با تشکر از تمام دوستانی که عکس های زیباشون رو فرستادن.
چندتا سوال:
m3hRa عزیز،
شما از چه لنزی استفاده کردید؟ در پست های #6962 #6963 اگر اطلاعات عکس برداری نظیر ISO و سرعت شاتر رو بگذارید ممنون میشم.
با اجازه از دوست عزیزم hameddam پاسخ میدم: این نوع عکس برداری که قطرات آب در آبشار ثبت میشن با سرعت شاتر بسیار بالا انجام میشن. در عکس اول سرعت شاتر 1/640sec بوده... کافیه دوربین رو در حالت S قرار بدید و با سرعت شاتر نزدیک به 1/1000 عکس برداری کنید.
خواهش میکنمعذرخواهی میکنم دوست گرامی منظورم عکس دوم بود. عکس اول لود نشده بود فکر کردم این عکس اولیه:
خواهش میکنم
به عکس برداری فوق HDR گفته میشه، شما از یک منظره ثابت سه تا عکس میگیرید با سه Exposure Bias مختلف(مثلا -2, 0, +2 ) و این سه عکس رو در یک نرم افزار HDR نظیر PhotoMatrix به یک تصویر HDR تبدیل میکنید.
دوربین های جدید این قابلیت رو با نام bracketing دارند که در یک مدت زمان کم سه عکس با Exposure Bias مختلف میگیرند.
با فلاش عکس گرفتین؟؟؟؟؟؟مشاهده پیوست 197579
با اجازه از اساتید
جون میداد برای HDR
اما چه کنم که با کنون A620 نمیشد
از نظرات سازنده تون استقبال میکنم
hameddam عزیز،
در شرایط عکس برداری شما که فرمودید بارها دوربین شما خیس شد، آیا دوربین weather sealed شده ای مثل کنون 7D از عهده شرایط محیطی برمیاد؟
دوست عزیزی که عکس از تنگه واشی گرفته. منظورم عکس اول هست. لینکی از متد عکاسی در این حالت دارید؟ یعنی توضیح داده باشه که چطور ازین نوع عکس میشه گرفت
خواهش میکنم
به عکس برداری فوق HDR گفته میشه، شما از یک منظره ثابت سه تا عکس میگیرید با سه Exposure Bias مختلف(مثلا -2, 0, +2 ) و این سه عکس رو در یک نرم افزار HDR نظیر PhotoMatrix به یک تصویر HDR تبدیل میکنید.
دوربین های جدید این قابلیت رو با نام bracketing دارند که در یک مدت زمان کم سه عکس با Exposure Bias مختلف میگیرند.
با فلاش عکس گرفتین؟؟؟؟؟؟