• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

LAVAN.SHOP

Registered User
لایک‌ها
440
عرض سلام و خسته نباشید .
من هم ی دونه از عکسهایی رو که گرفتم اینجا میذارم و امیدوارم رضایت شما عزیزان رو جلب کنه .

این هم عکس HDR خدمت تمامی دوستان عزیز .

مکان : جزیره قشم ، جنگل حرا

این هم با کمی کیفیت بهتر و حجم بالاتر .

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757

Dejbanan

Registered User
لایک‌ها
279

sp_taksetareh

Registered User
لایک‌ها
2,894
ابر گرافی

82832928313921970081.jpg

ستارگان

01792948405119312601.jpg

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674
یعنی اون عکس تبلیغاتی رو که همه جا هست شما گرفتی؟ گه پسره دستش همبرگره؟

مگه اشکالی داره؟؟؟؟؟ شاید اصلا من گرفته باشم شما از کجا میدونی؟؟؟؟ عکس ترولی که نذاشتم یه عکس عادی گذاشتم

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
مگه اشکالی داره؟؟؟؟؟ شاید اصلا من گرفته باشم شما از کجا میدونی؟؟؟؟ عکس ترولی که نذاشتم یه عکس عادی گذاشتم

رفیق یه نگا بکن به عنوان تاپیک : آخرین عکسی که گرفتم
این جا برای این نیست که بیای یه عکسی رو تو گوگل پیدا کنیو بذاری.
بر فرض شما گرفتی.میتونی جواب سوالات من رو بدی؟
دیاگرام نوری ات چطور بوده؟ قدرت فلاش ها؟ وسایل نورپردازی؟ عکست خامت رو میذاری؟ اگزیف عکس؟

اگه تونستی به این سوالا جواب بدی من پستت رو بر میگردونم و ازت معذرت خواهی میکنم

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674
رفیق یه نگا بکن به عنوان تاپیک : آخرین عکسی که گرفتم
این جا برای این نیست که بیای یه عکسی رو تو گولگل پیدا کنیو بذاری.
بر فرض شما گرفتی.میتونی جواب سوالات من رو بدی؟
دیاگرام نوری ات چطور بوده؟ قدرت فلاش ها؟ وسایل نورپردازی؟ عکست خامت رو میذاری؟ اگزیف عکس؟

اگه تونستی به این سوالا جواب بدی من پستت رو بر میگردونم و ازت معذرت خواهی میکنم

خوب حالا اشکال داره ما عکس پیدا کنیم و بذاریم؟؟؟؟ دو دقیقه میخوایم حس عکاسی بگیریم شما نذارید
میتونم با اطمینان بهت بگم کلی از کسایی که عکس میگیرن جواب این سوالاتت رو نمیدونن و فقط از روی تجربه و تفریح این کارو میکنن............. شاید این عکس مال من نبوده اما تونستم خیلی عکسای با کیفیت با لنز میکرو یا لنزای دیگه بگیرم و اصلا از این چیزایی هم که گفتی خبر نداشتم چون بر اساس علاقه و نظر خودم عکس میگیرم نه بر اساس قواعد یا .....

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
خوب حالا اشکال داره ما عکس پیدا کنیم و بذاریم؟؟؟؟ دو دقیقه میخوایم حس عکاسی بگیریم شما نذارید
میتونم با اطمینان بهت بگم کلی از کسایی که عکس میگیرن جواب این سوالاتت رو نمیدونن و فقط از روی تجربه و تفریح این کارو میکنن............. شاید این عکس مال من نبوده اما تونستم خیلی عکسای با کیفیت با لنز میکرو یا لنزای دیگه بگیرم و اصلا از این چیزایی هم که گفتی خبر نداشتم چون بر اساس علاقه و نظر خودم عکس میگیرم نه بر اساس قواعد یا .....
محمد شلوغ نكن ديگه خودت ميدوني اين تايپيك جاش نيست :دي
ميام ميگيرمت ميندازمت قفس تا شلوغي نكني : خخخخخخخخ

Last edited:

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757

بر اساس قوانین کلی فروم و این تاپیک و بخش عکاسی بله اشکال داره.حتی عکس های موبایل رو هم اگه کسی بذاره من پاک میکنم و بهش میگم تو تاپیک خودش بذاره
عکاسی که ندونه اگزیف چیه و نتونه در مورد عکسش توضیح بده (حالا نه به اون مفصلی که من خواستم) ممکنه چند تا عکس خوب تو آرشیوش داشته باشه.ولی اگه بهش بگن دوباره چنین عکسی رو بگیر نمیتونه.
هر شغل و یا رشته ای احتیاج به یه سری اطلاعات داره.من به شخصه کسی رو که نتونه اگزیف عکسش رو بذاره و در مورد نورپردازی توضیح بده عکاس نمیدونم.چون عکاسی بازی با نوره بیشتر تا خود سوزه
شما عکسی رو که خودت گرفتی بذار.من و بقیه میایم نقاط قوت و ضعفش رو بهت میگیم.اگه هم ما رو قابل نمیدونی برو تو فروم عکاسی اون جا نقاط ضعفش رو بهت میگن
ولی انتظار نداشته باش وقتی عکس رو خودت نگرفتی پستت رو بذارم بمونه.چون اگه پس فردا هم یکی چنین کاری کرد نمیتونم پستش رو پاک کنم

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674
محمد شلوغ نكن ديگه خودت ميدوني اين تايپيك جاش نيست :دي
ميام ميگيرمت ميندازمت قفس تا شلوغي نكني : خخخخخخخخ

اینجا تو قدرتت بیشتره اما وقتی بیای تو اشپزی و خوراکی ها به خدمتت میرسم :D

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674
بر اساس قوانین کلی فروم و این تاپیک و بخش عکاسی بله اشکال داره.حتی عکس های موبایل رو هم اگه کسی بذاره من پاک میکنم و بهش میگم تو تاپیک خودش بذاره
عکاسی که ندونه اگزیف چیه و نتونه در مورد عکسش توضیح بده (حالا نه به اون مفصلی که من خواستم) ممکنه چند تا عکس خوب تو آرشیوش داشته باشه.ولی اگه بهش بگن دوباره چنین عکسی رو بگیر نمیتونه.
هر شغل و یا رشته ای احتیاج به یه سری اطلاعات داره.من به شخصه کسی رو که نتونه اگزیف عکسش رو بذاره و در مورد نورپردازی توضیح بده عکاس نمیدونم.چون عکاسی بازی با نوره بیشتر تا خود سوزه
شما عکسی رو که خودت گرفتی بذار.من و بقیه میایم نقاط قوت و ضعفش رو بهت میگیم.اگه هم ما رو قابل نمیدونی برو تو فروم عکاسی اون جا نقاط ضعفش رو بهت میگن
ولی انتظار نداشته باش وقتی عکس رو خودت نگرفتی پستت رو بذارم بمونه.چون اگه پس فردا هم یکی چنین کاری کرد نمیتونم پستش رو پاک کنم

خوب اگه طبق قوانینه من دیگه حرفی برای گفتن ندارم
داداشی خودت میگی -عکاس- ......... منم تایید میکنم اگه عکاس این چیزا رو ندونه به مفت نمیارزه چون رشته و حرفش اینه اما من گفتم:
میتونم با اطمینان بهت بگم کلی از کسایی که عکس میگیرن جواب این سوالاتت رو نمیدونن و فقط از روی تجربه و تفریح این کارو میکنن.............
کسایی که عکس میگیرن با عکاس فرق دارن ما روی علاقمون این کار رو میکنیم و اصلا ربطی هم به رشتمون نداره........ مثلا پسر عموی من که گاه گاهی میره عکس های بسیار زیبا با دوربین عکاسی میگیره عکاسه؟؟ میدونه اگریف چیه؟؟ نه به خدا رو علاقش عکس میگیره اگه بشه چند نمونه از عکساش رو هم اینجا براتون قرار میدم
قابل نمیدونی چیه داداشی؟؟ شما رفیق و استاد مایی منم باهات دعوا نکردم فقط چند تا سوال پرسیدم
همین الان با یه دوربین معمولی گرفتم:
IMG_0310.jpg

بالا