حسین دادا چرا عسک من پاک شد؟؟؟؟؟
یعنی اون عکس تبلیغاتی رو که همه جا هست شما گرفتی؟ گه پسره دستش همبرگره؟
یعنی اون عکس تبلیغاتی رو که همه جا هست شما گرفتی؟ گه پسره دستش همبرگره؟
مگه اشکالی داره؟؟؟؟؟ شاید اصلا من گرفته باشم شما از کجا میدونی؟؟؟؟ عکس ترولی که نذاشتم یه عکس عادی گذاشتم
رفیق یه نگا بکن به عنوان تاپیک : آخرین عکسی که گرفتم
این جا برای این نیست که بیای یه عکسی رو تو گولگل پیدا کنیو بذاری.
بر فرض شما گرفتی.میتونی جواب سوالات من رو بدی؟
دیاگرام نوری ات چطور بوده؟ قدرت فلاش ها؟ وسایل نورپردازی؟ عکست خامت رو میذاری؟ اگزیف عکس؟
اگه تونستی به این سوالا جواب بدی من پستت رو بر میگردونم و ازت معذرت خواهی میکنم
محمد شلوغ نكن ديگه خودت ميدوني اين تايپيك جاش نيست :ديخوب حالا اشکال داره ما عکس پیدا کنیم و بذاریم؟؟؟؟ دو دقیقه میخوایم حس عکاسی بگیریم شما نذارید
میتونم با اطمینان بهت بگم کلی از کسایی که عکس میگیرن جواب این سوالاتت رو نمیدونن و فقط از روی تجربه و تفریح این کارو میکنن............. شاید این عکس مال من نبوده اما تونستم خیلی عکسای با کیفیت با لنز میکرو یا لنزای دیگه بگیرم و اصلا از این چیزایی هم که گفتی خبر نداشتم چون بر اساس علاقه و نظر خودم عکس میگیرم نه بر اساس قواعد یا .....
خوب حالا اشکال داره ما عکس پیدا کنیم و بذاریم؟؟؟؟ دو دقیقه میخوایم حس عکاسی بگیریم شما نذارید
میتونم با اطمینان بهت بگم کلی از کسایی که عکس میگیرن جواب این سوالاتت رو نمیدونن و فقط از روی تجربه و تفریح این کارو میکنن............. شاید این عکس مال من نبوده اما تونستم خیلی عکسای با کیفیت با لنز میکرو یا لنزای دیگه بگیرم و اصلا از این چیزایی هم که گفتی خبر نداشتم چون بر اساس علاقه و نظر خودم عکس میگیرم نه بر اساس قواعد یا .....
محمد شلوغ نكن ديگه خودت ميدوني اين تايپيك جاش نيست :دي
ميام ميگيرمت ميندازمت قفس تا شلوغي نكني : خخخخخخخخ
بر اساس قوانین کلی فروم و این تاپیک و بخش عکاسی بله اشکال داره.حتی عکس های موبایل رو هم اگه کسی بذاره من پاک میکنم و بهش میگم تو تاپیک خودش بذاره
عکاسی که ندونه اگزیف چیه و نتونه در مورد عکسش توضیح بده (حالا نه به اون مفصلی که من خواستم) ممکنه چند تا عکس خوب تو آرشیوش داشته باشه.ولی اگه بهش بگن دوباره چنین عکسی رو بگیر نمیتونه.
هر شغل و یا رشته ای احتیاج به یه سری اطلاعات داره.من به شخصه کسی رو که نتونه اگزیف عکسش رو بذاره و در مورد نورپردازی توضیح بده عکاس نمیدونم.چون عکاسی بازی با نوره بیشتر تا خود سوزه
شما عکسی رو که خودت گرفتی بذار.من و بقیه میایم نقاط قوت و ضعفش رو بهت میگیم.اگه هم ما رو قابل نمیدونی برو تو فروم عکاسی اون جا نقاط ضعفش رو بهت میگن
ولی انتظار نداشته باش وقتی عکس رو خودت نگرفتی پستت رو بذارم بمونه.چون اگه پس فردا هم یکی چنین کاری کرد نمیتونم پستش رو پاک کنم
کسایی که عکس میگیرن با عکاس فرق دارن ما روی علاقمون این کار رو میکنیم و اصلا ربطی هم به رشتمون نداره........ مثلا پسر عموی من که گاه گاهی میره عکس های بسیار زیبا با دوربین عکاسی میگیره عکاسه؟؟ میدونه اگریف چیه؟؟ نه به خدا رو علاقش عکس میگیره اگه بشه چند نمونه از عکساش رو هم اینجا براتون قرار میدممیتونم با اطمینان بهت بگم کلی از کسایی که عکس میگیرن جواب این سوالاتت رو نمیدونن و فقط از روی تجربه و تفریح این کارو میکنن.............