• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
دورد
دوستان گرامی.چند وقتی بود به خاطر ریپورت ها و یا نوع دیدگاه خودم به این تاپیک میخواستم حرف هایی رو بزنم.اما متاسفانه فرصت نمیشد
اول این که اگر شما یک عکس میگیرید دلیل نمیشه بیاید بذارید این جا.دلیل نمیشه عکسی رو قرار بدید که جنبه ی تبلیغ داشته باشه.روی صحبتم با همه است و مسلما" اگر من هم این کار رو کردم اشتباه کردم
دوم این که سعی کنید یه تغییری تو عکس هاتون بدید.سعی کنید وقتی من به شخصه عکس هاتو نرو میبنیم بفهمم پیشرفت کردید.نمونه ی بارزش همین یوزر تک ستاره هست که واقعا" پیشرفت کرده و سط کارهاش خیلی بهتر شده.یا چند مثال دیگه میشه زد که الان دقیق خاطرم نیست.
ولی بعضی از ما سبک کارهامون تکراری میشه و عکس هامون پیشرفتی نداره.دید بقیه به ما اگر خودمون رو عکاس فرض کنیم دیدی هست مبنی بر عکس هامون.
پس سعی کنید پیشرفت داشته باشید.نمیگم عکس هاتون بده (روی صحبتم با همه نیست) ولی خیلی هم خوب نیست.اگر هم الان این چیزها رو میگم فقط به خاطر علاقه ام به این تاپیک هست اگر نه من هنوز خودم دارم یاد میگیرم و درس پس میدم
مخلص همگی

پ.ن: این رو یادم رفت بگم که من کی باشم به شما بگم عکس نگذارید؟ ولی سعی کنید پیشرفت کنید

Last edited:

sp_taksetareh

Registered User
لایک‌ها
2,894
دورد
دوستان گرامی.چند وقتی بود به خاطر ریپورت ها و یا نوع دیدگاه خودم به این تاپیک میخواستم حرف هایی رو بزنم.اما متاسفانه فرصت نمیشد
اول این که اگر شما یک عکس میگیرید دلیل نمیشه بیاید بذارید این جا.دلیل نمیشه عکسی رو قرار بدید که جنبه ی تبلیغ داشته باشه.روی صحبتم با همه است و مسلما" اگر من هم این کار رو کردم اشتباه کردم
دوم این که سعی کنید یه تغییری تو عکس هاتون بدید.سعی کنید وقتی من به شخصه عکس هاتو نرو میبنیم بفهمم پیشرفت کردید.نمونه ی بارزش همین یوزر تک ستاره هست که واقعا" پیشرفت کرده و سط کارهاش خیلی بهتر شده.یا چند مثال دیگه میشه زد که الان دقیق خاطرم نیست.
ولی بعضی از ما سبک کارهامون تکراری میشه و عکس هامون پیشرفتی نداره.دید بقیه به ما اگر خودمون رو عکاس فرض کنیم دیدی هست مبنی بر عکس هامون.
پس سعی کنید پیشرفت داشته باشید.نمیگم عکس هاتون بده (روی صحبتم با همه نیست) ولی خیلی هم خوب نیست.اگر هم الان این چیزها رو میگم فقط به خاطر علاقه ام به این تاپیک هست اگر نه من هنوز خودم دارم یاد میگیرم و درس پس میدم
مخلص همگی

پ.ن: این رو یادم رفت بگم که من کی باشم به شما بگم عکس نگذارید؟ ولی سعی کنید پیشرفت کنید

لدف داری حسین جون
نکات خوبی رو گفتی و کاملا موافقم
یه مدت بود تو بعضی صفحه ها سطح کار خوب بود
وقتی سطح کار بالا بره دوستان مجبور میشن برن دنبال گرفتن عکسای بهتر

voli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
152
xvat26qphra94uhlfr.jpg

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
بله حتما
فک کردم این یه تاپیک مرجع باشه
منتقل میکنم

یه مقداری هم ایراد متوجه عنوان تاپیک ها هستش سروش خان.

با مشورتی که با حسین عزیز کردم عنوان تاپیک ها تغییر پیدا کرد به "آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین" و "آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر موبایل". دوستان هم طبق روال معمول دقت کنند و تصاویری رو که با هر کدوم از این وسایل می گیرند در تاپیک مربوط به خودش قرار بدند.

با تشکر. :)

Alex.veal

Registered User
لایک‌ها
387
بالا