جدید این قابلیت رو با نام bracketing دارند که در یک مدت زمان کم سه عکس با Exposure Bias مختلف میگیرند.

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
خواهش میکنم
به عکس برداری فوق HDR گفته میشه، شما از یک منظره ثابت سه تا عکس میگیرید با سه Exposure Bias مختلف(مثلا -2, 0, +2 ) و این سه عکس رو در یک نرم افزار HDR نظیر PhotoMatrix به یک تصویر HDR تبدیل میکنید.
دوربین های جدید این قابلیت رو با نام bracketing دارند که در یک مدت زمان کم سه عکس با Exposure Bias مختلف میگیرند.

خیلی ممنون دوست گرامی از توضیح شما
باید بررسی کنم ببینم دوربینم این قابلیت رو داره یا نه

miladkalantar2

Registered User
لایک‌ها
43
کادر بندی و انتخاب سوژه زیاد جالب نیست اما این عکس بیشتر حالت مشق داره و تمرینی گرفتم برای ثبت حرکت آب
خلاصه تازه کاریم و وسعمون اینقدره.
کم ما و کرم اساتید....
IMG_7030.jpg

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
1.jpg

با اجازه از اساتید
جون میداد برای HDR
اما چه کنم که با کنون A620 نمیشد
از نظرات سازنده تون استقبال میکنم

Last edited:

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
hameddam عزیز،
در شرایط عکس برداری شما که فرمودید بارها دوربین شما خیس شد، آیا دوربین weather sealed شده ای مثل کنون 7D از عهده شرایط محیطی برمیاد؟

والا تو اون محيطي كه بنده ديدم و اون شرايط راه رفتن ريسكش بسيار زياد هست استفاده از دوربين
هر چند بنده اين ريسك رو كردم (آب اون روز تا زير كمر بود) و در تمام طول مسير دوربين روي گردنم بود اما خب بارها دوربين خيس شد ولي خدا رو شكر مشكلي پيش نيومد اما اگه يك درصد يه كم مي افتادم زمين اونوقت بايد بي خيال دوربين ميشدم ديگه:D

دوست عزیزی که عکس از تنگه واشی گرفته. منظورم عکس اول هست. لینکی از متد عکاسی در این حالت دارید؟ یعنی توضیح داده باشه که چطور ازین نوع عکس میشه گرفت

ممنون از احسان جان كه جواب دادن قبل از بنده
دقيقا عكس با براكتينگ با گام2 گرفت شده ومتشكل از 3 عكس هست
والبته در اديتش بنده هميشه از افكت هاي سورئال استفاده ميكنم هر چند اغراق آميز هست اما خب سليقه اي هست

خواهش میکنم

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
با فلاش عکس گرفتین؟؟؟؟؟؟

بله
البته بدون فلاش هم گرفتم اما چون نور پشت زیاد بود مجبور بودم اونو محدود کنم سوژم تاریک میشد
این شات رو بیشتر از بقیه دوست دارم

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
سلام به همه
نخ سوزن اساتید
دوستان یه sx150 کانن گرفتم میخوام ببینم در نظر اساتید دوربین خوبی هست یا نه؟

بالا