با این برنامه عکس های ثابت و شاتر طولانی رو مرج میکنن
منم میخوام
معرفی کنید عکاسان گرام![]()
همش که نمیشه عکس منظره و حشره و گل بلبل گذاشتتتت
اووووم
نه داداش ممنون این نیستمنظورتون چسبوندن عکس روی همه یا ادیتشه یا کنار هم گذاشتنشه.....اگه منظور اینه وبنده درست هادق شده باشم.....
من از این نرم افزار استفاده میکنم راضیم ازش....
Vertus Play With Pictures
دوستان چند وقت پيش يه سوال پرسيدم در مورد اين كه يه برنامه ميخوام تا چند تا عكس رو روي هم بندازم
ميشه معرفي كنيد ؟
نه داداش ممنون این نیست
نمیدونم چطوری بگم
ببینید اگه وضوح یک عکس رو 100 بگیریم و وقتی روی 0 بذاریم کاملا نامرئی بگیریم
من میخوام دو یا سه تا عکس رو تا 50 بذارم وروی هم ادیت کنم چند عکس نه ها یک عکس که چند بار گرفتم از یه موضوع
منظورت استکینگ هست؟ این که فوکوس روی جاهای مختلف باشه و کادر یکسان و بعد اون چند تا با هم مرج بشند برای عمق میدان بیشتر؟
از اصطلاحات سر در نمیارم
منظورم اینه که مثلا دوربین روی سه پایه ثابته خوب
بعدش توی یه زاویه سه تا یا 4 و ... عکس میگیریم بعد اونها رو روی هم میندازیم منظورم اینه در طول مدت کمتر از چند دقیقه عکسها گرفته میشه
هست این طور روشی ؟
به صورت تقریبی اونو ولی نه کامل من نمیخوام فوکوس رو توی میدان زیاد کنم میخوام کیفیت رو هم زیاد کنم وبه عکسهای گیگا پیگسلی برسمدر مورد فوکوس استکینگ میتونی از این جا استفاده کنی : Focus Stacking | عکاسی
اگر من منظورت رو متوجه نشدم مجبوری باز توضیح بدی.یه موضوعی هم هست به نام تایم لپس که از چندین عکس یه تکه فیلم میسازند.که فکر نکنم منظورت اون باشه
عاقا ول کن این راز بقا رو برگرد به همون عکسهای موتورهای خوشگل :دیspider
![]()
به صورت تقریبی اونو ولی نه کامل من نمیخوام فوکوس رو توی میدان زیاد کنم میخوام کیفیت رو هم زیاد کنم وبه عکسهای گیگا پیگسلی برسم
spider
![]()
عاقا ول کن این راز بقا رو برگرد به همون عکسهای موتورهای خوشگل :دی
آره خودشه ولی من فرشادیزش میکنم یه چیزه دیگه ازش میسازم نتیجه کار رو اینجا میزارمهمون هم به همین نام شناخته میشه.تو عکاسی نجومی کاربرد داره.ولی اطلاعاتی در این مورد ندارم زیاد.
برای رسیدن به عکس های گیگا پیکسلی شما باید از یک لنز تله یا سوپر تله استفاده کنید.و مثلا" از یک منظره به صورت یک پانورامای چند ردیفه چندین عکس بگیری و بعد عکس ها رو کنار هم بچینی.ساده ترین روش این کار همین هست.
بر فرض مثال اگر یک لنز 10 میلی متر 160 درجه رو پوشش بده.شما با یک لنز تله 100 میلی متر برای رسیدن به همون کادر مجبوری حدود 100 و خورده ای عکس بگیری و بعد اون ها رو با نرم افزارهای ساخت پانوراما کنار هم بچینی (1/3 هر عکسی باید با عکس بعدی مشترک باشه کادرش) بعد کیفیت کار 10 برابر میشه.مثلا" اگر 10 مگاپیکسله میشه 100 مگاپیکسل