• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
برای چی باید اینجوری باشه ؟
قانون کلی ای در این باره هست ؟

برای اینکه اینجا ایرانه

منم دنبالش هستم ٬‌اگه مثلا یه کارتی چیزی بود خیلی خوب میشد ٬‌کارتی که نشون بده عضو جایی هستی

OKTAY50000

Registered User
لایک‌ها
332
D7000
DSC_5516.jpg

DSC_5523.jpg

Last edited:

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
منم دنبالش هستم ٬‌اگه مثلا یه کارتی چیزی بود خیلی خوب میشد ٬‌کارتی که نشون بده عضو جایی هستی

معمولا" خانه ی عکاسان و یا چنین موسسه ای از هر شهر.کارتی برای نمایش دادن عکاس بودن شما داره.فکر کنم لازمه اش هم 10 قطعه عکس هست که خودت گرفته باشی.
تو اصفهان من پرسیدم.جدا از این 10 قطعه عکس و یه سری کپی کارت ملی و ... یه مبلغ ماهیانه (حدود 4 تومان) هم باید پرداخت کنی.
اما با این حال اگر ممنوعه هست زیاد به کارتون نمیاد کارت.اگر بخواند گیر بدند کاری به کارت داشتن ونداشتن ندارند.کاربردش بیشتر تو سفرهای بیرون شهره.مثلا" جاهایی که مردمش بابت این که شما از اون جا عکس بگیری میترسند (به خاطر مسایل زیر خاکی و ....)

OKTAY50000 جان:
عکس اول به خوبی فوکوس نشده.و انگار یک تصویر فوتوشاپی هست که شما یک بگ گراند براش گذاشتید.
و عکس دوم نویز داره.
برای عکس دوم میتونید پلاگین هایی مثل نینجا نویز رو تو فوتوشاپ اجرا کنید.نویز ها شکل بهتری میگیرند

OKTAY50000

Registered User
لایک‌ها
332
معمولا" خانه ی عکاسان و یا چنین موسسه ای از هر شهر.کارتی برای نمایش دادن عکاس بودن شما داره.فکر کنم لازمه اش هم 10 قطعه عکس هست که خودت گرفته باشی.
تو اصفهان من پرسیدم.جدا از این 10 قطعه عکس و یه سری کپی کارت ملی و ... یه مبلغ ماهیانه (حدود 4 تومان) هم باید پرداخت کنی.
اما با این حال اگر ممنوعه هست زیاد به کارتون نمیاد کارت.اگر بخواند گیر بدند کاری به کارت داشتن ونداشتن ندارند.کاربردش بیشتر تو سفرهای بیرون شهره.مثلا" جاهایی که مردمش بابت این که شما از اون جا عکس بگیری میترسند (به خاطر مسایل زیر خاکی و ....)

OKTAY50000 جان:
عکس اول به خوبی فوکوس نشده.و انگار یک تصویر فوتوشاپی هست که شما یک بگ گراند براش گذاشتید.
و عکس دوم نویز داره.
برای عکس دوم میتونید پلاگین هایی مثل نینجا نویز رو تو فوتوشاپ اجرا کنید.نویز ها شکل بهتری میگیرند

سلام حسین جان
هر دو عکس رو خودم به این صورت دراوردم
عکس اول چون روی میز هست نمیخواستم میز معلوم شه و عکس دوم هم فیلتر grain دادم که یکم نویز دار بشه

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
طاووس زیبای موزه حیات وحش داراباد

Last edited:

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سعید جان عکس ببین.مطلب بخون.با دوربینت کار کن.
من غیر از این ها چیزی به ذهنم نمیرسه برای بهتر شدن عکس هات.
جدا از اون تو عکاسی مدرن ویرایش جزیی از کاره.یعنی این ویرایشه که به عکس شما جنبه های بهتری میده.جدا از کادر بندی و مسایل مربوط به فوکوس
جسارته اما عکس بالایی ات هیچ چیز خاصی نداره.:blush:

پ.ن: این طور گفتم که از کارهای الانت راضی نباشی.و دنبال پیشرفت بری.ممکنه تو با دوربینت عکسی رو ثبت کنی که حرفه ای ترین عکاس دنیا هم نتونسته ثبت کنه.و ممکنه تو با حرفه ای ترین دوربین نتونی حتی یک عکس خوب بگیری.

پ.ن2 : منظورم اولین عکسی بود که گذاشتی.چون حالا دیدم دو تا پست دیگه هم دادی

این هم دو تا عکس برای خالی نبودن عریضه

IMG_0739.jpg

IMG_0740_1.jpg

m3hRa

Registered User
لایک‌ها
261
تنبلیم میاد دوربین و از کیفش دربیارم و عکس بگیرم . از محرم تا حالا حتی یه بارم باهاش عکس نگرفتم :(

بالا