Starless Sky
Registered User
- نوشتهها
- 538
- لایکها
- 360
خیلی زیباست
کجاست اینجا؟
اینجا بین نمک آبرود و سلمانشهر هستش
ولی دقیق نمیدونم کجاست
خیلی زیباست
کجاست اینجا؟
سلام اقا حسین این بنده خدا ی کاری کرد ببخشیدشون.شما و سایرین دوستان چهارتا فیلتر لنز بیشتر ما عوض کردین و دوربینای بیشتری رو شکوندین، حالا چی میشه ی بنده خدایی ک تازه وارده ی اشتباهی کنه؟ شما و دوستان استادان ما هستید و شما باید ما رو راهنمایی کنید، کاری هم ک انجام داید درسته نمیگم غلطه،کلا منظور بدی ندارم. بعد خودم دوتا سوال دارم،1.اینجا ک نوشتین دیاگرام منظورتون همون دیافراگم یا چیز دیگه هست؟ 2.اگزیف همون اطلاعات دوربین و عکس و... هست؟رفیق یه نگا بکن به عنوان تاپیک : آخرین عکسی که گرفتم
این جا برای این نیست که بیای یه عکسی رو تو گوگل پیدا کنیو بذاری.
بر فرض شما گرفتی.میتونی جواب سوالات من رو بدی؟
دیاگرام نوری ات چطور بوده؟ قدرت فلاش ها؟ وسایل نورپردازی؟ عکست خامت رو میذاری؟ اگزیف عکس؟
اگه تونستی به این سوالا جواب بدی من پستت رو بر میگردونم و ازت معذرت خواهی میکنم
خیلی مصنوعی شده...
مزرعه ذرت دم غروب
HDR
سلام اقا حسین این بنده خدا ی کاری کرد ببخشیدشون.شما و سایرین دوستان چهارتا فیلتر لنز بیشتر ما عوض کردین و دوربینای بیشتری رو شکوندین، حالا چی میشه ی بنده خدایی ک تازه وارده ی اشتباهی کنه؟ شما و دوستان استادان ما هستید و شما باید ما رو راهنمایی کنید، کاری هم ک انجام داید درسته نمیگم غلطه،کلا منظور بدی ندارم. بعد خودم دوتا سوال دارم،1.اینجا ک نوشتین دیاگرام منظورتون همون دیافراگم یا چیز دیگه هست؟ 2.اگزیف همون اطلاعات دوربین و عکس و... هست؟
صحیح خیلی ممنون. فک میکردم دیاگرام ی جورای دیافراگم میشه ولی نمیدونستم وقتی سرعت و طریقه تابش فلاش رو تنظیم میکنی میشه دیاگرام. .نه رفیق.من که حرف خاصی نزدم
گفت چرا پستم پاک شده منم گفتم مگه خودت گرفته بودی
بعد گفت فرض کن من گرفتم.منم ازش چند تا سوال پرسیدم.همین.
ما مخلص همه هم هستیم
دیارگام نوری یعنی نحوه ی چیدئن فلاش ها/درجه ی تابشون نسبت به سوزه.میزان قدرتشون و ..... و ربطی به دیافراگم نداره
بله اگزیف همون اطلاعات عکس هست مثل سرعت شاتر/اپرچر/ایزو و فوکال لنت
این برای این که آف تاپیک نشه (یکی از بهترین گرافیک های 560 بازار)
مشاهده پیوست 471665