• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
عکست خیلی جالب شده
ولی ادم توش دنبال چیز خاصی می گرده ٬ مثلا یه تبلیغی یا یه جمله ای یا یه چیزی دیگه

آره حسین جان
راستش دوست داشتم برای بک گراند فضای بیشتری میگذاشتم با یک تم رنگی خاص تر.اما برای همین پس زمینه هم کمی عکس رو کراپ کردم.یعنی از یک رفلکتور مشکی با فاصله استفاده کردم که برای بک گراند باشه.اما سایز رفلکتور زیاد بزرگ نبود و از طرفی اگر نزدیک تر میکردم اون حالت پارچه وجود داشت.
جدا از این فکر میکنم اگر آب با یک سری حباب بود و کمتر تو لیوان ریخته بود بهتر میشد

حسین جان اجزاء داخل لیوان ها رو میگی ..

ممنون

الیاس جان دوستمون پاسخ دادند.
همین پوست تخمه/ته سیگار و آب

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
چه عکسای زیبایی
کاش مدل دوربین و لنزهاش هم نوشته میشد

درود
عکس های بنده همگی دارای اگزیف هستند اما به صورت خلاصه همگی با canon 1000d و لنز 15-85 گرفته شده اند

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479

meysam333

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
درود به دوستان هنرمند.
تازه این تاپیک رو دیدم و خوشم اومد از عکسهای زیبای دوستان و گفتم منم چندتایی آپ کنم :D
البته من مثل دوستان عزیز در مورد عکاسی چیز زیادی نمیدونم و واسه دل خودم میگیرم:p اگه بد بودن به بزرگی خودتون ببخشید
IMG_2622.jpg
IMG_2732.jpg
IMG_0287.JPG
canon 5d 70-200 sigma

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
درود به دوستان هنرمند.
تازه این تاپیک رو دیدم و خوشم اومد از عکسهای زیبای دوستان و گفتم منم چندتایی آپ کنم :D
البته من مثل دوستان عزیز در مورد عکاسی چیز زیادی نمیدونم و واسه دل خودم میگیرم:p اگه بد بودن به بزرگی خودتون ببخشید

canon 5d 70-200 sigma

من که لذت بردم ، ممنون

فقط این عکس آخری رو هم با 70-200 گرفتی ؟؟؟؟

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
مرسی دوست عزیز
آره آخری رو هم با 70-200 گرفتم

آخه عمق میدان خیلی کمه ، من واقعا درک درستی از نحوه کار با لنز زوم ندارم ، ولی فکر می کردم باید عمق میدان خیلی بیشتری داشته باشه!

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
آخه عمق میدان خیلی کمه ، من واقعا درک درستی از نحوه کار با لنز زوم ندارم ، ولی فکر می کردم باید عمق میدان خیلی بیشتری داشته باشه!

دادا اف 2.8 هست و فوکال 180 حدودا"
تازه دوربین هم فول فریمه.
در کل عمق میدان به این سه تا بستگی داره. و رو حسابش چیز غیر قابل اجرایی نیست.تو لنزهای تله دیستوریشن و عمق میدان خیلی کمه.برای همین بلور شدن پس زمینه عادی هست.البته میشه تو فوتوشاپ هم بیش از این عمق میدان رو کم کرد با ابزارهای براش و فیلترهای بلور

دوست عزیز عکس هاتون زیباست.امیدوارم همیشه موفق باشید

meysam333

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
در کل عمق میدان به این سه تا بستگی داره. و رو حسابش چیز غیر قابل اجرایی نیست.تو لنزهای تله دیستوریشن و عمق میدان خیلی کمه.برای همین بلور شدن پس زمینه عادی هست.البته میشه تو فوتوشاپ هم بیش از این عمق میدان رو کم کرد با ابزارهای براش و فیلترهای بلور

مرسی دوست عزیز, کاملا درسته
با فوتوشاپ هم میشه ولی من ترجیح میدم عکسها رو بدون دستکاری بزارم اینجا ;)

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479

دادا من که می دونی عاشق عمق زیاد هستم تو ماکروگرافی :D اینکه کم بود برام تعجب داشت

ولی f2.8 رو دقت نکرده بودم ، این لنز باید خدات تومن پولش باشه ؟؟!

meysam333

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
دادا من که می دونی عاشق عمق زیاد هستم تو ماکروگرافی :D اینکه کم بود برام تعجب داشت

این لنز رو حدود 2 سال پیش گرفتم و مثل الان قیمتا اینجوری نبود و اگه درست یادم باشه خریدمش 700 تومان , الان نمیدونم چند شده ولی در کل قابل شمارو نداره :)

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
مرسی دوست عزیز, کاملا درسته
با فوتوشاپ هم میشه ولی من ترجیح میدم عکسها رو بدون دستکاری بزارم اینجا ;)

ویرایش بخش مهمی تو اکثر عکس های دیجیتال هست.میگم اکثر چون معمولا" تو عکاسی مستند و اجتماعی و گاها" خیابانی.ویرایش خاصی انجام نمیشه.ولی تنها عکاسان کلاسیک هستند که تو همه ی سبک ها معتقد به بدون ویرایش بودن ثبت هستند.
به نظر من شما هم از این دیدگاه صرف نظر کنید.مثلا" تو عکس های ماکرو و یا پرتره.ویرایش یک امر الزامی هست.یا توی عکاسی طبیعت نقش مهمی داره.

دادا بدنه رو ول کردی چسبیدی به لنز؟:D
قیمت دلاری اش حدود 1000 تاست.

برای جلوگیری از آف تاپیک این آخرین پرتره ای هست که گرفتم:

IMG_0883.jpg

meysam333

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
ویرایش بخش مهمی تو اکثر عکس های دیجیتال هست.میگم اکثر چون معمولا" تو عکاسی مستند و اجتماعی و گاها" خیابانی.ویرایش خاصی انجام نمیشه.ولی تنها عکاسان کلاسیک هستند که تو همه ی سبک ها معتقد به بدون ویرایش بودن ثبت هستند.
به نظر من شما هم از این دیدگاه صرف نظر کنید.مثلا" تو عکس های ماکرو و یا پرتره.ویرایش یک امر الزامی هست.یا توی عکاسی طبیعت نقش مهمی داره.
کاملا حرف شمارو قبول دارم و خودم مخالف ویرایش نیستم و گفتم اینجا بدون ویرایش میزارم (آخه فکر کردم بدون ویرایش دوستان بهتر در مورد عکسها نظر میدن)
پرتره هم زیباست ,کنتراس رو دوست میدارم فقط یه خورده سیاهی اطراف کمتر بشه بهتره (نظر شخصی منه شاگرد) :heart:

فایل های ضمیمه

• gg.jpg
    gg.jpg
    280.5 KB · نمایش ها: 102
بالا