• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

R.nasri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
563
با این برنامه عکس های ثابت و شاتر طولانی رو مرج میکنن
منم میخوام
معرفی کنید عکاسان گرام :)

منظورتون چسبوندن عکس روی همه یا ادیتشه یا کنار هم گذاشتنشه...:)..اگه منظور اینه وبنده درست هادق شده باشم.....:) من از این نرم افزار استفاده میکنم راضیم ازش....

Vertus Play With Pictures

foad112

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
163

خیلی گنجشک قشنگیه..
میذاشتی صورتش معلوم میشد بهتر بود...

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
منظورتون چسبوندن عکس روی همه یا ادیتشه یا کنار هم گذاشتنشه...:)..اگه منظور اینه وبنده درست هادق شده باشم.....:) من از این نرم افزار استفاده میکنم راضیم ازش....

Vertus Play With Pictures
نه داداش ممنون این نیست
نمیدونم چطوری بگم
ببینید اگه وضوح یک عکس رو 100 بگیریم و وقتی روی 0 بذاریم کاملا نامرئی بگیریم
من میخوام دو یا سه تا عکس رو تا 50 بذارم وروی هم ادیت کنم چند عکس نه ها یک عکس که چند بار گرفتم از یه موضوع

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
دوستان چند وقت پيش يه سوال پرسيدم در مورد اين كه يه برنامه ميخوام تا چند تا عكس رو روي هم بندازم
ميشه معرفي كنيد ؟

بیشتر توضیح بده فرشاد جان.منظورت از این کار چیه و چه قصدی داری؟ تا بشه برنامه ی مورد نیاز رو معرفی کرد

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
نه داداش ممنون این نیست
نمیدونم چطوری بگم
ببینید اگه وضوح یک عکس رو 100 بگیریم و وقتی روی 0 بذاریم کاملا نامرئی بگیریم
من میخوام دو یا سه تا عکس رو تا 50 بذارم وروی هم ادیت کنم چند عکس نه ها یک عکس که چند بار گرفتم از یه موضوع

منظورت استکینگ هست؟ این که فوکوس روی جاهای مختلف باشه و کادر یکسان و بعد اون چند تا با هم مرج بشند برای عمق میدان بیشتر؟

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
منظورت استکینگ هست؟ این که فوکوس روی جاهای مختلف باشه و کادر یکسان و بعد اون چند تا با هم مرج بشند برای عمق میدان بیشتر؟

از اصطلاحات سر در نمیارم
منظورم اینه که مثلا دوربین روی سه پایه ثابته خوب
بعدش توی یه زاویه سه تا یا 4 و ... عکس میگیریم بعد اونها رو روی هم میندازیم منظورم اینه در طول مدت کمتر از چند دقیقه عکسها گرفته میشه
هست این طور روشی ؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
از اصطلاحات سر در نمیارم
منظورم اینه که مثلا دوربین روی سه پایه ثابته خوب
بعدش توی یه زاویه سه تا یا 4 و ... عکس میگیریم بعد اونها رو روی هم میندازیم منظورم اینه در طول مدت کمتر از چند دقیقه عکسها گرفته میشه
هست این طور روشی ؟

در مورد فوکوس استکینگ میتونی از این جا استفاده کنی : Focus Stacking | عکاسی
اگر من منظورت رو متوجه نشدم مجبوری باز توضیح بدی.یه موضوعی هم هست به نام تایم لپس که از چندین عکس یه تکه فیلم میسازند.که فکر نکنم منظورت اون باشه

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
در مورد فوکوس استکینگ میتونی از این جا استفاده کنی : Focus Stacking | عکاسی
اگر من منظورت رو متوجه نشدم مجبوری باز توضیح بدی.یه موضوعی هم هست به نام تایم لپس که از چندین عکس یه تکه فیلم میسازند.که فکر نکنم منظورت اون باشه
به صورت تقریبی اونو ولی نه کامل من نمیخوام فوکوس رو توی میدان زیاد کنم میخوام کیفیت رو هم زیاد کنم وبه عکسهای گیگا پیگسلی برسم

sp_taksetareh

Registered User
لایک‌ها
2,894
spider

cacff2565700.jpg

foad112

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
163

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
به صورت تقریبی اونو ولی نه کامل من نمیخوام فوکوس رو توی میدان زیاد کنم میخوام کیفیت رو هم زیاد کنم وبه عکسهای گیگا پیگسلی برسم

همون هم به همین نام شناخته میشه.تو عکاسی نجومی کاربرد داره.ولی اطلاعاتی در این مورد ندارم زیاد.
برای رسیدن به عکس های گیگا پیکسلی شما باید از یک لنز تله یا سوپر تله استفاده کنید.و مثلا" از یک منظره به صورت یک پانورامای چند ردیفه چندین عکس بگیری و بعد عکس ها رو کنار هم بچینی.ساده ترین روش این کار همین هست.
بر فرض مثال اگر یک لنز 10 میلی متر 160 درجه رو پوشش بده.شما با یک لنز تله 100 میلی متر برای رسیدن به همون کادر مجبوری حدود 100 و خورده ای عکس بگیری و بعد اون ها رو با نرم افزارهای ساخت پانوراما کنار هم بچینی (1/3 هر عکسی باید با عکس بعدی مشترک باشه کادرش) بعد کیفیت کار 10 برابر میشه.مثلا" اگر 10 مگاپیکسله میشه 100 مگاپیکسل

sp_taksetareh

Registered User
لایک‌ها
2,894
عاقا ول کن این راز بقا رو برگرد به همون عکسهای موتورهای خوشگل :دی

ماکرو عشقه
موتور هم عشقه :D

فعلا موتور ندارم شاید تابستون یه موتور در حد گرفتم
تا قبل انتخابات سی ار ام انجین طلا داشتم

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
همون هم به همین نام شناخته میشه.تو عکاسی نجومی کاربرد داره.ولی اطلاعاتی در این مورد ندارم زیاد.
برای رسیدن به عکس های گیگا پیکسلی شما باید از یک لنز تله یا سوپر تله استفاده کنید.و مثلا" از یک منظره به صورت یک پانورامای چند ردیفه چندین عکس بگیری و بعد عکس ها رو کنار هم بچینی.ساده ترین روش این کار همین هست.
بر فرض مثال اگر یک لنز 10 میلی متر 160 درجه رو پوشش بده.شما با یک لنز تله 100 میلی متر برای رسیدن به همون کادر مجبوری حدود 100 و خورده ای عکس بگیری و بعد اون ها رو با نرم افزارهای ساخت پانوراما کنار هم بچینی (1/3 هر عکسی باید با عکس بعدی مشترک باشه کادرش) بعد کیفیت کار 10 برابر میشه.مثلا" اگر 10 مگاپیکسله میشه 100 مگاپیکسل
آره خودشه ولی من فرشادیزش میکنم یه چیزه دیگه ازش میسازم نتیجه کار رو اینجا میزارم
پس نرم افزارش همون فتو شاپه ؟

بالا