• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
این عکس قبلا گذاشته بودم ولی حجمش بالا بود مدیریت محترم زحمت کشیدن پاک کردن

انجین هواپیما ایتالیایی در جنگ جهانی دوم , عمق 23 متری

Canon-G12
wb:M
ISO:320
f/4.0
1/200s

D1.jpg

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
هر چی فکر میکنم جدا از یک والک اروند احتیاج به یه لنز زوم سطح بالاتر هم دارم
این رو دیروز گرفتم.کراپ شده است در حدی که این عکس شاید 20 درصد عکس اصلی باشه.رو همین حساب سوزه تار شده
زیاد مالی نشد در کل.میتونست بهتر بشه

IMG_0027img_0027.jpg

www.delbaz.tk

Registered User
لایک‌ها
32
البته اینا آخرین عکسهای من نیستند و باید در قسمت حشرات ارسال میشد. اما مثل اینکه در اون تاپیک , عکس های خود کاربران ارسال نمیشه بلکه عکس هایی که از گوشه کنار اینترنت پیدا میکنند در اونجا میذارن. به هر حال ترجیح دادم در این تاپیک بذارم چون در این تاپیک معمولا عکس خود کاربران ارسال میشه :

5b47rd6c46dcer3ykubr.jpg

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
دوست من این ماکرو رو با چه لنز و چه بدنه ای گرفتید؟ از فلاش هم استفاده کردید و یا خیر؟
عکس زیبا و حرفه ای شده

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
این فقط نظر منه پوریا جان

در عکس اول ماشین به خوبی فوکس نشده و کمی تار تو چشم میزنه.جزییات زمین بهتر بود شارپ تر باشه.فکر کنم عمق میدان رو باید بیشتر میگذاشتی.ادیت نسبتا" خوبه.به حال و هوای عکس میاد
عکس دوم خیلی زیباست.منتها بهتر بود کادر بهتری انتخاب میکردید.تیر های چراغ برق الان یک مشکل برای عکس شماست که از زیبایی اش کم کرده.همین طور قسمت مربوط به غروب خورشید هم اوور شده که خوب با کمی تیره تر کردن عکس و ادیت میتونست بهتر بشه.به نظر من اگر فقط اون درخت سمت چپ تو کادر بود بهتر بود.

عکس سوم هم یه low speed shuter نسبتا" خوبه.اگر خط انتهایی به بقی هی نورهای ادامه دار وصل بود زیباتر میشد

------------------------------

برای خالی نبودن عریضه نظرتو نرو در مورد این دو تا پرتره هم بدید:

IMG_0070img_0070.jpg

IMG_0072img_0072.jpg

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
البته اینا آخرین عکسهای من نیستند و باید در قسمت حشرات ارسال میشد. اما مثل اینکه در اون تاپیک , عکس های خود کاربران ارسال نمیشه بلکه عکس هایی که از گوشه کنار اینترنت پیدا میکنند در اونجا میذارن. به هر حال ترجیح دادم در این تاپیک بذارم چون در این تاپیک معمولا عکس خود کاربران ارسال میشه :

5b47rd6c46dcer3ykubr.jpg

آقا بسیار زیبا شده
آقا تو آتلیه گرفتید؟;)

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
این فقط نظر منه پوریا جان

در عکس اول ماشین به خوبی فوکس نشده و کمی تار تو چشم میزنه.جزییات زمین بهتر بود شارپ تر باشه.فکر کنم عمق میدان رو باید بیشتر میگذاشتی.ادیت نسبتا" خوبه.به حال و هوای عکس میاد
عکس دوم خیلی زیباست.منتها بهتر بود کادر بهتری انتخاب میکردید.تیر های چراغ برق الان یک مشکل برای عکس شماست که از زیبایی اش کم کرده.همین طور قسمت مربوط به غروب خورشید هم اوور شده که خوب با کمی تیره تر کردن عکس و ادیت میتونست بهتر بشه.به نظر من اگر فقط اون درخت سمت چپ تو کادر بود بهتر بود.

عکس سوم هم یه low speed shuter نسبتا" خوبه.اگر خط انتهایی به بقی هی نورهای ادامه دار وصل بود زیباتر میشد

سلام آقا حسین
ممنونم که جواب دادین
متاسفانه 2 تا عکس اول رو تو ماشین در حال حرکت گرفتم،و دلیل میزون نبودن کادر،ایرا در فوکوس و سایر موارد به همین مسئله برمیگرده
عکس سوم هم تا جایی که یادمه 2ومین عکس لو شاتری بود که میگرفتم :)

بازم ممنونم،نقدتون منصفانه وبدردبخور بودش

Aeonxul

Registered User
لایک‌ها
57

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
ممنون میشم مشخصات فنی عکسم بذارین، مثل دوربینی ک گرفتین عکسو باش و ایزو و دهانه دیفراگم و سرعت شاتر. ممنون.

canon eos kiss x4
shuter speed 1/640
f 5.6
iso 100

عکس رو با اگزیف گذاشتم
ممنون از سمیرا که مشخصات رو ذکر کردن
لنز هم لنز 17-85 بوده

سلام
عکس جالب شده ولی اگه یکمی سرعت شاتر رو کمتر میکردی بهتر نمیشد؟

قصد داشتم بازی قطرات آب رو فریز کنم واسه همین از این سرعت استفاده شده کمتر از این تقریبا جواب نمیداد واسه فریز کردن قطرات البته استفاده از فلاش نتیجه رو بهتر میکرد اما بنا به شرایط محیطی امکانش رو نداشتم

2 تا عکس از آبشار با دو سرعت مختلف

IMG_2964-web.jpg

همنطور که میبینید با اینکه از سرعت 1/320 استفاده شده اما باز هم قطرات به خوبی فریز نشده و باید از سرعت های بالاتر استفاده میشد

این هم همون منظره با سرعت که 1/30 که آب به صورت سیال ثبت شده
IMG_2968-web.jpg

بالا