number-one
Registered User
از همین مگس الکیا؟؟؟
تورو قران
یعنی انقدر زشتنننن![]()
به نظر من که خیلی قشنگ شده
دوربین ما نهایتا ،موهای روی بدن مورچه رو میتونه بگیره
از همین مگس الکیا؟؟؟
تورو قران
یعنی انقدر زشتنننن![]()
کاش امکان داشت دوستایی که دستی بر اتش دارن ما تازه کارا رو بیشتر با فوت و فن اشنا میکردن
وگرنه تو وب پر هست از اموزش البته واسه یه تازه کار سخت
من خودم هنوز با امکانات دوربینم اشنا نیستم یعنی وافعا (sx150) نمیدونم تقدم دیافراگم و یا شتقدم شاتر چیه یا اینکه حالت مانوئل چه جوری دقیقا تنظیم میشه
با تشکر
سلام
با اجازه اساتید
من هم این دوره هارو گذروندم یعنی همه گذرندوندن
زیاد سخت نگیر
شما یواش یواش کار کنی همرو یاد میگیری
سرعت شاتر به مدت زمانی که دریچه لنز یا دیافراگم باز و بسته میشه تا عکس ذخیره بشه
سرعت شاتر مورد تیاز تو نور روز 1/600-1/800 ثانیه هست
هرچی این عدد کمتر بشه ینی 1/2000 عکس تیره تر میشه
دیافراگم هم به اندازه دریچه ورودی نور به سنسور هست
شما میخوای شب عکس بگیری حتما باید با سرعت پایین بگیری
مثلا از 1/20 ثانیه تا 2 ثانیه که حتما باید از 3 پایه استفاده کرد تا دوربین نلرزه دیاف هم باز مثلا F/3.2
یه وقتایی میخوای تو نور روز از یه چیزی عکس بگیری و حتما مثلا سرعت 1/200 نیاز داری بعد میبینی اگه عکی بگیری عکس سفید میشه
اونوقت میری سراغ دیافراگم و دیافو میبندی ینی دیاف رو میبری روی F/8 بعد اگه دیدی باز هم نور زیاده باید سرعت شاتر رو بیشتر کنی
داداش چرا اینجوری بهش یاد میدی گیج میشه...
یه سر با موتورت برو بهش حضوری یاد بده..
ولی جدا از شوخی زیاد نمیشه با توضیحات رفت جلو و تا خودت امتحان نکنی و تمرین نکنی نمیتونی زیاد حرفه ای شی...
من خودم برا یاد گرفتن فتوشاپ کلی کتاب خریدم تا همشو بخونم و یاد بگیرم اما هیچ کدوم به درد نخورد و تا 2 تا 3 جلسه کلاس رفتم و خودم یکم با ابزارش ور رفتم تونستم یاد بگیرم...
عمو حسین پس اونایی که 24 ساعت عکس میگیرن چی؟
یه عکس دیدم چند وقت پیش از ستاره ، دایره شده بودن همشون انقد زمان عکاسی طولانی بود
فک کنم نوشته بود با ریموت یا یه همچین حالتی ...
آقا دمتون گرم با عکسا خیلی حال کردم. یه ذره خواستم برم تو کار لنز 2 تا عکس زیرو دیدم کلا بیخیال شدم . آقا من به همین دوربین گوشیم راضیم اصن منو چه به این چیزا عکساتونو ببینم بسه
توضیح : عکسها حجیمه
کاش امکان داشت دوستایی که دستی بر اتش دارن ما تازه کارا رو بیشتر با فوت و فن اشنا میکردن
وگرنه تو وب پر هست از اموزش البته واسه یه تازه کار سخت
من خودم هنوز با امکانات دوربینم اشنا نیستم یعنی وافعا (sx150) نمیدونم تقدم دیافراگم و یا شتقدم شاتر چیه یا اینکه حالت مانوئل چه جوری دقیقا تنظیم میشه
با تشکر
داداش از کجا آوردی این پرچمو؟؟؟؟؟؟؟
سلام عزیز
سه تا پرچمه
یکی پرچم روی گنبد حرم امام حسین (ع)
یکی همین پرچم
یکی هم پرچم روی ضریح حرم امام حسین (ع)
یک از دوستان از کربلا گرفته بود و آورده بود
اونجا گویا پرچم ها رو زود به زود عوض میکنن
منم خودم یه کاشی بزرگ حرم حضرت عباس رو با خودم آوردم
![]()
دوستان این همستر ما خیلی وول میخوره واسه همین خیلی سخته سرعت شاتر رو که میارم پایین عکس تاریک میشه ولی نمیدونم دقیقا چه جوری باید دیاف رو باز کنم
بازم ممنون میشم اگه اشکالات عکس رو بگین
با این برنامه عکس های ثابت و شاتر طولانی رو مرج میکنندوستان چند وقت پيش يه سوال پرسيدم در مورد اين كه يه برنامه ميخوام تا چند تا عكس رو روي هم بندازم
ميشه معرفي كنيد ؟